Løpesko, Reiseprodukter, Sko

11. Beste Løpesko For Reise – 2021

BESTE LØPESKO FOR REISE - 2020

BESTE LØPESKO FOR REISE – 2021

Uansett om du er en fritids- eller forretningsreisende, trenger du en sko som oppfyller tre grunnleggende kriterier – komfort, allsidighet og de må være plassbesparende. De fleste reiser – enten det er forretningsreise eller fritid – involverer fly og flyplasser, og det er derfor viktig og optimalisere pakkingen. Hvis du ikke gjør det, kan det utgjøre forskjellen mellom å ha en innsjekket bag og å ikke ha en. En enkelt innsjekket bag koster fort 1000 kroner eller mer, så den beste måten å reise på er å unngå dette.

Så hva slags løpe- eller gåsko er det beste reisefølget? Du kan bla rett ned til listen, men vi vurderte skoene ut fra følgende kriterier. 

En sammenleggbar sko er å foretrekke. Med det mener vi at du f.eks kan bøye skoene langs sålen, uten at den tar skade av dette. 

Unngå joggesko med tykke mellomsåler.

Dette er en no-brainer for å spare plass. Tykke mellomsåler betyr mindre plass til andre eiendeler. Selv om vi ikke anbefaler ultra-flate mellomsåler, bør den heller ikke være for tykk.

Og sist, men ikke minst, skal skoen være polstret og støttende

Mange reisende blander treningsstudioer med løping utendørs. Så skoen skal være støttende for vekttrening og calisthenics. Samtidig skal den dempes nok til at den er behagelig på tredemølle. Det er også mange som reiser, som ikke planlegger å legge inn de største treningsøktene, men vil ha en sko som er behagelig for lange fotturer.

Noen går for en mellomløsning ved valg av reisesko. Selv om det er bra for å spare plass, kan det hende at mangelen på demping ikke passer for dine planlagte aktiviteter.

De fleste av oss er vel enige om at det er deilig å slippe å sjekke inn bagasje på korte turer. Da kan du bare rusle rett ut fra flyplassen og inn i en taxi ved ankomst. 

La oss si at du trenger å pakke for en enkelt dagstursekk, trillekoffert (som er tillatt på flyet) eller en bærebag. Joggesko har dessverre en tendens til å ta ganske mye plass, så hvordan gjør man det?

Den enkleste måten å bære sko på er å bare bruke dem. Men selv om dette kan fungere utmerket på en feriereise med familien eller kjæresten, er det ikke alltid slik at sjefen eller kollegaen blir imponert av såpass uformelt antrekk. 

Her er vårt beste utvalg av løpesko for reise. 

1. Nike Zoom pegasus 36

Nike Zoom pegasus 36
Nike Zoom pegasus 36

Den nyeste utgaven av Nikes mest solgte løpesko gjennom tidene. Likte du Nike Pegasus 35, da vil du elske den nye Nike Pegasus 36! Den ikoniske Nike Air Zoom Pegasus 36 er tilbake med mer perforeringer og spesialutviklet netting på overdelen for å gi målrettet pusteevne i områder med høy varme. En slankere hælkappe og pløse gir mindre volum uten å ofre komfort, mens eksponerte Flywire-tråder gir en tettsittende passform i høyt tempo.

Løpeskoene finner du hos Sportamore.

2. NikeFree Run Flyknit 3.0

NikeFree Run Flyknit 3.0
NikeFree Run Flyknit 3.0

En fullstendig sammenleggbar overdel? Ja. En fleksibel mellomsåle? Veldig. Super lett? Selvfølgelig. Bra for tredemøller, treningsstudioer, gå rundt, korte veibaner og alt dav forhold asfaltjungelen kaster på deg? Et stort JA! Check! Nike Free RN 3.0s laceless slip-on design er perfekt for å enkelt trekke skoen av og på. Det lille fotavtrykket tar mindre plass når det er pakket, og gir rom for de viktigere tingene.

Stikk føttene i og strekk.

Nike Free RN Flyknit 3.0 har ingen snøring og passer perfekt for løperunder på maks 5 km. I stedet stikker du hurtig føttene i skoene og begir deg ut på løpetur. En lett overdel av stabiliserende garn og Flyknit gir en herlig second skin-følelse Yttersålen har spor fra hæl til tå på undersiden som beveger og bøyer seg i takt med bevegelsene dine. Overdelen blander Flyknit med stabiliserende TPU-garn som føles som en andre hud. Slip-on-design uten snøring innebærer minsket trykk over foten.Fleksible hæl-til-tå-spor beveger seg sammen med foten. Reimen over mellomfoten strekker seg i hvert steg og gir god struktur. Anatomisk yttersåle følger fotens bevegelser og gir den beste dempingen. Mellomsåle med lav skumdensitet gir en nær passform omkring foten. Innerskoen gir foten en barfotfølelse med god kontakt mot underlaget. Laserskjæringene på yttersålen og mellomfotens sider følger hvert stegs bevegelse.

Sko fra Nike finner du hos Sportamore.

3. NikeFlex Contact 3

NikeFlex Contact 3
NikeFlex Contact 3

Flex Contact 3 er en grei sko til under 1000 kr. Det er en lettgående sko med god passform. Så mens den fleksible mellomsålen og den minimale overdelen gjør Flex Contact 3 til en god sko for reise og fritidsklær. Hvis du planlegger mer aktiviteter som løping og vekttrening, er det et bedre valg å velge noen andre Nike-sko, som f.eks. Flex RN.  Fin, behagelig fritidssko med god demping og elastisk overdel for topp komfort. Nike Flex Contact 3 passer utmerket til hverdagsbruk. Den elastiske hælkappen og snøringen over vristen lar deg enkelt tre ned i skoen uten å måtte knyte skoene. Hempen bak gjør det enkelt å bare dra de på seg. Myk og behagelig skum er plassert i mellomsålen for å gi en komfortabel og god demping til steget. Skoens passform følger naturlig fotens bevegelser.

NikeFlex selges på hjemmesiden til Sportamore.

4. Nike Flex Experience RN 8

4. Nike Flex Experience RN 8
Nike Flex Experience RN 8

Flex Experience RN 8 er en bra sko til en sko under 1000 kr. Den lave vekten og den smidige konstruksjonen hjelper deg med å skape rom for de viktigste tingene i bagasjen. Nike Flex Experience RN 8 er lett og behagelig, og tilpasser seg etter hvert løpesteg. Mykt, strikket materiale omslutter foten, mens flex grooves i yttersålen gir en fleksibel følelse uansett hvor løperunden tar deg.

Skoene finner du hos Footway.

5. New Balance Zante Solas

New Balance Zante Solas
New Balance Zante Solas

Fresh Foam Zante Solas tilsvarer Nike Free når det gjelder å være en reisevennlig sko. Det beste med Zante Solas er vekten. Den veier kun 150 gram, og med det langt bedre enn andre sko i testen. Dette er en av disse skoene som bare kan skli ned i bærevesken uten bekymringer. Hva er det som gjør Solas så lett? Fotdekket er ingenting annet enn et enkelt stykke sammenleggbart nett. Sålen er en mellomsåle-yttersålekompositt. Fresh Foam Zante Solas er det nyeste medlemmet i den innovative New Balance Fresh Foam-familien. Dette er den letteste og mest fleksible stilen i samlingen. Fresh Foam Zante Solas er en utrolig slank, lett og fin sko som gir deg et raskt løpesteg til løpeøktene dine. Takket være den strømpelignende og sømløse overdelen får du en overlegen passform rundt foten.

New Balance kan du kjøpe hos Sportamore.

6. New Balance 890V

New Balance 890V
New Balance 890V

Den nye 890V7 er en veldig reisevennlig sko av beste kvalitet. Vekten er på kun 200 gram, og det er den ideelle vekten for en reisesko, samtidig som den ikke får dårlig demping på vei og tredemølle. Den nye 890v8 har en responsiv REVlite mellomsåle med en plysjpassform for en tett og behagelig passform for mellomfoten. Minimal design gjør den perfekt til daglig trening og trening på treningsstudioet.

Skoene finner du hos Sportamore.

7. Skechers Flex Advantage 3.0

Skechers Flex Advantage 3.0
Skechers Flex Advantage 3.0

Skechers Flex Advantage 3.0 Stally. Få enda mer komfort og effekt i treningen din med SKECHERS Flex Advantage 3.0 Stally. Dette er en atletisk treningssneaker med overdel i nesten sømløs Skech-Knitt Mesh, med snøring og sydde aksenter. Innersåle av Air Cooled Memory Foam.

Skoene finner du hos Sportamore.

8. Nike air zoom vomero 14

nike air zoom vomero 14
nike air zoom vomero 14

Nike Air Zoom Vomero 14 er en joggesko til herre som er utrolig komfortabel med myk demping og god støtte i helen. Den fullstendige Zoom Air-enheten fungerer med Nike React-støtdemping for å levere en super, snill og jevn tur. Responsiv demping blir tatt til et helt nytt nivå med Nike Air Zoom Vomero 14. En dempeenhet i hele skoens lengde og Nike React-teknologi gir raske, smidige steg. Overdelens stilrene design føles slitesterkt er utviklet for å støtte deg gjennom hele løpeturen. Løpeskoen har fått en redesignet yttersåle med et nytt mønster som bidrar til økt slitestyrke og ikke et bedre grep på underlaget. Skoens yttersåle har blitt splittet på midten, som gjør at foten får nøytral pronasjon fra landingsfasen til frasparket.

Sportamore selger Nike Air Zoom.

9. Asics Gel Nimbus 22

Asics Gel Nimbus 22
Asics Gel Nimbus 22

GEL-Nimbus er den mest komfortable og luksuriøse løpeskoen fra Asics for den nøytrale løperen. Asics Gel-Nimbus 22 Joggesko for herre er skoen for deg som setter pris på god, slitesterk støtdemping, høy komfort over mange mil og Asics’ strålende passform. GEL-NIMBUS 22 fra ASICS er en løpesko med høy og varig komfort. Den siste versjonen av vår legendariske løpesko er fullpakket med teknologier som hjelper deg med et nøytralt trinn for å prestere bedre gjennom økt respons i trinnet og mykere GEL-demping i hælen for best mulig støtdemping. GEL-teknologien er også i forfoten der den gir ekstra lettelse. Mellomsåle FLYTEFOAM Propel-teknologi bringer energi tilbake til foten på hvert trinn. Under fotbuen på skoen ligger TRUSSTIC-teknologi, en termoplastisk detalj som gir bedre stabilitet og lavere vekt, samtidig som skoen holder lenger. Den øverste er laget av lett, spesialdesignet nett som gir bedre ventilasjon og en støttende, fleksibel passform. Siden GEL-NIMBUS 22 er designet for langløpere, har mellomsålen mer skum for å bedre dempe støtene på foten. Skoen har også en lett yttersåle i AHAR som motstår slitasje og lar deg fokusere på løpstrening i stedet for å anskaffe nye sko. Med sin myke demping og gode respons er GEL-NIMBUS 22 med høy ytelse en løpesko som passer alle, fra nybegynner til elite.

Løpeskoene fra Asics finner du hos Sportamore.

12. Adidas Ultraboost 20

Adidas Ultraboost 20
Adidas Ultraboost 20

Designet for bruk på planeten jorden? Nøytrale løpesko med kraftig demping og soklkelignende følelse. adidas Primeknit-overdel pakker inn foten i tilpasset støtte og ultralett komfort; Tilpasset støtte gir forbedrede pustende egenskaper i viktige svettesoner. Ultraboost 20 er resultatet av flere års forskning og innovasjon. Resultatet? En løpesko designet for å gi deg maksimal selvtillit under ditt neste løp. Fra sjøsetting til landing, ta kontroll over Tailored Fiber Placement Technology (TFP) i den øvre delen. Denne tekstilprosessen, der hver millimeter er dekket med sømmer, gir optimal fiksering og stabilitet. Boost mellomsåle gir deg reproduksjon av energi og et praktisk trinn. Modellen er del av et åpent samarbeid mellom ISS National Lab og adidas. To av universets mest innovative organisasjoner forenes for å skape innovasjoner i verdensrommet som styrker idrettsutøvere på jorden. Formet Fitcounter-hælkappe gir naturlig passform som gir optimal bevegelse for akillessenen. Yttersåle i Continental™-gummi for unikt grep på både tørr og våt vei; Yttersålen i Stretchweb-gummi tilpasser seg underfoten, og gir energien tilbake

Sjekk ut Sportamore for gode priser på denne skoen.

11. Adidas Solar Boost 19

Adidas Solar Boost 19
Adidas Solar Boost 19

Løpesko med målrettet støtte og adaptiv demping. Det er ikke noe som heter vanlig løpetur. Disse herreskoene gir målrettet støtte og optimal komfort for langdistanseløping. Overdelen i mesh er inspirert av NASA-teknologi, og har innsydde områder med forsterkning, for nøyaktig kalibrert støtte. Responsiv demping sender energien til hvert steg for å gi en jevn og komfortabel løpetur. Responsiv demping gir tilbake energi for en praktisk og selvsikker løping. Rettet støtte Tailored Fibre Placement er innsydde forsterkninger for rettet støtte i mellomfoten Uendelig energi Boost er vår mest responsive støtdemping noensinne, med utrolig energigjengivelse: Jo mer energi du gir, desto mer får du tilbake Fleksibel yttersåle Stretchweb-yttersålen bøyer seg naturlig for et energifylt steg; Gummien Continental™ gir utmerket grep Løpeskoen bør selvsagt være lett. På en lang reise vil selv de letteste gjenstander vise seg tunge. Derfor veier alle skoene i denne guide mindre enn 290 gram. Mellomsålen skal være fleksibel. Da vil skoene gir etter for trange omgivelser i trillekofferten. Desto mer såle, trykkluftsposer, eller banebrytende teknologi, desto mer umulig blir det å få plass til andre eiendeler i kofferten.

Alle som reiser med minst mulig bagasje bør jo følge standardpraksis for å pakke ned tingene, slik at de tar minst mulig plass i sekken eller bagen. For eksempel å rulle klærne i stedet for å stable dem. Eller fylle innsiden av skoene dine med mindre gjenstander eller undertøy. Bager eller trillekofferter som er myke, vil romme flere eiendeler enn tilsvarende trillekoffert i hardplast. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.