De Beste Feriehusene ved Legoland i Danmark
Danmark

De 7 beste feriehusene ved LEGOLAND i Danmark

LEGOLAND ligger i Billund, ca. 2,5 timers kjøring fra Hirtshals, og er et av Danmarks mest populære feriemål. Parken er en av de mest besøkte i Europa og kan skilte med 55 attraksjoner i tillegg til millioner av LEGOklosser. I tillegg til de kjente miniatyrbyene har parken et utvalg av berg- og dalbaner og karuseller. Parken åpnet i 1968 og har siden den gang bare fortsatt å vokse. I tillegg til parken i Danmark er det i dag LEGOLAND syv andre steder i verden.

Søk feriehus og hotell i Legoland

Booking.com

Blant andre attraksjoner i området er Givskud Zoo, som ligger ca. to mil unna LEGOLAND. I tillegg ligger Danmarks nest største by, Aarhus, i nærheten. Her finnes et utvalg shoppingmuligheter og kulturelle innslag, som kunstmuseet ARoS.

Her har vi samlet noen av de beste feriehusene i nærheten av LEGOLAND Billund Resort:

1. Feriehus: Hovborg – Midtjylland – 6 personer

Feriehus: Hovborg - Midtjylland
Feriehus: Hovborg – Midtjylland

Se området.
Tilbring ferien i et nydelig hus beliggende i vakker natur ved Hovborg og nær attraksjoner som Legoland og Givskud ZOO. Huset er innredet med et stort kjøkken / familierom med god plass til hele familien og romslige soverom med gode senger. Fra huset er det tilgang til flere terrasser og det er husker og sklie til barna i hagen. Huset ligger på en stor, tilbaketrukket naturtomt som grenser til et vernet område, hvor du kan oppleve hjort og annet spennende dyreliv rett utenfor stuevinduet.

Velg datoer for å se priser.

2. Feriehus: Starup Hytteby, Midtjylland – 4 personer

Feriehus Starup Hytteby Midtjylland Danmark
Feriehus Starup Hytteby Midtjylland Danmark

Se området.
Sommerhus i nærheten av Legoland, men også perfekt for de som er sportsfiskere og naturelskere. Fiskekort kan kjøpes på Brugsen, og det finnes en stor felles fryser til oppbevaring av fisk i et felleshus på området. Barn kan leke i skogen og glede seg over sauene i marka. Huset er en del av Starup Hytteby og ligger i et vakkert, naturskjønt område.

Dette feriehuset kan du bestille hos DanCenter.

3. Feriehus: Kvie Sø, Midtjylland – 6 personer

Feriehus Kvie Sø Midtjylland Danmark
Feriehus Kvie Sø Midtjylland Danmark

Se området.

Feriehus noen få minutters gange fra det barnevennlige Kvie Sø, der det både er en kiosk og en restaurant samt utleie av pedalbåter. Ett av husets to bad har både boblebad og badstue. Huset er utstyrt med DVD, TV og energivennlig varmepumpe. Bra velutstyrt kjøkken, med åpen løsning mot stuen. Huset er innredet i en lys og behagelig stil, alle rommene er romslige og med dobbeltsenger i 140×200 cm. Kvie Sø er skapt av kildevann og ligger i naturskjønne omgivelser. Om sommeren fungerer Kvie Sø som områdets strand. Vannet har sandbunn, god vannkvalitet og er grunt, noe som gjør det perfekt for bading, spesielt for mindre barn. I nærheten av vannet finnes det også en lekeplass. Rundt vannet er det “hjertestier”. Det er turstier på 2,5 km og 3,5 km, godkjent av Hjerteforeningen.

Velg datoer for å se priser.

4. Feriehus: Kvie Sø, Midtjylland – 6 personer

Feriehus Kvie Sø Midt-Jylland Midtjylland Danmark
Feriehus Kvie Sø Midtjylland Danmark

Se området.

Feriehus med utsikt over innsjøen og i et familievennlig område. Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Innredningen er i skandinavisk stil med peisovn, TV, DVD-spiller og stereoanlegg. Rundt huset ligger flere skjermede terrasser hvor solen og naturen kan nytes i hagemøblene. I hagen er det husker, sandkasse og et koselig bålsted der du kan nyte solnedgangen over innsjøen. Det ene av de to badene er utstyrt med boblebad. Området rundt byr på fiskevann og golfbaner. Innen få minutters gange er du på den barnevennlige sandstranden ved Kvie Lake, hvor det er en isbar og en restaurant.

Les mer om området.

5. Feriehus: Kvie Sø, Midtjylland – 8 personer

Feriehus Kvie Sø Midt-Jylland Midtjylland Danmark
Feriehus Kvie Sø Midtjylland Danmark

Se området.

Feriehushus som ligger i rolige og naturskjønne omgivelser ved Kvie Lake. Huset er stilfullt innredet, lyst og innbydende. Alle rommene er romslige og med gode senger. Kjøkkenet er moderne utstyrt, og i stuen gir de store vindusflatene en fantastisk naturutsikt. Huset har et eget aktivitetsrom med bla. Nintendo Wii og fotballbord.

Se fine turområder rundt innsjø i nærheten.

6. Feriehus: Kvie Sø, Midtjylland – 10 personer

Feriehus Kvie Sø MidtJylland
Feriehus Kvie Sø MidtJylland Danmark

Feriehus med panoramautsikt over Kvie Sø. Åpen kjøkkenløsning med stue i skandinavisk stil med peisovn og flatskjerm-TV. Fra stuen er det tilgang til en delvis overbygget terrasse. Ett av de to luksuriøse badene har boblebad, og i aktivitetsrommet kan du spille bordtennis, biljard og bordfotball. Det finnes også en utendørs dusj. Huset er egnet for både en og to familier. Det er huske, sandkasse og trampoline tilgjengelig(brukt på egen risiko / forsikring). Området rundt Kvie Sø byr på gode naturopplevelser, her er flere fiskevann, og det er derfor egne utendørs rengjøringsplasser for dagens fangst. Ca. 100 meter fra huset ligger den barnevennlige sandstranden på Kvie Sø, der det både er isbar og restaurant.

Velg ankomstdato i kalender for å se prisen.

7. Feriehus: Vesterlund, Søhøjlandet, Midtjylland – 2 personer

Feriehus Vesterlund Søhøjlandet Midtjylland Danmark
Feriehus Vesterlund Søhøjlandet Midtjylland Danmark

Idyllisk feriehus med fantastisk atmosfære. Direkte fra stuen er det tilgang til terrasse i direkte tilknytning til skogsområde. Stuen har en stige til loftet, hvor det er ytterligere 4 senger. Huset er utstyrt med et soverom og et mindre bad. Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Hytta ligger i et naturskjønt område ca. 100 m fra Rørbæk innsjø. På Søhøjlandet har du gode muligheter for en aktiv ferie utendørs i naturen. Her finner du en stor del av Danmarks største skogsmark og en overflod av innsjøer og elver. Søhøjlandet er derfor perfekt hvis du vil fiske, gå fotturer, sykle eller kanopadle.

Les mer her.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.