photo 1574756693887 51d908326a5d scaled - Destinasjoner, Europa cat, Frankrike, Paris - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Her bor du i nærheten av Triumfbuen – midt i det bankende hjertet av Paris (2022)

Triumfbuen ligger i det 8. arrondissementet og regnes som et av de mest berømte monumentene i Paris. Det ligger i den vestlige enden av Champs-Élysées på Place Charles de Gaulle. Champs-Élysées regnes som en av de mest luksuriøse handlegatene i Paris.

Her er de beste hotellene ved Triumfbuen

Hotel Splendid Etoile har en fantastisk beliggenhet rett over Avenue des Champs-Élysées, med vinduer som kan åpnes rett mot Triumfbuen. Hotellet tilbyr rom i Louis XV-stil med marmorbad og soverom i moderne stil.

Royal Magda Etoile Hotel er et sjamerende 3-stjerners hotell med beliggenhet 7 minutter til fots fra Triumfbuen. Hotellet holder en god standard, og ligger i mellomsjiktet når det gjelder pris. 

Le Tsuba Hotel ligger 10 minutter til fots fra Triumfbuen. Her kan du nyte både massasje og ta ulike behandlinger, eller du kan ta en tur innom hotellets bar/lounge. Hotellet innehar 4 stjerner og har også et eget treningssenter og badstue tilgjengelig.

Skjermbilde - Destinasjoner, Europa cat, Frankrike, Paris - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Bare et steinkast fra Champs-Elysées og Triumfbuen, ligger Hotel Napoleon Paris. En veldig parisisk opplevelse i et herskapshus.

Innredningen på dette sjarmerende hotellet er inspirert av en av Frankrikes mest herlige epoker – fra keiser Napoleon Bonaparte. Med sitt utvalg av koselige rom, vakre suiter eller store sammenhengende rom, er Hôtel Napoléon perfekt for familier eller par som vil ta en tur til romantikkens by.

Hotellet ligger i det berømte 8. arrondissement, et av Paris elegante eksklusive nabolag, og er ideelt plassert for shopping eller forretningsreiser, og ligger i nærheten av hovedstadens ikoniske monumenter.

Her har du funnet din ideelle parisiske adresse, bare få meter fra Triumfbuen. Her, i det bankende hjertet av Paris, kombineres fransk gjestfrihet og eleganse.

Denne drømmeplasseringen gir deg friheten til å utforske hovedstaden, inkludert dens motebutikker og museer. Under oppholdet i denne majestetiske bygningen kan du oppleve hvordan det er å leve det blendende og sublime livet til en parisier.

Nyt den eksepsjonelle utsikten over Triumfbuen fra rommet ditt eller fra glasstaket.

Her kan du rusle gatelangs på nydelige brosteinsgater og nyte den storslagne atmosfæren i Paris.

Triumfbuen i Paris

Triumfbuen i Paris er kjent over hele verden som et symbol på Parisisk pomp og prakt. Den ble oppført av keiser Napoleon I i 1806, for å minne om Frankrikes militære dyktighet (og den stolte herskeren selv), og den 50 meter høye dekorerte buen kroner vestenden av Champs-Elysées, byens mest ikoniske aveny. Triumbuen ligger på Place Charles de Gaulle, tidligere kalt Place de l’Étoile (Stjerneplassen), der 12 avenyer møtes. På grunn av sin betydningsfulle plass i den franske historie er Triumfbuen en av Paris’ største turistattraksjoner.

Når du besøker Triumfbuen kan du gå rundt basen og under buene gratis. Det koster derimot litt penger å gå opp i bygget. Det er ca. 280 trapper til toppen, og her får du en nydelig utsikt over Paris. For å komme seg dit kan man følge den underjordiske passasjen på Champs-Elysées. Denne tar deg til foten av Triumfbuen.

Langs innsiden ser du navnene til 660 generaler, hvor det er påført en linje under navnet dersom de døde i kamp. Utvendig ser du de store relieffene. På en av sidene kan du se ansiktet til Napoleon.

Nedenfor Triumfbuen ligger graven til en ukjent soldat drept i 1. verdenskrig. Hver kveld klokken 18.30 blir den evige flammen ved graven gjenopptatt med en seremoni, en tradisjon som ikke en gang ble avbrutt under Nazistenes okkupasjon av Paris.

Hvis du ønsker å ta trappen opp til toppen av Triumfbuen, vil du få en flott opplevelse. Utsikten er fantastisk, og du kan se nesten alle de kjente landemerkene i Paris. Samtidig kan du se den hektiske trafikken som omringer Triumfbuen!

Det er verdt å klatre opp til toppen bare for å se utsikten nedover Champs-Elysées, mot Place de la Concorde og Louvre-museet. Det er ingen bedre måte å sette pris på hvor storslått og imponerende denne gaten er enn ovenfra!

Når er den beste tiden å besøke Triumfbuen?

Den beste tiden å besøke er etter kl. 18:30, når flammen til den ukjente soldaten er tent og Champs-Elysées bades i skimrende lys.
Lurer du på hvor lenge du må vente i kø? Last ned appen «Affluences» eller sjekk denne nettsiden for live informasjon.

Åpningstider og billetter til Triumfbuen

Her kan du bestille billetter til Triumfbuen

Siste innslipp er 45 min før stenging. Det tas i mot kun et visst antall besøkende om gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.