10 Beste familiehotellene i Dublin 2023

Dublin et fullt av moro og spenning. Dublin er en liten by med en pulserende pubscene, historiske landemerker og ekstraordinær sjarm. Kort sagt, Dublin er intet mindre enn et must og besøke. Men med mer enn 200 hoteller og herberger, kan det være overveldende å vite hva som er det beste området å bo i Dublin når du reiser med familien. Derfor skrev jeg denne artikkelen om hvor du kan bo i Dublin. Målet mitt er enkelt – å hjelpe deg med å navigere i gatene i Dublin. Ved hjelp av denne artikkelen vil du kunne finne det beste området i Dublin for dine reiseinteresser. Ta med deg barna, og opplev det beste av Dobling, eller om du vil ta noen drinker, se de beste severdighetene eller utforske de kuleste nabolagene, Så la oss starte. Her er de 10 beste familiehotellene i Dublin.

1. Ashling Hotel

Parkgate Street

Med utsikt over Guinness-bryggeriet, ved siden av Phoenix Park, nær Dublin Zoo, ved siden av Heuston Station, et steinkast fra Collins Barracks Museum, på Luas (trikken) linje, godt betjent av offentlige busser og turbusser og bare 2 km fra O ‘ Connell Bridge

The Ashling Hotel er det perfekte utgangspunktet for alt som har med Dublin å gjøre. 226 komfortable soverom, Chesterfields Restaurant og Iveagh Bar.

Maldron Hotel Parnell Square

Ideell beliggenhet i hjertet av Dublin sentrum og bare 3 minutters gange fra O’Connell Street, med en overflod av attraksjoner rett utenfor døren. Gjør det nyoppussede 4-stjerners Maldron Hotel Parnell Square til din base og utforske alt Dublin har å tilby.

Det nyrenoverte 4-stjerners Maldron Hotel Parnell Square kan skilte med 182 aircondition-avkjølte soverom, en splitter ny Grain & Grill Bar & Restaurant og en Red Bean Roastery Coffee Dock. Hotellet er veldig egnet for deg som er på tur med vennene, på tur med familien og er ute etter litt kvalitetstid med familien.

3. Hilton Garden Inn Dublin Custom House

Hotellet ligger ved elven i gangavstand fra Temple Bar-området, Irish Whisky Museum, Trinity College, O’Connell Street og CCD. Sightseeing og flybusser stopper rett foran hotellet, og det er få minutter fra Connolly jernbanestasjon.

Nyt restauranten, treningssenteret og gratis WiFi hele dagen. Hotellet tilbyr en restaurant, et døgnåpent treningssenter og en bar/lounge.

Wynn’s Hotel
Wynn’s Hotel

4. Wynn’s Hotel

Wynns Hotel Dublin ligger i et ideelt sted i sentrum for familiereisende og fritidsreisende, og tilbyr en unik blanding av historisk sjarm og urban raffinement ved siden av byens mest etterspurte shopping-, spisesteder- og turistattraksjoner. Wynn’s Hotel ligger i en fredet bygning og en del av et arkitektonisk konserveringsområde, og har eksistert i en eller annen form siden 1845.

Hotellet feirer over 170 år med kontinuerlig service. I dag er Wynn’s et familiedrevet selskap, sannsynligvis en av de eldste i Dublin som fremdeles holder stand. Med sine tradisjonelle barer og salonger, ypperlig tilberedt mat, herlige soverom og beliggenhet i sentrum i nærheten av fasjonable shoppingområder, teatre, kinoer og interessante steder, er Wynn’s Hotel et bra alternativ i Dublin.

5. O’Neills Victorian Pub & Townhouse

Unn deg en autentisk smak av Dublin og bo på O’Neill’s Victorian Pub & Townhouse. Reis tilbake i tid og opplev Dublin på sitt aller beste midt i hjertet av gamlebyen. 

Den kresne besøkende vil oppdage at over denne viktorianske perlen er åtte smakfullt innredede soverom med moderne bad og gratis Wi-Fi overalt. O’Neill’s tilbyr et fantastisk hotellalternativ, da stedet ganske enkelt oser av tidsnåd og sjarm. 

Det viktorianske eksteriøret har blomster gjennom sommermånedene, og pubens mørke treinteriør har sett liten endring gjennom årene. Kick start dagen med solid irsk frokost før du drar ut i denne livlige og kosmopolitiske byen. Når du kommer tilbake om kvelden kan du nyte en tradisjonell mat- og drikkeopplevelse nede i deres viktorianske bar.

6. Temple Bar Hotel

4-stjerners hotell som kombinerer en boutique-stil med sjarmerende service midt i hjertet av Temple Bar. En uslåelige beliggenhet i sentrum, og 4-stjerners service. Temple Bar-hotellet ligger bare noen få minutters gange fra den populære Grafton Street, Henry Street og Dubbys hovedfartsåre O’Connell Street.

Også sentralt til Trinity College, mange andre populære museer og Famous Guinness Storehouse & Jameson Distillery. Valg av restauranter og barer rett utenfor døren er enormt, inkludert hotellets egen Buskers Bar & Buskers On The Ball som serverer mat, drikke og live musikk 7 dager i uken. Business or Pleasure…

The Temple Bar Hotel er det perfekte valget innen gangavstand til The Convention Center, IFSC, 3 Arena, The Docklands og Bord Gais Theatre, og er du glad i sport setter du nok pris beliggenheten i forhold til The Aviva Stadium & Croke Park, også det innen Gangavstand.

The Merrion
The Merrion Hotel

7. The Merrion Hotel

The Merrion, ligger i hjertet av Dublin sentrum, er hovedstadens mest luksuriøse femstjerners hotell, og et stolt medlem av The Leading Hotels of the World. Det 142-roms og suitehotellet er like innbydende som det er stilig.

The Merrion, som er en plettfri restaurering av fire georgianske byhus, er nå utsøkt komfort og avslappet eleganse. Hotellet har et18m basseng, spa og treningsstudio. Merrion er hjemmet til den 2-stjerners Michelin Restaurant Patrick Guilbaud, The Cellar Bar, The Garden Room og den intime No 23 cocktailbar.

Dette 5-stjerners luksushotellet ligger i hjertet av georgisk Dublin, overfor regjeringsbygninger og få minutters gange fra gallerier, museer, I.F.S.C, Dublin Convention Center, puber, restauranter og butikkene i Grafton Street.

8. Ripley Court Hotel

Som et av de mest beleilige hotellene i Dublin sentrum er de innen få minutters gangavstand fra mange attraksjoner i Dublin sentrum, som Temple Bar, O’Connell Street og Dublin Convention Center. For konsertgjengere og sportsinteresserte Ripley Court Hotel Dublin City ligger nær O2 og kun 15 minutters gangavstand fra Croke Park.

The Luas ligger bare et minutt unna, noe som gjør The Ripley Court Hotel til en ideell base for å utforske hva byen har å tilby.

Alle rommene har eget bad og er utstyrt med TV og te- og kaffekoker. Andre funksjoner inkluderer safe på rommet, strykeutstyr og gratis wifi-tilgang. Rommene blir betjent hver dag, og nye håndduker og toalettartikler byttes ut.

Ulysses-baren gir en ideell atmosfære for en avslappende drink. Et utmerket sted å begynne natten på byen! Full irsk frokost serveres hver dag i Deli Bar. Frokostbuffeen er omfattende, og tilbyr et bredt utvalg av varme og kalde retter.

9. The Address at Dublin 1

Velkommen til det nyeste luksushotellet i Dublin, The Address at Dublin 1, et hotell hvor oppholdet ditt vil være den perfekte blandingen av raffinert komfort og intim service. Med moderne design og høyteknologiske fasiliteter.

Dublin 1 ligger i hjertet av Dublins forretningsdistrikt, International Financial Services Center (IFSC), og en kort spasertur unna The Convention Center Dublin, noe som gjør det til et ideelt sted for forretningsreisende fra både nasjonale og internasjonale markeder.

Hotellet er lett tilgjengelig med alle offentlige transportveier, med Luas / trikk, tog og sentralstasjon innen få meter. Dublin lufthavn ligger bare 10 minutters kjøretur gjennom porttunnelen.

10. Jurys Inn Dublin Parnell Street

Jurys Inn Dublin Parnell Street ligger mindre enn fem minutters gange fra Henry Street shoppingområde og Ilac Mall, og bare 20 minutter fra det ikoniske Croke Park Stadium.

Enten du bor for familie, fornøyelser eller litt av begge deler, er hotellet på Parnell Street en ideell beliggenhet for ditt besøk i den irske hovedstaden. Hotellet har alt fra barsnacks og cocktailer i baren på hotellet.

Her får du også treretters måltider på deres familievennlige, moderne restaurant. Er du tidlig oppe, er et besøkt den populære kaffebaren det perfekte stedet å slappe av. Nyt en varm sjokolade, nipp til en god hvitvin eller en forfriskende kopp peppermynte-te. Romservice er tilgjengelig fra klokka 12 til 06.00.

Familiehoteller i Dublin – tips og anbefalinger

Du kan besøke Dublin når som helst. Det er så mange utrolige museer og utstillinger at til og med kjedelige januar og februar (når folkemengdene er på sitt minste) kan være en fantastisk tid å se severdighetene. Men hvis du vil ha godt vær, er mai til september best.

Bestill hotell tidlig. Dublin har svært få familievennlige rom, og de blir fylt måneder i forveien.

En av de beste områdene bo med barn i Dublin, er Portobello. Portobello er en trendy og kosmopolitisk byforstad som ligger sør for Dublin sentrum. Et av de mest livlige nabolagene i byen, Portobello er fullpakket med sjarmerende barer og puber, innovative restauranter og elegante butikker. Min anbefaling om hvor du kan bo i Dublin for familier, er dette området i byen. Portobello er livlig og fargerikt, og fullpakket med familievennlig ting å gjøre! En kort 10-minutters spasertur fra sentrum av hovedstaden.

Det beste luksushotellet for familier i Dublin: The Merrion Hotel, The Fitzwilliam Hotel

Beste hotellet for babyer og småbarn i Dublin: The Croke Park,
InterContinental Dublin

Beste billige hotell for familier i Dublin: Blooms Hotel, Hilton Garden Inn Dublin Custom House, Kildare Street Hotel

Populære familiehoteller i Dublin

Jeg har sett litt på listene til andre tredjeparts hotellsider. Her har jeg samlet deres topplister for populære familiehoteller i Dublin anbefalt av Tripadvisor, Expedia, The Hotel Guru

De beste familiehotellene i Dublin i Følge Tripadvisor:

De beste familiehotellene i Dublin i følge Telegraph Travel:

De beste familiehotellene i Dublin i følge everymom.ie:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.