Destinasjoner, Europa cat, Frankrike, Reise Til Den Franske Riviera, Saint Tropez

Pampelonne-stranden – Er du på kjendisjakt i Saint Tropez så er dette stedet å bo (2021)

Pampelonne-stranden – Er du på kjendisjakt i Saint Tropez så er dette stedet å bo – Pampelonne-stranden er den opprinnelige Saint Tropez-stranden som gjorde dette området berømt.

De beste stedene å bo ved Pampelonne-stranden:

Mellomklassehoteller ved Pampelonne-stranden:

Hotel Le Mandala

Hotel Le Mandala
Hotel Le Mandala

Hotel Le Mandala Saint-Tropez er et sofistikert og stilig, moderne boutiquehotell som tilbyr en rolig flukt som gir fred og ro bare noen minutter unna de mange travle attraksjonene som St Tropez-livet har å by på. Med bare 12 suiter med en seng og en 3-sengs penthouse-leilighet, hver stilig og med utsøkt oppmerksomhet på detaljer og fasiliteter, kan du være trygg på maksimal komfort under oppholdet. Bare en spasertur unna ligger den verdensberømte havnen og glamorøse strendene som er synonyme med Saint Tropez. Lokalt kan du delta i forskjellige aktiviteter, for eksempel windsurfing og dykking. Saint-Raphaël ligger 20 km fra La Maison de la Plage, mens Porquerolles ligger 47 km fra eiendommen. Den nærmeste flyplassen er Toulon – Hyeres flyplass, 45 km fra eiendommen.

Rimelige luksushoteller ved Pampelonne-stranden:

Pan Dei Palais

Pan Dei Palais
Pan Dei Palais

Dette luksuriøse hotellet har en orientalsk palassinspirert innredning og ligger i sentrum av Saint Tropez. Det har et utendørsbasseng omgitt av solsenger og en sommerbar ved bassenget. Her kan du nyte eksotisk mat i Pan Dei restaurant, etterfulgt av en drink etter middagen i baren Esprit Lounge. Romservice er også tilgjengelig. Palais har et spa- og velværesenter, hvor du kan glede seg over Hammam eller en rekke kropps- og skjønnhetsbehandlinger. Ytterligere fasiliteter inkluderer valutaveksling og leiebil. Gjester som bor på dette hotellet kan dra nytte av eiendommens private strand «Jardin Tropézina», som har parasoller og solstoler og ligger 5 km fra overnattingsstedet. Pan Dei Palais ligger bare 3 minutters gange fra Middelhavet og havnen. Saint-Maxime ligger en 20-minutters kjøretur unna.

En av de beste strendene i St. Tropez

I 1956 spilte Brigitte Bardot inn filmen “And God Created Women” her på Pampelonne-stranden (Plage de Pampelonne).

Det er fortsatt en av de beste strendene i St. Tropez, med dusinvis av overnattingsmuligheter, fra camping til luksuriøse hoteller. Villa Marie Saint Tropez ligger fint til og har utsikt over Pampelonne-bukten. Reiser du med barn er dette et av de mer populære hotellene for barnefamilier.

Club 55 har vært et kjendishotspot i mer enn 50 år, og var en av de første strandklubbene i dette området. Uansett, det er så mange strandklubber i Pampelonne Beach, så du har mye å velge mellom.

Pampelonne-stranden - Er du på kjendisjakt i Saint Tropez så er dette stedet å bo.

Populære aktiviteter i Saint Tropez

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.