Berlin, Destinasjoner, Europa cat, Tyskland

City West – Her bor du på budsjett, Berlin (2021)

City West består av fire bydeler (Wilmersdorf, Schöneberg, Tiergarten og Charlottenburg), og er et flott alternativ når du velger hvor du skal bo i Berlin, fordi du har så mange gode steder å velge mellom!

Siden distriktet ligger et stykke unna sentrum, kan du finne en rekke overnattingsmuligheter her i alle priskategorier, med noen av de billigste stedene å bo i Berlin.

De beste hotellene i City West, Berlin

De Billigste Hotellene i City West Berlin:

enjoy hostel Berlin City West

enjoy hostel Berlin City West
enjoy hostel Berlin City West

Jugendhotel Berlincity ligger i bydelen Schöneberg i Berlin. Et par kulturelle høydepunkter er Checkpoint Charlie-museet og Tempodrom, mens Zoologischer Garten Berlin og Aquadom er noen av områdets populære attraksjoner. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp, bør du se om det skjer noe spennende på Mercedes-Benz Arena eller Velodrom.

3 Beste Budsjetthoteller i City West Berlin:

Hotel Carolinenhof

Hotel Carolinenhof
Hotel Carolinenhof

Hotel Carolinenhof har direkte forbindelse til Kurfürstendamm og Zoologischer Garteni via T-bane, og er dermed et sentralt utgangspunkt når du vil gjøre deg kjent med byens butikker og severdigheter. Hotellets beliggenhet er lett tilgjengelig i Berlins vestlige sentrum, bare noen få skritt fra en T-banestasjon. Når du trenger en pause fra severdighetene kan du slappe av i hotellets store hage.

Atrium Hotel Berlin

Hotel Atrium Charlottenburg
Hotel Atrium Charlottenburg

Hotel Atrium Charlottenburg i Berlin tilbyr røykfrie rom, elegant innredning og en døgnåpen resepsjon bare 200 meter fra Charlottenburg S-Bahn stasjon. Handlegaten Kurfürstendamm ligger 800 meter fra Atrium Charlottenburg. Direktetoget bruker 10 minutter fra Charlottenburg S-Bahn-stasjon til Olympiastadion og messesenteret ICC. Det tar omtrent 20 minutters gange å komme seg til Messe Berlin. Også veldig lett tilgjengelig med buss fra Tegel flyplass. Rommene er rene. Badet er stort nok.

Hotel De Ela

Hotel De Ela
Hotel De Ela

Hotel de Ela er et familiedrevet hotell som ligger midt i hjertet av Berlin, bare 800 meter fra det største varehuset i Europa – KaDeWe. Alle Berlins viktigste turistattraksjoner ligger innen gangavstand, dvs. den mest populære handlegaten Kurfurstendamm og Gedachtniskirche ligger bare 4 minutters kjøretur unna. Faktisk ligger mange pittoreske steder i nærheten av Hotel de Ela – så du er garantert en rolig og topp beliggenhet! T-banestasjon / U-Bahn-stasjon ligger veldig nær hotellet, kun 3 minutters gange unna (250 meter). Derfra kan du nå hvilken som helst del av Berlin innen få minutter, dvs. Zoologischer Garten, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Messe, ICC, Bradenburger Tor og annet.

3 Beste Mellomklassehoteller og familiehoteller i City West Berlin:

NH Berlin City West

NH Berlin City West
NH Berlin City West

Hotellet ligger midt i Berlin sentrum. 15 rom står til disposisjon for gjestene på dette overnattingsstedet med en heis og en resepsjon. Hotel De Ela har også romservice, bagasjeoppbevaring og ekspress-innsjekking/-utsjekking. Hotel De Ela seg en kort distanse fra Kaiser Wilhelm Memorial Church (1,2 km) og Berlin Philharmonic (2,7 km). Du finner mange kafeer og restauranter ved Viktoria-Luise-Platz, en 3-minutters spasertur unna. Viktoria-Luise-Platz T-banestasjon ligger 1 T-banestopp eller en 15-minutters spasertur fra det populære shoppingområdet Kurfürstendamm. NB! Hotellet får litt ris på diverse review-sider, så et tips er å sjekke disse først.

Leonardo Hotel Berlin City West

Leonardo Hotel Berlin City West
Leonardo Hotel Berlin City West

Leonardo Hotel Berlin City West ligger i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf, med forbindelse til et kjøpesenter. Et par kulturelle høydepunkter er Theatre of the West og Berliner Philharmonie, mens Potsdamer Platz og Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche er noen av områdets populære attraksjoner. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp, bør du se om det skjer noe spennende på Mercedes-Benz Arena eller Olympiastadion. Velger du dette hotellet, er det enkelt å benytte seg av kollektivtransport ettersom Guntzelstrasse U-bahn-stasjon ligger like i nærheten og Berliner Strasse U-bahn-stasjon ligger 7 minutter unna til fots.

25hours hotel bikini Berlin

25hours Hotel Bikini Berlin
25hours Hotel Bikini Berlin

Dette elegante hotellet ligger ved Zoologischer Garten stasjon, og kan skilte med utsikt over det populære shoppingstrøket Kufürstendamm i Berlin. Her finner du en trendy bar og en badstue med utsikt over Tiergarten, som ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf. egel lufthavn ligger kun 6 kilometer fra hotellet, og fra Zoologischer Garten jernbanestasjon kan du ta deg rundt i hele byen. Som gjest på hotellet får du rabatt på det offentlige parkeringshuset ved siden av.

3 Beste Rimelige luksushoteller i City West Berlin:

Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin
Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin ligger nær strandpromenaden i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf i Berlin, som er et fotgjengervennlig område med gode shoppingmuligheter. En kjent severdighet i området er Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, men hvis du har shopping øverst på ønskelisten, kan du ta turen til Europa-Center eller Kaufhaus des Westens. Ikke gå glipp av Zoologischer Garten Berlin.

Provocateur Berlin

Provocateur
Provocateur

Stilig innredet i burlesque-stil, med tung rød føyel, sorte detaljer og mange speil. Bartenderene var proffesjonelle og vennlige. Litt dyrt, men vel verdt et besøk. Provocateur Berlin ligger bare en 5-minutters spasertur fra handlegaten Kurfürstendamm og byr på interiør i 1920-tallsstil. Provocateur Berlin serverer à la carte-frokost med internasjonale spesialiteter hver morgen. Restauranten Golden Phoenix serverer fransk-kinesisk mat, og et utvalg av cocktailer er tilgjengelig i hotellets prisbelønte bar. Konstanzer Straße undergrunnsstasjon ligger 2 minutters gange unna.

Hotel Zoo Berlin

Hotel Zoo Berlin
Hotel Zoo Berlin

Ligger under 10 minutter fra Berlins travle turistsentrum. Omgivelsene er preget av nærheten til et elveløp. Når de bor på Hotel Zoo Berlin, kan besøkende sjekke ut Kaiser Wilhelm Memorial Church (0,4 km) og Victory Column (Siegessaule) (1,9 km), noen av de beste attraksjonene i Berlin. Kjent for sin meget gode hotellfrokost. Det er i en fin trygg del av byen, og U – bahn er utenfor.

Noen av de billigste stedene å bo i Berlin.

Selv om utelivet ikke er det beste, kan City West skryte av en utmerket restaurantscene, gode transportmuligheter og et pulserende shoppingområde som tilbyr alt fra sære til luksuriøse shoppingmuligheter. Hvis du vil bo et sted som er billigere enn sentrum, men uten at det går utover bekvemmeligheten med å komme seg rundt, er City West det perfekte stedet.

City West - Her bor du på budsjett

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «City West – Her bor du på budsjett«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Berlin

Populære aktiviteter i Berlin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.