Danmark

De 16 beste feriehusene for familier i Blåvand

lazy - Danmark - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Blåvand, Danmarks vestligste punkt, er et tettsted i Varde kommune i Jylland. Stedet er et av Danmarks mest populære reisemål, kjent for sin hvite, brede sandstrand og fantastiske natur. Ligger ca 37 mil fra Hirtshals, ca. 3,75 timer med bil.

Søk feriehus og hotell i Blåvand:

Blåvand har en livlig hovedgate med mange gode restauranter og kafeer i tillegg til gode shoppingmuligheter. Det er spesialforretninger med mote, sko, kunst og mye annet. Du kan også kjøpe fersk fisk fra den lokale fiskehandleren.

Blåvand er familievennlig og har aktiviteter og opplevelser for både store og små. Det er muligheter for å sykle, gå en tur i naturen, ri på stranden eller ta et besøk på noen av områdets attraksjoner. En av disse er Blåvand badeland, Oksbøl badeland eller Blåvand Zoo. Man kan også windsurfe, leie kano eller kajakk eller gå på skattejakt etter Rav, havets gull. Er du en ivrig golfer ligger både Blåvandshuk golfbane og Varde golfbane i nærheten. For barna kan et besøk på sukkertøyfabrikken Blåvand Bolcher friste. Her kan man smake og lage sitt eget godteri på gamlemåten.

I Blåvand ligger også Danmarks vestligste fyr – Blåvand Fyr. Fyret ligger i Blåvandshuk og tar man de 170 trappetrinnene opp kan man nyte den fantastiske utsikten over havet og Blåvandshuk. 

Feriehus-blåvand-10 personer
Feriehus Blåvand 10 personer

1. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 10 personer

Feriehus med gangavstand fra Blåvands sentrum og strand, som er en av de beste og mest kjente barnevennlige strendene i Danmark med god vannkvalitet og flat strand.

Huset har badstue og boblebad for avslapning. Det er også et aktivitetsrom med biljardbord, bordtennis, bordfotball, dart og PlayStation. Huset er innredet med et moderne, fullt utstyrt kjøkken. Stuen har en DVD-spiller, TV, stereo og gratis trådløst internett. Huset med sine fem soverom gjør det egnet for 10 personer eller to familier. Det er en vedovn for kos og hygge, eller som ekstra varme. Huset ligger på et vakkert beplantet naturområde med god plass for friluftsliv. På den skjermede og solfylte terrassen kan du glede deg over lyden av fuglesang.

Gratis tilgang til badeland.

Feriehus: Blåvand 10 Personer
Feriehus Blåvand 10 personer

2. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 10 Personer

Bra beliggende feriehus med utendørs boblebad og badstue som ligger ca. 300 meter fra Hvidbjerg Strand. Huset ble renovert i 2019 og første etasje er møblert med kjøkken, to stuer, bad og tre store soverom. Ett rom er utstyrt med TV og PlayStation.

Tomten rundt byr blant annet på utendørs velværeavdeling, boblebad, badstue (6 personer) og utendørs dusj som er tilgjengelig om sommeren. Sandkasse til barna. Gratis tilgang til trening, bowling og lekeplass for de små, samt gratis tilgang til badelandet i Blåvand.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst
Feriehus Blåvand 4 personer

3. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 4 Personer

Dette lille og moderne innredede feriehuset ligger på en stor tomt tett til stranden og havet. Fra huset er det en fantastisk utsikt over havet, og fra terrassen bak huset har du nesten følelsen av å sitte med føttene ved vannkanten.

To soverom og ett bad med vaskemaskin og tørketrommel. Huset har et mindre kjøkken, men til tross for størrelsen er det bra med skapplass.

Vedovn, TV og gratis trådløst internett.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 8 Personer
Feriehus Blåvand 8 personer

4. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 8 Personer

Feriehus midt mellom Blåvands sentrum og sandstrand, som er en av de beste og mest barnevennlige strendene i Danmark. Huset er bygget med aktivitetsrom og bad med badstue og boblebad for avslapning.

Huset er godt utstyrt med kvalitetsmøbler og er hyggelig innredet. I tillegg til å få varme fra luft / vann-varmepumpen, har du også muligheten til å varme deg opp foran vedovnen. Det er et moderne, fullt utstyrt kjøkken, DVD-spiller, TV og stereoanlegg, samt gratis trådløst internett.

Det er tre soverom, i tillegg er det to senger på den store hemsen. På den skjermede og solfylte terrassen kan du nyte livet. Huset ligger på en vakkert beplantet naturtomt på 1500 m².
Gratis tilgang til badeland.

Stort Feriehus for familien med basseng i Blåvand
Feriehus Blåvand 12 personer

5. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 12 Personer

Fra huset er det 180 graders panoramautsikt over sjøen samt utsikt til det 39 meter høye Blåvand-fyret, som ligger ca. 500 meter unna. Huset har en blanding av kvalitetsmøbler og antikviteter, slik at du virkelig føler deg omringet av god hygge og kvalitet.

Kjøkkenet er fullt utstyrt. Videre er det både vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig. Stuen har parabol, 2 musikkanlegg, 2 flatskjerm-TVer, 2 DVD-spillere (egne filmer som kan tas med) og PlayStation3 med 2 kontrollere (egne spill som kan medbringes).

Gratis internettilgang. Huset har et 18 m² svømmebasseng, stort 6-seters spa og badstue for pleie av sjel og kropp. I huset er det 2 bad, men totalt 3 dusjrom, ett ved svømmebassenget. I den 50 m² store romslige stuen i første etasje er det en unik utsikt over både hav og land. For de minste finnes det sandkasse, husker, klatrestativ, lekehus og trampoline (brukt på egen risiko / forsikring). Rundt huset er det fine terrasser.

Tomten ligger ca. 50 meter fra sjøen.

6. Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 7 Personer
Feriehus Blåvand 7 personer

6. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 7 Personer

Velholdt feriehus med boblebad og gangavstand til stranden, og som ligger i rolige omgivelser i Blåvand.

Huset er innredet med tre soverom, bad med boblebad, stue, kjøkken og hems. Vedovn, radio, stereoanlegg, DVD, gratis trådløst internett, TV, og parabol.

Huset ligger på en 2500 m² naturtomt, og har terrasse med utegrill.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 4 Personer
Feriehus Blåvand 4 Personer

7. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 4 Personer

Feriehus sentralt i Blåvand i det attraktive området Horns Bjerge. De vakre husene ligger i små klynger og har privat parkering ved huset.

Huset har bad med boblebad og badstue, og et stort, praktisk vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Huset er over to plan. Interiøret er lyst og delikat. Stuen er smakfullt og moderne innredet, og det er en vedovn tilgjengelig.

Det velutstyrte kjøkkenet har åpen løsning mot stuen. Første etasje har tilgang til en terrasse på begge sider av huset.

Gratis inngang til SportsPark Blaavandshuk svømmehall og Badeland Oksbøl.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 4 Personer
Feriehus Blåvand 4 personer

8. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 4 Personer

Feriehus med boblebad og badstue som ligger i rolige omgivelser i Blåvand. Huset er over to nivåer. Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Badet har et boblebad og badstue for avslapning.

Terrassen er mot vest, perfekt for ettermiddagen og kveldssolen. Området kalles ofte «Lille Venezia» ettersom husene ligger ved små, koselige bekker med hvite broer. Vedovn, stereoanlegg, DVD, gratis trådløst internett, kabel-TV. Terrasse med utegrill.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 6 Personer
Feriehus Blåvand 6 personer

9. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

I vakre omgivelser i Blåvand finner du dette 2-etasjers feriehuset, bygget i 2005. Første etasje inneholder bad med boblebad, dusj og tilgang til badstue. I hele første etasje er det flislagt gulv med gulvvarme.

Kjøkkenet er sentralt plassert og velutstyrt. Den koselige stuen inkluderer stereoanlegg med CD-spiller, DVD-spiller, Nintendo Wii, TV koblet til vanlig antenne samt en sovesofa med 2 sengeplasser. I vaskerom er det en vaskemaskin og tørketrommel.

I øverste etasje er det et annet bad og soverom. Herfra er det tilgang til en balkong hvor solen kan nytes. Det er barneseng og barnestol tilgjengelig. Huset har en uteplass og en balkong med hagemøbler.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 6 Personer
Feriehus Blåvand 6 personer

10. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Personlig innredet sommerhus med tre soverom, stue, kjøkken og bad med badstue. Stuen har peis, TV, stereoanlegg og DVD-spiller. I hagen finnes det fotballmål, petanquebane, huskestativ, trampoline og badmintonnett. Flere åpne terrasser.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 10 Personer
Feriehus Blåvand 10 personer

11. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 10 Personer

Feriehus som ligger ca. 300 m fra en av Danmarks vakreste strender i rolige omgivelser. Dette feriehuset er egnet for flere familier og er komfortabelt innredet med bassengområdet i den ene enden og rom i den andre enden av huset.

Det velutstyrte kjøkkenet er kombinert med den store, hyggelige stuen hvor du kan ha overblikk over bassengrommet gjennom et stort glassparti som skiller stue og bassengrom. Fra stuen er det direkte tilgang til det store terrasseområdet og naturtomten rundt.

Rommene er pent innredet og med god plass. Det attraktive bassengområdet med mulighet for mye vannaktivitet er det sentrale samlingsstedet i huset. Her kan du velge å være aktiv og svømme en tur i svømmebassenget eller bare glede deg over en avslappende terapeutisk massasje. Det er også badstue tilgjengelig.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 21 Personer
Feriehus Blåvand 21 personer

12. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 21 Personer

Her et av Danmarks vakreste feriehus. Feriehuset ble bygget i 2006 og ligger på en av Blåvands mest attraktive tomter rett ved Blåvand fyrtårn.

Her har du panoramautsikt over sjøen. Huset er på hele 427 m² og har plass til 24 personer fordelt på 10 soverom. Huset har alarm og adgang via kode uten nøkkel. I bassengrommet er det et basseng på 31 m², et 9 m² stort barnebasseng og et stort boblebad for 6-8 personer.

Videre er det i denne avdelingen badstue, dusj og toalett. I tillegg er det 3 bad, så huset passer for den store familieutflukten. I taket kan du beundre den lyse himmelen. I underetasjen er det dobbeltrom og bad, egnet for funksjonshemmede. Stort inngangsparti. Eget rom for bl.a. vaskemaskin og tørketrommel.

Det er 3 flatskjerm-TVer i huset. I første etasje er det en 49″ TV og en 40″, og i første etasje er det en 70″ TV. I tillegg er det 2 stereoanlegg med CD-spiller, DVD og spillkonsoll for barna. 4 barnesenger og 4 barnestoler. Stor stue på 80 m² i husets første etasje.

Herfra vil du kunne se badegjestene gjennom et vindu. For den aktive familien er det treningsutstyr tilgjengelig. Utendørs er det en huske og sandkasse for barna og 2 terrasser på til sammen 140 m².

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 6 Personer
Feriehus Blåvand 6 personer

13. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Dette feriehuset er for deg som søker det gode livet i naturskjønne omgivelser og som setter pris på luksus og utsikt i toppklasse. Huset er et lavenergi-hus, oppvarmet av jordvarme. Kjelleren er innredet som en grotte med et svømmebasseng med vannfall og masserende bobler fra bunnen.

Det er også en badstue og et bad i tilknytning til bassenget. I første etasje er det et stort kjøkken, og fra spisestuen er det utsikt over sjøen. Videre er det tilgang til en stor terrasse – perfekt for late dager i solen eller til varme sommerkvelder.

Det er også et mindre TV-rom og to lyse doble soverom. Sjøutsikt fra begge rommene. Første etasje har også bad med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Huset er utstyrt med TV og stereoanlegg. Øverste etasje er innredet med myke sofaer foran de store vinduene – perfekt for å slappe av etter en dag ved sjøen eller når du bare vil sitte og nyte den fantastiske utsikten over sanddynene og vannet.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 12 Personer
Feriehus Blåvand 12 personer

14. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 12 Personer

Feriehus med boblebad og badstue beliggende sentralt i Blåvand. Huset er smakfullt innredet i moderne og luksuriøst design. To luksuriøse bad, hvorav det ene er innredet med både badstue og boblebad.

Huset har et eksklusivt kjøkken med alle moderne bekvemmeligheter. Det er fire romslige soverom med gode senger og bra med skapplass samt en alkove i stuen. Rundt huset er det flere terrasser hvor solen og den unike naturen kan nytes i de gode hagemøblene, og til de minste er det flere aktivitetsmuligheter.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 6 Personer
Feriehus Blåvand 6 personer

15. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Dette feriehuset med en fantastisk 180 graders panoramautsikt over Nordsjøen er unikt på Blåvand Strand. Huset har best mulig beliggenhet helt ned til stranden og fantastisk utsikt over havet. To stuer med panoramautsikt, og åpen løsning til kjøkkenet.

Badet har badstue og boblebad. Det er to soverom med dobbeltsenger samt en stor hems med enkeltsenger. Det to-etasjes steinhuset ligger i kupert terreng med sjøen som nærmeste nabo. Huset, med sine 180 m² og fasiliteter, tilbyr en ferieopplevelse utenom det vanlige.

Interiøret i huset er gjennomtenkt. Det er store vindusarealer i begge etasjer, så du får en følelse av at naturen kommer rett inn i huset.

Feriehus: Blåvand, Sydlige vestkyst, Sørlige Vestkyst - 8 Personer
Feriehus Blåvand 8 personer

16. Feriehus: Blåvand, Sørlige Vestkyst – 8 Personer

Midt i den vakreste naturen ligger dette feriehuset med boblebad. Huset, som ble renovert i 2017, har et stort og åpent kjøkken med spiseplass og med et stort takvindu. Det er en stor stue med store vindusflater, TV, stereoanlegg og peis, og et bad med boblebad.

To bad og vaskemaskin tilgjengelig. Rundt hytta er det to store terrasser med utegrill og et åpent terreng med trær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.