Cannes, Destinasjoner, Europa cat, Frankrike, Reise Til Den Franske Riviera

Mougins – et fint sted å bo for deg som vil slappe av, Cannes Frankrike (2021)

Mougins – et fint sted å bo for deg som vil slappe av – Her har du utsikt over den franske rivieraen. Åssiden Mougins ligger ca. syv kilometer fra Cannes, men tilbyr en rolig flukt fra den turistiske byen.

Mougins er mest kjent for de omkringliggende skogene. Det fredelige miljøet har trukket kunstnere i årevis, inkludert Picasso, som bodde ute de siste årene i Mougins.

De beste hotellområdene i Mougins

Budsjetthoteller i Mougins:

Amarante Cannes Hotel

Ligger bare en 15-minutters spasertur fra Croisette.
Det stilfulle Hotel Amarante Cannes i Cote d’Azur har en rekke moderne, avslappende rom, og en rekke luksuriøse fasiliteter, inkludert et luksuriøst utendørsbasseng tog 24-timers romservice. Ligger en kort spasertur fra La Croisette; en lekeplass for de rike og berømte. Hjem til luksuriøse butikker, legendariske natteliv, gylne strender og Cannes Film Festival. Med førsteklasses service, parkering og møtefasiliteter som tilbys, er dette 4-stjerners hotellet i Cannes det perfekte luksusdestinasjonen for både forretnings- og fritidsaktiviteter i den franske rivieraen.

Rimelige luksushoteller i Mougins:

Cannes Villa St Barth

Cannes Villa St Barth
Cannes Villa St Barth

Dette overnattingsstedet ligger en 5-minutters kjøretur fra sentrum av Cannes i 2000 m² store tropiske hager, og har et evighetsbasseng, et hammam og et boblebad. Her tilbys rom med terrasse med teakdekke og gratis Wi-Fi. Det er et spa- og velværesenter. Rommene på Villa St Barth er utstyrt med klimaanlegg, flatskjerm-TV og DVD-spiller. Hvert eget bad har badekåper lokalt. Frokost serveres hele dagen, og tapas tilberedes også på forespørsel. I tillegg serveres asiatiske- og middelhavsretter i restauranten. Cannes Villa St Barth ligger mindre enn 5 minutters kjøretur fra Boulevard de la Croisette. Overfor eiendommen finner du et busstopp. Privat parkering er tilgjengelig på stedet, og gjestene kan nyte utsikten over Lérins-øyene fra hotellets treterrasser.

Restauranter i verdensklasse

Det er noen restauranter i verdensklasse i Mougins, og en årlig gastronomifestival. I motsatt retning av Cannes, bare 15 minutter fra Mougins, er byen Grasse. Grasse regnes som parfymens verdenshovedstad, og mange store parfymerier tilbyr turer, noe som gjør Grasse til en utmerket dagstur hvis du bor i Mougins.

Mougins - et fint sted å bo for deg som vil slappe av

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Mougins – et fint sted å bo for deg som vil slappe av». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Saint Tropez

Populære aktiviteter i Cannes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.