Best i test kjøkkenmaskiner 2021-2022

Det er mange fordeler med å investere i en kjøkkenmaskin. For mange blir den raskt det beste utstyret i kjøkkenet. Du kan se den som en investering i et par ekstra store og sterke hender til kjøkkenet.

Topplisten - best i test

Best i test kjøkkenmaskin med blender

En kjøkkenmaskin erstatter alle små apparater som du gjerne har stående. Du får blender, stavmikser og foodprosesser i bare ett produkt. Her er kjøkkenmaskinene som er best i test, og som samtidig har blender.

Beste kjøkkenmaskin til pizzadeig og brødbaking

En kjøkkenmaskin er et ypperlig redskap for å blande ingredienser godt og grundig.
Med en deigkrok kan du brukte kjøkkenmaskinen til å elte enhver type av deig. Den klarer alt fra stiv baguette-deig og fullkornsrundstykker, til fløyelsbløt pizzadeig og fødselsdagsboller. Under har vi samlet kjøkkenmaskinene som er ypperlige for å blade pizzadeig, baguette-deig og brøddeig på kjøkkenet.

Best i test og bestselgere fra Kenwood kjøkkenmaskiner

Kenwood har eksistert i mange år og har et prisbelønnet design. De har formålet å utvikle maskinerne gjennom årene, så de fortsatt ligger høyt på utvalget av kjøkkenmaskiner. Det har skjedd mye siden de første kjøkkenmaskinene fra Kenwood kom og i dag finnes det flere forskjellige serier, som alle har deres forskjeller.

De nyeste seriene kan hovedsakelig inndeles i Chef og Chef XL. Utover dette finnes det også kMix og Prospero som begge er mindre modeller, som ikke har så stor kraft eller så mange tilbehørsdeler. Sist men ikke minst finnes det Kenwood Cooking Chef, som minner veldig om Chef og Chef XL – men som skiller seg ut ved å ha et innebygget varmeelement (gjør det mulig f.eks å temperere sjokolade eller lage risotto direkte i skålen).

Det finnes over 25 forskjellige tilbehørsdeler til Kenwood maskinene. Det er blant annet blender, slow juicer, foodprocessor, pasta apparater og mye mer.

Best i test og bestselgere fra Smeg kjøkkenmaskiner

Smeg er kjent for sin ikonisk retro-stil. Det samme gjelder selvsagt også for kjøkkenmaskinene deres.

De passer inn i den enkle, retro stilen som er gjennomgående med de andre produktkategoriene. Samtidig kan du selvfølgelig også velge maskinene i de velkjente fargene sånn at det hele kan matche i ditt kjøkken.

Du kan utvide de kulinariske mulighetene med Smegs kjøkkenmaskiner, hvor du blant annet kan finne kjøtthakker og pasta-apparater som tilbehørsdeler. Du kan også kjøpe til en is skål, så du kan lage masser av deilig is til sommerens varme dager, direkte i din kjøkkenmaskin.

Andre populære merker

Ankarsrum

KitchenAid

KitchenAids klassiske kjøkkenmaskin i nytt, oppdatert design. KitchenAid kjøkkenmaskin ble konstruert allerede i 1919 og har blitt et amerikansk ikon. Denne ypperlige designklassiker har blitt berømt takket være sin styrke og effektivitet. Den gedigne og stabile maskinen, som er helt i metall, visper, rører, elter, blander og gjør det mest monotone, tidskrevende og tunge kjøkkenarbeidet lett og elegant.

Prissmmenligningsguider fra kvalitetsbutikker

blank

Inspirasjon til lamper i stua – med prissammenligning

Stuebelysningen fremhever din egen stil og sørger også for at rommet får en behagelig stemning.  Det er ikke nok med én lampe i stuen. Det som gir best resultat er en kombinasjon  av taklamper, stemningsbelysning som bordlamper, pyntelamper og vegglamper.  Tenk også på at stuelamper bør være funksjonelle, slik at de bidrar med riktig belysning i ulike situasjoner – lysfargen og lysstyrken kan endres og styres smart. Topplisten Taklamper til stuen En hengende taklampe som sprer lyset godt og passer med ditt øvrige interiør.Her kan du tenke på stil, materiale

Read More »
blank

En guide til dukker, dukkehus og tilbehør

Toppliste Populære kategorier Lite er vel mer spennende for barna, enn et lekkert dukkehus. Vi har prissammenlignet et stort og variert utvalg av dukkehus, tilbehør, dukkeklær, dukker og mye mye mer. Alt på sted med produkter fra kvalitetsleverandører på dukker og utstyr. Kvalitet til rimelige priser.  Populære dukkehus Dukkehus Her har vi samlet alle mulige slags dukkehus, både store og små, og med ulike temaer, materialer og motiver! Dukkehus med møbler Dukkehus uten innredning og møbler Slott Tilbehør til dukkehus Innred dukkehuset med flotte dukkemøbler og tilbehør til favorittdukken. Her

Read More »
blank

Babyguiden

Topplisten Mat og drikke til babyen Her har vi samlet et stort utvalg av babyprodukter til måltidet – porsjonsformer, babykopper, barnebestikk, barneservise, matbokser, rengjøringsartikler, smekker m.m. Tåteflasker og flaskesmokker Bestikk & servering Det er mye man må ha til barnemåltidet. Her har vi samlet bestikk, kopper og glass, termoser, vannflasker, matbokser, smekker – Vi har samlet varene fra de beste leverandørene og vi har lagt ved vår prissammenligning. Så får du bare gode priser! Toppliste Tallerkener & skåler Matstoler Her fhar The SmartStore samlet massevis av ulike matstoler for barn

Read More »
blank

Barneguiden

Velkommen til denne guiden for foreldre. Her har vi samlet alt du måtte trenger til barnet ditt. Her finner du barneklær, leker, tips til barnebursdagen og tusenvis av leker. Alt med prissammenligning fra de beste kvalitetsbutikkene! Barnerommet Bestselgere Pyntegjenstander til barnerommet Her finner du det du trenger av pyntegjenstander til barnerommet. Her finner du plakater, tepper, tapeter, kroker knagger, tepper, pledd, lekematter og masse annet. Alt med prissammenligning. Bestselgere pyntegjenstander til barnerommet Se flere tilbud Tekstiler til barnerommet Toppliste tekstiler, sengesett og oppbevaring Uteklær barn Best i test uteklær barn

Read More »
blank

Gode tips til utelys i høstmørket

Slik lyser du opp uteplassen høsten og vinteren I disse mørke vintermånedene merker vi at utendørslamper er like viktige som innendørslamper. Utendørs vegglamper øker både sikkerheten rundt huset og ønsker deg og dine gjester velkommen. Men, hva man lett kan glemme, er at det finnes utallige stiler på vegglampene. Du kan altså innrede både de ytre veggene på en personlig måte, så vel som du gjør innendørs. La din egen stil skinne igjennom med vegglamper utendørs Utendørs vegglamper gir deg klassisk og effektiv belysning på utsiden av hjemmets fire vegger.

Read More »
blank

Best i test kjøkkenmaskiner 2022

Best i test kjøkkenmaskiner 2021-2022 Det er mange fordeler med å investere i en kjøkkenmaskin. For mange blir den raskt det beste utstyret i kjøkkenet. Du kan se den som en investering i et par ekstra store og sterke hender til kjøkkenet. Topplisten – best i test Se flere tilbud Best i test kjøkkenmaskin med blender En kjøkkenmaskin erstatter alle små apparater som du gjerne har stående. Du får blender, stavmikser og foodprosesser i bare ett produkt. Her er kjøkkenmaskinene som er best i test, og som samtidig har blender.

Read More »