Destinasjoner, Europa cat, Marbella, Spania

Hotellanmeldelse Hotel Claude Marbella Spania

Hotel Claude Marbella

Er et hotell fra Marbella fra 1600-tallet – en gang sommerboligen til Napoleon IIIs kone. 

Beliggenhet

I den øvre delen av gamlebyen i Marbella, i en fredelig gate, ligger Hotel Claude en 45-minutters kjøretur sørvest for Málaga og flyplassen. Gamlebyens kronglete gater strekker seg nedoverbakke, fylt med butikker, pelargonier og restauranter. Puerto Banús ligger innen rekkevidde, og Middelhavet ligger en 10-minutters spasertur unna. Det er en times kjøretur innover i fjellet til Ronda.

Service og fasiliteter

Fra 24-timers romservice til magisk puter.

Personalet kan organisere guidede fotturer, matturer, sykkelturer, flyplasstransport, tilgang til strandklubber og vinsmaking. Om sommeren samles alle på den vakre takterrassen, mellom rustrøde tak og kirkespirene. Det er ikke noe basseng, men gjestene har gratis tilgang til et spa, treningsstudio og et innendørs bassengkompleks i nærheten. Felles te / kaffestativ er praktisk.

Rommene

Alle rommene har treskårte dører. Alle har dronning- eller king-size-senger, myke puter, håndklevarmerere, badekåper, hårføner, TV, velkomstfrukt og stilige bad med toalettartikler fra Molton Brown.

Hotellanmeldelse Hotel Claude Marbella

Mat og Drikke

Utmerket à la carte-frokost inkluderer fersk appelsinjuice, hjemmebakte croissanter, fruktfat og valg av egg. Kald frokost hele dagen gir mat til de som trenger det.

Et utvalg av lette tapas (kanskje andalusisk Jabugo skinke eller hummus) og viner er tilgjengelig når som helst. Selv om det ikke er noen restaurant, kan eierne arrangere gourmetmat, med sesongbaserte måltider på stedet, takket være en lokal kokk.

Valuta for pengene

Dobbeltrom fra kr 1 700 (kr 2 200 for suiten) i lavsesong stiger prisen til kr 2 300 (suite kr 2 750). Frokost inkludert. Husk at du får rabatter ved flere netters opphold og tidlige bestillinger. Gratis wifi. Les mer om å spare penger på hotell her.

Hva sier gjestene som har bodd her?

Hotellets gjester sier at stedet er Enestående, og gir det en karakter på hele 9,8 av 10 mulige. Gjestene skryter av en herlig takterrasse og flotte rom. Det er også et stort pluss at det ligger i gamlebyen og det er kort vei til stranden. Merk at det er kun 7 rom på hotellet med 24-timers bemanning.

Bestill i tide, da får du best pris

Høres dette bra ut? Et tips er å bestille rom så tidlig som mulig. Expedia.no har prisgaranti på laveste pris, og bestiller du via Expedia.no kan du opparbeide deg rewards-poeng, som gir gratis overnatting på din neste reise.

Les mer om tilbudet her

Tips oss gjerne

Har du noen tips til vår guide: «Hotellanmeldelse Hotel Claude Marbella«, eller har du noen gode tips til Marbella?

Send oss en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Tilgang for gjester med funksjonshemming?

Ja. Ett tilpasset rom, og heis til første etasje; terrassen har bare tilgang via trapp.

Familievennlig?

Ja. Ekstra senger og ett sett med sammenhengende rom har plass til familier; barnevakter kan ordnes.

Adresse: Calle San Francisco 5, 29601 Marbella, Málaga, Spania.

00 34 952 90 08 40

hotelclaudemarbella.com

Lær mer om hotell i Spania

Se hoteller i gamlebyen i Marbella
Slik besøker du Marbella på lavbudsjett
Derfor bør du bo i gamlebyen i Marbella

Populære aktiviteter i Marbella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.