Dobrinj i kroatia – Her bor du på et lite budsjett (2023)

Dobrinj er en idyllisk by på øya Krk i Kroatia, og tilbyr en rekke muligheter for budsjettreisende. Byen har en lang og rik historie, og det finnes mange interessante kulturminner å utforske, som den gamle kirken og den gamle bymuren.

Området rundt Dobrinj er også vakkert, med en rekke naturstier og fotturer som gir muligheten til å nyte den vakre naturen. Det er også mulig å besøke en av de mange strandene i nærheten, som tilbyr en rekke vannsporter og solsengleie.

Det finnes også mange ting å gjøre i Dobrinj, som å delta på en vinsmaking eller å besøke en av de mange markedene for å kjøpe lokale produkter. Det er også mulig å besøke en av de mange restaurantene og prøve lokale retter, som fisk og skalldyr.

Alt i alt er Dobrinj et perfekt reisemål for de som ønsker å nyte en rolig og idyllisk ferie uten å bruke for mye penger. Byen tilbyr en rekke muligheter for å utforske kultur, historie og naturen, samt en rekke aktiviteter for alle interesser.

De Beste Billigste hotellene i Dobri

Vi har samlet noen av de beste budsjett hotellene, de beste billigste familiehotellene og de beste billigste luksushotellene i Dobrinj for å hjelpe deg med å finne det perfekte overnattingsstedet for din ferie. Uansett om du leter etter et rimelig hotell for enkel overnatting, et familievennlig overnattingssted eller et luksuriøst hotell til en rimelig pris, så har vi noe for deg. Våre samling av hoteller tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, slik at du kan nyte din ferie i Dobrinj i komfort og stil.

Design Hostel Goli & Bosi
Design Hostel Goli & Bosi

Design Hostel Goli&Bosi

Vis på kart

Besøk det nærliggende Design Hostel Goli & Bosi, kåret til det 2. beste vandrerhjemmet i verden!! Før eller senere kommer alle reisende gjennom Kroatia til Split, da det er her alle ferger til alle øyene starter og går tilbake til.

Når du gjør det, vil du finne Hostel Goli & Bosi et trygt, rent og vennlig sted. Goli & Bosi er et friskt nytt boutiquehotell som har den beste beliggenheten i Split, rett ved havet, innenfor murene i den gamle romerske byen som ble bygget på begynnelsen av det 4. århundre.

Nylig renovert fra februar 2016. To av vandrerhjemets tre etasjer har lyse rom i tre og fire sovesaler med pent bad, mens toppetasjen tilbyr mer luksuriøse suiter med dobbeltseng eller enkeltsenger, en terrasse med utsikt. Felles salongområder er spredt gjennom vandrerhjemmet, det er et lite kino-projeksjonsrom og et stort sitteområde på et torg foran vandrerhjemmet, ypperlig til kaffe, måltider og møter.

De Beste Budsjetthoteller i Dobri

Apartments Centrum Split

Vis på kart

Apartments Centrum Split har en sentral beliggenhet bare 100 meter fra det flotte Diokletians palass. Peristil-torget, St. Domnius-katedralen og den populære Riva-promenaden ligger bare noen skritt unna.

Du finner bussterminalen, jernbanestasjonen og fergehavnen 700 meter unna. Sandstranden Bačvice ligger 1 kilometer fra Centrum Split Apartments.

Overnattingsstedet ligger omtrent 4 kilometer fra den frodige skogsparken Marjan, hvor du finner turstier og en overflod av frisk luft.

2 Beste Mellomklassehoteller i Dobri

Villa Olea 1
Villa Olea 1

Villa Olea 1

Vis på kart

Villa Olea 1 ligger sentralt plassert i Split, mindre enn 5 minutters gange fra Riva og Diokletians slott.

Gamlebyen i Split er lett tilgjengelig til fots. Alle rommene har vannkoker, skrivebord, garderobeskap samt eget bad med badekar og hårføner.

Overnattingsstedet tilbyr også bagasjeoppbevaring. Republikkplassen Prokurative og Split bymuseum ligger under 300 meter unna.

Overnattingsstedet er omgitt av en rekke spisesteder og barer, og den pulserende Riva-promenaden ligger rett ved overnattingsstedet. Bussterminalen og fergeterminalen ligger 700 meter unna. Split lufthavn er 20 km unna.

PRIMA Life Spalato
PRIMA Life Spalato

Prima Life Spalato

Vis på kart

PRIMA Life Spalato ligger i Split, ved siden av det UNESCO-beskyttede Diokletians palass, og er et pensjonat som tilbyr gratis WiFi-tilgang, en døgnåpen resepsjon og en minibank for gjester.

Rommene er utstyrt med flatskjerm-TV med satellittkanaler, kaffetrakter, dusjkabinett, gratis toalettartikler og skrivebord. Rommene på pensjonatet har også utsikt over byen.

Alle rommene har garderobe. People’s Square – Pjaca ligger 650 meter fra PRIMA Life Spalato. Det finnes et bredt utvalg av barer, kafeer og restauranter i eiendommens umiddelbare nærhet.

Split lufthavn ligger 23 km unna. Flyplasstransport kan organiseres med innehaveren mot en ekstra kostnad.

Familievennlige hoteller i Dobri

Aspalathos Residence
Aspalathos Residence

Aspalathos Residence

Vis på kart

Aspalathos Residence ligger i sentrum av Split, en 5-minutters spasertur fra det UNESCO-vernede Diokletians palass.

Hotellet er klassifisert med 4 stjerner. Du kan innta en lett frokost i frokostområdet. Restauranten på stedet serverer et bredt utvalg av retter.

Du tilbys også fasiliteter som transport, sykkelutleie, minibank og concierge-tjenester. En bar / salong er tilgjengelig på stedet der gjestene kan slappe av med en drink.

Mot en avgift tilbyr hotellet buss til og fra flyplassen (tilgjengelig hele døgnet) og buss til nærliggende områder. Bed & breakfast-hotellet tilbyr også en terrasse, tur- eller billettassistanse og flerspråklig personale. P

arkering er tilgjengelig på stedet mot en avgift.

Aspalathos Residence består av 6 gjesterom som er utstyrt med klimaanlegg, safe med plass til bærbar datamaskin, TV med satellittkanaler, et skrivebord og en CD-spiller med alle severdigheter i Split. Badene har dusj, hårføner og håndklær.

Rimelige luksushoteller i Dobri

Procurator 7 Luxury Rooms

Vis på kart

Procurator 7 Luxury Rooms har en sentral beliggenhet midt på Republikkplassen, og tilbyr boenheter med klimaanlegg i en UNESCO-vernet bygning i Split sentrum, kun 60 meter fra Riva-promenaden og 200 meter fra Diokletian-palasset.

Du finner Split fergekai, bussterminal og jernbanestasjon 600 meter fra Procurator 7 Luxury Rooms. Overnattingsstedet ligger 27 km fra Split lufthavn.

Transport kan ordnes mot en ekstra avgift. Du kan smake autentiske kroatiske viner på takterrassen med utsikt over gamlebyen, sjøen og de nærliggende øyene. Procurator 7 tilbyr en rekke massasjebehandlinger.

Du finner ulike butikker, restauranter og barer kun få minutters gange fra Procurator 7 Luxury Rooms.

Priska Luxury Rooms

Vis på kart

Priska Luxury Rooms ligger i sentrum og i nærheten av stranden i Split. Et par av de kulturelle høydepunktene er Gallery of Fine Arts og Det gamle bysykehuset, mens Benediktinerklosteret og Folkets plass er noen av områdets populære severdigheter.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Dobri – Her bor du på et lite budsjett».
Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Hvar

Populære aktiviteter i Hvar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.