Destinasjoner, Europa, Europa cat, Hellas, Mykonos

Her bor du best ved Mykonos by – det beste stedet å bo i Mykonos for utelivet

lazy

Mykonos by – det beste stedet å bo i Mykonos for utelivet. Mykonos er kjent som «Chora» av lokalbefolkningen, og kan skryte av de fantastiske hvitkalkede kubiske husene med trefargede dører, vinduer og balkonger

Her er de beste hotellene i Mykonos by

Budsjetthoteller i Mykonos by:

Alana

Alana Pension Mykonos
Alana Pension Mykonos

Alana Pension ligger nydelig ved hjertet av hovedstaden Mykonos, også kjent som Chora, og er i kort avstand fra vindmøllene, alle byens landemerker og de pittoreske brosteinsbelagte smugene med butikker, tavernaer, og kafeer. Til tross for den sentrale beliggenheten, ligger denne tradisjonelle kykladiske hotellet i et rolig distrikt, skjermet for maset i det kosmopolitiske sentrum, og tilbyr sine gjester et avslappende miljø. De lysende rommene på Alana Pension er pyntet med fantastiske antikke møbler som gjenspeiler øyas ekte karakter, kombinert med en historisk fargetone. Etter marmortrappa som fører til øverste etasje, vil du se et skipshjul på veggen, og inne i rommene, vakre trekledningsbord og tretak, og gi et prestisjefylt preg på de minimale linjene i den tradisjonelle kykladiske arkitekturen. Badene er montert med vintage Pierre Cardin-fliser og kraner i viktoriansk stil.

Mellomklassehoteller i Mykonos by:

PortoBello Boutique Hotel 🔥🔥🔥

Portobello Boutique Hotel

Portobello ligger på det beste stedet i Mykonos for å se på spektakulære solnedganger, og hviler på en bakketopp med utsikt over Egeerhavet og byen Chora, hvis slående hvite hus ligger mindre enn 3 minutters spasertur unna langs vakre steintrapper. Det moderne boutiquehotell ligger mellom to gamle vindmøller og tilbyr en fantastisk utsikt over øya. Det har 17 moderne elegante rom og suiter samt en 3-roms villa med privat basseng. Det er det ultimate feriestedet for en idyllisk ferie. Hotellet ble designet slik at de fleste rommene har fantastisk utsikt over havet og havnen, mens de andre har utsikt over den pittoreske byen. Hundrevis av barer, butikker og underholdningssteder ligger bare noen minutter unna.

Matogianni Hotel

Matogianni Hotel
Matogianni Hotel

Hjem til designbutikker, legendariske barer og kunstgallerier, er Matogianni Street det ultimate stedet for moro og shopping, og gjør det til det idylliske stedet å bo. Midt i sentrum av Chora, er Matogianni Hotel. Å nyte den førsteklasses beliggenheten i sentrum av Mykonos by og se alle de folkene nedenfor som handler og har det veldig bra på Matogianni Street, kan friste deg til å dra ut, men å forlate dette enestående hotellet vil være tøft. Dette boutiquehotellet er moderat luksuriøst og typisk kykladisk, og består av vakkert innredede rom, hvorav du vil oppdage den perfekte Mykoniske innkvarteringen. Matogianni Hotel inviterer besøkende til å slappe av og kose seg i rom som representerer den mykoniske stilen, og tilbyr sofistikert luksus, fasiliteter og tjenester av høy kvalitet og vakre panoramaer til byen og menneskene.

Familievennlige hoteller i Mykonos by:

Alkyon Hotel

Alkyoni Beach Hotel
Alkyoni Beach Hotel

I Alkyoni Beach Hotel tilbyr de ulike typer overnatting, fra rom med havutsikt til luksuriøse suiter. Deres innkvartering består av Seaside Residence med boblebad, Executive-sjøutsikt dobbeltrom, Juniorsuiter, Juniorsuiter med spa, Bryllupsreise suiter, suiter, familierom, etc. I den tradisjonelle taverna-restaurant koker de til hjemmelaget mat med lokale produkter. Kvaliteten, smilet, den vennlige servicen og fremfor alt gjestfriheten til Alkyonis skaper garanterer den beste og mest minneverdige ferieopplevelsen du noensinne har hatt. De ser allerede frem til å tilby deg sin gjestfrihet!

Hermes Mykonos Hotel

Hermes Mykonos Hotel
Hermes Mykonos Hotel

Den solfylte øya Mykonos har blitt betraktet som en av de mest elegante øy-feriedestinasjonene i Hellas. I årevis har Mykonos ønsket jetsettet velkommen og fått sitt rykte som en plass for kjendiser. Det blåkrystallvannet og strendene er en del av sjarmen, sammen med meltemi, den sterke, tørre nordavinden i Egeerhavet. Hermes Mykonos Hotel er et tilfluktssted ved sjøen og ser utover det egeiske asurblå havet og byen Mykonos – såkalt Chora – som ligger bare 5 minutter oppover fra byen. Hotellets arkitektur gjenspeiler de tradisjonelle elementene i den lokale kulturen og omgivelsene og kombinerer dem kunstnerisk i vakre, moderne interiører. Eiendommen er smakfullt oppusset til de høyeste standardene med detaljer som er preget av en elegant dyrebarhet. De strålende omgivelsene med klart blått vann og den spektakulære utsikten over byen og havet gir besøkende en smak av middelhavsro i solkyssede Mykonos. Innkvarteringen består av 35 rom og 2 unikt innredede suiter, dekorert i forførende blanding av stil og sofistikert luksus. Møblene er elegant designet med dekodetaljer, treelementer og fine stoffer, tekstilene er naturlige og fargene er lette som gir en lys maritim atmosfære. Fasilitetene gir all komfort og service som skaper en atmosfære som er rik på behagelige detaljer for hver gjest.

Rimelige luksushoteller i Mykonos by:

Semeli Hotel 🔥🔥

Semeli Hotel
Semeli Hotel

Et 5-stjerners hotell i Mykonos by som vil imponere deg. Du vil bli overrasket over å oppdage, mens du krysser den asfalterte smale gaten til det sofistikerte 5-stjerners hotellet, plassert blant de forskjellige, hvite husene i Mykonos by, hvor perfekt hotellets arkitektur smelter inn i omgivelsene. I dagslys ligger alle Semeli-hotellets farger, steiner, busker og trær i perfekt harmoni med havet og himmelen, slik at du får lyst til å være på hotellet. Når du kommer inn gjennom vintage-inngangsdøren til Semeli Best Hotel Mykonos, blir du øyeblikkelig overveldet av luksushotellets uttrykksevne og intimitet. Moen av Semeli hotellets varemerke gjør dette til det beste 5-stjerners hotellet i Mykonos. Det beste stedet å bo i Mykonos.
Semeli Hotel ble opprettet for å eksistere i perfekt harmoni med den Hotellkomplekset har blitt vellykket integrert i de tradisjonelle bosetningene og Mykonos by Chora. Det er Semeli Hotels blanding av disse aspektene ved ekte Mykonos historie med moderne moderne luksuriøse hotellfasiliteter som skiller dette 5-stjerners hotellet fra alle andre, noe som gjør det til det beste stedet å bo i Mykonos.

Mykonos kan ikke beskrives som noe annet enn idyllisk, full av trange gater

spekket med vakre kirker og kapeller. Dersom dere reiser med barn ville jeg nok ha gått for Ibiscus Boutique hotell helt perfekt. I nærheten ligger det nærbutikker, kafeer og barer. Mange av rommene har fantastisk utsikt utover Egeerhavet og Mykonos.

De beste stedene å bo på Mykonos:

Fullpakket med kafeer, elegante butikker, suvenirbutikker og kulturskatter, vet du aldri hva du vil komme over når du utforsker gatene til fots. Hjem til varemerke vindmøller, fascinerende museer og et livlig område kalt Lille Venezia som kommer til liv så snart solen går ned. Skal du til Mykonos for å feste, kan du være sikker på at et opphold på Mykonos by ikke vil skuffe .

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Mykonos by – det beste stedet å bo i Mykonos for utelivet.», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Santorini

Populære aktiviteter på Mykonos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.