Barcelona, Destinasjoner, Europa cat, Spania

El Raval – Det beste hotellområdet for utelivet i Barcelona (2021)

El Raval – Det beste hotellområdet for utelivet i Barcelona – El Raval-området – en gang red light distriktet i Barcelona, har gjennomgått gbetydelig oppgradering siden 1980-tallet. El Raval er stedet for noen av de beste barene og restaurantene i Barcelona.

De beste stedene å bo i El Raval

4 Beste Billighotellene i El Raval:

Poprooms Barcelona

Poprooms
Poprooms

Portal de l’Angel ligger innen 350 meter, og Catalunya-plassen ligger bare 250 meter unna. Lokalet ligger 1 km fra sentrum av Barcelona. Cerveceria Baviera og Izarra ligger en 5-minutters spasertur unna. Disse boenhetene i Barcelona ligger vegg i vegg med Plaça Catalunya. Rommene har gratis trådløst internett, garderobe og strykejern med strykebrett til gjestenes disposisjon. Lyse rom har også et delt kjøkken, i tillegg til badekar og dusj. Det er et soverom med dobbeltseng og en enkeltseng. Rommene har eget bad. Det tar 15 minutter til fots til jernbanestasjonen Passeig de Gràcia.

Hostal Las Flores

Hostal Las Flores
Hostal Las Flores

Hostellet ligger en 20-minutters spasertur fra stranden, rett på Las Ramblas i Barcelona, ​​ved siden av metrostasjonen Liceu og 50 meter fra Boquería-markedet. Det tilbyr rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. I nærheten av Hostal Las Flores finner du offentlig parkering. Den fantastiske beliggenheten til dette vandrerhjemmet lar deg reise til fots til de viktigste attraksjonene i byen. Barcelona katedral ligger en 5-minutters spasertur unna, og Sagrada Familia i Gaudí ligger en 10-minutters metro- eller busstur unna. Las Flores tilbyr en døgnåpen resepsjon, slik at du kan nyte nattelivet i sentrum av Barcelona. Dette vandrerhjemmet tilbyr også bagasjeoppbevaring og turistinformasjon.

St Christopher’s Inn Barcelona

Et prisbelønnet vandrerhjem i Barcelona. Perfekt beliggenhet midt i hjertet av byen, i den øverste enden av det berømte Las Ramblas. Innen gangavstand til mange turistattraksjoner, og bare 3 minutters gange fra Plaça Catalunya. Hopp på en sykkel, og innen 15 minutter kan du sole deg på den beste stranden i Barcelona. Vandrerhjem arrangerer daglige pubcrawl, paellakvelder, et velkomstmøte med smakfulle lokale freebies og GRATIS vandreturer rundt i byen. St Christopher’s Inn Barcelona ble kåret til det mest populære vandrerhjemmet i Barcelona 2019.

Hostal MiMi Las Ramblas

Hostal MiMi Las Ramblas
Hostal MiMi Las Ramblas

Hostal Mimi Las Ramblas-leiligheten ligger 1 km fra sentrum av Barcelona, ​​en 10-minutters kjøretur fra Camp Nou. Det tar deg 15 minutter til fots å nå Barceloneta Beach. Rajah serverer spanske spesialiteter. Hostal Mimi Las Ramblas gir direkte tilgang til Palau de la Musica Catalana. Hver enhet har trådløst internett, safe med plass til bærbar datamaskin og strykejern og -brett. Rommene er innredet med elegante møbler. Det er en dobbeltseng, en enkeltseng og en enkeltseng med overmadrasser og fjærputer. Badet har også hårføner, badekåper og badekar. Denne leiligheten har delt kjøkken med vannkoker, vaskemaskin og ismaskin. El Prat De Llobregat flyplass ligger 15 km fra stedet. Det er sykler å låne for å utforske området.

3 Beste Budsjetthoteller i El Raval:

Hotel Monegal

Hotel Monegal
Hotel Monegal

Hotel Monegal ligger i hjertet av Barcelona, ​​i krysset mellom Las Ramblas og Plaza Catalunya. Hotel Monegal ligger en 7-minutters spasertur fra Barcelonas gotiske katedral og Palau de la Música. La Pedrera og Gaudís Casa Batlló ligger mindre enn 20 minutters gange unna. 200 meter fra hotellet, på den andre siden av Plaza Catalunya, er bussholdeplassen med en tur-retur-tur direkte til flyplassen. Personalet i resepsjonen på Hotel Monegal står til din disposisjon 24 timer i døgnet og kan gi turistinformasjon om Barcelona. Alle rommene er utstyrt med TV, Wi-Fi-tilkobling og klimaanlegg.

Pension 45

Pensión 45 Barcelona
Pensión 45 Barcelona

Pension 45 ligger i en vakker bygning fra 1853 i Barcelona bygget av Josep Boixareu. I tillegg til den uslåelige beliggenheten, kan du ta en spasertur i den pittoreske gaten Talleres (hvor hotellet ligger) til Las Ramblas, som er hovedgaten i Barcelona. Ikke gå glipp av Fuente de Canaletas, der fansen av FC Barcelona (Barcelona Football Club) feirer seirene med noen virkelig store fester.

Hotel Curious

Hotel Curious
Hotel Curious

Hotel Curious ligger i nærheten av stranden i bydelen Ciutat Vella, med forbindelse til et kjøpesenter. Montjuïc, Barcelona, Spania og Barceloneta strand er verdt et besøk hvis du vil oppleve vakre naturomgivelser. Hotel Curious er et lite hotell. Her er det ikke noe treningsstudio eller basseng, men de tilbyr den beste servicen (eller i det minste den de selv liker å motta når de reiser og er langt hjemmefra). Før du ankommer Hotel Curious, vil du motta et par ting. Værmeldingen og en komplett guide over Barcelona, med alle de anbefalingene som bare de lokale kjenner til. Ved ankomst til hotellet får du et Curious Card, et rabattkort for restauranter, butikker og barer i nærheten av hotellet.

2 Beste Mellomklassehoteller i El Raval:

Hotel Pulitzer Barcelona

Hotel Pulitzer Barcelona
Hotel Pulitzer Barcelona

En gjest sa: “Pulitzer er et sted som skjer. Jeg elsker det!» Og det er akkurat det det er. Langt fra å være en samling rom, er Pulitzer et sted med en puls, der det alltid er ting som skjer, der hver dag er annerledes. Det er definitivt ‘kult’: en destinasjon i seg selv. Pulitzer er et boutiquehotell som ligger midt i hjertet av Barcelona, ​​et steinkast fra Plaza Catalunya. Omgitt av de beste kulturattraksjonene, den mest eksklusive shoppingområdet, de viktigste forretningssentrene og i nærhet av offentlig transport. Pulitzers har ​​en vakker uteplass som er overfylt med planter og en imponerende takterrassehage, med live-konserter og DJ-økter.

Exe Ramblas Boqueria

Exe Ramblas Boqueria
Exe Ramblas Boqueria

Hotellet ligger i et palass fra det nittende århundre fullstendig renovert. Det stilige Exe Ramblas Boqueria Hotel ligger i hjertet av Barcelona, ​​og tilbyr moderne rom. Magic Fountain of Montjuic ligger noen skritt unna, mens jernbanestasjonen Passeig de Gràcia ligger en 15-minutters spasertur fra hotellet. Mirador del Poble Sec ligger en 1,3 km kjøretur unna. Et marked, butikker og butikker ligger minutter fra overnattingsstedet. Rommene har klimaanlegg, strykeutstyr og telefon samt senger med skumputer og fjærputer. Det har utsikt over sjøen. Disse enhetene har også oppvaskmaskin og te- og kaffefasiliteter. En varm frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen. Den lyse restauranten serverer en rekke unike retter. Besøk også den deilige Salongbaren. En rekke restauranter, inkludert Casa Guinart, Wok to Walk og Joels Oyster Bar, ligger i nærområdet, 50 meter unna. T-banestasjonen Paral·lel ligger en 10-minutters spasertur unna. El Prat De Llobregat flyplass ligger en 20-minutters kjøretur med bil.

3 Beste Familievennlige hoteller i El Raval:

Catalonia Plaza Cataluna

Catalonia Barcelona Plaza
Catalonia Barcelona Plaza

Det fantastiske 150-roms hotellet Catalonia Plaza Catalunya ligger i hjertet av Barcelona, ​​få meter fra Plaza Cataluña og Las Ramblas. Bygget i 1899. En vakker bygning i modernistisk stil. Her kan du nyte en svømmetur i bassenget eller sole deg med en forfriskende cocktail. I tillegg tilbyr hotellet gratis Wi-Fi for sine gjester, treningsstudio, spa og offentlig parkering foran hotellet. Inngangen og fasaden til hovedbygningen er opprettholdt og restaurert. En imponerende marmortrapp fører til første etasje, der vi finner praktfulle dører av kubansk mahognitre, et perfekt bevart kuffert tak og kuppel. Hotellet har også 4 salonger, det ideelle stedet for å organisere arrangementer eller feiringer. Hvis du er interessert i å være et steinkast fra de mest berømte turistattraksjonene i Barcelona, ​​er dette Catalonia Plaza Catalunya hotellet et perfekt alternativ for ferien. Kom til Barcelona og kjenn alle dens underverker.

Amister Apartments Barcelona

Amister Apartments
Amister Apartments

Romslige og lyse leiligheter med en unik beliggenhet i hjertet av Barcelona, ​​bare noen få meter fra Plaza Catalunya og Las Ramblas. Perfekt beliggenhet for å oppdage historiske monumenter og interessante steder. Hver leilighet har gratis Wi-Fi, en stor stue med komfortable sofaer, senger, TV med chromecast-tilkobling og individuell klimaanlegg. Vanlige flybusser går fra et busstopp som ligger bare 250 meter unna.

Royal Ramblas Hotel

Royal Ramblas
Royal Ramblas

Royal Ramblas ligger langs populære La Rambla i Barcelona, bare 100 meter fra Plaça de Catalunya, og tilbyr elegante og moderne rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi og plasma-TV. Royal Ramblas Hotel ligger bare en 5-minutters spasertur fra elegante Passeig de Gràcia med sine mange kaféer og designerbutikker. Bydelen Barri Gòtic ligger også en kort spasertur unna. Turistinformasjonen på Royal Ramblas Barcelona gir deg gjerne nyttig informasjon om byen, og kan ordne med leiebil. Bussene til Barcelona lufthavn har avganger hvert 15. minutt fra Plaça de Catalunya.

3 Beste Rimelige luksushoteller i El Raval:

Le Meridien Barcelona

Le Meridien Barcelona
Le Meridien Barcelona

Le Meridien Barcelona har 231 rom og er en elegant eksklusiv eiendom som ligger rett ved Barcelonas Las Ramblas. Rommene og suitene er moderne, og har flatskjerm-TV, minibar, iPod-dokk og førsteklasses badprodukter fra Malin + Goetz. Noen har balkong med utsikt over byen, og Family Suites er tilgjengelig. Hotellets utmerkede restaurant bruker råvarer fra Barcelonas ikoniske La Boqueria-marked, og blir supplert med en cocktailbar og kaffebar i lobbyen. Gratis billetter til Gaudis Palau Guell er inkludert i prisene, og spaets utendørs boblebad og solterrasse gir flott utsikt over byen. Vi elsker spesielt den lokale kunsten i hele hotellet, men reisende som søker stil og kunstneriske detaljer til lavere priser, kan sjekke ut Hotel Arts Barcelona, rett ved vannkanten.

Hotel 1898

Hotel 1898
Hotel 1898

Hotell ved La Rambla med takterrasse og eget spa. På Hotel 1898 i Barcelona bor du meget sentralt på den nordlige delen av La Rambla, nær shopping, restauranter, tapasbarer, barer og offentlig transport. Dette tradisjonsrike hotellet har både takterrasse med basseng, WiFi, treningsrom og eget spa. Hotellet ligger omtrent midt mellom Plaça de Catalunya og markedshallen Mercat La Boqueria. Nærmeste t-banestasjon er Liceu.

AinB Las Ramblas-Guardia

AinB Las Ramblas-Guardia
AinB Las Ramblas-Guardia

AinB Las Ramblas-Guardia Apartments ligger nær en undergrunnsstasjon og i nærheten av stranden i bydelen Ciutat Vella i Barcelona. Et par populære landemerker er Palau Guell og Katedralen i Barcelona, mens Montjuïc, Barcelona, Spania og Barceloneta strand kan friste med vakre naturomgivelser. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp, bør du se om det skjer noe spennende på Camp Nou eller Olympisk stadion. Gjestene våre liker beliggenheten til dette overnattingsstedet samt utelivet. Det er også enkelt å benytte seg av kollektivtransport ettersom Drassanes stasjon ligger 3 minutter unna til fots og Liceu stasjon 5 minutter.

Kjent for sitt yrende folkeliv

De fleste som besøker Barcelona er innom Las Ramblas. Byens berømte boulevard. Kjent for sitt yrende folkeliv og sine mange kafeterier, restauranter og butikker. Et av de mer populære hotellene i gaten er Exe Ramblas Boqueria. Så ønsker du å få med deg utelivet i Barcelona er dette stedet for deg.

Museet for samtidskunst er i El Raval, og det samme er Palau Guell, et Gaudi-herskapshus fra slutten av 1800-tallet som kan besøkes. Hvis du har valgt å bo El Raval, vil du elske denne kulturelle bydelen.

El Raval - Det beste hotellområdet for utelivet i Barcelona

Tips oss

El Raval – Det beste hotellområdet for utelivet i Barcelona – Her er den beste guiden til hotell og restauranter i El Raval.

Her er de beste hotellområdene i Barcelona
Når du reiser med barn til Barcelona

Populære aktiviteter i El Raval

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.