Norge, Trondheim

De Beste hotellene i Trondheim | Superbillige priser akkurat nå!

Beste rimelige luksushoteller i Trondheim

Søk beste hotell i Trondheim her

1. Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. Spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt. I umiddelbar nærhet av hotellet finner du en rekke restauranter, butikker og kjøpesenter, unike museum, spektakulære kunstverk, badeanlegg og innovative kontorbygg. I toppetasje ligger Kitchen & Table Trondheim.

Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen, hvor det nordiske kjøkken møter rustikke amerikanske smaker. Gjester har rabattert inngang til Pirbadet, et badeanlegg for både store og små. Unn deg et besøk i velværebassenget, utebadet og badstuen!

2. Scandic Nidelven

Har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger – senest kåret i 2019. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode shoppingmuligheter.

Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna. Bor du her bør du med andre ord sette av ekstra god tid til frokosten!

Scandic Hell
Scandic Hell

3. Scandic Hell

Med totalt 28 møterom og saler, er Scandic Hell velegnet til alt fra 2 til 950 konferansedeltagere, landsmøter, messer, utstillinger og større konserter.

På Scandic Hell spiser du frokost, lunsj og middag i den populære restaurant Amelia, som flere ganger har vunnet fylkets Twinings Best Breakfast-kåring. Kjøkkenet er kjent for sitt fokus på å levere matopplevelser med bruk av lokale råvarer.

Hotellets eget konditori står bak en fristende dessert- og kakebuffet. I deres bankettsaler serveres fantastiske festmiddager og storslåtte julebord for opptil 700 personer.

Hotellet tilbyr gratis shuttlebuss i ukedagene fra 07-10 og 15-19, som enkelt tar deg til og fra flyplassen. I juli kjører de fra 07-13 i ukedagene. Gratis parkering er tilgjengelig for alle gjester, og de tilbyr fri Wi-Fi i alle hotellrom og fellesområder.

4. Britannia Hotel

Hotellet har 257 rom, restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kulturarrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell. Restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kultur-arrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell.

Hotellfrokost i ærverdige Palmehaven er selvfølgelig inkludert uansett hotellrom!

5. Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim kan vise en eksepsjonell design og en beliggenhet ved byens vakre Nidelvenelv. Det sentrale atriumet sitter under et glasstak, og fyller rommet med fantastisk naturlig lys. Sørg for å besøke 73 Bar & Restaurant, med sin moderne nordiske à la carte-meny basert på ferske og lokale råvarer.

Bo midt i sentrum. Radisson Blu ligger rett ved elven midt i sentrum, og tilbyr en pittoresk og praktisk innkvartering for besøkende som ønsker å utforske denne vakre norske byen. Du kan enkelt gå eller sykle rundt i byen for å nå populære attraksjoner i løpet av få minutter, for eksempel Nidarosdomen (kalt Nidarosdomen), Gamlebybroen og gamlebyen på Bakklandet.

6. Quality Hotel Augustin

Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper. Vi er et kontantfritt hotell. Hotellet har en lang og rik historie som strekker seg helt tilbake til 1915, da det åpnet dørene under navnet ”Grand Hotel”. I dag er Augustin et moderne sentrumshotell med 136 bekvemme rom. 

Beliggenheten ved Trondheim Torg er perfekt i forhold til det meste byen har å by på av severdigheter, shopping, restauranttilbud og folkeliv. 

Med Trøndelag Teater og Byscenen som nærmeste naboer er ikke veien lang til spennede kulturopplevelser. I en rik flora av restauranter, kan du velge noe fra det helt enkelte til det mer lukseriøse.

Trondheim har de senere årene hatt et yrende og kreativt restaurantmiljø som virkelig har satt byen på Norgeskartet som en destinasjon også for de kulinarisk interesserte. Like utenfor hotelldøren kan du boltre deg blandt nisjebutikker så vel som kjente kjedebutikker. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.