ASIA Asia CAT Destinasjoner Krabi Thailand

Ao Nang Krabi – For deg som reiser med barn, Thailand (2021)

Ao Nang Krabi – For deg som reiser med barn – Ao Nang med barn? Du kunne ikke ha tatt et bedre valg. Med perfekte postkortstrender, enestående natur, flotte hotellresort og mange attraksjoner, gjør dette til et perfekt feriested for familien.

De beste hotellene i Ao Nang

2 Billigste Hotellene i Ao Nang:

iRest Ao Nang Seafront (Billig til å være seafront)

iRest Ao Nang Seafront
iRest Ao Nang Seafront

iRest Ao Nang Sea Front er tilpasset både fritids- og forretningsreisende. Hotellet har en ideell beliggenhet i Ao Nang, et av byens mest populære områder. Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr hotellet enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen. iRest Ao Nang Seafront tilbyr 14 elegante rom og 58 komfortable vandrerhjemsenger. Alle er smakfullt innredede, og mange har klimaanlegg, skrivebord, balkong / terrasse. Hvis du ser etter et komfortabelt og praktiske sted i Krabi, er iRest Ao Nang et bra valg.

Wake Up Aonang Hotel

Wake Up Aonang Hotel
Wake Up Aonang Hotel

Wake Up Ao Nang Hotel “et rimelig hotellet med god beliggenhet. Alle rommene har eget bad. Tilbehør inkluderer tøfler, gratis toalettartikler, hårføner og gratis WIFI. Den beste beliggenheten på Ao Nang stranden, 2-minutters spasertur over veien til stranden. Og 30 minutter fra Krabi lufthavn. Hvis du bor her for, og ønsker å utforske Ao Nang og Krabi-området, er dette et bra sted. Herifra kan du enkelt besøke for eksempel Railey Beach, Phi Phi Island, Krabi Town.

3 Beste Budsjetthoteller i Ao Nang:

Aonang Top View

Aonang Top View
Aonang Top View

Dette hotellet ligger bare noen skritt fra Ao Nang-stranden. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og avgiftsfri privat parkering på stedet. Alle rommene har balkong med utsikt over hagen. Aonang Top View tilbyr rom med klimaanlegg, kabel-TV og kjøleskap. Samtlige har eget bad. Stabene i turistinformasjonen kan hjelpe deg med å organisere lokale turer og sightseeingturer. Aonang Top View tilbyr også vaskeritjenester. Krabi lufthavn ligger en 40-minutters kjøretur fra hotellet.

Jinda Guest House

Jinda Guesthouse
Jinda Guesthouse

Jinda Guesthouse ligger en 5-minutters spasertur fra Ao Nang-stranden, og innen gangavstand til en rekke lokale spisesteder. Hotellet har gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering og rom med klimaanlegg. Rommene på Jinda er enkelt innredet og har nøytrale veggfarger og har rikelig med naturlig lys. Alle har kjøleskap og eget bad med dusj.

Aonang Eco Inn

Aonang Eco Inn
Aonang Eco Inn

Aonang Eco Inn ligger i Ao Nang og er et utmerket sted for å oppleve Krabi og omegn. Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr eiendommen enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen. Aonang Eco Inn Hotel ligger en 5-minutters spasertur fra Aonang-stranden. Aonang Eco Inn Hotel ligger en 20-minutters kjøretur fra Krabi og en 40-minutters kjøretur fra Krabi lufthavn. Du kan parkere avgiftsfritt på stedet.

3 Beste Mellomklassehoteller i Ao Nang:

Aonang Princeville Resort

Aonang Princeville Villa Resort and Spa
Aonang Princeville Villa Resort and Spa

Aonang Princeville Villa Resort & Spa er et 4-stjerners elegant boutiquehotell perfekt plassert ved stranden. Aonang Princeville Villa Resort tilbyr utsikt over Andamanhavet og flere tropiske øyer. Fint for familier og romantikere. Nyt avslappende dager ved bassengene, spa-behandlinger og deilig mat, Avslutt dagen i paradis med en spasertur langs stranden for å se den fantastiske solnedgangen. Ao Nang er et idyllisk reisemål omgitt av spektakulære naturattraksjoner fra den nydelige hvite sanden på Phra Nang Beach til de vertikale klippene i Railay Bay. Aonang Princeville Villa Resort & Spa kan organisere de mest fantastiske turene som får deg til å ønske å komme tilbake og utforske enda mer!

Phra Nang Inn

Vacation Village Phra Nang Inn
Vacation Village Phra Nang Inn

Phra Nang Inn er et hyggelig hotell rett ved stranden og nær utelivet i sentrum av Ao Nang. Her kan du slappe av på det fine bassengområdet i den tropiske hagen. Phra Nang Inn ligger 30 minutters kjøring fra Krabi lufthavn, og du finner shopping- og spisesteder på Ao Nang-stranden, en kort spasertur unna. Vil du ha det ekstra komfortabelt anbefaler vi et rom med direkte utgang til basseng. I strandbaren, som er en av Ao Nangs mest populære, kan du nyte både forfriskende drikke og den fine utsikten over havet.

The Palace Ao Nang

The Palace Aonang Resort
The Palace Aonang Resort

Sentral beliggenhet i Ao Nang gjør The Palace Aonang Resort til et ideelt utgangspunkt for utflukter i Krabi. Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Du har lett adgang til Ao Nang strand, Friend kunstgalleri, Massage Corner. Palace Ao Nang Resort ligger ca. 5 minutters gange fra Ao Nang-stranden, og tilbyr gratis Wi-Fi, parkering og et utendørsbasseng med utsikt over fjellet. Palace Ao Nang Resort ligger omtrent 30 minutters kjøring unna Krabi internasjonale lufthavn.

3 Beste Familievennlige hoteller i Ao Nang:

Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach
Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

Krabis beste feriested med en følelse av tropisk moro fra vannsklier til friluftsbassenger og svømmebarer. Kos deg selv i spaet mens barna dine blir godt underholdt av hotellets energiske rekreasjonsteam. Familieopplevelsen på hotellet er uten sidestykke i nærområdet. Familiefløyen tilbyr en rekke romalternativer til din familie og budsjett. Kid’s Suites and Family Suites er gode alternativer! Alle barn får Kid’s Club-medlemskap ved innsjekking. Barnas basseng er høydepunktet med fontener og 4 vannsklier som passer for enhver alder. Klubbhuset tilbyr en kino for barn og familier, et spillerom i ungdomssonen og et lekerom for yngre barn. Betalte barnevakt er tilgjengelig på forespørsel. Par kan nyte det eksklusive Couples Wing med privat basseng og førsteklasses fasiliteter. Utenom familiefløyen har de utviklet et fredelig område for par som bare ønsker å slappe av. Nyoppusset, innkvarteringsalternativene inkluderer direkte tilgang til bassenger, store balkonger, utsikt over havet og førsteklasses tjenester og fasiliteter. En privat bassengbar tilbyr daglige Happy Hour og en rekke enkle retter. Rom i parfløyen er for par og voksne.

Aonang Villa Resort

Aonang Villa Resort
Aonang Villa Resort

Et feriested ved stranden i Krabi omgitt av uberørt natur som støttes av skyhøye kalkstensklipper og kun få meter fra det nydelige Andamanhavet. Aonang Villa Resort familiehotell Krabi ligger få minutter fra det livlige shopping- og restaurantdistriktet Aonang Beach, og tilbyr varm og vennlig service for å gjøre oppholdet ditt minneverdig. Hotellet består av syv bygninger. Til tross for at hotellet har en av Ao Nangs mest sentrale beliggenheter med både McDonalds og ivrige selgere rundt hjørner er hotellområdet som en rolig oase. Hotellet har to bassenger, barnebasseng og en liten lekeplass. Romtypene Grand Superior rom og Deluxe rom finnes begge med havutsikt eller vendt mot hagen.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort
Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Kort vei til butikker, barer, restauranter og sandstranden i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna. Krabi Tipa Resort har et fint bassengområde med et stort basseng og barnebasseng som ligger i frodige omgivelser. Gratis solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar som er åpen på dagtid, ca. 10.00 til 18.30. Hotellet har to restauranter – Green Mango og The Sea Restaurant. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite trimrom. Massasje mot avgift. Biljard. Barneklubb i hotellet regi med engelsktalende personale for barn i alderen 3 til 12 år. Vaskeriservice og roomservice mot avgift. Hotellet ligger i en åsside og det er store nivåforskjeller inne på hotellområdet.

4 Beste Rimelige luksushoteller i Ao Nang:

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi
Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi ligger i den roligere enden av Ao Nang-stranden – men likevel rett ved lokale spisesteder og barer. Et bra sted for familier, med elegante familierom med køyesenger, barneklubber med gratis aktiviteter, to store svømmebassenger med vannsklie, og gode muligheter til å oppdage Krabis fantastiske natur og øyer. Krabi internasjonale lufthavn ligger en 40-minutters kjøretur unna, og den sagnomsuste Railay Bay ligger en kort båttur unna.

The Pano Hotel And Residence

The PANO Hotel & Residence
The PANO Hotel & Residence

PANO Hotel & Residence er et sjarmerende 4-stjerners hotell som ligger i nærheten av sentrum av Krabi. Bare 2 minutter fra sandstranden i Nopparat Thara-stranden og Ao Phra Nang-stranden. Alle rommene på hotellet har kjøleskap, en balkong med fjellutsikt og et eget bad med dusj. PANO hotel and residence er et andre hjem som tilbyr en flott familie og vennlig atmosfære til gjester i alle aldre med et stort svømmebasseng og barnebasseng. Du finner Aonang-moskeen 2,6 km fra overnattingsstedet. The Pano Hotel & Residence ligger 28 km fra Krabi internasjonale lufthavn.

Andakiri Pool Villa

Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View
Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View

Bare slapp av på den luksuriøse Andakiri Pool Villa, et paradis. Andakiri Pool Villa ligger i åssiden av Ao Nang, Krabi, verdens berømte turistattraksjon i Thailand, kun 5 minutters kjøretur til stranden og omtrent 30 minutters kjøretur fra Krabi internasjonale lufthavn. Andakiri Pool Villa, den nyeste moderne tropiske stilboligen i Ao Nang, har 20 villaer med ett soverom og 11 av to soverom villaer med private bassenger og balkonger i hver enhet der du vil bli rørt med kjølig bris, panoramautsikt over frodige fjell, fantastiske naturomgivelser og idylliske Ao Nang strand.

Irawan House

Irawan House
Irawan House

Irawan House er et unikt sted som omfavner avslapning, glede og komfort i rolige omgivelser. Eiendommen har 3 enheter med to roms villa som er designet i en ny moderne stil, grønn tropisk hage, et svømmebasseng, velutstyrt kjøkken, moderne stue og spisestue, lokale kunstverk, satellitt-TV og gratis Wi-Fi overalt. Irawan House ligger mindre enn 10 minutter fra hjertet av Ao Nang, hvor du kan finne restauranter, butikker, kafeer og barer. Nyt stranden og den fantastiske solnedgangen. Irawan House består av 3 enheter villa, og tilbyr totalt 6 smakfullt innredede soverom. Eiendommen kan leies som en helhet, men er også egnet for mindre familier som ønsker å leie en eller to villaer.

Thailands mest barnevennlige øyer

Her ligger noen av Thailands mest barnevennlige øyer, og området er kjent for sine vakre klippeformasjoner.

Det er en liten by, og det er enkelt å komme seg rundt. Skal du besøke noen av øyene, er det lurt å legge igjen barnevognen og store kofferter. Båtene legger til langs stranden, slik at du må regne med å vasse noen meter i bølgene før du når land eller kommer deg ut til båten.

BEST THINGS TO DO IN KRABI | AO NANG KRABI THAILAND

Vloger The Holistic Trainer viser deg Ao Nang, Thailand.

Krabi, på sørlige Thailands vestkyst, er omgitt av kalksteinsklipper, mangroveskoger og hundrevis av øyer utenfor kysten. I dag viser de deg de beste tingene å gjøre i Krabi, inkludert et besøk på Ao Nang-stranden og Krabi-nattmarkedet.

Les videre for å se hvor du finner de beste stedene å bo i Ao Nang.

Ferge og longtail fra Ao Nang

Med ferger, speedbåt og longtail-farkoster er det både enkelt og billig å komme seg rundt. Og billig: Med longtailbåt tar du deg mellom øyene for et par hundre bath (100 bath = ca. 19 kroner).

Med speedbåt er det noe dyrere. Mellom de største øyene går det ferge.

Her bor du i Krabi i Thailand

Med et bredt utvalg av attraksjoner og aktiviteter er Ao Nang uten tvil den mest populære destinasjonen i Krabi. Den berømte gågata i Ao Nang har mange internasjonale spisesteder, shopping, barer, kafeer, nattklubber, gateselgere og underholdning. Lady Boy Cabaret-showet i Ao Nang er ganske kjent for sin underholdning. Innkvarteringsmulighetene her er mange og ganske rimelige for å imøtekomme alles behov og budsjett.

80 meter fra Ao Nang-stranden ligger hotellet Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi. Dette er et favorittområde for barnefamilier, og hotellet er perfekt plassert i forhold til strand og den lille koselige byen Ao Nang.

Kollektivtransportsystemet er godt utbygget i Ao Nang, noe som gjør det til et ideelt sted for turister. Herifra kan du begi deg ut på øyturer eller ta turen innover fastlandet. Dette er et ideelt feriested for familier med barnevennlig innkvartering tilgjengelig.

Ao Nang Krabi - For deg som reiser med barn

Været i Ao Nang

Hvis du lurer på hvordan været er i Ao Nang, kan du lese vår komplette værside som omhandler været i Krabi, og Krabi provinsen. Ao Nang og Krabi ligger bare 20 min fra hverandre.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Ao Nang Krabi – For deg som reiser med barn“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Krabi

Populære aktiviteter i Ao Nang

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.