Latin Amerika, Mexico

De beste stedene å bo i Cancun – for familie, strandliv og på budsjett (2023)

Her skal du bo i Cancun:

Her bor du best i Cancun – Hvis du lurer på hvor du skal bo i Cancun, er denne artikkelen noe for deg. Vi dekker alle typer overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksus, samt ting du kan gjøre i Cancun. Her finner du de beste Paris-hotellene, de beste stedene i Cancun å besøke, enten du reiser med barn, kjæresten, venner eller alene.

Her får du karibiske hav, sandstrender og deilig klima året rundt. Cancun har ønsket reisende fra hele verden velkommen siden 1970-tallet. Den gamle maya-sivilisasjonen på Yucatan-halvøya har sakte blitt erstattet av all-inclusive resorts og solbrente turister som utforsker den meksikanske staten Quintana Roo.

Cancun har over 1200 hotell- og feriesteder, noe som gjør det vanskelig å velge hvor du skal bo i Cancun i 2019.
Vi har samlet de beste områdene i Cancun og de nærliggende feriestedene for å hjelpe deg med å begrense alternativene til det beste stedet. Deretter viser vi deg de beste hotellene basert på ditt reisefølge og budsjett. Hotellene vi viser deg, velger vi ut i fra gjestenes totalvurdering av hotellet.

Her bor du best i Cancun:

Vi dekker alle typer Cancun overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksuriøse Cancun-hoteller, samt hvordan du bestemmer hvor du skal bo i Cancun, de beste hotellene i Cancun, de beste stedene i Cancun å besøke, de beste stedene å bo i Cancun, hoteller i nærheten Cancun attraksjoner, Cancun nabolagguide og mange flere.

Hvor er det best for turister å bo i Cancun?

Hotel Zone er det beste området for turister på deres første besøk i Cancun. Den smale øya er 22 kilometer lang og er foret med Cancun all-inclusive resorts og hoteller. Med mer enn 70 hoteller i hotellområdet, er det noe for enhver.

…du trenger aldri å bekymre deg for tilgang til stranden hvis du bor her.

Hotel Zone i Cancun er også det området som er kjent for et yrende uteliv. Feriestedene med alt inkludert i Cancun varierer veldig fra hedonistiske festscener til avslappede, familievennlige hoteller. Det er viktig å velge feriestedet nøye, spesielt hvis du besøker Cancun under den amerikanske Spring Break-perioden som er i mars og april. Hvert feriested i hotellområdet har en privat strand, så du trenger aldri å bekymre deg for tilgang til stranden hvis du bor her.

Her bor du best i Cancun

Her er de beste hotellene i «Hotel Zone» Cancun


Punta Cancun – Her bor du i Cancun for det beste utelivet

Punta Cancun, er kanskje det beste området å bo for deg som ønsker et yrende natteliv. Her er det et mylder av nattklubber som holder åpent hele døgnet. Riu Cancun er Ground Zero for Cancuns partyliv. Hvis nærhet til natteliv er viktig for deg, kan du velge et hotell i nærheten av dette området.

Her er de beste stedene å bo i Punta Cancun

Isla Mujeres – Her bor du best med familien i Cancun

Ønsker du noe roligere enn det hektiske Cancun, er Isla Mujeres, bare noen kilometer nord for Cancuns hotellområde.
For å nå Isla Mujeres tar du en 20-minutters ferge fra Cancun, og de fleste kommer seg rundt den lille øya på golfbiler.

Flere strender omgir øya, fra rolige sandstrender til fantastiske korallrev perfekt for snorkling. Innkvarteringsalternativene spenner fra luksuriøse villaer til budsjettvennlige vandrerhjem, men stemningen er definitivt avslappet. Flere opplevelsesturer går fra øya hvis du foretrekker noe mer aktivt enn stranlivet.

Her er de beste stedene å bo i Isla Mujeres


Playa Del Carmen – Det beste stedet i Cancun for par

Omtrent en time sør for Cancuns ligger den tidligere fiskerlandsbyen Playa del Carmen. Her finner du rolige sandstrender og topp dykkesteder, noe som gjør dette til det beste stedet å bo for par som reiser til Quintana Roo. Playa del Carmen er også et flott sted å utforske Maya-ruinene. Her florerer ferieanlegg med alt inkludert, og det blir raskt et populært alternativ til Cancun.
På Malecon, Quinta Avenida, finner du strandpromenaden med morsomme barer, restauranter og butikker.

Her er de beste stedene å bo i Playa Del Carmen

COZUMEL – Hvor det er fint bo for dykkere

Utenfor kysten fra Playa del Carmen ligger øya Cozumel. Denne karibiske øya er stort sett ubebygd, men veldig populær blant dykkere. Cozumel er også en viktig havn for karibiske cruiseskip, så forbered deg på å bli overveldet av passasjerer på cruiseskipsdager.

I tillegg til dykking, er snorklingen i Cozumel fantastisk. Det er også Maya-ruiner å besøke, både på øya og på fastlandet. For enkelhets skyld kan du til og med fly direkte til Cozumel og omgå Cancun helt hvis du ønsker det.

Her er det best å bo Cozumel


Kart over Cancun

Booking.com

Se andre hoteller i Mexico

Populære aktiviteter i Cancun