Her er de beste område å bo ved Austin Convention Center (ACC) (2023)

Oppdatert 18. januar 2023

Her er de beste hotellene ved Austin Convention Center (ACC) – Vi har samlet de beste hotellene i nærheten av Austin Convention Center (ACC). Konferansesenteret ligger i hjertet av Austin, Texas, hovedstaden i Lone Star State.

Austin er hovedstaden i Texas og ligger i sentral-delen av staten. Byen er kjent for sin musikk- og kunstscene, årlige South by Southwest festival, og for å være en av de mest progressive byene i Texas.

Når det gjelder å bo i nærheten av Austin Convention Center, er noen av de beste områdene å vurdere Downtown Austin og 2nd Street District. Disse områdene har mange hoteller og leiligheter i nærheten av konferansesenteret, samt et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker.

Utenom konferanser og events, kan besøkende til Austin besøke noen av byens mange museer, som Texas Memorial Museum og Bullock Texas State History Museum, eller ta en tur langs Lady Bird Lake for å se på utsikten over byen. Byen har også et bredt utvalg av utendørsaktiviteter, som hiking og sykling, samt mange parker, som Zilker Park og Barton Springs Pool.

Austin er også kjent for sin matkultur, og har et bredt utvalg av restauranter som serverer alt fra tradisjonell Tex-Mex og BBQ til internasjonal mat. Noen av de mest kjente spisestedene i Austin inkluderer Franklin Barbecue, The Salt Lick, og La Barbecue.

Austin Convention Center

Det toppmoderne Austin Convention Center tilbyr 247 052 ​​kvadratmeter med sammenhengende, søylefri utstillingsplass; 2 ballsaler på 40 510 og 23 000 kvadratmeter hver; og 54 møterom. ACCs teknologiinfrastruktur er et gigabit-klassifisert anlegg og kan flytte tale, video og data med en hastighet på 1 milliard bits per sekund. Mye av konferansesenterets popularitet kommer fra dets nærhet til en rekke hoteller og store attraksjoner, inkludert fire underholdningsdistrikter.

Her er de beste hotellene for Austin Convention Center

Hilton Austin
Hilton Austin

Hilton Austin

Vis på kart

Hilton Austin ligger i hjertet av sentrum og koblet til konferansesenteret, bare noen skritt unna de autentiske opplevelsene byen har å tilby.

Hilton Austin er et topprangert hotell, og leverer ekstraordinære møter og arrangementer i deres fleksible og praktisk plasserte møte- og arrangementsrom. Hotellet har også to inspirerte og eklektiske matopplevelser på stedet, en fullservice Starbucks og romslige rom. Andre fasiliteter inkluderer et forretningssenter, et treningssenter og et oppvarmet takbasseng og boblebad med vakker utsikt over sentrum.

Fairmont Austin
Fairmont Austin

Fairmont Austin

Vis på kart

Ligger 100 meter fra Austin Convention Center, og rett ved Capitol Building og Frank Erwin Center.

Fairmont Austin er et ruvende ikon i et pulserende sentralt forretningsdistrikt, og har en unik beliggenhet i sentrum av Austin, midt i det grønne i Palm Park og Waller Creek. Det 37-etasjers luksushotellet har 1048 rikt utstyrte gjesterom og suiter med pittoresk utsikt over Lady Bird Lake, et dramatisk bybilde og State Capitol.

Courtyard by Marriott Austin Downtown/Convention Center
Courtyard by Marriott Austin Downtown/Convention Center

Courtyard Austin Downtown/Convention Center

Vis på kart

Courtyard Austin Downtown er et hotell som ligger i sentrum av Austin, Texas, USA. Hotellet ligger i nærheten av Austin Convention Center, 6th Street-underholdningsdistriktet, og mange av byens attraksjoner, inkludert Texas State Capitol og Lady Bird Lake. Dette er et veldig sentralt beliggende hotell, med mange restauranter, butikker og attraksjoner i nærheten.

Hotellet har en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig, inkludert et svømmebasseng, et treningsstudio, en døgnåpen resepsjon, og gratis trådløst internett. Rommene på hotellet er moderne og komfortable, og har en rekke fasiliteter som kaffe- og tekoker, flatskjerm-TV, og et skrivebord. Hotellet har også en restaurant på stedet, der gjestene kan nyte en god middag eller en drink etter en lang dag.

Hotellet har også flere møterom og konferanserom, som gjør det til et ideelt valg for forretningsreisende eller grupper som skal arrangere et arrangement. Hotellet tilbyr også bilutleie og parkering.

Totalt sett er Courtyard Austin Downtown et komfortabelt og praktisk hotell i sentrum av Austin, med en rekke fasiliteter og en sentral beliggenhet som gjør det til et godt valg for både forretnings- og fritidsreisende.

Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center
Residence Inn by Marriott Austin Downtown/Convention Center

Residence Inn Austin Downtown / Convention Center

Vis på kart

Residence Inn Austin Downtown er et hotell som ligger i sentrum av Austin, Texas. Hotellet ligger i nærheten av Austin Convention Center, 6th Street-underholdningsdistriktet og mange av byens attraksjoner, inkludert Texas State Capitol og Lady Bird Lake. Dette er et veldig sentralt beliggende hotell, med mange restauranter, butikker og attraksjoner i nærheten.

Rommene på hotellet er utstyrt med kjøkkenkroker, som gjør det ideelt for lange opphold, samt flatskjerm-TV, gratis trådløst internett, og et skrivebord. Hotellet har også et svømmebasseng, et treningsstudio, og en døgnåpen resepsjon. En gratis frokostbuffé serveres hver morgen.

Når det gjelder konserter og events, er det mange som finner sted i nærheten av hotellet, inkludert Austin City Limits Music Festival, South by Southwest (SXSW) og Texas Book Festival. Hotellet ligger også i nærheten av mange av byens konsertarenaer, som Austin360 Amphitheater og ACL Live at The Moody Theater.

Totalt sett er Residence Inn Austin Downtown et praktisk og komfortabelt hotell i sentrum av Austin, med en rekke fasiliteter og en sentral beliggenhet som gjør det til et godt valg for både forretnings- og fritidsreisende, spesielt for dem som ønsker å delta i konserter og event i Austin.

Hampton Inn & Suites Austin - Downtown / Convention Center
Hampton Inn & Suites Austin – Downtown / Convention Center

Hampton Inn & Suites Austin-Downtown/Convention Center

Vis på kart

Hampton Inn and Suites Austin-Downtown ligger i sentrum av Austin, 300 meter fra Austin Convention Center.

Fra Hampton Inn & Suites Austin – Downtown / Convention Center tar det 10 minutter å kjøre til University of Texas at Austin og Sixth Street. Utendørsbassenget byr på mye moro, og etterpå kan du bestille noe godt å spise i kafeen. Noen andre høydepunkter er et treningssenter, en snackbar/delikatesseforretning og en terrasse. Andre reisende skryter av den vennlige betjeningen og beliggenheten. Du finner offentlig transport i nærheten: Downtown Station ligger bare 5 minutter unna til fots.

Hyatt Place Austin Airport
Hyatt Place Austin Airport

Hyatt Place Austin Airport

Vis på kart

Hyatt Place Austin Airport ligger kun 1,5 km fra flyplassen og tilbyr flyplasstransport (inkludert) på forespørsel. Etter at du har utforsket utendørsbassenget, kan du ta turen til kafeen for å få noe å spise eller bestille en drink i baren. Et døgnåpent treningssenter, et treningssenter og en terrasse er noen andre høydepunkter her. Den vennlige betjeningen og nærheten til flyplassen får mye skryt fra andre reisende.

I området ligger Lady Bird Lake, University of Texas at Austin, Texas State Capitol, South Congress Avenue, Circuit Of the Americas (racerbane).

The Westin Austin Downtown
The Westin Austin Downtown

Westin Austin Downtown

Vis på kart

La deg rive med av spenningen i 6th Street på The Westin Austin Downtown. Med bluesklubber, countrybarer og matbiler er 6th Street grunnen til at Austin ble Live Music Capital of the World. Zilker Metropolitan Park, ligger ved Lady Bird Lake og Barton Springs Pool, er bare en kort kjøretur fra hotellet vårt. Møt venner i den livlige lobbyen før middag på Stella San Jac, signaturrestaurant, som tilbyr uteservering og et åpent kjøkken. Etter timer kan du besøke taksalongen, Azul, for en forfriskende cocktail ved bålgropene. Nyt svømming mens du overser den glitrende skyline. Planlegg ditt neste arrangement i et av hotellets 12 allsidige møterom. Sov i et romslig rom eller suite, designet for å fremme velvære og avslapning, og våkn uthvilt i din Heavenly®-seng. Alle rommene har en stimulerende Heavenly®-dusj. Maksimer velværet ditt på The Westin

Kimpton Hotel Van Zandt
Kimpton Hotel Van Zandt

Kimpton Hotel Van Zandt

Vis på kart

Hotel Van Zandt har en bar og restaurant på stedet, og ligger i Rainey Street Historic District, mindre enn 1 km fra nattelivet på 6th Street. Dette Austin-hotellet tilbyr et takbasseng med bassengbar og gratis Wi-Fi.

Alle rommene på dette Austin-hotellet har flatskjerm-TV med kabelkanaler og minibar. Et skrivebord og safe er også tilgjengelig. og eget bad med badekåper og gratis badeprodukter.

Hotel Van Zandt tilbyr romservice, et treningssenter og massasje og kroppsbehandlinger på rommet. Betjent parkering og gratis sykkelutleie er også tilgjengelig.

Geraldine’s, Van Zandts restaurant på stedet, serverer moderne amerikansk mat laget av lokale råvarer. Nyt levende musikk og utsikt over sentrums skyline mens du nipper til en håndverkscocktail fra den prisbelønte drinkmenyen.

Hotellet ligger 200 meter fra Austin Convention Center, 1,4 km fra Capitol Building og 2 km fra Frank Erwin Center – University of Texas. Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn ligger 9 km unna.

Mindre enn 1 km fra nattelivet på 6th Street. Tilbyr et takbasseng med bassengbar

JW Marriott Austin
JW Marriott Austin

JW Marriott – Austin

Vis på kart

JW Marriott Austin ligger i hjertet av Austin sentrum, og tilbyr luksuriøs komfort og sofistikerte fasiliteter. Det urbane hotellet har et spa på stedet, romservice, syv barer, fire restauranter, Starbucks® og de største gjesterommene i byen med gulv-til-tak-vinduer. Hjemmet til det nye sentrumskonseptet, Dean’s Italian Steakhouse er den perfekte blandingen av klassisk steakhouse og italienske favoritter. Ta en matbit på den stadig populære Burger Bar, et matbilkonsept uten hjul, eller slapp av på taket på Edge Rooftop + Bar, med cocktailer og pittoresk utsikt over Texas State Capitol og Lady Bird Lake. Hotellet ligger bare noen skritt fra de beste attraksjonene og underholdningsmulighetene Austin har å tilby, og har mer enn 120 000 kvadratfot med fleksible møteplasser med et bredt utvalg av AV-utstyr og enkel tilgang til Austin Convention Center. Unn deg en eksklusiv ferie på JW Marriott Austin

The LINE Austin
The LINE Austin

The LINE Austin

Vis på kart

LINE Austin tilbyr gratis sykler og utendørsbasseng i hjertet av Austin. Hotellet har en bar og ligger i nærheten av flere kjente attraksjoner, rundt 400 meter fra Austin Convention Center, en 14-minutters spasertur fra Capitol Building og 1,9 km fra Frank Erwin Center – University of Texas. Hotellet har en minibank, en faksmaskin og en kopimaskin som gjestene kan bruke.

Eiendommen er i visningsavstand fra Congress Bridge Bats.

Fasilitetene på rommet inkluderer gratis Wi-Fi, gulv-til-tak-vinduer med utsikt over innsjøen og byen og en fullt stablet minibar. Andre fasiliteter inkluderer eget bad med kostnadsfrie badeprodukter.

Gjester på The LINE Austin kan nyte à la carte eller en amerikansk frokost. Restauranten på hotellet serverer amerikansk og lokal mat.

LINE Austin har en solterrasse. Sykling er blant aktivitetene du kan nyte i nærheten av overnattingsstedet.

Personalet på The LINE Austin er tilgjengelig for å gi informasjon i den døgnåpne resepsjonen.

Kjæledyr er velkomne og bor gratis.

Populære severdigheter i nærheten av hotellet er Congress Avenue Bridge, Town Lake og Texas State Capitol. Nærmeste flyplass er Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn, 10 km fra The LINE Austin.

Omni Austin Hotel
Omni Austin Hotel

Omni Austin Hotel

Vis på kart

Med en førsteklasses beliggenhet i hjertet av South Austin, Texas, gir Austin Southpark Hotel deg enkel tilgang til det beste av byen, samtidig som det tilbyr en flukt fra kjas og mas i sentrum. Hotellet er 14 etasjer over Governor’s Row og Austins blomstrende høyteknologiske korridor, og har fasilitetene og tjenestene du trenger for å trives under din forretningsreise eller helgetur. For forretningsmøter og arrangementer tilbyr vi en av de mest ettertraktede miljøene i Austin. Beliggenheten er ideell, med raske pendler til Austin sentrum, flyplassen, State Capitol Building, University of Texas og LBJ Presidential Library. Hotellets funksjoner inkluderer 312 vakkert innredede gjesterom, et spektakulært oppvarmet innendørs/utendørsbasseng og 13 møterom og et Ballroom. Arbeid eller lek, Austin Southpark Hotel er klar til å ønske deg velkommen til hovedstaden i Texas som ingen annen destinasjon

Oversikt over arrangementer på Austin Convention Center

SXSW 2023

Når: 10.–19. mars 2023
Hvor: Austin, TX

Om messen:

SXSW Conference & Festivals er dedikert til kombinasjonen av teknologi, film og musikk. SXSW, som ligger i hjertet av Austin, Texas, er det fremste stedet for oppdagelse. Opplev uovertruffen utforskning, læring, karrierevekst og nettverksbygging med kreative mennesker fra hele verden fra 10. mars til 19. mars 2023. Arrangementet vil inneholde seminarøkter, filmfestivalvisninger, utstillinger av musikkfestivaler, utstillinger i verdensklasse, møter, aktiviteter , og spesielle arrangementer, blant annet. SXSW 2023 vil være en hybridbegivenhet som også inneholder en digital komponent. SXSW forventes å være vertskap for atten tusen besøkende etterfulgt av hundre og førti utstillere i 2023.

Data Center World Global Conference – AFCOM

Når: 8.–11. mai 2023
Hvor: Austin, TX

Om messen:

Delta på AFCOM i Austin, TX, 8.–11. mars 2023, for den beste datasenterkonferansen for eksperter på IT-infrastruktur og datasenterfasiliteter. Data Center World er verdens lengste datasenterkonferanse, som kombinerer tiår med ekspertise med kunnskap om nåværende og fremtidige strategiske utfordringer. Exclusive State of the Data Center-studiefunn, dybdeseminarer, 50+ konferansesesjoner, keynotes fra industriarmaturer, det mest omfattende tilbudet av datasenterteknologiløsninger og uendelige nettverksmuligheter er tilgjengelig på Data Center World. Det er en årlig begivenhet som samler medlemmer av AFCOM-foreningen på ett sted for å diskutere beste praksis, nettverk og delta i oppslukende utdanning. AFCOM forventes å være vert for over tjueen tusen besøkende etterfulgt av syv hundre og over utstillere i 2023.

Internet of Things World – IoT World

Når: 20.–21. september 2023
Hvor: Palmer Events Center

Om messen:

I år vil IoT World finne sted sammen med AI Summit for å gi deg en uvurderlig mulighet til å skape forbindelser og møte dine andre teknologieksperter. Den vil inneholde hovedpresentasjoner av bransjeledere, analytikerledede workshops, paneldiskusjoner, presentasjoner, interaktive rundebordsdiskusjoner og nettverksbygging med andre IoT-fagfolk. Denne begivenheten vil være vertskap for flere treff og nettverksmuligheter for å hjelpe deg å være en del av en bevegelse for endring i den digitale verden og fremtidssikre karrieren din.

IoT World gir deg en fantastisk mulighet til å vise frem produktene dine, få kontakt med teknologifellesskapet og få verdifull innsikt i IoT. Denne messen vil være vertskap for over 4000 deltakere over hele økosystemet, 250+ industritankeledere og 150+ utstillere.

Data Center World Global Conference – AFCOM

Når: 8.–11. mai 2023
Hvor: Austin Convention Center

Om messen:

Data Center World Global Conference er Nord-Amerikas ledende konferanse og utstilling for datasenter og IT-infrastruktur. Det er planlagt fra 8. mai til 11. mai 2023 på Austin Convention Center i Austin. Denne konferansen kobler sammen og viser frem løsningene dine til en gruppe IT, drift, fasiliteter og byggere/designere som jobber i datasenterindustrien. Du kan bruke interaksjonsmuligheter på konferansen for å utdanne og vise frem din innsikt. Mer enn 5000 deltakere og 500+ utstillere vil vise frem løsningene sine, noe som gjør det til et ideelt sted å sette opp din messeutleiestand.

Environmental Trade Fair and Conference

Når: 16.–17. mai 2023
Hvor: Austin, TX

Om messen:

I år kommer miljømesse og konferanse til å være en av de viktigste begivenhetene som vil inneholde programmer om luft- og vannautorisering, olje og gass, produksjon og organisering av fast avfall, samtykke og implementering, og saneringsplattformer. Denne allsidige begivenheten vil være vitne til 5000 – 20 000 besøkende hvor de skal oppleve 100 – 500 utstillere. Så ikke gå glipp av sjansen din!

TAB Convention & Trade Show

Når: 02.–03. august 2023
Hvor: JW Marriott, Austin, TX

Om messen:

Texas Association of Broadcasters – TAB Convention & Trade Show er landets største konvensjon for statlig kringkasting. Det er planlagt fra 2. august til 3. august 2023 på JW Marriott i Austin, Texas. Denne messen fokuserer på å vise frem de nyeste produktene og tjenestene knyttet til kringkasting. The Tab Convention & Trade Show vil ha treningsøkter for kringkastingseiere, ingeniører, ledere, selgere og tekniske kontakter. Denne begivenheten vil ha over 1400 årlige registranter fra radio- og TV-stasjoner og 115+ stander.

THA Annual Conference & Expo

Når: 13.–15. februar 2023
Hvor: Hilton Austin, Texas

Om messen:

Få detaljerte oppdateringer om den 88. Texas Legislature på THA Annual Conference & Expo. Det er planlagt fra 13. februar til 15. februar 2023, på Hilton Austin i Texas. Denne konferansen er der politiske, politiske, menings- og helseledere fra hele staten møtes og kobles sammen. THA Annual Conference & Expo har til hensikt å tilby de siste trendene innen helselovgivning, finans, helse, IT og mer gjennom diversifiserte paneldiskusjoner og pedagogiske økter utført av industriledere. THA Annual Conference & Expo vil også være et hybridarrangement med en digital komponent. Det vil bli deltatt av 5000 besøkende og 500 topputstillere fra landet.

Nutrition and Dietetics 2023

Når: 13.–15. april 2023
Hvor: Sheraton Austin Hotel på Capitol, Austin, TX

Om messen:

The Nutrition and Dietetics 2023 er statens største møte for ernæringseksperter. Det er planlagt fra 13. april til 15. april 2023, på Sheraton Austin Hotel på Capitol i Austin, Texas. Denne messen lar deg vise frem tilbudene dine til mat- og ernæringseksperter. Å stille ut på Nutrition and Dietetics 2023 driver salget og øker bedriftens eksponering. Så hvis du fortsatt ikke har bestilt messeleie for Ernæring og kosthold 2023, er det på tide!

NACo Annual Conference & Exposition

Når: 21. – 24. juli 2023
Hvor: Austin Convention Center

Om messen:

NACo Annual Conference & Exposition er det største møtet av de fylkesvalgte og oppnevnte tjenestemenn fra hele landet. Det er planlagt fra 21. juli til 24. juli 2023 på Austin Convention Center i Austin, Texas. Denne messen hjelper deg med å dele utprøvd praksis og styrke kunnskapsnettverk for å bidra til å forbedre beboernes liv og effektiviteten til fylkeskommunen. Rundt 5000 besøkende og 500 utstillere vil besøke NACo Annual Conference & Exposition. Du kan sette ditt beste frem foran disse mange utstillerne med en iøynefallende utleie av messeutstillinger.

SXSW Conference & Festivals er dedikert til kombinasjonen av teknologi, film og musikk. SXSW, som ligger i hjertet av Austin, Texas, er det fremste stedet for oppdagelse. Opplev uovertruffen utforskning, læring, karrierevekst og nettverksbygging med kreative mennesker fra hele verden fra 10. mars til 19. mars 2023. Arrangementet vil inneholde seminarøkter, filmfestivalvisninger, utstillinger av musikkfestivaler, utstillinger i verdensklasse, møter, aktiviteter , og spesielle arrangementer, blant annet. SXSW 2023 vil være en hybridbegivenhet som også inneholder en digital komponent. SXSW forventes å være vertskap for atten tusen besøkende etterfulgt av hundre og førti utstillere i 2023.

Hvor vil du bo i Austin?

Vi forstår at det kan være skremmende å navigere seg gjennom alle hotelltilbudet i Austin under SXSW 2020, dette er grunnen til at vi har satt opp denne hjelpesiden over de beste hotellene! Vårt team av fagfolk er ekstremt godt kjent med å finne overnattingssteder som ligger godt plassert i Austin.

Alle hotellene ligger innen 10 km fra Austin Convention Center, og befinner seg i forskjellige områder i Austin. Uansett hvilket område av byen du ønsker å oppleve, har vi et alternativ for deg.

South by Southwest (SXSW) er en festival for musikk, film og interaktive medier. De tre forskjellige delfestivalene arrangeres relativt separat med forskjellige start- og sluttdatoer. Musikkfestivalen regnes som verdens største med over 1400 band som spiller hvert år. Festivalen finner sted i Austin i Texas hver mars og varer i en drøy uke (festivalen for interaktive medier i 5 dager, musikkfestivalen i 6 dager og filmfestivalen i 9 dager). Den første festivalen fant sted i 1987.

Den første South by Southwest Music Conference and Festival ble holdt i 1987 (filmen og de interaktive delene kom først senere). Det har vokst markant siden. I fjor deltok 376 000 mennesker i SXSWs utvalg av konserter, konferanser, visninger og arrangementer.

Så hvorfor bryr vi oss som et digitalt markedsføringsbyrå om en gal, musikkelsker, et tech-skrankeparadis i Austin, Texas?

Ved å skyve personlig interesse for musikk og film til side, har SXSW blitt en av de fremste feiringene av nyskapende teknologien og digital kreativitet. Å være deltaker på SXSW er som å bli invitert til en av Jay Gatsbys fester. Du må virkelig fortjene det.

I år vil den interaktive konferansen inneholde syv dager med presentasjoner og paneler fra noen av teknologibransjens mest innflytelsesrike personer.

Gjennom årene har SXSW vist seg å ha et være i forsetet på nye teknologier, oppstartideer og digitale trender. Det er som å se inn i krystallkulen. I 2007 brukte Twitter (TWTR) SXSW for å kunngjøre lanseringen. Foursquare gjorde det samme i 2009. Apple avduket iPad 2 på SXSW i 2011. I 2012 vant Pinterest SXSW-prisen «Trend of the Event», som blir gitt til det mest innovative selskapet på festivalen. I 2013 var Elon Musk, grunnlegger av SpaceX, en av festivalens anerkjente hovedtalere. Fjorårets vinnende prisutdeling for digital trend var online personvern og sikkerhet.

Følg SXSW på Twitter
Følg SXSW på Facebook

Kart over de nærmeste hotellene til Austin Convention Center:

Booking.com

Historie

I 1990 manglet Austin lokaler for å være vert for omtrent en halv million gjester gjennom året. Med byens økende popularitet som turistmål, ble denne saken en viktig bekymring. Neal Kocurek Memorial Austin Convention Center var løsningen. Byen la til Kongressenteret i 1992.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Her er de beste hotellene ved Austin Convention Center (ACC)». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste nettsidene for å reise billig

1 Bestill flybillett

Bruk Skyscanner for flybilletter. Dette er vår favoritt. De søker via flyselskaper over hele verden, og du unngår å overse den billigste billetten.

2. Bestill overnatting

Du kan bestille vandrerhjem/hostel via Hostelworld. De har det beste utvalget, og en god pris. Hvis du vil bo på hotell bruker du Hotels.com. De vinner alle pristester!

3 Ikke glem reiseforsikring

Reiseforsikring vil beskytte deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Dette må du ha hvis noe skulle gå galt. Kontakt ditt forsikringsselskap.

4. Bestill billetter til lokale aktiviteter online

Bruk Get Your Guide når du skal spare penger på lokale aktiviteter som museer, show og teater. Det er billigere online, og billettene tar deg forbi køen.

5. Sjekk vår ressursside

Her er de beste selskapene du bør bruke når du reiser! Jeg lister opp alle de jeg bruker for å spare penger når jeg reiser – og jeg tror de vil hjelpe deg også!

Slik skaffer du de billigste flybillettene i 2020