Destinasjoner, Europa cat, Istria, Kroatia

De beste stedene å bo i Premantura, Kroatia (2021)

Premantura, Kroatia – For deg som ønsker å slappe av på ferien. Premantura ligger nord i Kroatia og utgjør den sørligste spissen av den istriske halvøya.

Her er de beste hotellene i Premantura

De billigste hotellene i Premantura

Studio Apartment Posavec

Park Plaza Belvedere Medulin
Park Plaza Belvedere Medulin

Studio Apartment Posavec ligger i Premantura, 550 meter fra Munte-stranden, og tilbyr rom med utsikt over hagen og gratis Wi-Fi. Gratis privat parkering er tilgjengelig, og pensjonatet tilbyr også sykkelutleie for gjester som ønsker å utforske området rundt. Alle gjesterommene på pensjonatet har flatskjerm-TV med kabelkanaler, kjøkken og spiseplass. Alle rommene på Studio Apartment Posavec har sittegruppe. Innkvarteringen tilbyr en terrasse. Gjester på Studio Apartment Posavec vil kunne glede seg over aktiviteter i og rundt Premantura, for eksempel sykling. Stupice Beach ligger 1,2 km fra pensjonatet, mens Scuza-stranden ligger 1,3 km fra eiendommen. Den nærmeste flyplassen er Pula lufthavn, 17 km fra Studio Apartment Posavec.

Premantura

Den tidligere fiskerlandsbyen er nå et populært feriemål for alle som foretrekker idyll og natur fremfor de vakre, men ofte travle kystbyene Porec, Rovinj eller Pula. Premantura var allerede bebodd i bronsealderen og i de siste århundrene hovedsakelig bebodd av fiskere. Landsbyen har beholdt sin tradisjonelle sjarm til tross for det økende antallet feriegjester.

I Premantura finner du knapt noen store hotellkjeder, og du blir skånet for synet av store hotelllandskap. I stedet kan du i Premantura hovedsakelig bo i feriehus og leiligheter eller bestille rom i et lite gjestehus. Et lite marked er også tilgjengelig.

I Premantura kan du se frem til mange små restauranter, barer og kafeer, som stort sett er personlige og autentiske og fremfor alt tilbyr ekstremt velsmakende mat.

Det meste av sørspissen av Istrien er vernet. Premantura ligger rett på kanten av det vakre naturreservatet Cape Kamenjak. Området er hjem til over 500 forskjellige arter av planter, et pittoreske kupert landskap, bortgjemte strender og bukter og imponerende svaberg. Du kan utforske Cape Kamenjak på sykkel, til fots og delvis med bil for en liten avgift. Jogging er også veldig populært på de vakre løpestiene langs det glitrende Middelhavet.

Premantura er et ideelt utgangspunkt for utflukter til den sørlige regionen Istria. For eksempel kan du ta en dagstur til byen Pula omtrent 7 km mot nord. Pula er den største byen i Istria og tilbyr et bredt utvalg av fritids- og shoppingaktiviteter. Et annet spesielt reisemål i nærheten av Premantura er kystbyen Medulin, bare 6 km vest. Stedet er kjent for sin begivenhetsrike historie, arkeologiske funn og den vakre halvøyen Vižula.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Premantura, Kroatia – For deg som ønsker å slappe av på ferien», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Istria

Populære aktiviteter i Premantura

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.