ASIA, Asia CAT, Destinasjoner, Krabi, Thailand

Ao Nang Krabi – For deg som reiser med barn, Thailand (2024)

Oppdatert 25. februar 2024

Krabi er en provins i sørlige Thailand som ligger på fastlandet. Ao Nang er en by i Krabi-provinsen, og ligger ved foten av kalksteinsformasjoner langs Andamanhavet. Byen Ao Nang har en lang, vakker strand som er omgitt av restauranter, butikker og hoteller, og det er mange vakre strender i nærheten, inkludert Nopparat Thara Beach og Hat Railay Beach.

Ao Nang er en turistby ved kysten i Krabi-provinsen i Thailand. Når du går ut av flyplassen i Krabi, vil du merke at det er varmt og fuktig ute. Du kan høre lyden av trafikk og mennesker som snakker thai. Luften kan ha en mild lukt av mat og tropiske planter.

Norske barnefamiliers favoritthoteller i Ao Nang:

Hotellkategori Hotellnavn Beliggenhet Familievennlige Fasiliteter
Billigste Hotell iRest Ao Nang Seafront Ao Nang 14 elegante rom, 58 komfortable vandrerhjemsenger, balkong/terrasse
Rimelig Hotell Wake Up Aonang Hotel Ao Nang Eget bad, gratis WIFI, nær stranden
Budsjetthotell Aonang Top View Ao Nang Balkong med utsikt, klimaanlegg, turistinformasjon
Mellomklassehotell Aonang Princeville Resort Ao Nang Bassenger, spa-behandlinger, utsikt over Andamanhavet
Familievennlig Hotell Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach Ao Nang Vannsklier, Kid’s Club, barnas basseng, kino, spillerom
Rimelig Luksushotell Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi Ao Nang Familierom, barneklubber, svømmebassenger med vannsklie

Ao Nang er populært blant barnefamilier på grunn av de mange aktivitetene og attraksjonene som er tilgjengelige. Det er mange strandaktiviteter å velge mellom, som snorkling, dykking og kajakkpadling. Du kan også besøke templer og museer, eller dra på dykketurer til nærliggende øyer.

Det finnes hoteller i alle prisklasser i Ao Nang, så det er enkelt å finne noe som passer for din familie. Det er mange luksushoteller, men også rimeligere alternativer som familievennlige leiligheter og guesthouses.

For å reise fra Krabi flyplass til Ao Nang, kan du ta en taxi eller en buss. Taxiprisen vil avhenge av avstanden, mens bussbilletten koster omtrent 50 baht per person. Det er også mulig å leie en bil eller scooter for å komme seg rundt i området.

Innhold:

De beste hotellene for barnefamilier i Ao Nang

2 Billigste Hotellene i Ao Nang:

iRest Ao Nang Seafront (Billig til å være seafront)

iRest Ao Nang Seafront (Billig til å være seafront)

Vis på kart

iRest Ao Nang Sea Front er tilpasset både fritids- og forretningsreisende. Hotellet har en ideell beliggenhet i Ao Nang, et av byens mest populære områder. Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr hotellet enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

iRest Ao Nang Seafront tilbyr 14 elegante rom og 58 komfortable vandrerhjemsenger. Alle er smakfullt innredede, og mange har klimaanlegg, skrivebord, balkong / terrasse. Hvis du ser etter et komfortabelt og praktiske sted i Krabi, er iRest Ao Nang et bra valg.

Wake Up Aonang Hotel

Wake Up Aonang Hotel

Vis på kart

Wake Up Ao Nang Hotel «et rimelig hotellet med god beliggenhet. Alle rommene har eget bad. Tilbehør inkluderer tøfler, gratis toalettartikler, hårføner og gratis WIFI. Den beste beliggenheten på Ao Nang stranden, 2-minutters spasertur over veien til stranden. Og 30 minutter fra Krabi lufthavn.

Hvis du bor her for, og ønsker å utforske Ao Nang og Krabi-området, er dette et bra sted. Herifra kan du enkelt besøke for eksempel Railey Beach, Phi Phi Island, Krabi Town.

3 Beste Budsjetthoteller i Ao Nang:

Aonang Top View

Aonang Top View

Vis på kart

Dette hotellet ligger bare noen skritt fra Ao Nang-stranden. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og avgiftsfri privat parkering på stedet. Alle rommene har balkong med utsikt over hagen. Aonang Top View tilbyr rom med klimaanlegg, kabel-TV og kjøleskap. Samtlige har eget bad.

Stabene i turistinformasjonen kan hjelpe deg med å organisere lokale turer og sightseeingturer. Aonang Top View tilbyr også vaskeritjenester. Krabi lufthavn ligger en 40-minutters kjøretur fra hotellet.

Jinda Guest House

Vis på kart

Jinda Guesthouse ligger en 5-minutters spasertur fra Ao Nang-stranden, og innen gangavstand til en rekke lokale spisesteder. Hotellet har gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering og rom med klimaanlegg.

Rommene på Jinda er enkelt innredet og har nøytrale veggfarger og har rikelig med naturlig lys. Alle har kjøleskap og eget bad med dusj.

Jinda Guest House

Aonang Eco Inn

Vis på kart

Aonang Eco Inn ligger i Ao Nang og er et utmerket sted for å oppleve Krabi og omegn. Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr eiendommen enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

Aonang Eco Inn Hotel ligger en 5-minutters spasertur fra Aonang-stranden.

Aonang Eco Inn Hotel ligger en 20-minutters kjøretur fra Krabi og en 40-minutters kjøretur fra Krabi lufthavn. Du kan parkere avgiftsfritt på stedet.

3 Beste Mellomklassehoteller i Ao Nang:

Aonang Princeville Resort

Aonang Princeville Resort

Vis på kart

Aonang Princeville Villa Resort & Spa er et 4-stjerners elegant boutiquehotell perfekt plassert ved stranden. Aonang Princeville Villa Resort tilbyr utsikt over Andamanhavet og flere tropiske øyer. Fint for familier og romantikere. Nyt avslappende dager ved bassengene, spa-behandlinger og deilig mat.

Avslutt dagen i paradis med en spasertur langs stranden for å se den fantastiske solnedgangen. Ao Nang er et idyllisk reisemål omgitt av spektakulære naturattraksjoner fra den nydelige hvite sanden på Phra Nang Beach til de vertikale klippene i Railay Bay.

Aonang Princeville Villa Resort & Spa kan organisere de mest fantastiske turene som får deg til å ønske å komme tilbake og utforske enda mer!

Vacation Village Phra Nang Inn

Phra Nang Inn

Vis på kart

Phra Nang Inn er et hyggelig hotell rett ved stranden og nær utelivet i sentrum av Ao Nang. Her kan du slappe av på det fine bassengområdet i den tropiske hagen. Phra Nang Inn ligger 30 minutters kjøring fra Krabi lufthavn, og du finner shopping- og spisesteder på Ao Nang-stranden, en kort spasertur unna.

Vil du ha det ekstra komfortabelt anbefaler vi et rom med direkte utgang til basseng. I strandbaren, som er en av Ao Nangs mest populære, kan du nyte både forfriskende drikke og den fine utsikten over havet.

The Palace Aonang Resort

The Palace Ao Nang

Vis på kart

Sentral beliggenhet i Ao Nang gjør The Palace Aonang Resort til et ideelt utgangspunkt for utflukter i Krabi. Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Du har lett adgang til Ao Nang strand, Friend kunstgalleri, Massage Corner.

Palace Ao Nang Resort ligger ca. 5 minutters gange fra Ao Nang-stranden, og tilbyr gratis Wi-Fi, parkering og et utendørsbasseng med utsikt over fjellet. Palace Ao Nang Resort ligger omtrent 30 minutters kjøring unna Krabi internasjonale lufthavn.

3 Beste Familievennlige hoteller i Ao Nang:

Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

Vis på kart

Krabis beste feriested med en følelse av tropisk moro fra vannsklier til friluftsbassenger og svømmebarer. Kos deg selv i spaet mens barna dine blir godt underholdt av hotellets energiske rekreasjonsteam. Familieopplevelsen på hotellet er uten sidestykke i nærområdet. Familiefløyen tilbyr en rekke romalternativer til din familie og budsjett. Kid’s Suites and Family Suites er gode alternativer!

Alle barn får Kid’s Club-medlemskap ved innsjekking. Barnas basseng er høydepunktet med fontener og 4 vannsklier som passer for enhver alder. Klubbhuset tilbyr en kino for barn og familier, et spillerom i ungdomssonen og et lekerom for yngre barn. Betalte barnevakt er tilgjengelig på forespørsel. Par kan nyte det eksklusive Couples Wing med privat basseng og førsteklasses fasiliteter.

Utenom familiefløyen har de utviklet et fredelig område for par som bare ønsker å slappe av. Nyoppusset, innkvarteringsalternativene inkluderer direkte tilgang til bassenger, store balkonger, utsikt over havet og førsteklasses tjenester og fasiliteter. En privat bassengbar tilbyr daglige Happy Hour og en rekke enkle retter. Rom i parfløyen er for par og voksne.

Aonang Villa Resort

Aonang Villa Resort

Vis på kart

Et feriested ved stranden i Krabi omgitt av uberørt natur som støttes av skyhøye kalkstensklipper og kun få meter fra det nydelige Andamanhavet. Aonang Villa Resort familiehotell Krabi ligger få minutter fra det livlige shopping- og restaurantdistriktet.

Aonang Beach, og tilbyr varm og vennlig service for å gjøre oppholdet ditt minneverdig. Hotellet består av syv bygninger. Til tross for at hotellet har en av Ao Nangs mest sentrale beliggenheter med både McDonalds og ivrige selgere rundt hjørner er hotellområdet som en rolig oase.

Hotellet har to bassenger, barnebasseng og en liten lekeplass. Romtypene Grand Superior rom og Deluxe rom finnes begge med havutsikt eller vendt mot hagen.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort

Vis på kart

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Kort vei til butikker, barer, restauranter og sandstranden i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna. Krabi Tipa Resort har et fint bassengområde med et stort basseng og barnebasseng som ligger i frodige omgivelser.

Gratis solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar som er åpen på dagtid, ca. 10.00 til 18.30. Hotellet har to restauranter – Green Mango og The Sea Restaurant. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite trimrom. Massasje mot avgift.

Barneklubb i hotellet regi med engelsktalende personale for barn i alderen 3 til 12 år. Vaskeriservice og roomservice mot avgift. Hotellet ligger i en åsside og det er store nivåforskjeller inne på hotellområdet.

4 Beste Rimelige luksushoteller i Ao Nang:

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi

Vis på kart

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi ligger i den roligere enden av Ao Nang-stranden – men likevel rett ved lokale spisesteder og barer. Et bra sted for familier, med elegante familierom med køyesenger, barneklubber med gratis aktiviteter, to store svømmebassenger med vannsklie, og gode muligheter til å oppdage Krabis fantastiske natur og øyer.

Krabi internasjonale lufthavn ligger en 40-minutters kjøretur unna, og den sagnomsuste Railay Bay ligger en kort båttur unna.

The PANO Hotel & Residence

The Pano Hotel And Residence

Vis på kart

PANO Hotel & Residence er et sjarmerende 4-stjerners hotell som ligger i nærheten av sentrum av Krabi. Bare 2 minutter fra sandstranden i Nopparat Thara-stranden og Ao Phra Nang-stranden.

Alle rommene på hotellet har kjøleskap, en balkong med fjellutsikt og et eget bad med dusj. PANO hotel and residence er et andre hjem som tilbyr en flott familie og vennlig atmosfære til gjester i alle aldre med et stort svømmebasseng og barnebasseng. Du finner Aonang-moskeen 2,6 km fra overnattingsstedet.

The Pano Hotel & Residence ligger 28 km fra Krabi internasjonale lufthavn.

Irawan House

Andakiri Pool Villa

Vis på kart

Bare slapp av på den luksuriøse Andakiri Pool Villa, et paradis. Andakiri Pool Villa ligger i åssiden av Ao Nang, Krabi, verdens berømte turistattraksjon i Thailand, kun 5 minutters kjøretur til stranden og omtrent 30 minutters kjøretur fra Krabi internasjonale lufthavn.

Andakiri Pool Villa, den nyeste moderne tropiske stilboligen i Ao Nang, har 20 villaer med ett soverom og 11 av to soverom villaer med private bassenger og balkonger i hver enhet der du vil bli rørt med kjølig bris, panoramautsikt over frodige fjell, fantastiske naturomgivelser og idylliske Ao Nang strand.

Her er noen forslag til ting du kan gjøre med barn i Ao Nang:

Ao Nang er et populært reisemål for familier med barn, da det er mange aktiviteter som passer for barn i området.

 1. Prøv gokart: Gokartbanen i Ao Nang (Krabi Kart Speedway) er en morsom aktivitet for barn, og det er baner for ulike aldersgrupper.
 2. Besøk vannparken – Ananta Burin Resort: Det finnes et vannland i Ao Nang hvor barn kan boltre seg og kjøle seg ned i varmen.
 3. Gå på snorkling- eller dykketur: Snorkling og dykking er morsomme aktiviteter for barn i Ao Nang, hvor de kan se på fargerike fisker og annet sjøliv.
 4. Besøk fjellformasjonen Khao Phanom Bencha National Park: Khao Phanom Bencha National Park er en vakker fjellformasjon med vannføringer og klatreruter, og det er en spennende tur for barn.

Disse er bare noen forslag til ting du kan gjøre med barn i Ao Nang. Det finnes mange andre aktiviteter og attraksjoner i området, så det er noe for alle aldre og interesser.

 1.  

Ao Nangs mest barnevennlige øyer

Her ligger noen av Thailands mest barnevennlige øyer, og området er kjent for sine vakre klippeformasjoner.

Det er en liten by, og det er enkelt å komme seg rundt. Skal du besøke noen av øyene, er det lurt å legge igjen barnevognen og store kofferter. Båtene legger til langs stranden, slik at du må regne med å vasse noen meter i bølgene før du når land eller kommer deg ut til båten.

Ao Nang ligger på øya Krabi i sørlige Thailand, og det finnes mange vakre øyer i nærheten som du kan besøke. Her er noen av øyene du kan besøke fra Ao Nang, og hvordan du kan reise til dem:

 1. Phi Phi-øyene: Phi Phi-øyene er en av de mest populære øyene i Thailand, og du kan besøke dem fra Ao Nang med båt. Båtene til Phi Phi-øyene avgår fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent to timer.
 2. Koh Lanta: Koh Lanta er en vakker øy som ligger sør for Krabi, og du kan besøke den fra Ao Nang med båt. Båtene til Koh Lanta avgår fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent en time.
 3. Koh Ngai: Koh Ngai er en vakker øy som ligger sør for Krabi, og du kan besøke den fra Ao Nang med båt. Båtene til Koh Ngai avgår fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent en time.
 4. Koh Mook: Koh Mook er en vakker øy som ligger sør for Krabi, og du kan besøke den fra Ao Nang med båt. Båtene til Koh Mook avgår fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent en time.

Disse er bare noen av øyene du kan besøke fra Ao Nang. Du kan kjøpe båtturer til øyene på forhånd eller ved havnen i Ao Nang, og det finnes ulike selskaper som tilbyr turer til ulike øyer. Hvis du vil reise til øyene på egen hånd, kan du også leie en båt i Ao Nang.

Dette pakker du til barna

Når du skal reise til Ao Nang med barn, er det lurt å pakke en rekke ting som vil gjøre turen mer behagelig og sikker for barna. Her er noen forslag til hva du kan pakke:

 1. Solkrem og lue/caps: Det er viktig å beskytte barna mot solen i Ao Nang, så husk å pakke solkrem med høy faktor og hatt eller caps.
 2. Vannflasker og snacks: Det er lurt å ha med en vannflaske og snacks for barna, da det kan være varmt i Ao Nang og barna vil ha behov for å holde seg hydrert og mett.
 3. Badetøy og håndklær: Husk å pakke badeklær og håndklær for barna, da dere vil tilbringe mye tid ved stranden og i vannet.
 4. Medisiner: Hvis barna dine har astma eller allergi, eller hvis de trenger medisiner for andre helseproblemer, husk å pakke medisiner og et førstehjelpskit.
 5. Lekeutstyr: Det kan være lurt å ha med lekeutstyr for barna, som f.eks. bøker, tegneblokker, spill eller leker, for å holde dem underholdt under reisen.
 6. Klær: Husk å pakke klær som passer for været i Ao Nang. Det kan være varmt i Ao Nang, så husk å pakke luftige klær som skjorter, kjoler og shorts, samt en lue eller en hatt for å beskytte barna mot solen. Det er også lurt å ha med en regnjakke eller en paraply, da det kan regne litt i Ao Nang.
 7. Sko: Husk å pakke sko som passer for aktivitetene dere har tenkt å gjøre i Ao Nang. Det kan være lurt å ha med sandaler eller crocs for å gå på stranden og i vannet, samt joggesko eller tursko for å gå på tur i Khao Phanom Bencha National Park eller andre steder.
 8. Toalettsaker: Husk å pakke toalettsaker som såpe, sjampo, tannbørste og -tannkrem for barna.
 9. Pass og reisedokumenter: Husk å pakke pass og andre reisedokumenter for barna, da dere trenger dem for å reise til Ao Nang og for å bevege dere rundt i området.

Disse er bare noen forslag til hva du kan pakke for en reise til Ao Nang med barn.

Er det trygt å reise til Ao Nang med barn?

Ao Nang er generelt sett et trygt sted å reise med barn, da det er mange aktiviteter og attraksjoner som passer for barn i området. Strendene er trygge og barnvennlige, og det er mange aktiviteter for barn i Ao Nang, inkludert besøk til gokartbanen og vannlandet.

Likevel er det alltid lurt å være forsiktig når du reiser med barn, uansett hvor du er. Det er lurt å holde et øye med barna dine når dere er på stranden eller i vannet, og å holde dem i synsvidde når dere er ute og går.

Det er også lurt å være oppmerksom på faren for sykdommer når du reiser til Ao Nang med barn. Det anbefales å vaksinere barna mot sykdommer som malaria og denguefeber før dere reiser, og å følge anbefalingene fra lokale helsemyndigheter om hvordan dere kan unngå å bli smittet. Det er også lurt å ha med et førstehjelpskit og medisiner som barna dine trenger, samt å være oppmerksom på mat og drikke de spiser og drikker for å unngå magesyke.

Alt i alt er Ao Nang et trygt sted å reise med barn, så lenge dere tar forholdsregler og følger sikkerhetsrådene.

Markedene i Ao Nang

Ao Nang-markedet er et populært sted å besøke for turister som reiser til Ao Nang i Thailand. Markedet ligger i sentrum av byen, og her kan du finne et stort utvalg av lokale produkter, klær, sko, smykker, suvenirer og mye mer.

På Ao Nang-markedet kan du også spise lokal mat og prøve ulike snackprodukter som f.eks. frukt, kaker og kjeks. Det er også mange butikker og restauranter i nærheten av markedet hvor du kan spise og drikke.

Ao Nang-markedet er åpent hver dag, og det er en fin måte å oppleve den lokale kulturen og få et innblikk i hvordan folk lever og handler i Ao Nang. Det er også en fin måte å støtte lokale produsenter og håndverkere ved å kjøpe produkter fra markedet.

Det er lurt å være oppmerksom på prisene når du handler på Ao Nang-markedet, da det kan være litt dyrere enn på andre steder i Thailand. Det er også lurt å være høflig og respektfull når du handler på markedet, og å huske å prute om prisene på produktene du ønsker å kjøpe. Det er en del av den thailandske handelskulturen, og du kan ofte få litt lavere priser ved å prute.

Nattmarkedet i Ao Nang

er et populært reisemål for turister som besøker byen i Thailand. Nattmarkedet ligger i sentrum av byen, og her kan du finne et stort utvalg av lokale produkter, klær, sko, smykker, suvenirer og mye mer. Nattmarkedet er åpent hver dag fra kvelden til sent på natten, og det er en fin måte å oppleve den lokale kulturen og atmosfæren i Ao Nang på.

På nattmarkedet kan du også spise lokal mat og prøve ulike snackprodukter som f.eks. frukt, kaker og kjeks. Det er også mange butikker og restauranter i nærheten av nattmarkedet hvor du kan spise og drikke.

Nattmarkedet i Ao Nang er en fin måte å oppleve den lokale kulturen og atmosfæren i Ao Nang på, og det er et sted du bør besøke hvis du reiser til byen. Markedet er en fin måte å støtte lokale produsenter og håndverkere

 

BEST THINGS TO DO IN KRABI | AO NANG KRABI THAILAND

Vloger The Holistic Trainer viser deg Ao Nang, Thailand.

Krabi, på sørlige Thailands vestkyst, er omgitt av kalksteinsklipper, mangroveskoger og hundrevis av øyer utenfor kysten. I dag viser de deg de beste tingene å gjøre i Krabi, inkludert et besøk på Ao Nang-stranden og Krabi-nattmarkedet.

Les videre for å se hvor du finner de beste stedene å bo i Ao Nang.

Ferge og longtail fra Ao Nang

Med ferger, speedbåt og longtail-farkoster er det både enkelt og billig å komme seg rundt. Og billig: Med longtailbåt tar du deg mellom øyene for et par hundre bath (100 bath = ca. 19 kroner).

Med speedbåt er det noe dyrere. Mellom de største øyene går det ferge.

Her bor du i Krabi i Thailand

Med et bredt utvalg av attraksjoner og aktiviteter er Ao Nang uten tvil den mest populære destinasjonen i Krabi. Den berømte gågata i Ao Nang har mange internasjonale spisesteder, shopping, barer, kafeer, nattklubber, gateselgere og underholdning. Lady Boy Cabaret-showet i Ao Nang er ganske kjent for sin underholdning. Innkvarteringsmulighetene her er mange og ganske rimelige for å imøtekomme alles behov og budsjett.

80 meter fra Ao Nang-stranden ligger hotellet Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi. Dette er et favorittområde for barnefamilier, og hotellet er perfekt plassert i forhold til strand og den lille koselige byen Ao Nang.

Kollektivtransportsystemet er godt utbygget i Ao Nang, noe som gjør det til et ideelt sted for turister. Herifra kan du begi deg ut på øyturer eller ta turen innover fastlandet. Dette er et ideelt feriested for familier med barnevennlig innkvartering tilgjengelig.

Ao Nang Krabi - For deg som reiser med barn

Været i Ao Nang

Hvis du lurer på hvordan været er i Ao Nang, kan du lese vår komplette værside som omhandler været i Krabi, og Krabi provinsen. Ao Nang og Krabi ligger bare 20 min fra hverandre.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Ao Nang Krabi – For deg som reiser med barn«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Krabi

Populære aktiviteter i Ao Nang

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.