ASIA Asia CAT Destinasjoner Krabi Thailand

Ton Sai – Her bor du fint på et lite budsjett i Phuket, Thailand (2021)

Ton Sai – Her bor du fint på et lite budsjett – Med en stadig økende popularitet og kostnad for det opprinnelige backpackerområdet Ao Nang og Railay, drar hoveddelen av backpackere videre til Ton Sai. Ton Sai ligger mellom Ao Nang og Railay, og er ikke lett tilgjengelig, noe som gjør det til et enda lukrativt område for backpackere.

De beste hotellene i Ton Sai Phuket

2 Billigste Hotellene på Ton Sai:

Phi Phi Little Star Resort

Phi Phi Little Star Resort
Phi Phi Little Star Resort

Phi Phi Little Star Resort ligger i nærheten av stranden i Ko Phi Phi. Et kjent landemerke er Ko Phi Phi utsiktspunkt. Mindre enn 5 minutter unna Loh Bagao strand og Loh Bagao-bukta til fots. Dette hotellet ligger 5,6 mi (9 km) unna Tonsai brygge og 4,5 mi (7,3 km) unna Long Beach. Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren. Engelsk frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Phi Phi Green Hill Resort

Phi Phi Green Hill Resort
Phi Phi Green Hill Resort

I det vakre området Lo Dalam-bukten, har Phi Phi Green Hill Resort en ypperlig beliggenhet i en bydel kjent for natteliv, strender, sightseeing sentralt i Koh Phi Phi. 1 km fra den spennende byen, har dette 3-stjerners hotellet en flott beliggenhet og utmerket tilgang til byens største attraksjoner.

2 Beste Mellomklassehoteller på Ton Sai:

The Hip Resort @ Phi Phi

The Hip Resort @ Phi Phi
The Hip Resort @ Phi Phi

HIP Seaview Resort @ Phi Phi ligger i Phi Phi Don, 200 meter fra Long Beach, og tilbyr gratis WiFi på hele eiendommen. Rommene har flatskjerm-TV med kabelkanaler. Noen av rommene har sittegruppe for å slappe av etter en travel dag. Enkelte rom har en terrasse eller balkong. Hvert rom er utstyrt med eget bad utstyrt med dusj. For din komfort finner du gratis badeprodukter og hårføner. Ao Poh Bay ligger 300 meter fra HIP Seaview Resort @ Phi Phi, mens Loh Moo Dee-stranden ligger 800 meter fra eiendommen. Den nærmeste flyplassen er Krabi flyplass, 46 km fra eiendommen.

PP Red Tuna Hut

PP Red Tuna Hut
PP Red Tuna Hut

PP Red Tuna Hut ligger på Loh Bakaow-stranden, 5 minutters gange fra Lana- stranden. Hotellet ligger en 15-minutters tur med longtail boat fra Koh Pai og en 20-minutters tur med longtail boat fra Tonsai brygge. Maya-bukten ligger en 25-minutters tur med longtail boat fra overnattingsstedet. Blant fasilitetene på alle rom er kjøleskap og satellitt-TV. På badet – som er utstyrt med dusj – er en hårføner tilgjengelig.

Ton Sai er det ekte backpacker-eventyret

Bortsett fra å slappe av på strendene eller i strandbarene, dreier hovedaktiviteten seg om fjellklatring i Ton Sai-stranden. I løpet av de siste årene har noen få dykkeskoler åpnet i området, så vel som andre vannaktiviteter som kajakkpadling, snorkling, etc.

En ivrig båtmann kan til og med ro opp til Railay med gunstige tidevann og vind. Det er mange restauranter i Ton Sai, med alt fra thailandske retter til vestlig mat og mange kafeer og barer. Møt Mr Tuna og hans kone på PP Red Tuna Hut. Ligger på Loh Bakaow-stranden, 5 minutters gange fra Lana-stranden. Maten her er fantastisk, og stedet er et bra utgangspunkt for opplevelser. Mr Tuna kan hjelpe deg med det meste.

Ryggsekkturister med kulinariske ferdigheter, har åpnet opp for fine pizzeriaer som oppfordrer folk til å spise sammen med andre.

Ton Sai er det ekte backpacker-eventyret

Ton Sai - Her bor du fint på et lite budsjett

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Ton Sai – Her bor du fint på et lite budsjett“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Krabi

Populære aktiviteter i Ton Sai

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.