Destinasjoner, Europa cat, Kroatia, Split

Bacvice – Her bor du hvis du vil få med deg utelivet i Split (2023)

lazy - Destinasjoner, Europa cat, Kroatia, Split - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Bacvice er en populær strand i byen Split i Kroatia. Stranden ligger i nærheten av sentrum av Split og er lett tilgjengelig med offentlig transport eller til fots. Stranden er kjent for sine krystallklare vann og finkornede sand, og er et perfekt sted å tilbringe dagen ved sjøen. Stranden har også en rekke fasiliteter, inkludert dusjer, toaletter og solsenger, samt en rekke kafeer og restauranter i nærheten. Stranden er også et populært sted for vannsportaktiviteter, som for eksempel vannski og paragliding.

Bacvice er en strand som ligger i sentrum av Split i Kroatia, og har en rekke kafeer og restauranter i nærheten. Dette gjør at det kan være en livlig atmosfære i området, spesielt om sommeren. Det er også mulig å finne en rekke barer og nattklubber i nærheten av stranden, noe som gjør at Bacvice kan være et populært sted for de som ønsker å utforske Split’s uteliv. Det kan være lurt å sjekke ut kalenderen til turistkontoret for å se om det er noen spesielle arrangementer eller konserter som finner sted i området under besøket ditt.

De beste områdene å bo i Bacvice

Bacvice tilbyr en rekke muligheter for reisende, uansett om du leter etter billige hosteller eller dyre luksus hoteller. I tillegg til å tilby en rekke fasiliteter, som dusjer, toaletter og solsenger, har Bacvice også en rekke kafeer og restauranter i nærheten der du kan nyte mat og drikke. Stranden er også et populært sted for vannsportaktiviteter, som for eksempel vannski og paragliding.

De billigste hotellene i Bacvice

Hostel Split Backpackers 2
Hostel Split Backpackers 2

Hostel Split Backpackers 2

Vis på kart

Kun 2 minutters gange fra stranden og bare 5 minutter unna Diocletian’s Palace, hovedbuss og togstasjon. Mange restauranter, gatekjøkken og supermarkeder rundt om.

Har 3 romslige og moderne innredede rom i sovesalstil. To rom har 8 senger og 1 rom har 4 senger. Hver seng har en privat stikkontakt og leselys, for din maksimale komfort og privatliv er hver seng utstyrt med et gardin. Hver seng har et stort privat skap.

Rask gratis wifi er tilgjengelig på alle vandrerhjem. For din disposisjon er det et felles rom med TV og datamaskin som er gratis å bruke. Fellesrommet har balkong med utsikt over byen, parkskogen Marjan og et middelalderske fransiskanerkloster.

Tekjøkken er utstyrt med mikrobølgeovn, kjøleskap og brødrister.
Det er en søt liten restaurant ca to minutter unna, der de serverer frokost for vandrerhjemmets gjester.

Gjester får 10% rabatt.

Budsjetthoteller i Bacvice

Apinelo Tower Rooms
Apinelo Tower Rooms

Apinelo Tower Rooms

Vis på kart

Apinelo Tower Rooms ligger 1,9 meter fra det UNESCO-beskyttede Diokletians palass, og har rom med klimaanlegg. Gratis Wi-Fi tilbys.

Bacvice Beach ligger 1,3 kilometer fra eiendommen. Hvert rom har flatskjerm-TV med kabelkanaler, eget bad og dusj. For din komfort finner du gratis badeprodukter og hårføner.

Sengetøy og håndklær er inkludert. Gjestene kan også nyte massasjer mot et pristillegg. Parkering er tilgjengelig mot et pristillegg og kun på forespørsel. Den nærmeste flyplassen er Split flyplass, 24 kilometer fra Apinelo Tower Rooms.

Flyplasstransport kan ordnes på forespørsel og mot en ekstra kostnad.

4 Beste Mellomklassehoteller i Bacvice

Briig Boutique Hotel

Vis på kart

Briig Boutique Hotel ligger i nærheten av Split fiskemarked, og lokker gjester med et takbasseng, et utendørs sesongbasseng og en solterrasse. Our Lady’s Islet ligger 4,5 km fra eiendommen, og Marjan ligger 2,3 km unna.

Hotellet ligger 10 minutters gange fra Split sentrum. Hotellet ligger bare 10 minutters gange fra Split jernbanestasjon, og tilbyr en direkte togforbindelse til Split flyplass.

Alle de 62 rommene har TV med satellittkanaler, balkong, spiseplass, sovesofa og eget toalett. Romfasiliteter inkluderer oppvaskmaskin, brødrister og ismaskin samt hypoallergeniske puter, madrass med overmadrass og dunputer.

Ostarija u Vidakovi og Bota Sare restaurant og sushibar serverer et bredt spekter av retter innen 5 minutters gange.

Spafasiliteter på stedet har et spa-område, boblebad og badstue.

Il Giardino Luxury Rooms & Suites
Il Giardino Luxury Rooms & Suites

Il Giardino Luxury Rooms & Suites

Vis på kart

Når du bor på Il Giardino Luxury Rooms & Suites i Split (Bacvice), er du en 3-minutters spasertur fra Bacvice strand og 8 minutter til fots fra Split Riva.

Denne strandleiligheten ligger 0,8 km fra Diocletians palass og 0,7 km fra Split havn. Føl deg som hjemme i et av de 3 aircondition-avkjølte gjesterommene som har kjøleskap og flatskjerm-TV.

Rommene har private møblerte balkonger eller verandaer. Bad med dusj og gratis toalettartikler og hårføner. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som gratis trådløs Internett-tilgang.

Gratis frokost serveres hver dag fra kl. 08.30 til kl. 11.30. Gjestene kan bruke en buss til og fra flyplassen mot et pristillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig på stedet.

PIETRA ROSSA Luxury Rooms
PIETRA ROSSA Luxury Rooms

Pietra Rossa

Vis på kart

PIETRA ROSSA luksuriøse rom ligger i første etasje i en steinbygning i et av de mest prestisjefylte og rolige boligområdene i Split, kalt Bacvice. En ypperlig beliggenhet kun 3 minutter til fots fra en av de mest populære strendene i Split (Bacvice-stranden) gjør denne eiendommen til det beste valget av utleie enten du er på forretningsreise eller for fornøyelser.

Hotellet består av 4 luksuriøse rom med eget bad, fint utformede tremøbler og moderne bad utstyrt med massasjedusj, hårføner og gratis badeprodukter og et felles område. Alle rommene har klimaanlegg og lydisolering, sengetøy og Wi-Fi.

Villa Vice
Villa Vice

Villa Vice

Vis på kart

1050 meter fra gamlebyen i Split ligger det 4-stjerners Villa Vice. Hotellet består av 8 rom, vaskeritjenester, rengjøring og turistinformasjon. Hotellet ligger i Znjan-distriktet i Split, innen gangavstand fra Diocletians palass.

Split sentrum ligger 1 km fra stedet. Rommene har klimaanlegg, garderobe og iHome for gjester å bruke. Noen av rommene har utsikt over havet.

Selvbetjente fasiliteter på rommet inkluderer mikrobølgeovn, kjøleskap og glassutstyr. Det serveres gratis frokost hver morgen. Hotellet har også kafébar. Restaurant Lucullus og Boban ligger en 5-minutters spasertur unna.

Split jernbanestasjon ligger en 10-minutters spasertur fra hotellet. Split flyplass ligger 20 minutters kjøretur unna. Hotellet har også bagasjeoppbevaring, heis og parkeringsplass.

3 Beste Familievennlige hoteller i Bacvice

Kuzma Rooms
Kuzma Rooms

Kuzma Rooms

Vis på kart

Kuzma Rooms and Apartments ligger 500 meter fra Diokletians palass i Split og har aircondition og gratis WiFi. Bacvice-stranden ligger 500 meter unna. Alle boenhetene har flatskjerm-TV, og noen har også kjøkken med kjøleskap, kokeplater og minibar. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Grgur Ninski-statuen og Svetog Duje-katedralen (Saint Domnius Cathedral) ligger 500 meter fra Kuzma Rooms and Apartments.

Nærmeste flyplass er Split lufthavn, som ligger 12 km unna.

APARTMENTS ZUVELA
APARTMENTS ZUVELA

Apartments Zuvela

Vis på kart

Ligger i Split i Split-Dalmatia County Region, 1,4 km fra Palace of Diocletian, Apartments Žuvela sesongbasert utendørsbasseng og solterrasse.

Bacvice Beach ligger 500 meter unna. Privat parkering er tilgjengelig på stedet. Det er en sitteplasser og / eller spiseplass i enkelte enheter. Det er også et kjøkken i noen av enhetene, utstyrt med oppvaskmaskin og stekeovn.

Sengetøy tilbys. Leiligheter Žuvela inkluderer også et boblebad, og tilbyr massasjebehandlinger. Cathedral of St. Domnius ligger 1,3 km fra Apartments Žuvela.

Nærmeste flyplass er Split flyplass, 13 km fra Apartments Žuvela.

Marvie Hotel & Health
Marvie Hotel & Health

Marvie Hotel & Health

Vis på kart

Helse og velvære er nøkkelordene dine på Marvie Hotel & Health, en inngangsport sør for Split med panoramautsikt over sjøen fra takbassenget.

Hotellet har to svømmebassenger, i tillegg til et velværesenter og spa, så hvile og avslapning er et virkelig fokus under oppholdet. I tillegg er den nærmeste stranden mindre enn fem minutters gange unna. En elegant restaurant og to barer – ved bassenget – tilbyr en kombinasjon av middelhavsmat og moderne retter, med vekt på glutenfrie retter.

De Beste Rimelige luksushoteller i Bacvice

Hotel Park
Hotel Park

Hotel Park

Vis på kart

Hotel Park er et 5-stjerners hotellet beleilig plassert i Split.

Renseritjenester er tilgjengelig på hotellets område. Hotellgjester som trenger transport til/fra flyplassen, kan avtale dette i resepsjonen. Hotellet tilbyr konferansefasiliteter med data- og forretningstjenester.

Gjestene kan nyte et spredt utvalg av både alkoholdige og alkoholfrie drinker i husets bar/lounge. Hotellet har en egen selvbetjent parkeringsplass. Hotellet tilbyr betjent parkering for sine hotellgjester. En vennlig og hjelpsom portvakt står alltid klar for å hjelpe deg med enhver forespørsel.

Hotellgjestene har tilgang til både en jacuzzi eller et boblebad på hotellets område. Kostnadsfri internettilgang er blant fasilitetene som er inkludert på hotellrommene.

På jakt etter et bedre måltid? Hotellet tilbyr minst én fullservice restaurant på stedet. Om været tillater det, er utendørs svømmebassenget et perfekt sted å nyte livet ved. Et moderne helsestudio utrustet med vektløfting-maskiner er tilgjengelig for hotellets gjester. Vaskeritjenester kan ordnes mot et tillegg.

Bacvice Beach er den mest populære stranden i Split,

Bacvice-området er også det beste alternativet for deg som vil bo i Split, få med deg utelivet, og samtidig bo i nærheten av stranden.

image 142 - Destinasjoner, Europa cat, Kroatia, Split - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Bacvice-området

Bacvice strand er en populær strand i byen Split i Kroatia. Stranden ligger i nærheten av sentrum av Split og er lett tilgjengelig med offentlig transport eller til fots. Stranden er kjent for sine krystallklare vann og finkornede sand, og er et perfekt sted å tilbringe dagen ved sjøen.

Stranden har også en rekke fasiliteter, inkludert dusjer, toaletter og solsenger, samt en rekke kafeer og restauranter i nærheten. Stranden er også et populært sted for vannsportaktiviteter, som for eksempel vannski og paragliding. Det er også mulig å finne en rekke barer og nattklubber i nærheten av stranden, noe som gjør at Bacvice kan være et livlig sted med en hyggelig atmosfære.

Bacvice strand tilbyr en rekke fasiliteter for reisende, inkludert dusjer og toaletter, solsenger og parasoller, samt en rekke kafeer og restauranter i nærheten. Stranden er også et populært sted for vannsportaktiviteter, som for eksempel vannski og paragliding. Det finnes også en rekke barer og nattklubber i nærheten av stranden, noe som gjør at Bacvice kan være et livlig sted med en hyggelig atmosfære. Du kan sjekke med personalet ved stranden eller turistkontoret for å få informasjon om de nøyaktige fasilitetene og tjenestene som tilbys ved Bacvice strand.

Det kan være lurt å sjekke med personalet ved stranden eller turistkontoret for å få informasjon om de nøyaktige fasilitetene og tjenestene som tilbys ved Bacvice strand.

Vannsportaktiviteter i Bacvice

Bacvice strand er et populært sted for vannsportaktiviteter i Split, Kroatia. Her er noen av vannsportaktivitetene du kan forvente å finne ved Bacvice strand:

 1. Vannski: Vannski er en aktivitet der du drar deg selv på en vannski bak en båt ved hjelp av en linje. Dette kan være en morsom og spennende aktivitet for de som liker fart og adrenalin.
 2. Paragliding: Paragliding er en aktivitet der du flyr i lufta ved hjelp av en paraply-lignende enhet som dras bak en båt. Dette kan være en morsom og minneverdig opplevelse for de som ønsker å se området fra luften.
 3. Dykking: Bacvice strand ligger i nærheten av krystallklart vann, noe som gjør det til et perfekt sted for dykking. Det kan være mulig å leie dykkeutstyr og delta på dykkekurs ved stranden.
 4. Andere vannsportaktiviteter: Det kan være mulig å finne andre vannsportaktiviteter ved Bacvice strand, som for eksempel stand-up paddleboarding eller jet skiing. Det kan være lurt å sjekke med personalet ved stranden eller turistkontoret for å få informasjon om de nøyaktige aktivitetene som tilbys.

Utelivet i Bacvice, Split, Kroatia

Utelivet i Bacvice, Split, Kroatia, er livlig og kan tilby en rekke muligheter for reisende. Her er noen av de tingene du kan forvente å finne i utelivet ved Bacvice:

 1. Kafeer og restauranter: Det finnes en rekke kafeer og restauranter i nærheten av Bacvice strand, som tilbyr et utvalg av mat og drikke. Du kan finne alt fra enkle sandwich-steder til mer formelle restauranter i området.
 2. Barer og nattklubber: Det finnes også en rekke barer og nattklubber i nærheten av Bacvice strand. Dette kan være et perfekt sted for de som ønsker å utforske Split’s uteliv og ha det gøy om kvelden.
 3. Spesielle arrangementer og konserter: Bacvice strand og området rundt kan også være vertskap for spesielle arrangementer og konserter gjennom året. Det kan være lurt å sjekke ut kalenderen til turistkontoret for å se om det er noen spesielle arrangementer eller konserter som finner sted i området under besøket ditt.

Utelivet ved Bacvice strand.

Populære utflukter fra Bacvice

Det finnes en rekke populære utflukter du kan vurdere å ta fra Bacvice strand i Split, Kroatia. Her er noen forslag:

 1. Besøk Dioklecijanpalasset: Dette historiske palasset er et av de mest populære turistmålene i Split, og tilbyr et innblikk i byens historie og kultur. Du kan vandre gjennom palasset og se de mange utstillinger og artefakter som finnes der.
 2. Utforsk Marjan Hill: Marjan Hill er et populært område for turgåing og utsikt i Split, og tilbyr panoramautsikt over byen og Middelhavet. Du kan vandre gjennom skogen og se de mange parkene og grøntområdene som finnes i området.
 3. Besøk Klis Fortress: Klis Fortress er en historisk borg som ligger i nærheten av Split, og tilbyr panoramautsikt over byen og omgivelsene. Du kan vandre gjennom borgen og lære om dens historie og betydning.
 4. Ta en båttur: Det finnes en rekke flotte steder å besøke

Video: TOP 5: Best Beaches in Split, Croatia

Strendene i denne videoen er:

 • Bene-stranden
 • Kašjuni-stranden
 • Bačvice-stranden
 • Žnjan-stranden
 • Trstenik-stranden

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Bacvice – Her bor du hvis du vil få med deg utelivet i Split». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Split, Kroatia

Populære aktiviteter i Bacvice

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.