Clearwater Beach, Florida Keys, Marco Island, USA

Ta barna på en spennende oppdagelsesferd i dyrehager og akvarier på Vestkysten av Florida

Vestkysten av Florida er en flott destinasjon for familieferier. Med sin vakre kystlinje, naturskjønne parker og mange aktiviteter og attraksjoner som er spesielt egnet for barn og familier, er det ikke rart at så mange familier velger å besøke denne delen av Florida hvert år.

Fra de hvite sandstrendene og krystallklare vannet i Gulf of Mexico til de spennende dyrehager og fornøyelsesparker, er det noe for enhver smak på Vestkysten av Florida. Formålet med denne guiden er å gi praktiske tips og råd for å planlegge og nyte en minneverdig familieferie på Vestkysten av Florida.

Vi vil dele anbefalinger om de beste attraksjonene og aktivitetene for familier, gi informasjon om familievennlige overnattingssteder og spisesteder, og gi tips om hvordan man kan unngå overfylte områder og lange køer. Uansett om du planlegger en lang ferie eller en kort weekendtur, vil denne guiden hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid på Vestkysten av Florida og sørge for at hele familien har det gøy og avslappende ferie.

Spar tid og penger på temaparker i Vestkysten av Florida: Rabatterte billetter og pass tilgjengelig

Vestkysten av Florida er hjem til en rekke temaparker som er spesielt egnet for familier. Her kan man oppleve alt fra spennende berg-og-dal-baner og karuseller til interaktive utstillinger og show. Her er noen av de mest populære parkene på Vestkysten av Florida:

 1. Busch Gardens: Busch Gardens er en dyrehage og fornøyelsespark i Tampa Bay-området. Parken er kjent for sine mange berg-og-dal-baner, dyreutstillinger og live-show. Busch Gardens tilbyr også et vannland, Serengeti Safari, og mange andre spennende attraksjoner for hele familien.

 2. Legoland: Legoland ligger i Winter Haven, og er en temapark som er spesielt populær blant barn mellom 2 og 12 år. Parken er inspirert av Legoklosser og tilbyr mange morsomme attraksjoner og aktiviteter, inkludert berg-og-dal-baner, karuseller, utstillinger og et vannland.

 3. Disney’s Animal Kingdom: Disney’s Animal Kingdom er en av de fire parkene i Walt Disney World Resort i Orlando-området. Parken er kjent for sine mange dyreutstillinger, berg-og-dal-baner, live-show og andre spennende attraksjoner. Disney’s Animal Kingdom tilbyr også mange familievennlige restauranter og shoppingområder.

 4. Universal Studios: Universal Studios i Orlando er en temapark som er inspirert av filmer og TV-serier fra Universal Studios. Parken tilbyr mange spennende attraksjoner, inkludert berg-og-dal-baner, simulatorer, live-show og utstillinger. Universal Studios tilbyr også et vannland og mange morsomme spisesteder og shoppingmuligheter.

For å få mest mulig ut av besøket i temaparkene på Vestkysten av Florida, er det viktig å planlegge i forkant. Sjekk åpningstider og billettpriser på parkenes nettsider, og kjøp billetter på forhånd hvis mulig for å unngå køer ved inngangen. Noen parker tilbyr også muligheten til å kjøpe «skip-the-line»-billetter, som gir deg muligheten til å gå rett forbi køene og dermed spare tid. Det kan også være lurt å planlegge ruten din i parken på forhånd for å unngå å miste tid på å finne veien fra en attraksjon til en annen.

Ta med solkrem, solbriller, en vannflaske og lette klær, spesielt hvis du besøker parkene i sommermånedene. Hvis du skal besøke flere parker, kan det også være lurt å sjekke ut mulighetene for rabatterte billetter eller pass som gir deg tilgang til flere parker.

Busch Gardens

Busch Gardens er en populær fornøyelsespark og dyrehage som ligger i Tampa, Florida. Parken tilbyr en rekke spennende attraksjoner og opplevelser for hele familien. Her er noen detaljer om Busch Gardens som kan være nyttig å vite:

Photo by Jesse Adair on Unsplash
 • Billettpriser: Billettprisene varierer avhengig av når du besøker parken og hvor mange dager du ønsker å besøke. Prisene starter på rundt $80 per dag for voksne og $75 per dag for barn. Det kan være lurt å sjekke ut nettsiden til parken for spesialtilbud og rabatter.

 • Åpningstider: Busch Gardens har vanligvis åpent fra kl. 10 til 18, men åpningstidene kan variere avhengig av sesongen og helligdager. Sjekk alltid parkens nettside for oppdaterte åpningstider.

 • Attraksjoner: Parken har en rekke spennende attraksjoner for både voksne og barn, inkludert berg-og-dal-baner, karuseller, vannattraksjoner og dyreutstillinger. Noen av de mest populære attraksjonene inkluderer Sheikra, en av verdens høyeste og bratteste berg-og-dal-baner, og Cheetah Hunt, en berg-og-dal-bane som simulerer hastigheten til en gepard. Parken har også en egen seksjon for barn kalt Sesame Street Safari of Fun, med karuseller og aktiviteter basert på karakterene fra Sesame Street.

 • Dyreopplevelser: Busch Gardens er også kjent for sine dyreopplevelser, med mer enn 200 forskjellige dyrearter fra hele verden. Besøkende kan se alt fra tigre og gorillaer til sjiraffer og krokodiller. Det er også mulig å bestille ulike opplevelser, som å mate og interagere med noen av dyrene.

Parken tilbyr gratis parkering og har en rekke spisesteder og suvenirbutikker. Det kan være lurt å laste ned parkens mobilapp for å få oppdatert informasjon om attraksjoner, køtider og spisesteder. Busch Gardens tilbyr også et Quick Queue-pass, som lar deg hoppe over køene på noen av de mest populære attraksjonene mot en ekstra kostnad.

Utforsk den fantasifulle verden av Legoland på Vestkysten av Florida

Legoland er en populær fornøyelsespark for familier med barn på Vestkysten av Florida. Parken tilbyr en rekke attraksjoner og aktiviteter for barn i alle aldre, inkludert berg-og-dal-baner, karuseller, vannattraksjoner og lego-byggeområder.

For å spare penger på Legoland-billetter, kan det være lurt å kjøpe billetter på forhånd på parkens nettside eller hos lokale forhandlere. Mange hoteller på Vestkysten av Florida tilbyr også rabatterte billetter til parken til gjestene sine

Parken har åpningstider som varierer avhengig av sesong, så det er lurt å sjekke parkens nettside for oppdaterte tider før du besøker. Inngangsbilletten gir deg tilgang til de fleste attraksjonene, men det er noen ekstra aktiviteter som krever en ekstra avgift.

For å få mest mulig ut av besøket i Legoland, kan det være lurt å planlegge ruten din på forhånd og prioritere de mest populære attraksjonene og aktivitetene. Det kan også være lurt å ta med snacks og drikke for å spare penger på mat i parken.

Legoland ligger i Winter Haven, Florida, som er omtrent en times kjøretur fra Tampa og rundt to timer fra Orlando. Det er parkeringsplasser tilgjengelig ved inngangen til parken, men det kan være lurt å komme tidlig for å sikre en god parkeringsplass og unngå køer ved inngangen.

Praktiske tips for å få mest mulig ut av besøket i Disney's Animal Kingdom

Disney’s Animal Kingdom er en av de mest populære attraksjonene på Vestkysten av Florida, og en flott destinasjon for familier med barn. Parken ligger i nærheten av Orlando, og tilbyr en spennende blanding av dyreliv, underholdning og temaparkopplevelser.

Opplevelser i parken Disney’s Animal Kingdom tilbyr et bredt utvalg av opplevelser for besøkende i alle aldre.

Besøkende kan se et stort utvalg av dyreliv, inkludert løver, elefanter, tigre, gorillaer og mange andre eksotiske arter. Parken tilbyr også en rekke spennende temaparkopplevelser, inkludert berg- og dalbaner, vannattraksjoner og live-underholdning.

Billettpriser og åpningstider
Billettprisene for Disney’s Animal Kingdom varierer avhengig av når du besøker parken og hvor lenge du planlegger å være der. Det er lurt å kjøpe billettene på forhånd for å unngå køer og sikre deg inngang til parken. Parken er åpen hele året, men åpningstidene kan variere avhengig av sesongen.

Tips for besøket
For å få mest mulig ut av besøket i Disney’s Animal Kingdom, er det lurt å planlegge i forkant og gjøre litt research. Det er også lurt å kle seg etter været og ta med komfortable sko for å kunne bevege seg rundt i parken. For å unngå lange køer kan det også være lurt å besøke parken på en ukedag og å komme tidlig på dagen.

Spar penger på billetter til Universal Studios Orlando

Universal Studios er en av de mest populære fornøyelsesparkene på Vestkysten av Florida, og er et must-see for familier som besøker området. Her er noen detaljer som kan hjelpe familier med å planlegge besøket:

Billettpriser: Billettprisene for Universal Studios varierer avhengig av årstid og tidspunkt på dagen. Det er mulig å kjøpe en-dags billetter, flerdagers billetter eller VIP-opplevelser som gir deg tilgang til hurtigkøer og private områder. Det er også mulig å kjøpe billetter som inkluderer besøk til andre Universal-parker i Florida, som Universal’s Islands of Adventure.

Photo by Sean Nyatsine on Unsplash

Attraksjoner: Universal Studios har et bredt utvalg av attraksjoner som passer for alle aldre, inkludert berg-og-dal-baner, simulatorer og 3D-kinoopplevelser. Populære attraksjoner inkluderer Harry Potter-området, The Simpsons Ride og Transformers: The Ride – 3D.

Mat og drikke: Det finnes mange spisesteder og kiosker inne i parken, og maten varierer fra hurtigmat til sit-down middager. Prisene kan være høye, så det kan være lurt å planlegge for dette på forhånd. Det er også mulig å ta med matpakke og snacks inn i parken, så lenge maten ikke er i glassbeholdere eller alkoholholdige drikker.

Åpningstider: Universal Studios har vanligvis lange åpningstider og kan være åpent så lenge som 14 timer i strekk i høysesongen. Det kan være lurt å sjekke nettsiden deres for å bekrefte åpningstidene før besøket.

Praktiske tips: For å få mest mulig ut av besøket til Universal Studios, kan det være lurt å ankomme tidlig på dagen og bruke en app for å holde oversikt over ventetider og ruteplanlegging. Det kan også være lurt å sjekke værmeldingen og kle seg passende for været.

Med litt planlegging og forberedelse, kan en dag i Universal Studios være en minneverdig og morsom opplevelse for hele familien.

Utforsk eksotisk marine liv og eksotiske dyr på Vestkysten av Florida's beste dyrehager og akvarier

Vestkysten av Florida har et stort utvalg av dyrehager og akvarier som er verdt å besøke. Her kan du og familien din lære om eksotiske dyr og marine liv, og få en opplevelse som vil vare i lang tid. Her er noen av de mest populære dyrehagene og akvariene på Vestkysten av Florida:

Florida Aquarium i Tampa Bay-området
 1. Florida Aquarium: Florida Aquarium i Tampa Bay-området er et populært reisemål for familier som ønsker å se en rekke ulike marine arter, som haier, delfiner og sjøhester. Akvariet tilbyr også et interaktivt område for barn og voksne, samt dykkeroppvisninger og fôringsshow.

 2. Mote Marine Laboratory and Aquarium: Mote Marine Laboratory and Aquarium i Sarasota er en av de mest respekterte marinbiologiske forskningsinstitusjonene i verden. Akvariet er kjent for sitt arbeid med å redde og gjenopprette marine liv i Gulf of Mexico, og tilbyr en rekke interaktive utstillinger som lar besøkende lære mer om dette arbeidet.

 3. Sarasota Jungle Gardens: Sarasota Jungle Gardens er et flott sted for familier som ønsker å lære om og oppleve eksotiske dyr på nært hold. Dyrehagen har et stort utvalg av dyr, inkludert alligatorer, slanger, aper og papegøyer, samt en flott hage med tropiske planter.

 4. Big Cat Habitat & Gulf Coast Sanctuary: Big Cat Habitat & Gulf Coast Sanctuary i Sarasota gir besøkende muligheten til å se tigre, løver, jaguarer og andre store katter fra nær avstand. Dyrehagen tilbyr også en rekke interaktive opplevelser, som muligheten til å mate elefanter og kameler.

For å planlegge besøket i dyrehager og akvarier på Vestkysten av Florida, bør man sjekke åpningstider og billettpriser på institusjonenes nettsider. Noen dyrehager og akvarier tilbyr også rabatterte billetter for familier eller til bestemte tider på dagen. Hvis du ikke har egen bil, kan det være lurt å sjekke om det finnes kollektivtransport eller guidede turer til de ulike dyrehagene og akvariene.

Når du besøker dyrehager og akvarier, bør du ta deg tid til å lære om de ulike dyrene og deres habitat, samt respektere reglene for parken. Noen dyrehager og akvarier tilbyr også interaktive opplevelser, som dyremøter og fôringsshow, som kan være morsomme og lærerike for hele familien. Husk å ta med solkrem, vann og lette klær hvis du besøker dyrehager og akvarier i sommermånedene.

Florida Aquarium i Tampa Bay-området

Florida Aquarium i Tampa Bay-området er en flott destinasjon for familier som ønsker å oppleve marine liv på nært hold. Akvariet har et stort utvalg av marine arter, inkludert haier, delfiner, sjøhester og alligatorer. Det er også et flott sted for å lære om marine økosystemer og miljøvern.

Billettprisene for Florida Aquarium varierer etter sesong og aktiviteter. For en standardbillett for voksne koster det rundt $30, og for barn rundt $25. Akvariet er åpent syv dager i uken fra kl. 09.30 til kl. 17.00.

For å komme seg til Florida Aquarium med bil, kan man ta Interstate 275 og ta avkjørsel 44A mot Tampa. Akvariet ligger i Channelside-området i sentrum av Tampa. Hvis du ikke har egen bil, kan du ta buss eller trikk til kanalen, og gå de siste meterne til akvariet.

Florida Aquarium tilbyr et stort utvalg av interaktive utstillinger og aktiviteter for besøkende i alle aldre.

Her er noen av de mest populære:

 1. Dykking og snorkling: Florida Aquarium gir besøkende muligheten til å dykke eller snorkle i det store «Coral Reef»-tanken som rommer tusenvis av ulike marine arter, inkludert haier, rokker og skilpadder. Dette er en unik opplevelse for familier som ønsker å lære mer om marine liv.

 2. Fôringsshow: Besøkende kan også delta i fôringsshow, som lar deg se på mens ansatte gir mat til ulike marine arter, og lære mer om hvordan akvariet tar vare på dyrene.

 3. Undervannstunnel: En annen populær aktivitet i Florida Aquarium er å gå gjennom undervannstunnelen som gir en fantastisk utsikt over det marine livet i akvariet. Tunnelen er en 60 meter lang gangvei som gir besøkende muligheten til å se på marine liv fra alle vinkler.

 4. Interaktive utstillinger: Florida Aquarium tilbyr også en rekke interaktive utstillinger som lar besøkende lære om marine økosystemer og miljøvern på en morsom måte.

For å få mest mulig ut av besøket i Florida Aquarium, bør man planlegge ruten sin på forhånd og sjekke ut tidspunktene for de ulike aktivitetene og fôringsshowene. Det er også viktig å ta med solkrem, vann og lette klær, spesielt hvis du besøker akvariet i sommermånedene. Det er også lurt å kjøpe billetter på forhånd for å unngå køer, og sjekke om akvariet tilbyr rabatter for familier.

Mote Marine Laboratory og Aquarium i Sarasota

Mote Marine Laboratory and Aquarium i Sarasota er en flott destinasjon for familier som ønsker å lære mer om marine forskning og samtidig oppleve et variert utvalg av marine arter. Aquariumet er et av de største i Florida og har fokus på marine økosystemer og miljøvern.

Billetter: Billettprisene for Mote Marine Laboratory and Aquarium varierer etter sesong og aktiviteter. For en standardbillett for voksne koster det rundt $25, og for barn rundt $20. Aquariumet er åpent syv dager i uken fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

For å komme seg til Mote Marine Laboratory and Aquarium med bil, kan man ta Interstate 75 og ta avkjørsel 213 mot Sarasota. Akvariet ligger i Longboat Key-området i Sarasota. Hvis du ikke har egen bil, kan du ta buss eller trikk til Sarasota, og deretter ta en taxi eller leiebil til akvariet.

Mote Marine Laboratory and Aquarium tilbyr et stort utvalg av interaktive utstillinger og aktiviteter for besøkende i alle aldre. Her er noen av de mest populære:

Foto: MOTE
 1. Haiutstilling: Besøkende kan lære mer om ulike haiarter og samtidig se de majestetiske skapningene svømme rundt i et stort akvarium.

 2. Sjøhester: Mote Marine Laboratory and Aquarium er også kjent for sin sjøhestutstilling, som lar besøkende se på de søte og mystiske sjøhestene fra alle vinkler.

 3. Forskningstur: En annen populær aktivitet på Mote Marine Laboratory and Aquarium er forskningsturen, der besøkende kan lære mer om laboratoriets forskning og se på forskere som arbeider med å ta vare på marine liv.

 4. Interaktive utstillinger: Mote Marine Laboratory and Aquarium tilbyr også en rekke interaktive utstillinger som lar besøkende lære mer om marine økosystemer og miljøvern på en morsom måte.

For å få mest mulig ut av besøket i Mote Marine Laboratory and Aquarium, bør man planlegge ruten sin på forhånd og sjekke ut tidspunktene for de ulike aktivitetene og utstillingene. Det er også lurt å besøke akvariet tidlig på dagen for å unngå store folkemengder og for å ha mer tid til å utforske. Det er også viktig å ta med solkrem, vann og lette klær, spesielt hvis du besøker akvariet i sommermånedene. Det er også lurt å kjøpe billetter på forhånd for å unngå køer, og sjekke om akvariet tilbyr rabatter for familier.

Sarasota Jungle Gardens

Sarasota Jungle Gardens er en populær dyrehage som tilbyr en spennende opplevelse for hele familien. Her kan man se et bredt utvalg av eksotiske dyr og planter fra hele verden, og lære om deres liv og habitater.

Billettpriser:
for voksne ligger på rundt 18 dollar, mens barn mellom 3 og 12 år koster 12 dollar.

Åpningstider:
Åpningstidene varierer avhengig av sesong, men vanligvis er dyrehagen åpen fra klokken 10 til 17 hver dag. Det er enkelt å komme seg til Sarasota Jungle Gardens med bil, og det er også tilgjengelig parkering på stedet.

Når man besøker Sarasota Jungle Gardens kan man oppleve et bredt utvalg av dyr, inkludert flamingoer, alligatorer, slanger, kenguruer, papegøyer og aper. Det finnes også muligheter for å mate dyrene, og besøkende kan ta del i forskjellige aktiviteter som fugleshow, reptilshow og interaktive opplevelser med noen av dyrene.

For å få mest mulig ut av besøket, kan det være lurt å besøke dyrehagen tidlig på dagen når temperaturene er lavere og dyrene er mer aktive. Det kan også være lurt å ta med solkrem, solbriller, hatter og drikkevann på varme dager. Det er også en god idé å sjekke timeplanen for show og aktiviteter på forhånd for å sikre at man får med seg det man ønsker å se.

Big Cat Habitat & Gulf Coast Sanctuary

Big Cat Habitat & Gulf Coast Sanctuary er en dyrehage og naturreservat som ligger i Sarasota, Florida. Dette er en flott attraksjon for familier som ønsker å lære mer om ville dyr og deres naturlige habitater. Dyrehagen har fokus på å gi dyrene en trygg og komfortabel tilværelse, og de har en rekke store kattedyr som tigre, løver, leoparder og pumaer.

Big Cat Habitat & Gulf Coast

Billetter:

Billettprisene for voksne er rundt 18 dollar, mens barn under 12 år koster 8 dollar. Åpningstidene varierer avhengig av sesong, men vanligvis er dyrehagen åpen fra klokken 9 til 17 på hverdager og fra klokken 9 til 18 i helgene. Det er enkelt å komme seg til Big Cat Habitat & Gulf Coast Sanctuary med bil, og det er gratis parkering på stedet.

Når man besøker Big Cat Habitat & Gulf Coast Sanctuary, kan man oppleve de majestetiske dyrene i sine naturlige omgivelser. Dyrehagen tilbyr guidede turer hvor man kan lære om dyrene og deres historier, samt delta i interaktive opplevelser som mateopplevelser og fotografiske muligheter. Besøkende kan også se ulike show og forestillinger med dyrene.

For å få mest mulig ut av besøket, kan det være lurt å besøke dyrehagen tidlig på dagen når temperaturene er lavere og dyrene er mer aktive. Besøkende bør også kle seg i praktisk og behagelig klær og sko, og ta med seg vann og snacks. Det er også viktig å respektere reglene i dyrehagen og å behandle dyrene med respekt og omsorg.

Planlegg en morsom og lærerik dag med barna på museer og utstillinger på Vestkysten av Florida

Vestkysten av Florida har mye å tilby for familier som ønsker å utforske museer og utstillinger. Her er noen av de beste museene og utstillingene du kan besøke:

 1. Children’s Museum of Naples: Dette museet er perfekt for familier med yngre barn, med interaktive utstillinger og aktiviteter som lar barna lære og ha det gøy samtidig. Barna kan for eksempel lære om vitenskap og teknologi, eller få en introduksjon til kunst og kultur.

 2. The Bishop Museum of Science and Nature: Dette museet har et stort utvalg av utstillinger og aktiviteter som vil fenge både barn og voksne. Her kan man lære om alt fra dinosaurer og prehistorisk liv til dyreliv i Florida og utforske et planetarium.

 3. Salvador Dali Museum: Dette er et must-see for kunstinteresserte familier. Museet er viet til den spanske kunstneren Salvador Dali, og viser mange av hans mest kjente verk og skulpturer.

Når du besøker disse museene og utstillingene på Vestkysten av Florida, er det noen ting å huske på for å få mest mulig ut av opplevelsen. Pass på å sjekke åpningstidene på forhånd, og ta med deg alt du trenger for en komfortabel opplevelse. Det kan også være lurt å sjekke ut nettsidene til museene og utstillingene på forhånd for å få en oversikt over hva som er tilgjengelig og hvilke utstillinger som er mest interessante for din familie.

Children's Museum of Naples

Children’s Museum of Naples er et interaktivt museum som er designet spesielt for barn, og tilbyr en rekke lærerike og morsomme aktiviteter for hele familien. Museet ligger i Naples, på Vestkysten av Florida, og er en perfekt destinasjon for familier som ønsker å ha det gøy og lære noe nytt samtidig.

Foto: Children's Museum of Naples

Åpningstider:

Åpningstidene for museet varierer avhengig av hvilken dag det er.

Vanligvis er det åpent fra tirsdag til lørdag fra 10:00 til 16:00, og søndag fra 12:00 til 16:00.

Billettprisene for museet er også rimelige, med billetter som koster rundt $12 per person.

Når du besøker Children’s Museum of Naples kan du forvente å se en rekke forskjellige utstillinger og aktiviteter. Noen av de mest populære utstillingene inkluderer den interaktive lekeplassen, hvor barn kan bygge, krype og leke, samt en mockup av en strand hvor barna kan leke og lære om marinbiologi. Museet har også et kunststudio hvor barn kan utfolde seg kreativt og skape sine egne kunstverk, en lekebutikk hvor de kan leke butikk og lære om penger og økonomi, og mye mer.

For å komme seg til Children’s Museum of Naples kan man kjøre dit med bil, og det finnes gratis parkering på stedet. Museet ligger også i nærheten av offentlig transport, slik at det er lett tilgjengelig for de som ikke har egen bil.

En tur til Children’s Museum of Naples er en flott aktivitet for familier som ønsker å tilbringe en morsom og lærerik dag sammen. Dette er en destinasjon som er perfekt for å oppleve og utforske ulike emner som vitenskap, kunst, matematikk, og mye mer på en interaktiv måte.

The Bishop Museum of Science and Nature

The Bishop Museum of Science and Nature er et flott museum på Vestkysten av Florida som er vel verdt et besøk for familier som ønsker å oppleve noe unikt og lærerikt. Her er mer informasjon om hva man kan forvente seg:

 • Billettpriser: Billettprisene varierer avhengig av alder og type besøk, men generelt koster en voksenbillett $20, en seniorbillett $18, og en barnebillett $16. Barn under 3 år får gratis adgang. Det finnes også pakkepriser for grupper og spesielle arrangementer.

 • Åpningstider: Museet er åpent fra tirsdag til lørdag kl. 10:00 til 17:00, og søndag kl. 12:00 til 17:00. Det er stengt på mandager og noen helligdager.

 • Beliggenhet: The Bishop Museum of Science and Nature ligger i Bradenton, Florida, og er en kort kjøretur fra Sarasota og andre byer på Vestkysten. Det finnes parkeringsmuligheter i nærheten av museet. Vis på kart

 • Opplevelser: The Bishop Museum of Science and Nature er et omfattende museum som inkluderer en rekke utstillinger og opplevelser, inkludert en planetarium, en arkeologisk utstilling, en naturområde og mye mer. Museet har også en egen utstilling om Florida Manatees, som gir besøkende en unik mulighet til å lære mer om disse vakre og sårbare sjødyrene.

 • Tips og råd: For å få mest mulig ut av besøket, kan det være lurt å planlegge på forhånd og velge ut hvilke utstillinger eller aktiviteter som er mest interessante for familien din. Det kan også være lurt å sjekke ut museets nettside på forhånd for å se om det er spesielle arrangementer eller utstillinger som er verdt å få med seg. Husk også å ta med nok vann og snacks for å holde energinivået oppe under besøket.

Salvador Dali Museum

Salvador Dali Museum er et kunstmuseum som ligger i St. Petersburg, Florida, og er dedikert til kunstneren Salvador Dalí og hans arbeid. Museet har en av verdens største samlinger av Dalís verker og er et must-see for kunstinteresserte besøkende på Vestkysten av Florida.

Vis på kart

Salavor Dali museum

Museet er åpent syv dager i uken og har utvidede åpningstider på torsdager. Billettprisene varierer etter alder, med reduserte priser for studenter, seniorer og militære. Barn under 5 år har gratis inngang.

Besøkende kan forvente å se et bredt utvalg av Dalís arbeid, inkludert malerier, skulpturer og grafikk. Museet har også et stort antall personlige gjenstander og fotografier som gir innsikt i Dalís liv og arbeid.

For å få mest mulig ut av besøket i Salvador Dali Museum, er det lurt å forhåndsbestille billetter og unngå besøk i helgene eller på ferier når det er mer folksomt. Museet tilbyr også guidede turer og lydguider for å hjelpe besøkende med å utforske utstillingene og lære mer om kunstneren og hans arbeid.

Museet ligger i sentrum av St. Petersburg, med flere parkeringsmuligheter og gode offentlige transportforbindelser. Besøkende kan også ta en kort spasertur til nærliggende attraksjoner som St. Petersburg Pier og Dali-skulpturhagen.

Billige og morsomme utendørsaktiviteter for barnefamilier på Vestkysten av Florida

Familier på Vestkysten av Florida har et bredt utvalg av utendørsaktiviteter å velge mellom, inkludert alt fra strandliv og sykling til turer i nasjonalparker og utforskning av lokale dyreliv. Disse aktivitetene gir en flott mulighet for familier å skape minneverdige opplevelser sammen i vakre omgivelser.

Samtidig kan det være utfordrende å planlegge utendørsaktiviteter på en budsjettvennlig måte, spesielt hvis man har begrenset kunnskap om området. Formålet med dette avsnittet er å gi tips og råd til familier om hvordan man kan få mest mulig ut av utendørsaktiviteter på Vestkysten av Florida uten å tømme kontoen. Vi vil fortelle noen av de beste aktivitetene og stedene å besøke, samt gi praktiske tips for å spare penger og nyte en budsjettvennlig utendørsferie.

Vestkysten av Florida har noen av de mest fantastiske strendene i verden

Vestkysten av Florida har noen av de mest fantastiske strendene i verden, og mange av disse er perfekte for familier. Fra den uberørte hvite sanden på Siesta Key Beach, til den rolige og klare Gulf of Mexico-vannet på Clearwater Beach, er det mange alternativer å velge mellom.

Når det gjelder å nyte stranden på en budsjettvennlig måte, er det flere tips å følge. For eksempel kan man ta med sin egen mat og drikke for å spare penger på mat og drikke. Man kan også leie utstyr som parasoller og stoler på stedet i stedet for å kjøpe dem, og velge å besøke offentlige strender som tilbyr gratis adgang.

Det kan også være lurt å besøke strendene utenfor høysesongen, da prisene på overnatting og turistattraksjoner generelt er lavere, og det er færre mennesker på strendene. Man bør også undersøke om det er offentlig transport som går til stranden man ønsker å besøke, da dette også kan være en rimeligere måte å komme seg dit på.

Uansett hvilken strand man velger, er det viktig å huske å ta med solkrem og beskyttelse mot insekter, samt å følge alle regler og retningslinjer som er oppgitt av strandens ledelse for å sikre en trygg og hyggelig opplevelse for hele familien.

Utforsk vakre sykkelruter langs kysten på Vestkysten av Florida

På Vestkysten av Florida finnes det mange flotte sykkelruter og turløyper som er egnet for familier som ønsker å tilbringe tid utendørs. Noen av de mest populære sykkelrutene inkluderer Pinellas Trail, en 48 kilometer lang rute som går fra St. Petersburg til Tarpon Springs, og Legacy Trail, en 22 kilometer lang rute som går fra Sarasota til Venice.

LEGACY TRAIL MAP

Det finnes også flere turløyper på Vestkysten av Florida som er egnet for familier, som for eksempel Myakka River State Park og Oscar Scherer State Park. Disse parkene tilbyr en rekke turløyper som passer for alle ferdighetsnivåer og som tar deg gjennom noen av de vakreste naturområdene i Florida.

For de som ønsker å leie sykkelutstyr, finnes det flere sykkelutleiesteder på Vestkysten av Florida som tilbyr rimelige priser og et bredt utvalg av sykler og utstyr. Det er også mulig å finne gratis turløyper i noen av parkene, så det kan være lurt å sjekke parkens nettsider for mer informasjon før man legger ut på tur.

Vestkysten av Florida er kjent for sin vakre natur og flotte parker.

Vestkysten av Florida er kjent for sin vakre natur og flotte parker. Det er flere parker og naturområder som er spesielt egnet for familieaktiviteter. Nedenfor finner du en oversikt over noen av de mest populære parkene og naturområdene som du kan besøke på Vestkysten av Florida:

Photo by K Adams on Unsplash
 • Myakka River State Park: Dette er en av de største og eldste parkene i Florida, og den har en rekke turstier og utendørsaktiviteter for familier. Du kan besøke den historiske kroen, utforske parken på en airboat-tur eller dra på en naturskjønn sykkeltur langs elven.

 • Oscar Scherer State Park: Denne parken er kjent for sine vakre campingplasser og turstier som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Her kan du også se sjeldne fuglearter og dyreliv, som alligatorer og hjort.

 • Caladesi Island State Park: Denne øya, som kun er tilgjengelig med båt, er kjent for sin vakre sandstrand og turstier gjennom det tropiske landskapet. Du kan også dra på en guidet tur for å se delfiner, skilpadder og sjøfugler.

 • Honeymoon Island State Park: En annen flott park som er tilgjengelig med båt, og som har en vakker sandstrand og turstier. Du kan også utforske naturreservatet og se sjeldne dyreliv, som ørn og alligatorer.

Når du besøker disse parkene og naturområdene, kan du også spare penger ved å ta med egen mat og drikke, og velge parker med gratis adgang. Det er også en god idé å planlegge besøket tidlig på dagen, da det kan være mindre folk og lavere temperaturer.

Se de ville dyrene på Vestkysten av Florida: Besøk dyreparker og reservater

Florida er kjent for sitt rike dyreliv, og det finnes flere måter å oppleve det på Vestkysten av Florida. Dykkerturer og delfinsafari er bare noen av de mange alternativene tilgjengelige for familier på jakt etter spennende opplevelser. Her er noen tips for å få mest mulig ut av dyrelivsopplevelsene:

 1. Dykkerturer: Dykking er en flott måte å utforske Floridas undervannsverden. Det finnes mange sertifiserte dykkesentre på Vestkysten av Florida som tilbyr dykketurer for familier, og det er også mulig å leie utstyr for en rimelig pris. Noen populære dykkesteder inkluderer Key Largo, Sarasota og Clearwater Beach.

 2. Delfinsafari: En delfinsafari er en spennende måte å oppleve Floridas marine dyreliv på. Det er flere turoperatører på Vestkysten av Florida som tilbyr delfinsafari, og det er mulig å finne rimelige alternativer ved å sammenligne priser og tilbud fra forskjellige operatører.

 3. Besøk dyreparker og reservater: Det er mange dyreparker og reservater på Vestkysten av Florida som tilbyr familier muligheten til å se et mangfold av dyreliv på en sikker og kontrollert måte. Noen av de mest populære dyreparkene og reservatene inkluderer Busch Gardens, Lowry Park Zoo og Big Cat Habitat & Gulf Coast Sanctuary.

 4. Ta med kamera: Uansett hvilken dyrelivsopplevelse du velger, er det alltid lurt å ta med kameraet ditt. Du vil ønske å ta bilder og dele disse minnene med venner og familie når du kommer hjem. Husk å lade opp kameraet og ta med ekstra batterier og lagringsplass, slik at du kan fange alle de beste øyeblikkene.

Praktiske tips for en hyggelig familieferie på Vestkysten av Florida

Før du legger ut på reise til Vestkysten av Florida, er det viktig å ha god planlegging og råd. I dette avsnittet vil vi gi deg nyttige tips og ressurser for å gjøre din reise så enkel og hyggelig som mulig.

 1. Planlegging av reiseruten – Planlegging av reiseruten er nøkkelen til en vellykket tur til Vestkysten av Florida. Dette kan omfatte å velge passende overnattingssteder og transportalternativer, og unngå høysesonger for å spare penger. Bruk også reiseplanleggingsverktøy for å finne de beste rutene og attraksjonene som passer dine interesser og budsjett.
 2. Pakking og utstyr – Det er viktig å pakke smart og ta med riktig utstyr for å gjøre ferien enda mer behagelig. Sørg for å ta med solkrem, myggmiddel og passende klær for værforholdene. Husk også å pakke vannflasker, snacks og annet nødvendig utstyr til utendørsaktiviteter. Hvis du ikke ønsker å kjøpe utstyr, kan du vurdere å leie utstyr som sykler og strandstoler.
 3. Spesielle behov – For familier med spesielle behov, som små barn, eldre eller personer med funksjonshemming, er det viktig å vurdere tilgjengelighet av fasiliteter og aktiviteter. Planlegg aktivitetene etter familiemedlemmenes evner og interesser, og sørg for å ha tilgang til nødvendige hjelpemidler. Ta også med medisiner og reisedokumenter i tilfelle uforutsette situasjoner.
 4. Mat og suvenirer – Spis på lokale markeder og butikker for å unngå overpriset mat, og lage mat selv i stedet for å spise ute hele tiden. Ta med snacks og matpakker til dagsturer for å spare penger. Når det kommer til suvenirer, kan du kjøpe dem på lokale markeder i stedet for dyre turistbutikker.
 5. Reisesikkerhet – Ta hensyn til reisesikkerhet ved å sjekke reiseadvarsler og informasjon om lokale lover og reguleringer. Hold deg unna farlige områder og ta nødvendige forholdsregler for å beskytte deg selv og dine kjære.
 6. Lokale ressurser –Kontakt bloggen vår eller legg igjen kommentarer for å få mer informasjon eller gi informasjon om lokale turistkontorer, reisebyråer eller andre ressurser som kan gi ytterligere informasjon og hjelp. De lokale ressursene kan gi deg verdifulle tips og råd for å gjøre din reise så hyggelig og problemfri som mulig.

Vi ønsker deg en fantastisk ferie!

I denne delen vil vi oppsummere de viktigste tipsene for å nyte utendørsaktiviteter på en budsjettvennlig måte på Vestkysten av Florida. Det er viktig å huske at det er mange gratis og rimelige aktiviteter å oppleve i området, og å planlegge turen på forhånd kan bidra til å redusere kostnadene.

Noen av de beste måtene å nyte utendørsaktiviteter på en budsjettvennlig måte på Vestkysten av Florida inkluderer å besøke offentlige strender med gratis adgang, å ta med egen mat og drikke, å leie billig sykkelutstyr for å utforske turløyper og sykkelruter, og å besøke parker med gratis adgang.

Vi oppfordrer leserne til å utforske de ulike aktivitetene som er beskrevet i denne guiden, og å oppleve alt den flotte naturen i området har å tilby. Med riktig planlegging og noen smarte tips kan du og din familie nyte utendørsaktiviteter på en budsjettvennlig måte på Vestkysten av Florida.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.