Her finner du de 48 beste områdene å bo i London (2021)

Her bor du i nærheten av turistattraksjonene i London, som Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace mm.

Velkommen til vår reiseside om hoteller i nærheten av kjente atraksjoner i London! På denne siden vil du finne alt fra budsjett hoteller til luksushoteller i nærheten av attraksjoner som Big Ben, Buckingham Palace, Tower of London og mange flere.

Uansett om du reiser alene, med familien eller med venner, finner du garantert et hotell som passer dine behov og ønsker. Vi har valgt å fokusere på hoteller med god offentlig transport i nærheten, slik at du enkelt kan komme deg rundt i London og se alle de kjente attraksjonene.

Med vår omfattende oversikt over hoteller i nærheten av London’s mest kjente attraksjoner, kan du enkelt sammenligne priser, fasiliteter og anmeldelser, og velge det hotell som passer best for deg. Så hva venter du på? Start planleggingen av din London-tur i dag!

Her bor du i nærheten av severdighetene i London:

Mayfair – Her bor du når besøker London for første gang

Mayfair er et luksuriøst område i London, som ligger i Vest-Enden av byen. Det er kjent for sine fine butikker, restauranter og hoteller, og har vært et populært område blant velstående besøkende og lokale innbyggere i mange år.

Mayfair er også kjent for sine elegante boliger og kontorer, med mange av de mest prestisjefylte adressene i London. Det er også hjemmet til mange kulturinstitusjoner, som Royal Academy of Arts og Grosvenor Square, en av Londons viktigste ambassader.

Mayfair er en perfekt base for å utforske byen, med kort avstand til mange av Londons viktigste attraksjoner, som Buckingham Palace, Big Ben og St. James’s Park. Det er også godt forbundet med resten av byen med offentlig transport, med busser, tog og undergrunnslinjer som går gjennom området.

Med sin luksuriøse atmosfære og strategiske beliggenhet, er Mayfair et ideelt område for de som ønsker å bo i et av Londons mest prestisjefylte nabolag.

De beste Londonhoteller i Mayfair

No. 5 Maddox Street

City of Westminster – Her bor du hvis du reiser med barn

City of Westminster er et område i London som er perfekt for familier som reiser med barn. Det er kjent for sine mange kjente attraksjoner, som Buckingham Palace, Big Ben og Westminster Abbey, og har også en rekke barnvennlige aktiviteter å tilby.

En av de mest populære attraksjonene for barn i Westminster er London Eye, et gigantisk observasjonshjul som gir en fantastisk utsikt over byen. Barna vil også elske å besøke Sea Life London Aquarium, hvor de kan se på haier, sjøstjerner og andre fascinerende havdyr.

Westminster har også en rekke parker og grøntområder som er perfekte for lek og avslapping, inkludert St. James’s Park og Green Park. I tillegg finnes det mange barnvennlige restauranter i området, hvor du kan få en god lunsj eller middag etter en dag med sightseeing.

Med sin sentrale beliggenhet og gode offentlige transportforbindelser, er City of Westminster et ideelt område for familier som reiser med barn og ønsker å utforske London.

Her er de beste Londonhoteller i City of Westminster

Conrad London St. James

De billigste hotellene i City of Westminster

2 Beste Mellomklassehoteller i City of Westminster

3 Beste Rimelige luksushoteller i City of Westminster

Her bor du i nærheten av City of London – City of London er en by og fylke i London.

City of London er en by innenfor Londons bygrenser, og er også kjent som den «Square Mile». Det er Londons økonomiske hjerte, og hjemmet til mange av byens viktigste banker, selskaper og finansinstitusjoner.

City of London er også kjent for sine historiske bygninger og attraksjoner, inkludert St. Paul’s Cathedral, Tower Bridge og Tower of London. Det er også et kjent shoppingområde, med mange av Londons mest kjente butikker og varehus, som Selfridges og Harrods.

City of London har også en rekke parker og grøntområder, inkludert Green Park, Hyde Park og St. James’s Park. Dette gjør området til et ideelt sted for å slappe av og nyte naturen, samtidig som du er midt i sentrum av byen.

Med sin sentrale beliggenhet og viktige rolle som økonomisk senter, er City of London et nødvendig område å utforske for de som ønsker å lære mer om Londons historie og samfunn.

Her er de beste hotellene i nærheten av City of london

Montcalm Royal London House – City of London

De billigste hotellene i nærheten av City of london

4 Beste Mellomklassehoteller i nærheten av City of london

4 Beste Rimelige luksushoteller i nærheten av City of london

Her bor du i nærheten av Soho

Soho er et livlig område i London, som ligger i Vest-Enden av byen. Det er kjent for sine mange kafeer, restauranter, barer og klubber, og har en pulserende nattelivsatmosfære.

Soho er også hjemmet til mange teatre og kulturinstitusjoner, som Soho Theatre og National Portrait Gallery. Det er også et populært shoppingområde, med mange kjøpesentre og butikker, inkludert Oxford Street, en av Londons mest kjente handlegater.

Soho har også en rekke historiske bygninger og steder, inkludert St. Anne’s Church og London Palladium. Det er også kjent for sin mangfoldige befolkning, med mange forskjellige nasjonaliteter og kulturer som samles i området.

Med sin livlige atmosfære og mangfoldige kultur, er Soho et ideelt område for de som ønsker å utforske Londons mer alternative sider.

De beste stedene å bo i nærheten av Soho

Premier Inn London Leicester Square Hotel

De billigste hotellene i nærheten av Soho

Premier Inn London Leicester Square Hotel

Rimelige luksushoteller i nærheten av Soho

Ham Yard Hotel
The Soho Hotel

Her bor du i nærheten av Hyde Park

Hyde Park er et av Londons mest kjente parker, og ligger i Vest-Enden av byen. Det er kjent for sine store grøntområder, fontener, sjøer og monumenter, og er et ideelt sted for å slappe av og nyte naturen.

Hyde Park har også en rekke aktiviteter og attraksjoner å tilby, inkludert turer med båt på sjøen, rideturer og en lekeplass for barn. Det er også hjemmet til mange konserter og festivaler gjennom hele året, som British Summer Time og Winter Wonderland.

Hyde Park ligger også i nærheten av mange andre kjente attraksjoner, som Buckingham Palace, Big Ben og Westminster Abbey. Det er også godt forbundet med resten av byen med offentlig transport, med busser, tog og undergrunnslinjer som går gjennom området.

Med sin sentrale beliggenhet og mangfoldige aktiviteter, er Hyde Park et perfekt område for de som ønsker å nyte naturen og samtidig være midt i sentrum av byen.

Dette er de beste stedene å bo i Hyde Park

De billigste hotellene i nærheten av Hyde Park

5 Beste Rimelige luksushoteller i nærheten av Hyde Park

Her bor du i nærheten av Westminster Abbey, Big Ben & London eye – Westminster Abbey, Big Ben & London eye

Westminster Abbey er en historisk kirke i London, som ligger i City of Westminster. Det er en av de mest kjente kirkene i England, og har vært hjemmet til kroningene av britisk kongefamilie siden 1066. Kirken er også kjent for sine utsmykkede interiør, monumenter og graver, som dekker tusenvis av års historie.

Big Ben er en av Londons mest kjente landemerker, og består av et klokketårn som hører til Palace of Westminster. Tårnet er hjemmet til den berømte Big Ben-klokken, som har ringt regelmessig siden 1859. Tårnet og klokken er et populært turistmål, og gir en fantastisk utsikt over byen fra toppen.

London Eye er et gigantisk observasjonshjul i London, som gir en fantastisk utsikt over byen. Det ligger ved sørkysten av Thames, og er et populært turistmål for de som ønsker å se London fra oven. Hjulen har 32 kapsler, hver av dem med plass til 25 personer, og turen varer ca. 30 minutter.

Alt i alt er Westminster Abbey, Big Ben og London Eye tre av Londons mest kjente attraksjoner, og er definitivt verdt et besøk for de som reiser til byen.

Her er det beste stedene å bo i nærheten av Westminster Abbey, Big Ben & London eye

Club Quarters Hotel, Trafalgar Square (700m unna)

De billigste Londonhoteller i nærheten av Westminster Abbey, Big Ben & London eye

4 Beste Mellomklassehoteller i nærheten av Westminster Abbey, Big Ben & London eye

4 Beste Rimelige luksushoteller i nærheten av Westminster Abbey, Big Ben & London eye

Beste Londonhoteller i nærheten av Buckingham Palace

Buckingham Palace er den offisielle residensen til den britiske monarken, og ligger i City of Westminster i London. Palasset er kjent for sine elegante bygninger, hager og monumenter, og er et populært turistmål for de som ønsker å se den britiske monarkfamiliens hjem.

Området rundt Buckingham Palace er også verdt å utforske, med mange kjente bygninger og attraksjoner i nærheten. Dette inkluderer St. James’s Park, Green Park, Big Ben og Westminster Abbey, alle kort avstand fra palasset.

I tillegg til å være en viktig historisk bygning, er Buckingham Palace også kjent for sin daglige Changing of the Guard-seremoni, hvor soldater fra Queen’s Guard bytter vakt utenfor palasset. Seremonien er et populært show for turister og lokale innbyggere, og kan sees hver dag kl. 11.30.

Alt i alt er Buckingham Palace et viktig historisk område i London, og et must-see for de som reiser til byen.

Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences (400 unna)

De billigste hotellene i nærheten av Buckingham Palace

Mellomklassehoteller i nærheten av Buckingham Palace

Rimelige luksushoteller i nærheten av Buckingham Palace

Her bor du i nærheten av St Paul’s Cathedral

St Paul’s Cathedral er en historisk kirke i London, som ligger i City of London. Den er kjent for sin imponerende arkitektur, med en kuppel som reiser seg 365 fot over bakken. Kirken er også hjemmet til mange monumenter, graver og kunstverk, som dekker tusenvis av års historie.

Området rundt St Paul’s Cathedral er også verdt å utforske, med mange kjente bygninger og attraksjoner i nærheten. Dette inkluderer Tower Bridge, Tower of London og Tate Modern, alle kort avstand fra kirken.

I tillegg til å være en viktig historisk bygning, er St Paul’s Cathedral også kjent for sine daglige gudstjenester og konserter. Kirken tilbyr også turer og aktiviteter for turister, som gir en mulighet til å lære mer om kirken og dets historie.

Alt i alt er St Paul’s Cathedral et viktig historisk område i London, og et must-see for de som reiser til byen.

De beste hotellområdene i St Paul’s Cathedral

Apex Temple Court Hotel (600m unna)

De billigste hotellene i nærheten av St Paul’s Cathedral

Mellomklassehoteller i nærheten av St Paul’s Cathedral

Rimelige luksushoteller i St Paul’s Cathedral

Hoteller i nærheten av Tower of London, London Bridge og Tower Bridge

Tower of London er en historisk bygning i London, som ligger ved bredden av Thames i City of London. Den er kjent for sine imponerende murer og tårn, og har vært hjemmet til mange viktige personer gjennom historien, inkludert konger og dronninger. Tower of London er også kjent for sine mange verdifulle kunstskatter, som er utstilt for publikum.

London Bridge er en av Londons mest kjente broer, og forbinder City of London med Southwark på den sørlige siden av Thames. Broen er kjent for sin historie, og har vært en viktig fjellovergang siden antikken. London Bridge er også et populært turistmål, med mange restauranter og butikker langs broen.

Tower Bridge er en annen historisk bro i London, som ligger i nærheten av Tower of London. Broen er kjent for sin imponerende arkitektur, med to tårn og en klappbro som kan åpnes for skipstrafikk. Tower Bridge er også et populært turistmål, og gir en fantastisk utsikt over byen fra toppen av tårnene.

Alt i alt er Tower of London, London Bridge og Tower Bridge tre viktige historiske bygninger og attraksjoner i London, og området rundt er verdt å utforske for de som reiser til byen.

Mellomklassehoteller i nærheten av Tower of London, London Bridge og Tower Bridge

Rimelige luksushoteller i nærheten av Tower of London, London Bridge og Tower Bridge

London trenger knapt en introduksjon

men for de som ikke vet, er London hovedstad i England. Det er en by fra det 21. århundre med historie som strekker seg tilbake til romertiden. London har noen veldig kjente landemerker, inkludert House of Parliament, det ikoniske ‘Big Ben’ klokketårnet, Westminster Abbey Buckingham Palace (hvor dronningen tilbringer tiden sin) og St. Paul’s Cathedral.

Du kan enkelt tilbringe en uke i London og fremdeles misse mange viktige severdigheter!

Vi har gjort vårt beste for å laget en oversikt over Londonhoteller som ligger i nærheten av severdighetene i London, avhengig av budsjett og reisestil. Det offentlige transportsystemet i London gjør at de fleste severdighetene er innen gangavstand. Vi har også inkludert noen populære områder å bo. London er ekstremt lett å komme seg rundt for turister, T-banen er den beste måten å komme seg rundt i London. Drosjer kan være dyre og de fleste forventer kontantbetaling.

Les også hvordan du kan spare mest mulig på dit besøk i London

Til oversikt England

Populære aktiviteter London

Utforsk dine nylig viste produkter med vår smarte ChatGPT-assistent.