5346b808 z - Molde, Norge - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Hoteller i Molde | Hotell Molde sentrum

Hotell Molde Fjordstuer – by Classic Norway Hotels

Molde Fjordstuer ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Molde sentrum. Her møtes du av et serviceinnstilt vertskap og en avslappet atmosfære. De 60 rommene er lyse og trivelige. De fleste har veranda og utsikt mot Romsdalsfjorden og Moldepanoramaet.

Molde Fjordstuer er et fullservicehotell med møterom, selskapslokaler, restaurant og event-scene. Hotellet har ca. 60 hotellrom fordelt på enkle, doble og en topp-suite. Samtlige rom er utstyrt med gode senger, deilige dundyner, hotellputer, kaffemaskin, kabel-tv og gratis wifi. A la Carte restauranten er åpen 6 kvelder i uken. Hotellet har også lokaler som passer fint til minnerike feiringer for store og små anledninger.

Enten du vil invitere til en etterlengta familiehelg eller et jubileum som fortjener en skikkelig feiring.

Thon Hotel Moldefjord

Thon Hotel Moldefjord er et nyoppusset hotell midt i Molde sentrum. Hotellet ligger i Storgata, byens handlegate med kjøpesentre og attraksjoner like om hjørnet. Hotellet ligger ved Storkaia, med daglige anløp av Hurtigruta, og en fantastisk utsikt over Moldepanoramaets snøkledde fjelltopper.

Hotellet er direkte tilknyttet Egon Restaurant som serverer lunsj, middag, småretter og pizzabuffet. Alle de 84 gjesterommene har gratis wi-fi, en minibar, en flatskjerm-TV og kabel-TV. Gjestene tilbys dessuten en kaffetrakter, en hårføner og en safe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.