Shopping Cart

9 Beste Nike Løpesko 2021

Du vet hva du vil ha av joggeskoene dine: lett vekt, demping, støtte og en komfortabel passform. Selvfølgelig er den viktigste delen av skoene dine opplevelsen du sitter igjen med etter å løpt hundrevis av mil. Gode løpesko vil løfte løpsopplevelsen. Hva som er den beste løpeskoen, er imidlertid individuelt, og kommer an på en rekke ulike ting. Det er stor forskjell på skoene om du skal løpe på asfalt eller i skogen. Samme gjelder om du skal løpe langdistanser eller på fjellveier. Her har vi samlet en liste over de beste løpeskoene fra Nike i 2021. Vi dekker løpegrener som langdistanse, tempo, asfalt og terreng. For både dame og herre.

Se alle populære løpesko

Best på Høyt Tempo

Nike Zoom Fly 3 – Dame

Nike Zoom Fly 3 - Dame
Nike Zoom Fly 3 – Dame

Nike Zoom Fly 3 har all den nyeste teknologi, med en karbonfiberplate som driver deg fremover, og vårt ultraslitesterke Nike React-skum. Den er laget av VaporWeave-materiale, og den gjennomsiktige overdelen og lissesystemet i fotbuebåndet fungerer sammen for å forme seg etter foten og skape en sokkelignende passform. En Nike React-mellomsåle i hele skoens lengde balanserer demping og respons med lett, slitesterkt skummateriale. Utviklet for fart! Karbonfiberplaten ligger mellom lag av Nike React-skum og er superlett, men likevel sterk. Den gir skoen en lettbeint følelse som hjelper deg med å holde et høyt tempo.

Dette paret finner du hos Unisport.

Best for Hverdagsløp

Nike Air Zoom Pegasus 37 – Dame

Nike Air Zoom Pegasus 37 - Dame
Nike Air Zoom Pegasus 37 – Dame

Skoen leverer den samme passformen og følelsen som løpere elsker. Skoen har en helt ny puteenhet og skum for føttene for maksimal respons. Resultatet er en holdbar, lett løpesko designet for daglig løping.

Du finner Pegasus her

Best for Speed

Nike Zoom Pegasus Turbo 2 – Herre

Nike Zoom Pegasus Turbo 2 herre
Nike: Zoom Pegasus Turbo 2 – Herre

Nike Zoom Pegasus Turbo 2 er oppdatert med en fjærlys overdel, mens Nike ZoomX skum gir revolusjonerende energigjengivelse for langdistanse løping.  Pustende netting. Det øvre nettet er lettere enn forgjengeren, og det halvtransparente materialet er så luftig som det ser ut. Komfortabel på lange avstander. En indre sko fra tåen til mellomfoten, kombinert med en mer tradisjonell form fra mellomfoten til hælen, er designet for å hjelpe deg med å trene raskere, lenger.Demping. Yttersålen av gummi absorberer støt og gir grep på mange overflater. Ultralett Nike ZoomX mellomsåle gir Nike Running største hittil energireproduksjon. Hælkappen er brettet ut bak for å få en behagelig passform rundt hælen. Vinklede hæler optimaliserer støt og gir en jevn og jevn overgang. Overdrevet Swoosh-design strekker seg over mellomsålen som et merke for Nike ZoomX.

Nike Pegasus Turbo 2 finner du her

Beste Nøytrale løpesko

Nike Air Zoom Winflo 7 – Dame

Herre: Nike Air Zoom Winflo 7
Herre: Nike Air Zoom Winflo 7

Nike Air Zoom Winflo 7 holder deg i gang med et oppdatert nettdesign og økte bunkehøyder. Den polstrede følelsen er designet med lengre løp i tankene, og hjelper deg å fokusere på veien foran. Lett ventilasjon
Meshdetaljer over øvre hjelper deg med å holde luften strømme på hvert trinn. Syntetiske garn holder tingene lette, mens de fremdeles gir et trygt preg. Underfoten komfort. En oppdatert Air Zoom-enhet i hælen og framfoten gir demping der du trenger den. Enheten i forfoten er større i størrelse, noe som gir foten mer engasjement med demping for en bedre følsom følelse. Responsiv og holdbar. Mer skum betyr høyere bunkehøyder (4mm) for en fjellere følelse. Dets førsteklasses utseende er mer lydhør og holdbar. 

Winflo 7 kan du bestille her.

Beste Responsiv Demping

Nike Air Zoom Vomero 14 – Herre

Herre: Nike Air Zoom Vomero 14
Herre: Nike Air Zoom Vomero 14

Responsiv demping blir tatt til et helt nytt nivå med Nike Air Zoom Vomero 14. En dempeenhet i hele skoens lengde og Nike React-teknologi gir raske, smidige steg. Overdelens stilrene design føles slitesterkt er utviklet for å støtte deg gjennom hele løpeturen. Zoom Air-enhet i hele skoens lengde gir en jevn, spenstig følelse. Nike React-teknologi gir et ekstremt behagelig steg. Glatt nettingoverdel er laget for slitestyrke og støtte.

Løpesko fra Nike finner du her

Best for Våte og Steinete Stier

Nike Air Zoom Terra Kiger 6 – Dame

Dame: Nike Air Zoom Terra Kiger 6
Dame: Nike Air Zoom Terra Kiger 6

Nike Air Zoom Terra Kiger 6 er laget for å tåle våte og steinete løyper. Den er lett og har en elegant stil med en vevd hæl for en sikker passform og følelse. Nettingen i forfoten føles lett og gir bedre ventilasjon. En vevd hæl gir en sikker og stabil passform. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Zoom Air-enhet i hælen gir ekstra demping. Knottene i forfoten og hælen gir grep i flere retninger, og er laget av slitesterk gummi som gir bedre grep i nedstigninger og stigninger. Gummiknotter på mellomfoten bidrar til å gi godt grep på vått underlag. Polstret pløse bidrar til å lette trykket når foten hever seg over lange løpeturer. Segmentert beskyttelsesplate i forfoten bidrar til å beskytte foten i ulendt terreng uten å ofre fleksibilitet eller bakkefølelse. Lissesystemet på mellomfoten gir tettsittende støtte.

Du kan kjøpe Nike Air Zoom her.

Beste Terrengløpesko

Nike Wildhorse 6 – Herre

NikeZoom Wildhorse 6 - Herre
NikeZoom Wildhorse 6 – Herre

Nike Wildhorse 6-skoen er stabil, sikker og lett i løypa. En oppdatert yttersåle gir grepet du trenger, og en mellomsåle i skum gir en løpetur med god demping. Yttersålen i full gummi har slitesterke materialer i forfoten og hælen, med klebrig gummi i midten for et godt grep. Nike React-skum gir en myk, jevn løpetur som gir deg litt sprett i steget. Ekstra demping i hælen gir stabilitet og bidrar til å holde foten på plass. Netting i forfoten gir bedre ventilasjon og er kombinert med materialer langs tåen for å forhindre slitasje. Krage rundt ankelen omslutter foten samtidig som den forhindrer at smuss og rusk kommer inn i skoen. Den tynne pløsen har segmentert polstring for å redusere trykket på lissene. Enkel å ta av og på med trekkflik bak. Vevd hæl bidrar til å holde foten sikker.

Dette paret finner du her.

Beste for Langdistanseløping

Nike React Infinity Run Flyknit – Herre

Nike React Infinity Run Flyknit - Herre
Nike React Infinity Run Flyknit – Herre

Nike Joyride Run Flyknit er designet for å få løping til å føles enklere og gi bena en fridag. Ørsmå skumkuler under foten tilpasser seg foten din for demping som holder hele løpeturen din. Ørsmå skumkuler i fire strategisk plasserte lommer under foten. De komprimerer og tilpasser seg hvert steg for utrolig god støtdemping og en stabil følelse. Flyknit er et superlett, pustende materiale som omslutter foten og holder den på plass. Syntetisk materiale omslutter hele foten og gir en sikker og tilpasset passform. Slitesterk gummi på utsiden i områder med høy slitasje. De hevede knottene gir godt grep. Skumkragen i én del gir jevn, sikker demping. Det lave designet føles komfortabelt rundt ankelen, og gjør skoen enkel å ta av og på. Nike Joyride Run Flyknit har blitt spesielt justert for alle størrelser. Liten i størrelsen. Vi anbefaler at du bestiller en halv størrelse større for en litt løsere passform. Skoen føles ikke like stram over tid etter hvert som Flyknit-overdelen gir en litt mer avslappet passform, og kulene tilpasser seg foten din. Størrelse 36.5 og mindre har tre lommer med kuler, noe som gir demping i hælen, komfort i mellomfoten og energiutnyttelse i forfoten.

Nike Joyride Run Flyknit selges her

Beste for Stabilitet

Nike Air Zoom Structure 22 – Herre

Nike Air Zoom Structure 22 Rosa - Dame
Nike Air Zoom Structure 22 Rosa – Dame

Nike Air Zoom Structure 22 har et raskt utseende og gir en sikker følelse. Spesialutviklet netting, overlegg på hælen og dynamisk støtte gjennom hele mellomfoten jobber sammen for å gi en pålitelig og stabil sko. Flywire-tråder sikrer oversiden av foten din. Målrettet ventilasjon og støtte med spesialutviklet overdel i netting. Dynamisk støttesystem gir jevne, stabile overganger. Zoom Air-enhet gir responsiv, lavprofils demping. Duralon-injisert gummi i forfoten gir enda bedre demping.

Stabile løpesko fra Nike finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.