Helgeland

Hoteller i Helgeland | Se de mest familievennlige hotellene i Helgeland 2022

lazy - Helgeland - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

De beste hotellene i Helgeland

Clarion Collection Hotel Helma
Clarion Collection Hotel Helma

1. Clarion Collection Hotel Helma – Familiehotell

Vis på kart

Clarion Collection Hotel Helma, et hyggelig og hjemmekoselig hotell i sentrale Mo i Rana. Hver dag er frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal inkludert for deres gjester.

Hver morgen serveres en god frokost, og Afternoon Sweets på ettermiddagen. På kvelden setter får du Evening Meal med både kald og varm mat – alt inkludert i romprisen. Hotellet ligger i sentrum av Mo i Rana, med gåavstand til både shopping og byens kulturtilbud som teater og kino.

Området rundt er preget av fantastisk natur, med gode muligheter for både spaserturer og joggeturer. Om du kommer med bil, når du fjellet og havet på en 30 minutters kjøretur.

2. Hotel Ole Tobias – Familiehotell

Vis på kart

Hotel Ole Tobias ligger i sentrum av Mo i Rana, Nord-Norges tredje største by og porten til Polarsirkelen. Hotellet byr på 30 koselige hotellrom, sjarmerende restaurant og lobbyshop hvor du kan kjøpe dagens avis og diverse snacks og drikkevarer.

Rett utenfor døren fra hotellet finner du mange spennende restauranter, nattklubber, teater og kino. Slapp av i hotellets badstue etter en opplevelsesrik dag i Mo i Rana.

Like ved hotellet finner du Rana Museum som har utstillinger om både kulturell historie og naturhistorie. I gangavstand fra hotellet finner du Moholmen med sine sjarmerende trehus og den 10 meter høye skulpturen Havmannen, byens beskytter, som står ute i fjorden.

3. Scandic Syv Søstre – Familiehotell

Vis på kart

Bo sentralt og idyllisk på Helgelandskysten, dra på vandring i eventyrfjellene eller slipp barnet i deg løs på Kulturbadet! Her kan du besøke badeland, se forestilling på kulturscene, dra på kino eller besøke biblioteket – alt under samme tak som hotellet.

Sandnessjøen ligger vakkert til på Alstenøya, et fantastisk utgangspunkt for å utforske Helgelandskysten til havs eller til fjells. Besøk turistinformasjonen i samme bygg som hotellet, og få hjelp til å komme deg på RIB-tur i skjærgården, øyhopping med kajakk eller fjellvandring i dronning Sonjas fotspor.  Fjellrekken de Syv Søstre er den mest kjente attraksjonen i nærområdet, og toppturer er meget populære.

Hotellet ligger sentralt i Sandnessjøen, nært kaia, shoppingmuligheter, taxiholdeplass og offentlig transport – i tillegg stopper flybussen rett utenfor døra. Sandnessjøen har direktefly til Oslo, daglige anløp av hurtigruten og gode buss- og båtforbindelser.

4. Frøken Skjolds Hotel – Familiehotell

Vis på kart

Opplev Nord-Norges dramatiske skjønnhet på dette koselige moderne hotellet som ligger nær sentrum av Mosjøen, innerst i Vefsnfjorden.

De lyse, innbydende rommene har smakfull innredning og møbler med dempede nyanser. Du kan benytte deg av gratis Wi-Fi på rommet ditt. Om kvelden kan du slappe av og å se en film på tv’er som er Netflix-klare. 

Dette er et resepsjonsfritt hotell men det vil være folk i huset både på dagtid og kveldstid de fleste dager om det er noen spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.