Hellas, Kreta, Uncategorized

De beste områdene å bo ved Malia & Hersonissos – Her bor du hvis du søker utelivet (2023)

agios nikolaos

Malia er en by på øya Crete i Hellas, kjent for sitt livlige uteliv og festende atmosfære. Hersonissos ligger like ved, og er en populær ferieby med et bredt utvalg av restauranter, barer og klubber. Det er mange ting å gjøre i området, inkludert å besøke historiske steder som Palace of Malia og St. Andreas kirke, og å utforske naturområder som Voriza klippene og Lassithi plateau.

For de som er ute etter uteliv, finner du mange barer og klubber i Malia sentrum, samt en rekke beach parties langs strendene i området. Det er også flere utendørs konsertscener som arrangerer konserter og live musikk hele sommeren.

Restaurantene i området tilbyr en rekke tradisjonelle greske retter, samt internasjonale alternativer. Det finnes også flere gode shoppingmuligheter, fra lokale suvenirbutikker til mer moderne kjøpesentre.

Når det gjelder strendene, finner du flere flotte alternativer i området, inkludert Malia Beach og Hersonissos Beach. Disse strendene er kjent for deres krystallklare vann og fine sand.

De beste hotellområdene på Malia & Hersonissos

Det finnes et bredt utvalg av hoteller i Malia og Hersonissos, fra billige alternativer til mer luksuriøse valg. Noen av de mest populære hotellene i nærheten av utelivet inkluderer Malia Bay Hotel & Bungalows, Hotel Atlantica Club Sungarden Beach og Golden Beach Hotel.

3 Beste Budsjetthoteller i Malia & Hersonissos

Stelva Villas
Stelva Villas

Stelva Villas

Vis på kart

Hotellet ligger i landsbyen Piskopianos. Rundt deg kan du nyte sportsaktiviteter og vannsport som fiske, dykking og vannski, men også aktiviteter som sykling, fotturer, jogging og den unike greske solen.
Plasseringen av hotellet er ideelt for opplevelser. Utflukter til Knossos, det eldste kongelige palasset i Europa (30 km), Vai, palmeskogen og Spinalonga, den berømte øya, er noen av aktivitetene som anbefales av alle guider. Besøk i vingårder er også mulig. Eller hvis du foretrekker det, kan du nyte de vakre fjellene på Kreta med dyrelivet deres, unikt i verden.

Stelios Gardens Kreta
Stelios Gardens Kreta

Stelios Gardens

Vis på kart

Leilighetene og studioene på Stelios Gardens ligger i hjertet av Malia, en av Kretas mest populære feriesteder, og er et flott sted å hvile etter en dag på stranden eller en kveld med utforsking av området.

Med et sesongbasert basseng, restaurant og bar på stedet, vil dette hotellet passe par og vennegrupper som leter etter en avslappende gresk ferie.

Hotellet ligger omtrent 200 meter fra stranden. Det er 33 km fra Heraklion lufthavn og 180 km fra Chania lufthavn til hotellet.
Studios and Apartments at Stelios Gardens har klimaanlegg og kjøkken med kokeplater og minikjøleskap.

Hotel Vergina Beach Kreta
Hotel Vergina Beach Kreta

Vergina Studios & Apartments

Vis på kart

Gå inn i en strand ved sjøen med fascinerende, pittoreske utsikt. Vergina Beach ligger på den lange sandstranden i Agia Marina, kjent for sin gyldne sand og krystallvann.

Skjem bort deg selv i en moderne innkvartering som kombinerer utsikt over havet og moderne fasiliteter. Bli bortskjemt med å sole deg på stranden, bade i det blå havet eller bare nyte solnedgangen med en cocktail!

Vakker utsikt mot øya Thoudorou. Hotellet består av fire bygninger og har en kafé ved hovedveien samt en bar nede ved stranden. I Agia Marina har du butikker og restauranter som perler på en snor rett utenfor hotellet.

2 Beste Mellomklassehoteller i Malia & Hersonissos

Village Heights Resort Kreta
Village Heights Resort Kreta

Village Heights Golf Resort

Vis på kart

Fantastisk utsikt over landskapet. Når du har Village Heights Resort i Khersonisos som overnattingssted, bor du nær golfbanen, kun 15 minutter å kjøre fra Star Beach badeland (Star Beach Village & Water Park) og Crete Golf Club.

Dette leilighetshotellet med hele 5 stjerner ligger 6,4 mi (10,3 km) unna Stalis strand og 16,8 mi (27 km) unna Iráklio havn.

Føl deg som hjemme på et av de 200 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. På rommet tilbys du parabol-TV-programmer og en DVD-spiller, mens gratis wi-fi holder deg oppkoblet. Rommet har telefon, samt safe og mikrobølgeovn.

Philoxenia Hotel Kreta
Philoxenia Hotel Kreta

Philoxenia Hotel Malia

Vis på kart

Philoxenias fasiliteter inkluderer et svømmebasseng, med lite barnebasseng, gratis solsenger og parasoller og en tropisk bar som serverer et utvalg av snacks og drikke gjennom dagen.

WiFi tilbys gratis til alle offentlige områder i Philoxenia (resepsjon, bassengbar, bassengområde, bar). Åpen frokostbuffé i Philoxenia serveres hver morgen, og det serveres også middag hver kveld ved bassengområdet.

I inngangen til hotellet ligger kaffebaren, med alle sportsbegivenheter live dekning fra fem TV-er på 50 og 70 tommer. I kaffebaren kan du velge mellom en rekke cocktailer og nyte kul musikk i den fantastiske atmosfæren.

Beste Familievennlige hoteller i Malia & Hersonissos

Dia Apartments Kreta
Dia Apartments Kreta

Dia Apartments

Vis på kart

Med sin uvanlige mauriske fasade skiller Dia Apartments seg virkelig ut fra mengden. Det er også et basseng i god størrelse, en bar og natteliv innen rekkevidde. Med det brente oransje utsiden og elegante steinbuer, er det noe maurisk med utformingen av Dia Apartments.

En 10-minutters spasertur nedover tar deg til det livlige sentrum av Hersonissos, mens en 10-minutters spasertur oppover fører deg til noen roligere, sjarmerende greske landsbyer.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Malia & Hersonissos

Creta Blue Boutique Hotel Kreta
Creta Blue Boutique Hotel Kreta

Creta Blue Suites

Vis på kart

Bare 30 km nordøst fra Heraklion, er Koutouloufari en landsby med omtrent 600 innbyggere i skråningen til Mt Pyrgias på 100 meters høyde. Det ligger 29 kilometer øst for Heraklion og mindre enn 1000 meter fra kysten av Hersonissos.

Med sine trange asfalterte gater og gamle kretiske hus, tiltrekker Koutouloufari de som ønsker å tilbringe ferien på turistområdet på Kreta – fra Heraklion til Agios Nikolaos, og tilbyr mange strender, attraksjoner, severdigheter og aktiviteter, og ligger i nærheten av arkeologiske steder som Knossos og Malia – men som foretrekker å bo i rolige omgivelser med en tradisjonell smak og en nydelig utsikt over Kretasjøen.

I Koutouloufari finner du gamle steinhus med buer, buede døråpninger og indre gårdsplasser med tak med vinranker som tilbyr skygge og druer om sommeren. Du kan spasere gjennom de asfalterte gatene eller ta veien ned til Hersonissos gjennom åsene dekket av oliventrær. Du kan til og med se kretanere i tradisjonelt kostyme på de kretiske nettene som holdes i den nærliggende landsbyen Ano Hersonissos hver mandag.

Creta Maris Beach Resort - All Inclusive
Creta Maris Beach Resort – All Inclusive

Creta Maris Beach Resort (All inclusive)

Vis på kart

Med en kapasitet på 680 rom på stranden, ligger Creta Maris Beach Resort som opprinnelig ble lansert i 1975, ved siden av Hersonissos, bare 25 minutter (24 km) fra Heraklion lufthavn.

En perfekt blanding av tradisjon og luksus på en vakker strand med krystallklart vann, der gjestene kan oppleve den autentiske kretiske gjestfriheten. Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 4 personer, hvorav 1 barn. Familierom deluxe for 4 personer. Suiter for 1-4 personer. Hotellet har fire restauranter.

Bufférestauranten Cosmos har et familiehjørne og serverer frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten Limoncello er det italiensk meny med blant annet pasta og pizza. Pithos er en tradisjonell gresk à la carte-restaurant. Restaurant Estia har buffé med lokale retter. I snackbaren Almyra er det småretter og snacks, men du kan også få senere frokost her.

Ikaros Beach Resort & Spa
Ikaros Beach Resort & Spa

Ikaros Beach Resort & Spa

Vis på kart

Det pittoreske Ikaros Beach Luxury Resort and Spa ligger langs Kretas nordlige kyst, en kjent for sin uberørte kystsjarm, sin naturlige skjønnhet og sin rike kultur. Hotellet ligger perfekt til på en steinete halvøy med sandstrender, kystflora og vidstrakt utsikt over Kretahavet.

Femstjerners hotell – gjennomsyret av varmen fra kretiske tradisjoner og gjestfrihet – bringer luksus, romantikk og tjenester i verdensklasse sammen for å sikre en uforglemmelig ferie. Enten du vil ta en romantisk solnedgangstur og kjenne sanden mellom tærne eller unne deg en middelhavsfest som er laget av de fineste produktene på en av restaurantene, kan du nippe til en signaturcocktail, bare slappe av eller skjemme bort i The Aura Spa, Ikaros Stranden kan gjøre drømmene dine til virkelighet.

Fin blanding av ekte kretisk arkitektur, fremragende tjenester og fasiliteter gir de deg det beste fra begge verdener; en sjanse til å få en autentisk opplevelse med muligheten til å velge mellom Bed & Breakfast, Half-Board eller All-Inclusive-pakker når du liker concierge og tjenester av høy kvalitet.

Kreta

Med en mengde irske og engelske puber, budsjettvennlig innkvartering, er dette stedet for backpackere som passerer gjennom Kreta. I likhet med de andre byene på Kreta, er det strender, restauranter og friluftsliv i tillegg til den velkjente festscenen som skjer her.

Populære aktiviteter i Hersonissos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.