Siste nytt

Leske.no – alkoholfri drikke av høy kvalitet

Den norske nettbutikken Leske.no tilbyr et utvalg av alkoholfri drikke, og passer perfekt for deg som er ute etter god kvalitet og særegenhet. De norske gründerne bak nettbutikken både utvikler drikke selv, men de importerer også kvalitetsdrikke som de selger via samme kanal. Målsettingen er å tilby premium alkoholfri drikke som voksne setter pris på. Drikke som kan nytes til mat, fest og kos.

De har per idag to egenutviklede merkevarer; Ambijus og Alt.

Ambijus er et alkoholfritt cider-alternativ og er inspirert av nordisk natur med ingredienser som epler, einebær, multer og kvannrot. Drikken har kun naturlige ingredienser, er vegansk og har god holdbarhet. Perfekt for gravide og for deg som bare vil nyte noe friskt og godt alkoholfritt.

Alt. består av to alkoholfrie vin; Sparkling Organic Chardonnay, og Sparkling Organic Rosé.

Sparkling Organic Chardonnay er en crisp og forfriskende alkoholfri hvitvin laget med 100% Chardonnay-druer fra Sør-Spania. Drikken er frisk og syrlig, boblende, og med et hint av grønne epler, sitrus og hvite blomster. Drikken passer like godt til mat som til fest. Fungerer perfekt som aperitiff, og til mat som fisk, skalldyr, salater, ost og snacks. Drikken er økologisk og vegansk, og inneholder kun 14 kcal per glass.

Sparkling Organic Rosé er en forfriskende alkoholfri rosévin laget av 100% Tempranillo-druer fra Sør-Spania. Frisk syrlighet, elegante bobler og med et hint av jordbær, vannmelon og urter. Denne drikken passer også like bra til mat som til fest og kos. Perfekt som aperitiff, og til en rekke mat som kylling, laks, salater, pizza, ost og snacks. Drikken er økologisk og vegansk, og inneholder kun 16 kcal per glass.

Leske.no tilbyr også andre merkevarer som Lyre’s Spirit Co, ISH, Everleaf og Luscombe Drinks. Utvalget rommer alkoholfritt øl og cocktail, spritz, alkoholfri vin og musserende juice. Lyre’s har alle klassikerne representert slik at du kan gjenskape alle de fantastiske cocktailene vi kjenner til, bare i et sofistikert og alkoholfritt format. La deg inspirere av oppskriftene du finner her, blant annet denne herlige alkoholfrie Mojitoen:

  1. Plasser mynteblader i glasset og bruk en muddler eller en butt gjenstand for å presse de forsiktig for å frigi mest mulig aroma
  2. Ha i isbiter (gjerne knust, men hele fungerer også fint)
  3. Ha i 70ml Lyre’s White Cane Spirit, 30ml limejuice (limejuicen lager du enkelt selv ved å presse lime) og 15ml sukkerlake.
  4. Snurr innholdet med en (bar)skje.
  5. Topp det hele med 30ml soda / kullsyreholdig mineralvann
  6. Skjær noen skiver lime og plasser i drinken som garnityr

Se hele vårt utvalg av fantastiske drikker fra Leske her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.