Destinasjoner, Europa, Europa cat, Istria, Kroatia

Her bor du best ved Banjole, Kroatia (2021)

Banjole, Kroatia – Her bor du hvis du er ute etter en aktivitetsferie på sjø og land – Den lille fiskerbyen Banjole ligger på en liten halvøy med en naturlig beskyttet havn, og er det perfekte stedet for å nyte sjøen, seiling og fiskeentusiaster. Naturen var raus mot Banjole ved å gi der mange bukter, halvøyer og naturlige strender, som sammen med en rekke sportsaktiviteter kan fylle ferien med moro og fritid.

Strendene i Banjole er delvis steinete og delvis grus, og siden furuskogen er nær sjøen, er det ikke vanskelig å finne et skyggefullt sted. De fleste husene i Banjole ligger 50 til 100 m fra sjøen. Banjole er et perfekt valg for alle: for unge mennesker som leter etter moro (ikke i Banjole, men i byer i nærheten som Medulin, Pula), så vel som for middelaldrende mennesker som leter etter en fredelig ferie – det er ingen trafikkork eller store hotellkomplekser, og fremdeles har du alt du trenger.

Hvis du liker sport, kan du velge mellom mange sportsaktiviteter. Vi anbefaler det berømte dykkesenteret, og det er en yachtingklubb som snart skal fullføres, så det vil være et utmerket reisemål for seilere og båtfolket.

Her er de beste hotellene i Banjole

Mellomklassehoteller i Banjole

Apartments Josip

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Banjole, Kroatia – Her bor du hvis du er ute etter en aktivitetsferie på sjø og land», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Istria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.