Phuket, Thailand

8 Billigste Hotellene i Phuket

De Billigste hotellene i Phuket
Lotus Bleu Resort & Restaurant - Budsjett
Lotus Bleu Resort & Restaurant – Budsjett

1. Lotus Bleu Resort – Budsjett

Lotus Bleu Resort & Restaurant ligger ved Rawai Beach, 2,7 km. Tilbyr rom med klimaanlegg og hage. Blant fasilitetene er en døgnåpen resepsjon og en turistinformasjon, samt gratis Wi-Fi overalt.

Feriestedet har et utendørsbasseng og utsikt over bassenget, og gjestene kan nyte et måltid i restauranten eller en drink i baren.

Friendship Beach Resort - Budsjett
Friendship Beach Resort – Budsjett

2. Friendship Beach Resort – Budsjett

Friendship Beach er et tropisk feriested og spa i Rawai med spektakulær utsikt over Chalongbukta og Andamanhavet. Friendship Beach tilbyr et utvalg av 1 & 2-sengs rom og suiter med Phukets laveste rompriser på stranden.

Et privat, sikkert og avslappende feriested med et internasjonalt velvære-spa og en fantastisk restaurant og bar ved sjøen.

3. Ananas Phuket Hostel – Budsjett

Ananas Phuket Hostel ligger på Surin Road, en 5-minutters spasertur fra Phuket bussterminal. Det er en 10-minutters kjøretur fra Rasada Pier, hvor ferger går til Phi Phi Island og Lanta Island. Det er en 20-minutters kjøretur fra Patong.

Pineapple Phuket Hostels (kart) Thailandske elegante vandrerhjem har pustet inn ny liv og stil i byens attraktive område. Det første elegante vandrerhjemmet i Sørøst-Asia.

Pineapple er en representasjon av ananas, den berømte frukten av Phuket, enten du besøker Thailand for forretningsreise eller reiser alene eller som medlem av en gruppe, Pineapple gir deg en luksus til en rimelig, men likevel komfortabel innkvartering i Phuket.

Fulfill Phuket Hostel - Budsjett
Fulfill Phuket Hostel – Budsjett

4. Fulfill Phuket Hostel – Budsjett

Fulfill Phuket Hostel ligger virkelig i hjertet av Phuket by og beleilig beliggenhet for å oppleve det beste byen har å tilby. Du kan enkelt utforske det fascinerende og godt bevarte gamle handelsstrøket til fots, siden det bare er en kort 5-minutters spasertur unna.

Phukets unike kulturarv, museum, marked og tradisjonelle retter venter på oppdagelsen rett utenfor vandrerhjemets vegger.

Tilbyr 3 typer innkvartering som passer for enhver reisende: private rom, tomannsrom og sovesaler.

Det er 15 rom med eget bad, 4 tomannsrom som deler felles bad. Hvert private og tomannsrom har plass til opptil 2 beboere. Det er 8 senger i sovesalområdet som kan arrangeres ved behov.

Jinta Andaman - Budsjett
Jinta Andaman – Budsjett

5. Jinta Andaman – Budsjett

Jinta Andaman, et asiatisk boutiquehus, ligger ved Kata-stranden, hvor du finner den hvite sandstranden og det krystallklare vannet i Andamanhavet. Rommet er stilfullt innredet og utstyrt med moderne bekvemmeligheter.

Ligger bare 500 meter til Kata Beach, gangavstand til Karon-stranden, 15 minutters kjøretur til Patong-stranden, 30 minutter til Phuket by og 45 minutter fra Phuket internasjonale lufthavn.

Doolay Hostel - Budsjett
Doolay Hostel – Budsjett

6. Doolay Hostel – Budsjett

Doolay Hostel ligger ved stranden ved Karon Beach. Plasseringen er på hjørnet av triseksjonen Luang Por Chuan, som er veldig lett å finne. Rundt vandrerhjemmet har du mange lokale restauranter, barer og shoppingområder.

Vandrerhjemmet ligger rett i nærheten av Subway og lokale markeder. Det er bare 10 minutters gange til Kata Beach, og 15 minutter med taxi til Patong og Bangla Road. Doolay Hostel har 6 soverom, totalt 40 senger tilgjengelige. Det er blandede sovesaler og dame sovesaler. Alle sengene har egne leselamper og små hyller.

Fellesområde med visning av film, og du kan se på storskjerm-projektor. Balkongen er det beste stedet å slappe av og se på en solnedgang. Om kvelden kan du slappe av, og henge med nye venner. Det er en liten bar og restaurant som serverer god mat og drikke til en god pris for backpackere.

BearPacker Patong Hostel - Budsjett
BearPacker Patong Hostel – Budsjett

7. BearPacker Patong Hostel – Budsjett

Nyt strandutsikten fra soloppgang til solnedgang ved svømmebassenget på taket. Patong Beach eller Bangla Walking Street ligger bare noen skritt unna med 24-timers resepsjonstjenester, slik at du kan oppleve det beste fra Phuket hele dagen og natten mens du bor hos oss på BearPacker Hostel.

Personalet er ekspert på det lokale Patong-området, turer og utflukter til øya Phuket, bare spør BearXPert. Sosialiser deg med eierne ​​og møt nye venner fra hele verden. Soling ved solstoldekket på en solrik dag eller boblebad.

Velsmakende thailandske eller vestlige retter fra restauranten på stedet eller i byen. Legg igjen ryggsekken og gjør deg klar for en morsom kveld.

Lupta Hostel Patong Hideaway - Budsjett
Lupta Hostel Patong Hideaway – Budsjett

8. Lupta Hostel Patong Hideaway – Budsjett

Lupta Hostel ligger innen 5 minutters gange fra den vakre Patong-stranden og Bang La-veien – den eneste gågata i Patong. Det er innen 10 minutters gange fra Jungceylon kjøpesenter – det fineste kjøpesenteret i Phuket.

Vandrerhjemmet tilbyr forskjellige rom, inkludert et privat rom, 4-sengs sovesal for kvinner, 4-sengers blandet sovesal, 8-sengers sovesal for miks. Alle senger er utstyrt med gardin for individuelt privatliv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.