Ao Nang Krabi – For deg som reiser med barn, Thailand (2023)

Oppdatert 17. januar 2023

Krabi er en provins i s√łrlige Thailand som ligger p√• fastlandet. Ao Nang er en by i Krabi-provinsen, og ligger ved foten av kalksteinsformasjoner langs Andamanhavet. Byen Ao Nang har en lang, vakker strand som er omgitt av restauranter, butikker og hoteller, og det er mange vakre strender i n√¶rheten, inkludert Nopparat Thara Beach og Hat Railay Beach.

Ao Nang er en turistby ved kysten i Krabi-provinsen i Thailand. N√•r du g√•r ut av flyplassen i Krabi, vil du merke at det er varmt og fuktig ute. Du kan h√łre lyden av trafikk og mennesker som snakker thai. Luften kan ha en mild lukt av mat og tropiske planter.

Ao Nang er popul√¶rt blant barnefamilier p√• grunn av de mange aktivitetene og attraksjonene som er tilgjengelige. Det er mange strandaktiviteter √• velge mellom, som snorkling, dykking og kajakkpadling. Du kan ogs√• bes√łke templer og museer, eller dra p√• dykketurer til n√¶rliggende √łyer.

Det finnes hoteller i alle prisklasser i Ao Nang, så det er enkelt å finne noe som passer for din familie. Det er mange luksushoteller, men også rimeligere alternativer som familievennlige leiligheter og guesthouses.

For å reise fra Krabi flyplass til Ao Nang, kan du ta en taxi eller en buss. Taxiprisen vil avhenge av avstanden, mens bussbilletten koster omtrent 50 baht per person. Det er også mulig å leie en bil eller scooter for å komme seg rundt i området.

Innhold:

De beste hotellene for barnefamilier i Ao Nang

2 Billigste Hotellene i Ao Nang:

iRest Ao Nang Seafront
iRest Ao Nang Seafront (Billig til √• v√¶re seafront)

iRest Ao Nang Seafront (Billig til √• v√¶re seafront)

Vis på kart

iRest Ao Nang Sea Front er tilpasset b√•de fritids- og forretningsreisende. Hotellet har en ideell beliggenhet i Ao Nang, et av byens mest popul√¶re omr√•der. Herfra kan gjester lett n√• alt den livlige byen har √• tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr hotellet enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

iRest Ao Nang Seafront tilbyr 14 elegante rom og 58 komfortable vandrerhjemsenger. Alle er smakfullt innredede, og mange har klimaanlegg, skrivebord, balkong / terrasse. Hvis du ser etter et komfortabelt og praktiske sted i Krabi, er iRest Ao Nang et bra valg.

Wake Up Aonang Hotel
Wake Up Aonang Hotel

Wake Up Aonang Hotel

Vis på kart

Wake Up Ao Nang Hotel «et rimelig hotellet med god beliggenhet. Alle rommene har eget bad. Tilbeh√łr inkluderer t√łfler, gratis toalettartikler, h√•rf√łner og gratis WIFI. Den beste beliggenheten p√• Ao Nang stranden, 2-minutters spasertur over veien til stranden. Og 30 minutter fra Krabi lufthavn.

Hvis du bor her for, og √łnsker √• utforske Ao Nang og Krabi-omr√•det, er dette et bra sted. Herifra kan du enkelt bes√łke for eksempel Railey Beach, Phi Phi Island, Krabi Town.

3 Beste Budsjetthoteller i Ao Nang:

Aonang Top View
Aonang Top View

Aonang Top View

Vis på kart

Dette hotellet ligger bare noen skritt fra Ao Nang-stranden. Hotellet har en d√łgn√•pen resepsjon og avgiftsfri privat parkering p√• stedet. Alle rommene har balkong med utsikt over hagen. Aonang Top View tilbyr rom med klimaanlegg, kabel-TV og kj√łleskap. Samtlige har eget bad.

Stabene i turistinformasjonen kan hjelpe deg med √• organisere lokale turer og sightseeingturer. Aonang Top View tilbyr ogs√• vaskeritjenester. Krabi lufthavn ligger en 40-minutters kj√łretur fra hotellet.

Jinda Guesthouse

Jinda Guest House

Vis på kart

Jinda Guesthouse ligger en 5-minutters spasertur fra Ao Nang-stranden, og innen gangavstand til en rekke lokale spisesteder. Hotellet har gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering og rom med klimaanlegg.

Rommene p√• Jinda er enkelt innredet og har n√łytrale veggfarger og har rikelig med naturlig lys. Alle har kj√łleskap og eget bad med dusj.

Jinda Guest House

Aonang Eco Inn

Vis på kart

Aonang Eco Inn ligger i Ao Nang og er et utmerket sted for √• oppleve Krabi og omegn. Herfra kan gjester lett n√• alt den livlige byen har √• tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr eiendommen enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

Aonang Eco Inn Hotel ligger en 5-minutters spasertur fra Aonang-stranden.

Aonang Eco Inn Hotel ligger en 20-minutters kj√łretur fra Krabi og en 40-minutters kj√łretur fra Krabi lufthavn. Du kan parkere avgiftsfritt p√• stedet.

3 Beste Mellomklassehoteller i Ao Nang:

Aonang Princeville Villa Resort and Spa
Aonang Princeville Resort

Aonang Princeville Resort

Vis på kart

Aonang Princeville Villa Resort & Spa er et 4-stjerners elegant boutiquehotell perfekt plassert ved stranden. Aonang Princeville Villa Resort tilbyr utsikt over Andamanhavet og flere tropiske √łyer. Fint for familier og romantikere. Nyt avslappende dager ved bassengene, spa-behandlinger og deilig mat.

Avslutt dagen i paradis med en spasertur langs stranden for å se den fantastiske solnedgangen. Ao Nang er et idyllisk reisemål omgitt av spektakulære naturattraksjoner fra den nydelige hvite sanden på Phra Nang Beach til de vertikale klippene i Railay Bay.

Aonang Princeville Villa Resort & Spa kan organisere de mest fantastiske turene som f√•r deg til √• √łnske √• komme tilbake og utforske enda mer!

Vacation Village Phra Nang Inn
Vacation Village Phra Nang Inn

Phra Nang Inn

Vis på kart

Phra Nang Inn er et hyggelig hotell rett ved stranden og n√¶r utelivet i sentrum av Ao Nang. Her kan du slappe av p√• det fine bassengomr√•det i den tropiske hagen. Phra Nang Inn ligger 30 minutters kj√łring fra Krabi lufthavn, og du finner shopping- og spisesteder p√• Ao Nang-stranden, en kort spasertur unna.

Vil du ha det ekstra komfortabelt anbefaler vi et rom med direkte utgang til basseng. I strandbaren, som er en av Ao Nangs mest popul√¶re, kan du nyte b√•de forfriskende drikke og den fine utsikten over havet.

The Palace Aonang Resort
The Palace Aonang Resort

The Palace Ao Nang

Vis på kart

Sentral beliggenhet i Ao Nang gj√łr The Palace Aonang Resort til et ideelt utgangspunkt for utflukter i Krabi. Herfra kan gjester lett n√• alt den livlige byen har √• tilby. Du har lett adgang til Ao Nang strand, Friend kunstgalleri, Massage Corner.

Palace Ao Nang Resort ligger ca. 5 minutters gange fra Ao Nang-stranden, og tilbyr gratis Wi-Fi, parkering og et utend√łrsbasseng med utsikt over fjellet. Palace Ao Nang Resort ligger omtrent 30 minutters kj√łring unna Krabi internasjonale lufthavn.

3 Beste Familievennlige hoteller i Ao Nang:

Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach
Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

Vis på kart

Krabis beste feriested med en f√łlelse av tropisk moro fra vannsklier til friluftsbassenger og sv√łmmebarer. Kos deg selv i spaet mens barna dine blir godt underholdt av hotellets energiske rekreasjonsteam. Familieopplevelsen p√• hotellet er uten sidestykke i n√¶romr√•det. Familiefl√łyen tilbyr en rekke romalternativer til din familie og budsjett. Kid’s Suites and Family Suites er gode alternativer!

Alle barn f√•r Kid’s Club-medlemskap ved innsjekking. Barnas basseng er h√łydepunktet med fontener og 4 vannsklier som passer for enhver alder. Klubbhuset tilbyr en kino for barn og familier, et spillerom i ungdomssonen og et lekerom for yngre barn. Betalte barnevakt er tilgjengelig p√• foresp√łrsel. Par kan nyte det eksklusive Couples Wing med privat basseng og f√łrsteklasses fasiliteter.

Utenom familiefl√łyen har de utviklet et fredelig omr√•de for par som bare √łnsker √• slappe av. Nyoppusset, innkvarteringsalternativene inkluderer direkte tilgang til bassenger, store balkonger, utsikt over havet og f√łrsteklasses tjenester og fasiliteter. En privat bassengbar tilbyr daglige Happy Hour og en rekke enkle retter. Rom i parfl√łyen er for par og voksne.

Aonang Villa Resort
Aonang Villa Resort

Aonang Villa Resort

Vis på kart

Et feriested ved stranden i Krabi omgitt av uber√łrt natur som st√łttes av skyh√łye kalkstensklipper og kun f√• meter fra det nydelige Andamanhavet. Aonang Villa Resort familiehotell Krabi ligger f√• minutter fra det livlige shopping- og restaurantdistriktet.

Aonang Beach, og tilbyr varm og vennlig service for √• gj√łre oppholdet ditt minneverdig. Hotellet best√•r av syv bygninger. Til tross for at hotellet har en av Ao Nangs mest sentrale beliggenheter med b√•de McDonalds og ivrige selgere rundt hj√łrner er hotellomr√•det som en rolig oase.

Hotellet har to bassenger, barnebasseng og en liten lekeplass. Romtypene Grand Superior rom og Deluxe rom finnes begge med havutsikt eller vendt mot hagen.

Krabi Tipa Resort
Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort

Vis på kart

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengomr√•de. Kort vei til butikker, barer, restauranter og sandstranden i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna. Krabi Tipa Resort har et fint bassengomr√•de med et stort basseng og barnebasseng som ligger i frodige omgivelser.

Gratis solsenger, parasoller og h√•ndkl√¶r. Poolbar som er √•pen p√• dagtid, ca. 10.00 til 18.30. Hotellet har to restauranter ‚Äď Green Mango og The Sea Restaurant. Gratis WiFi i fellesomr√•dene. Lite trimrom. Massasje mot avgift.

Barneklubb i hotellet regi med engelsktalende personale for barn i alderen 3 til 12 år. Vaskeriservice og roomservice mot avgift. Hotellet ligger i en åsside og det er store nivåforskjeller inne på hotellområdet.

4 Beste Rimelige luksushoteller i Ao Nang:

Centara Ao Nang Beach Resort Spa Krabi
Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi

Vis på kart

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi ligger i den roligere enden av Ao Nang-stranden – men likevel rett ved lokale spisesteder og barer. Et bra sted for familier, med elegante familierom med k√łyesenger, barneklubber med gratis aktiviteter, to store sv√łmmebassenger med vannsklie, og gode muligheter til √• oppdage Krabis fantastiske natur og √łyer.

Krabi internasjonale lufthavn ligger en 40-minutters kj√łretur unna, og den sagnomsuste Railay Bay ligger en kort b√•ttur unna.

The PANO Hotel Residence
The PANO Hotel & Residence

The Pano Hotel And Residence

Vis på kart

PANO Hotel & Residence er et sjarmerende 4-stjerners hotell som ligger i nærheten av sentrum av Krabi. Bare 2 minutter fra sandstranden i Nopparat Thara-stranden og Ao Phra Nang-stranden.

Alle rommene p√• hotellet har kj√łleskap, en balkong med fjellutsikt og et eget bad med dusj. PANO hotel and residence er et andre hjem som tilbyr en flott familie og vennlig atmosf√¶re til gjester i alle aldre med et stort sv√łmmebasseng og barnebasseng. Du finner Aonang-moskeen 2,6 km fra overnattingsstedet.

The Pano Hotel & Residence ligger 28 km fra Krabi internasjonale lufthavn.

Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View
Irawan House

Andakiri Pool Villa

Vis på kart

Bare slapp av p√• den luksuri√łse Andakiri Pool Villa, et paradis. Andakiri Pool Villa ligger i √•ssiden av Ao Nang, Krabi, verdens ber√łmte turistattraksjon i Thailand, kun 5 minutters kj√łretur til stranden og omtrent 30 minutters kj√łretur fra Krabi internasjonale lufthavn.

Andakiri Pool Villa, den nyeste moderne tropiske stilboligen i Ao Nang, har 20 villaer med ett soverom og 11 av to soverom villaer med private bassenger og balkonger i hver enhet der du vil bli r√łrt med kj√łlig bris, panoramautsikt over frodige fjell, fantastiske naturomgivelser og idylliske Ao Nang strand.

Her er noen forslag til ting du kan gj√łre med barn i Ao Nang:

Ao Nang er et populært reisemål for familier med barn, da det er mange aktiviteter som passer for barn i området.

 1. Pr√łv gokart: Gokartbanen i Ao Nang (Krabi Kart Speedway) er en morsom aktivitet for barn, og det er baner for ulike aldersgrupper.
 2. Bes√łk vannparken – Ananta Burin Resort: Det finnes et vannland i Ao Nang hvor barn kan boltre seg og kj√łle seg ned i varmen.
 3. G√• p√• snorkling- eller dykketur: Snorkling og dykking er morsomme aktiviteter for barn i Ao Nang, hvor de kan se p√• fargerike fisker og annet sj√łliv.
 4. Bes√łk fjellformasjonen Khao Phanom Bencha National Park: Khao Phanom Bencha National Park er en vakker fjellformasjon med vannf√łringer og klatreruter, og det er en spennende tur for barn.

Disse er bare noen forslag til ting du kan gj√łre med barn i Ao Nang. Det finnes mange andre aktiviteter og attraksjoner i omr√•det, s√• det er noe for alle aldre og interesser.

  Ao Nangs mest barnevennlige √łyer

  Her ligger noen av Thailands mest barnevennlige √łyer, og omr√•det er kjent for sine vakre klippeformasjoner.

  Det er en liten by, og det er enkelt √• komme seg rundt. Skal du bes√łke noen av √łyene, er det lurt √• legge igjen barnevognen og store kofferter. B√•tene legger til langs stranden, slik at du m√• regne med √• vasse noen meter i b√łlgene f√łr du n√•r land eller kommer deg ut til b√•ten.

  Ao Nang ligger p√• √łya Krabi i s√łrlige Thailand, og det finnes mange vakre √łyer i n√¶rheten som du kan bes√łke. Her er noen av √łyene du kan bes√łke fra Ao Nang, og hvordan du kan reise til dem:

  1. Phi Phi-√łyene: Phi Phi-√łyene er en av de mest popul√¶re √łyene i Thailand, og du kan bes√łke dem fra Ao Nang med b√•t. B√•tene til Phi Phi-√łyene avg√•r fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent to timer.
  2. Koh Lanta: Koh Lanta er en vakker √ły som ligger s√łr for Krabi, og du kan bes√łke den fra Ao Nang med b√•t. B√•tene til Koh Lanta avg√•r fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent en time.
  3. Koh Ngai: Koh Ngai er en vakker √ły som ligger s√łr for Krabi, og du kan bes√łke den fra Ao Nang med b√•t. B√•tene til Koh Ngai avg√•r fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent en time.
  4. Koh Mook: Koh Mook er en vakker √ły som ligger s√łr for Krabi, og du kan bes√łke den fra Ao Nang med b√•t. B√•tene til Koh Mook avg√•r fra havnen i Ao Nang, og reisen tar omtrent en time.

  Disse er bare noen av √łyene du kan bes√łke fra Ao Nang. Du kan kj√łpe b√•tturer til √łyene p√• forh√•nd eller ved havnen i Ao Nang, og det finnes ulike selskaper som tilbyr turer til ulike √łyer. Hvis du vil reise til √łyene p√• egen h√•nd, kan du ogs√• leie en b√•t i Ao Nang.

  Dette pakker du til barna

  N√•r du skal reise til Ao Nang med barn, er det lurt √• pakke en rekke ting som vil gj√łre turen mer behagelig og sikker for barna. Her er noen forslag til hva du kan pakke:

  1. Solkrem og lue/caps: Det er viktig √• beskytte barna mot solen i Ao Nang, s√• husk √• pakke solkrem med h√ły faktor og hatt eller caps.
  2. Vannflasker og snacks: Det er lurt å ha med en vannflaske og snacks for barna, da det kan være varmt i Ao Nang og barna vil ha behov for å holde seg hydrert og mett.
  3. Badet√ły og h√•ndkl√¶r: Husk √• pakke badekl√¶r og h√•ndkl√¶r for barna, da dere vil tilbringe mye tid ved stranden og i vannet.
  4. Medisiner: Hvis barna dine har astma eller allergi, eller hvis de trenger medisiner for andre helseproblemer, husk √• pakke medisiner og et f√łrstehjelpskit.
  5. Lekeutstyr: Det kan v√¶re lurt √• ha med lekeutstyr for barna, som f.eks. b√łker, tegneblokker, spill eller leker, for √• holde dem underholdt under reisen.
  6. Klær: Husk å pakke klær som passer for været i Ao Nang. Det kan være varmt i Ao Nang, så husk å pakke luftige klær som skjorter, kjoler og shorts, samt en lue eller en hatt for å beskytte barna mot solen. Det er også lurt å ha med en regnjakke eller en paraply, da det kan regne litt i Ao Nang.
  7. Sko: Husk √• pakke sko som passer for aktivitetene dere har tenkt √• gj√łre i Ao Nang. Det kan v√¶re lurt √• ha med sandaler eller crocs for √• g√• p√• stranden og i vannet, samt joggesko eller tursko for √• g√• p√• tur i Khao Phanom Bencha National Park eller andre steder.
  8. Toalettsaker: Husk √• pakke toalettsaker som s√•pe, sjampo, tannb√łrste og -tannkrem for barna.
  9. Pass og reisedokumenter: Husk å pakke pass og andre reisedokumenter for barna, da dere trenger dem for å reise til Ao Nang og for å bevege dere rundt i området.

  Disse er bare noen forslag til hva du kan pakke for en reise til Ao Nang med barn.

  Er det trygt å reise til Ao Nang med barn?

  Ao Nang er generelt sett et trygt sted √• reise med barn, da det er mange aktiviteter og attraksjoner som passer for barn i omr√•det. Strendene er trygge og barnvennlige, og det er mange aktiviteter for barn i Ao Nang, inkludert bes√łk til gokartbanen og vannlandet.

  Likevel er det alltid lurt √• v√¶re forsiktig n√•r du reiser med barn, uansett hvor du er. Det er lurt √• holde et √łye med barna dine n√•r dere er p√• stranden eller i vannet, og √• holde dem i synsvidde n√•r dere er ute og g√•r.

  Det er ogs√• lurt √• v√¶re oppmerksom p√• faren for sykdommer n√•r du reiser til Ao Nang med barn. Det anbefales √• vaksinere barna mot sykdommer som malaria og denguefeber f√łr dere reiser, og √• f√łlge anbefalingene fra lokale helsemyndigheter om hvordan dere kan unng√• √• bli smittet. Det er ogs√• lurt √• ha med et f√łrstehjelpskit og medisiner som barna dine trenger, samt √• v√¶re oppmerksom p√• mat og drikke de spiser og drikker for √• unng√• magesyke.

  Alt i alt er Ao Nang et trygt sted √• reise med barn, s√• lenge dere tar forholdsregler og f√łlger sikkerhetsr√•dene.

  Markedene i Ao Nang

  Ao Nang-markedet er et popul√¶rt sted √• bes√łke for turister som reiser til Ao Nang i Thailand. Markedet ligger i sentrum av byen, og her kan du finne et stort utvalg av lokale produkter, kl√¶r, sko, smykker, suvenirer og mye mer.

  P√• Ao Nang-markedet kan du ogs√• spise lokal mat og pr√łve ulike snackprodukter som f.eks. frukt, kaker og kjeks. Det er ogs√• mange butikker og restauranter i n√¶rheten av markedet hvor du kan spise og drikke.

  Ao Nang-markedet er √•pent hver dag, og det er en fin m√•te √• oppleve den lokale kulturen og f√• et innblikk i hvordan folk lever og handler i Ao Nang. Det er ogs√• en fin m√•te √• st√łtte lokale produsenter og h√•ndverkere ved √• kj√łpe produkter fra markedet.

  Det er lurt √• v√¶re oppmerksom p√• prisene n√•r du handler p√• Ao Nang-markedet, da det kan v√¶re litt dyrere enn p√• andre steder i Thailand. Det er ogs√• lurt √• v√¶re h√łflig og respektfull n√•r du handler p√• markedet, og √• huske √• prute om prisene p√• produktene du √łnsker √• kj√łpe. Det er en del av den thailandske handelskulturen, og du kan ofte f√• litt lavere priser ved √• prute.

  Nattmarkedet i Ao Nang

  er et popul√¶rt reisem√•l for turister som bes√łker byen i Thailand. Nattmarkedet ligger i sentrum av byen, og her kan du finne et stort utvalg av lokale produkter, kl√¶r, sko, smykker, suvenirer og mye mer. Nattmarkedet er √•pent hver dag fra kvelden til sent p√• natten, og det er en fin m√•te √• oppleve den lokale kulturen og atmosf√¶ren i Ao Nang p√•.

  P√• nattmarkedet kan du ogs√• spise lokal mat og pr√łve ulike snackprodukter som f.eks. frukt, kaker og kjeks. Det er ogs√• mange butikker og restauranter i n√¶rheten av nattmarkedet hvor du kan spise og drikke.

  Nattmarkedet i Ao Nang er en fin m√•te √• oppleve den lokale kulturen og atmosf√¶ren i Ao Nang p√•, og det er et sted du b√łr bes√łke hvis du reiser til byen. Markedet er en fin m√•te √• st√łtte lokale produsenter og h√•ndverkere


  BEST THINGS TO DO IN KRABI | AO NANG KRABI THAILAND

  Vloger The Holistic Trainer viser deg Ao Nang, Thailand.

  Krabi, p√• s√łrlige Thailands vestkyst, er omgitt av kalksteinsklipper, mangroveskoger og hundrevis av √łyer utenfor kysten. I dag viser de deg de beste tingene √• gj√łre i Krabi, inkludert et bes√łk p√• Ao Nang-stranden og Krabi-nattmarkedet.

  Les videre for å se hvor du finner de beste stedene å bo i Ao Nang.

  Ferge og longtail fra Ao Nang

  Med ferger, speedb√•t og longtail-farkoster er det b√•de enkelt og billig √• komme seg rundt. Og billig: Med longtailb√•t tar du deg mellom √łyene for et par hundre bath (100 bath = ca. 19 kroner).

  Med speedb√•t er det noe dyrere. Mellom de st√łrste √łyene g√•r det ferge.

  Her bor du i Krabi i Thailand

  Med et bredt utvalg av attraksjoner og aktiviteter er Ao Nang uten tvil den mest popul√¶re destinasjonen i Krabi. Den ber√łmte g√•gata i Ao Nang har mange internasjonale spisesteder, shopping, barer, kafeer, nattklubber, gateselgere og underholdning. Lady Boy Cabaret-showet i Ao Nang er ganske kjent for sin underholdning. Innkvarteringsmulighetene her er mange og ganske rimelige for √• im√łtekomme alles behov og budsjett.

  80 meter fra Ao Nang-stranden ligger hotellet Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi. Dette er et favorittomr√•de for barnefamilier, og hotellet er perfekt plassert i forhold til strand og den lille koselige byen Ao Nang.

  Kollektivtransportsystemet er godt utbygget i Ao Nang, noe som gj√łr det til et ideelt sted for turister. Herifra kan du begi deg ut p√• √łyturer eller ta turen innover fastlandet. Dette er et ideelt feriested for familier med barnevennlig innkvartering tilgjengelig.

  Ao Nang Krabi - For deg som reiser med barn

  Været i Ao Nang

  Hvis du lurer på hvordan været er i Ao Nang, kan du lese vår komplette værside som omhandler været i Krabi, og Krabi provinsen. Ao Nang og Krabi ligger bare 20 min fra hverandre.

  Tips oss!

  Vi h√•per du satt pris p√• v√•r guide: «Ao Nang Krabi – For deg som reiser med barn«. Hvis du sitter p√• noen gode tips, s√• send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

  Her er de beste hotellområdene i Krabi

  Populære aktiviteter i Ao Nang

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.