photo 1546178806 764c688238c0 scaled - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

De beste stedene å bo i Reykjavik (2021)

Reykjavik – Det beste stedet å bo på Island – Reykjavik er Islands hovedstad og største by, og er sannsynligvis der du vil begynne og avslutte Island-ferien. For en hovedstad er Reykjavik relativt lite, og de fleste attraksjoner ligger i gangavstand fra sentrum.

Reykjavik er hovedstaden og største byen på Island, og er kjent for sine vakre naturomgivelser, rike kultur og pulserende natteliv. Her er en flott oversikt over byen:

Historie: Reykjavik ble grunnlagt i 874 av den norrøne oppdageren Ingólfr Arnarson, og er den eldste hovedstaden i Europa. Byen har en rik historie og kultur, med mange historiske landemerker og museer å utforske.

Praktisk informasjon: Reykjavik ligger på den sørvestlige kysten av Island og er lett tilgjengelig med fly eller vei. Byen har et pålitelig offentlig transportsystem, med busser og drosjer lett tilgjengelig.

Hoteller: Reykjavik har en rekke hoteller som passer til ulike budsjetter og preferanser. Fra luksuriøse 5-stjerners hotell til rimeligere alternativer, det er noe for enhver smak i byen.

Ting å gjøre: Reykjavik er et flott sted å besøke for både naturelskere og byentusiaster. Noen populære aktiviteter i byen inkluderer å besøke Blue Lagoon geotermiske spa, utforske byens mange museer og kulturelle attraksjoner, og ta en dagstur til den nærliggende Golden Circle. Byen er også kjent for sitt pulserende natteliv, med en rekke barer og klubber å velge mellom.

Totalt sett er Reykjavik en levende og spennende by med en rik historie og kultur. Det er et flott reisemål for både naturelskere og byentusiaster, med en rekke aktiviteter og attraksjoner for ulike interesser.

De beste stedene å bo i Reykjavik

Vi har nøye funnet frem et utvalg av de beste hotellene i Reykjavik, Island. Enten du leter etter et luksuriøst 5-stjerners hotell eller et rimeligere alternativ, har vi noe for enhver smak.

Vårt utvalg av de beste hotellene i Reykjavik inkluderer en rekke alternativer som passer forskjellige budsjetter og preferanser. Fra stilige og moderne hoteller til mer tradisjonelle og historiske alternativer, vi har noe for enhver smak.

Hvert av våre hotell er nøye utvalgt for sin beliggenhet, fasiliteter og generelle kvalitet. Mange av hotellene våre tilbyr spektakulær utsikt over byen og den omkringliggende naturlige skjønnheten, slik at du kan nyte det beste Reykjavik har å tilby.

I tillegg til sine komfortable og praktiske fasiliteter, tilbyr mange av våre hoteller også en rekke tjenester og aktiviteter for å gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. Fra restauranter og spa på stedet til guidede turer og utendørsaktiviteter, det er noe for enhver smak.

Så hvis du vil oppleve det beste Reykjavik har å tilby, trenger du ikke lete lenger enn.
Med vårt utvalg av de beste hotellene i byen kan du være sikker på at du får et komfortabelt og minneverdig opphold.

3 Beste Billighotellene i Reykjavik:

Loft HI Hostel - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Loft HI Hostel

Loft HI Hostel

Vis på kart

Loft åpnet i 2013 og gjorde allerede et enormt inntrykk. Dette høyt rangerte vandrerhjemmet ble kåret til verdens beste HI-vandrerhjem i 2014 og deretter det beste vandrerhjemmet på Island på Hoscars 2015.

Bli med på takterrassen for øl om sommeren og nordlys om vinteren. Og mens du er her, ta del i deres vanlige gratis arrangementer. De har alt fra karaoke- og pubcrawl til yoga og drag-show, med et sted med kunst og håndverk i midten. Ankomst fra flyplassen er superenkelt: busstidene matcher ankomsttidene for fly, så hopp på og fortell sjåføren hvor du vil reise.

Vandrerhjemmet ligger i den største handlegaten, så suvenirer eller en innbydende kaffe ligger bare noen få skritt unna. Hallgrímskirkja (Reykjavík Cathedral) ligger en 5-minutters spasertur, i tillegg til den dramatiske konsertsalen Harpa.

Hvis du har kommet til Island for de varme kildene, kan du kjøpe bussoverføring når du bestiller inngangsbilletten din, og de henter deg fra vandrerhjemmet.

Sengene og køyene i sovesalene og private rom har gratis sengetøy. Begge romtyper har også eget bad og skap (ta med egen lås eller kjøp en på stedet.

Reykjavik Downtown HI Hostel - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Reykjavik Downtown HI Hostel

Reykjavik Downtown HI Hostel

Vis på kart

Dette miljøsertifiserte vandrerhjemmet ligger 200 meter fra havneområdet i Grandi i sentrum av Reykjavik, og tilbyr et felleskjøkken, TV-stue og gratis WiFi. Bilutleie er mulig på stedet.

På Reykjavik Downtown Hostel kan gjestene velge overnatting med enten private eller delte bad. Sengetøy er inkludert.

Hver morgen serveres en gratis enkel frokost bestående av havregryngrøt, kaffe og te. Lobbyen har en gratis datamaskin på internett. Ingolfstorg (Ingólfur Square) ligger bare noen få minutters gange fra vandrerhjemmet.

Personalet kan bestille aktiviteter som hvalsafari og ridning.

Kex Hostel Reykjav%C3%ADk - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Kex Hostel

Kex Hostel

Vis på kart

Ligger i sentrum av Reykjavik med utsikt over bukten til Mt. Esja. Den gamle fabrikken som huser KEX, er også hjem til studioer av forskjellige kunstnere, dansere og motedesignere. Kort gangavstand til byens interessante natteliv, restauranter, handlegater, kulturelle attraksjoner og andre interessante steder i sentrum.

For å komme til disse stedene litt lenger unna, er vandrerhjemmet godt forbundet med byens offentlige bussystem. KEX ligger i en gammel kjeksfabrikk i hjertet av Reykjavik, bare noen skritt fra alle barer, klubber og musikksteder som gir denne byen sitt legendariske rykte. Det er også kort avstand til utelivet og et overveldende utvalg av kaffehus, butikker og turistattraksjoner. Tilbyr sovesaler, tre forskjellige dobbeltrom. Double Plus har en dobbeltseng, eget bad, sengetøy og håndklær og en fantastisk utsikt over sjøen.

Tilbyr også sovesaler for kvinner. To gjestekjøkkener og private vaskerom er også tilgjengelig. Og med en rekke rom for opptil 200 gjester, har du ingen problemer med å møte interessante nye reisekamerater fra eksotiske steder. Med de rimelige nattprisene vil du fremdeles ha nok penger til overs for å glede deg over noen få halvliter vikingøl eller smake på lokale delikatesser som hákarl og brennivín.

3 Beste Budsjetthoteller i Reykjavik: 

Metropolitan Hotel 1 - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Metropolitan Hotel

Metropolitan Hotel

Vis på kart

Velkommen til Metropolitan hotel, hvor atmosfæren er personlig, vennlig og avslappet. Den beste verdien på et hotell i Reykjavík: beliggenhet – komfort – rimelig! Flott beliggenhet i hjertet av Reykjavík, Island. På en fredelig sidestreet, bare innen gangavstand fra sentrale torg og de fleste av byens beste restauranter, gallerier, sentrumsaktiviteter og den vakre naturen rundt Reykjavik.

Hotel Cabin 1 - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Hotel Cabin

Hotel Cabin

Vis på kart

Hotel Cabin kan skilte med en praktisk beliggenhet innen en 15-minutters spasertur fra Laugardalur Park, og tilbyr 249 rom og badstue, et innendørs svømmebasseng og et dampbad.

Dette valuta-for-pengene-stedet ligger like utenfor Hofdi House,/Höfði (Höfði House) og har utsikt over Faxafloi-bukten. Hotellet ligger i et hyggelig område med barer, et konsertsal og en dyrehage. Hotellet ligger en 20-minutters spasertur fra Harpa Concert Hall & Conference Center.

Et kjøpesenter og en handlegate ligger i nærheten, sammen med Hallgrimskirkja. Frokost serveres i restauranten. Innkvarteringen består av en 24-timers restaurant og en lobbybar. Hotellet har en bar med gratis Wi-Fi og en peis.

Den nærmeste flyplassen er Keflavik, omtrent 5 km fra Hotel Cabin Reykjavik. Bortsett fra en gavebutikk, en turistinformasjon og egen parkering, kan gjestene benytte seg av stryketjeneste, tur- / billettassistanse og portierservice. Barnesenger og barnevakt er tilgjengelig på forespørsel.

Arctic Comfort Hotel - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Hotel Vik Arctic Comfort

Hotel Vik Arctic Comfort

Vis på kart

Dette rimelige hotellet ligger en kort spasertur fra Islands største svømmebasseng, Laugardalslaug, og Reykjaviks største kjøpesenter, Kringlan. Arctic Comfort ligger bare en 5-minutters busstur fra sentrum. Reykjavík dyrehage og den botaniske hagen (Grasagarður Botanical Garden) er like rundt hjørnet.

Arctic Comfort hotel tilbyr store (20-27 m2) enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom, samt studiorom. Alle rommene er utstyrt med enkeltsenger, kjøleskap, telefon, farge-TV og private bad med dusj og hårføner. Du finner også en vannkoker sammen med gratis te og kaffe.

2 Beste Mellomklassehoteller i Reykjavik:

Center Hotels Arnarhvoll - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Centerhotel Arnarhvoll

Centerhotel Arnarhvoll

Vis på kart

Hotellet har en meget praktisk og sentral beliggenhet rett ved havnen og nær sentrum. Det glitrende Harpa Concert Hall er et to minutters hopp over gaten, og hovedgaten Laugavegur ligger rett rundt hjørnet.

De fleste av senterets viktigste butikker, restauranter, kafeer og severdigheter ligger innen gangavstand.

Radisson Blu 1919 Hotel Reykjavik - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik

Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik

Vis på kart

Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik. Bo i hjertet av byen ved siden av Nord-Atlanteren, og nå lett både attraksjonene i byen og landets fremragende naturlige høydepunkter. Velkommen til en verden av geysirer, varme kilder, fantastisk mat og inspirerende kultur.

De 88 rommene og suitene har praktiske fasiliteter i moderne omgivelser, med rene linjer og tregulv. Hotellets moderne treningssenter er åpent fra tidlig morgen til sent på kvelden. Hvis du ønsker å arrangere et forretningsmøte eller et arrangement, kan de tilby deg tre møterom med kapasitet på 6 til 36 delegater, avhengig av sitteplasser.

Enten du besøker Island for forretning eller fritid, ikke gå glipp av de mange spektakulære natur- og kulturopplevelsene som er lett tilgjengelig fra hotellet.

2 Beste Familievennlige hoteller i Reykjavik:

Kvosin Downtown Hotel 1 - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Kvosin Downtown Hotel

Kvosin Downtown Hotel

Vis på kart

Kvosin Hotel, ligger i sentrum av sentrum av Reykjavik, og er et sjarmerende historisk hotell. Kvosin Downtown Hotel ligger i sentrum i Reykjavík.

Et par kulturelle høydepunkter er Harpa og Islands nasjonalmuseum (National Museum of Iceland), mens Hallgrímskirkja og Perlan er noen av områdets populære attraksjoner. Laugardalslaug geotermiske svømmebasseng og Sundhöllin er også verdt et besøk.

Reykjavik Residence Hotel - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Reykjavik Residence Hotel

Reykjavik Residence Hotel

Vis på kart

Det mellomstore Reykjavik Residence Hotel tilbyr avslappet leilighet nær attraksjonene i sentrum av Reykjavik. De moderne studioene og leilighetene med ett til tre soverom med kjøkkenkrok passer for par og familier som ønsker litt uavhengighet.

Moderne apparater er inkludert, og kjøleskap er utstyrt med noen gratis forfriskninger. Enhetene i første etasje kan være støyende med områdets fottrafikk, og eiendommen mangler fasiliteter på stedet som en restaurant eller et treningssenter, men den hjemmekoselige atmosfæren veier opp for mye. Ligger i sentrum av Reykjavik.

Her er noen tips for å finne de beste spisestedene i Reykjavik:

Reykjavik er hovedstaden og største byen på Island, og er kjent for sin deilige og varierte spisescene.

Prøv lokale spesialiteter: Island er kjent for sitt unike og deilige lokale kjøkken, og Reykjavik er det perfekte stedet å prøve det. Noen populære lokale spesialiteter inkluderer lammegryte, fermentert hai og skyr (en type yoghurt).

Besøk matmarkeder: Reykjavik har en rekke matmarkeder hvor du kan finne et bredt utvalg av lokal og internasjonal mat. Disse markedene er et flott sted å prøve en rekke retter og finne noe som passer enhver smak.

Se etter sjømat: Island er kjent for sin ferske og deilige sjømat, og Reykjavik er et flott sted å prøve den. Fra tradisjonell fish and chips til mer sofistikerte sjømatretter, finner du noe for enhver smak.

Sjekk ut byens mange restauranter: Reykjavik har et bredt utvalg av restauranter å velge mellom, som tilbyr alt fra tradisjonell islandsk mat til internasjonale smaker. Enten du leter etter et uformelt måltid eller en god matopplevelse, vil du finne noe som passer din smak i Reykjavik.

Utforsk byens pulserende barscene: I tillegg til de mange restaurantene har Reykjavik også en pulserende barscene. Fra koselige puber til trendy barer, vil du finne noe som passer din smak i byen.

Totalt sett er Reykjavik et flott sted å spise, med et bredt utvalg av spisesteder som passer forskjellige budsjetter og preferanser. Enten du leter etter lokale spesialiteter eller internasjonale smaker, vil du finne noe som passer din smak i byen.

Her er tre anbefalinger for restauranter i Reykjavik, Island:

Fiskmarkaðurinn: Denne populære sjømatrestauranten ligger i hjertet av Reykjavik og er kjent for sine deilige og ferske sjømatretter. Fra tradisjonell fish and chips til mer sofistikerte sjømatretter, vil du finne noe som passer din smak på Fiskmarkaðurinn.

Kolaportið: Dette populære matmarkedet ligger i det gamle havneområdet i Reykjavik og er et flott sted å prøve en rekke lokale og internasjonale retter. Fra tradisjonelle islandske retter til internasjonale smaker, vil du finne noe for enhver smak på Kolaportið.

Sjávargrillið: Denne populære restauranten ligger i hjertet av Reykjavik og er kjent for sin deilige sjømat og islandsk mat. Fra fersk hummer til tradisjonelle lammeretter, du finner noe som passer din smak på Sjávargrillið.

Samlet sett er dette bare noen få eksempler på de mange flotte restaurantene i Reykjavik. Enten du leter etter sjømat, islandsk mat eller internasjonale smaker, vil du finne noe som passer din smak i byen.

Her er noen tips for shopping i Reykjavik:

Reykjavik er hovedstaden og største byen på Island, og er kjent for sitt livlige shoppingmiljø.

Besøk byens mange markeder: Reykjavik har en rekke markeder hvor du kan finne et bredt utvalg av lokale og internasjonale produkter. Disse markedene er et flott sted å finne suvenirer og gaver, samt prøve lokal mat og håndverk.

Sjekk ut byens mange butikker: Reykjavik har et bredt utvalg av butikker som tilbyr alt fra klær og tilbehør til hjemmeinnredning og gaver. Enten du leter etter eksklusive designermerker eller rimeligere alternativer, vil du finne noe som passer din smak i byen.

Besøk de lokale designbutikkene: Reykjavik er kjent for sin pulserende designscene, og du finner en rekke lokale designbutikker over hele byen. Disse butikkene tilbyr et bredt utvalg av produkter, fra klær og tilbehør til hjemmeinnredning og gaver.

Se etter islandske suvenirer: Island er kjent for sitt unike og vakre håndverk, og Reykjavik er et flott sted å finne dem. Fra tradisjonelle ullgensere til vakker keramikk og glass, finner du et bredt utvalg av islandske suvenirer i byen.

Sjekk ut byens mange bokhandlere: Reykjavik er kjent for sin kjærlighet til litteratur, og du finner en rekke flotte bokhandler over hele byen. Enten du leter etter islandsk litteratur eller internasjonale bestselgere, vil du finne noe for din smak i Reykjavik.

Totalt sett er Reykjavik et flott sted å handle, med et bredt utvalg av alternativer som passer til ulike budsjetter og preferanser. Enten du leter etter suvenirer, lokalt håndverk eller internasjonale merker, vil du finne noe som passer din smak i byen.

Her er noen forslag til gode shoppingsteder

Reykjavik Loppemarked (Kolaportið): Dette populære markedet ligger i hjertet av Reykjavik og er et flott sted å finne et bredt utvalg av lokale og internasjonale produkter. Fra klær og tilbehør til hjemmeinnredning og gaver, vil du finne noe som passer din smak på Reykjavik Loppemarked.

Geysir: Denne populære designbutikken ligger i hjertet av Reykjavik og er kjent for sine unike og stilige produkter. Du finner et bredt utvalg av klær, tilbehør og boliginnredning på tilbud, alt med en utpreget islandsk stil.

Eymundsson: Denne populære bokhandelskjeden har en rekke lokasjoner over hele Reykjavik og er et flott sted å finne islandsk litteratur og internasjonale bestselgere. Du finner et bredt utvalg av bøker på tilbud, i tillegg til en rekke andre produkter som gaver og skrivesaker.

Kringlan: Dette populære kjøpesenteret ligger i utkanten av Reykjavik og er hjemsted for et bredt utvalg av internasjonale merker og lokale butikker. Du finner alt fra klær og tilbehør til boliginnredning og gaver på Kringlan.

Samlet sett er dette bare noen få eksempler på de mange shoppingmulighetene som er tilgjengelige i Reykjavik. Enten du leter etter lokalt håndverk, internasjonale merker eller noe midt i mellom, vil du finne noe som passer din smak i byen.

Her er noen tips for å finne de beste utfluktene i Reykjavik:

Reykjavik er hovedstaden og største byen på Island, og er kjent for sine vakre naturomgivelser og mange spennende utflukter.

Utforsk byens mange museer og kulturelle attraksjoner: Reykjavik har en rik historie og kultur, og er hjemsted for en rekke museer og kulturelle attraksjoner. Noen populære alternativer inkluderer Islands nasjonalmuseum, Reykjavik kunstmuseum og Hallgrimskirkja-katedralen.

Ta en dagstur til den nærliggende Golden Circle: The Golden Circle er en populær dagstur fra Reykjavik, og inkluderer attraksjoner som Geysir geotermiske område, Gullfoss-fossen og Thingvellir nasjonalpark.

Besøk Blue Lagoon geotermisk spa: Blue Lagoon er et populært geotermisk spa som ligger like utenfor Reykjavik og er et flott sted å slappe av og slappe av.

Gå på hvalsafari: Island er kjent for sine hvalsafarimuligheter, og Reykjavik er et flott sted å se disse praktfulle skapningene på nært hold.

Ta en tur på Reykjaneshalvøya: Reykjaneshalvøya ligger like utenfor Reykjavik og er kjent for sitt vakre naturlandskap og unike geologiske trekk. En omvisning på halvøya er en fin måte å utforske området og lære mer om dets historie og kultur.

Samlet sett er Reykjavik et flott sted å besøke for både naturelskere og byentusiaster, med en rekke utflukter og aktiviteter som passer til ulike interesser. Enten du er interessert i å utforske byens rike historie og kultur, eller ta en dagstur til den nærliggende Golden Circle, er det noe for enhver smak i Reykjavik.

Noen gode tips

Kvosin Downtown Hotel ligger kun 5 minutters gange fra handlegaten Laugavegur. Det er kort vei til restauranter, og reiser du med barn er dette en av favorittene for barnefamilier.

Av denne grunn vil budsjettet ditt være den ledende faktoren i stedet for beliggenhet når det gjelder å velge hvor du skal bo i Reykjavik.

Reykjavik - Det beste stedet å bo på Island

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Reykjavik – Det beste stedet å bo på Island”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Island

Populære aktiviteter i Reykjavik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.