Destinasjoner, Europa cat, Tsjekkia

Karlin – For deg so besøker Praha på et budsjett

lazy - Destinasjoner, Europa cat, Tsjekkia - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Velkommen til vår blogg om Karlin – en av Prahas mest sjarmerende og prisgunstige bydeler! Karlin, som ligger ved bredden av elven Vltava, er et perfekt sted å bo og utforske dersom du ønsker å oppleve den tsjekkiske hovedstaden på et budsjett. Med sin unike blanding av historie, kultur og trendy byliv, er dette nabolaget en skjult perle i hjertet av Praha.

Karlin er kjent for sin vakre arkitektur, som spenner fra det klassiske 19. århundre til moderne bygninger. Blant de mest kjente landemerkene finner du St. Cyril og Methodius Kirken, samt Negrelli Viadukt – en av de eldste jernbanebroene i Europa. I tillegg til disse historiske skattene, er Karlin et blomstrende kreativt sentrum, med en rekke gallerier, teatre og uavhengige kunstneratelierer.

Gatelivet i Karlin er like fargerikt som dets historie. Her finner du et bredt spekter av kafeer, barer og restauranter som serverer både tradisjonell tsjekkisk mat og internasjonale retter. Området har også flere parker og grøntområder som er ideelle for å slappe av, ta en piknik eller nyte en rolig spasertur langs elvebredden.

Hvis du er interessert i shopping, vil du ikke bli skuffet over Karlin. Området har et mangfold av butikker og markeder som tilbyr alt fra vintage klær og antikviteter til håndlagde suvenirer og delikatesser. Det er også enkelt å komme seg til resten av Praha fra Karlin, takket være gode offentlige transportforbindelser, inkludert trikker, busser og metro.

Så, hvis du drømmer om å utforske Praha uten å bruke en formue, er Karlin stedet for deg. Gjennom denne bloggen vil vi dele tips og anbefalinger om hva du kan gjøre, hvor du kan spise, og hvordan du kan få mest mulig ut av ditt opphold i dette sjarmerende nabolaget. Følg med for inspirerende innlegg og oppdateringer som vil hjelpe deg med å planlegge den perfekte turen til Karlin og Praha!

Her er de beste stedene å bo i Karlin

De billigste hotellene i Karlin:

Hostel Elf

Hostel Elf Karlin Praha
Hostel Elf Karlin Praha

Vis på kart

Hostel ELF ligger 5 minutters gange fra sentralstasjonen Florenc og 10 gange fra sentralbanestasjonen. Romslige og fint vandrerhjemmet med Wi-Fi på rommene og et ‘fantastisk kjøkken’, samt en høyt priset BBQ-aften tre ganger i uken.

Vis hostel

3 Beste Mellomklassehoteller i Karlin:

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague
Hotel Royal Prague

Vis på kart

Hotel Royal Prague ligger ved en elv i bydelen Praha 8, med forbindelse til et kjøpesenter. Et par kulturelle høydepunkter er Den astronomiske klokken i Praha og Karlsbroen, mens Det gamle torget og Wenzelsplassen er noen av områdets populære attraksjoner. 

Vis hotell

Alwyn

Hotel Alwyn
Hotel Alwyn

Vis på kart

Det renoverte Hotel Alwyn tilbyr romslige rom med Hästens-senger av høy kvalitet, LCD-TV og gratis Wi-Fi. Du kan spasere til gamlebyen, og undergrunnsstasjonen Florenc ligger 400 meter unna.

Vis hotell

Hotel Mucha

Hotel Mucha Praha
Hotel Mucha Praha

Vis på kart

Det historiske hotellet Mucha ligger 200 meter fra Florenc metrostasjon, og tilbyr enkel tilgang til hjertet av Praha. De romslige rommene har gratis Wi-Fi og kaffe- og tekoker. Pudderporten i Prahas gamleby ligger en 10-minutters spasertur unna, og gamlebytorget med astronomiske klokken kan nås innen 20 minutters gange. Elven Vltava ligger bare 400 meter unna.

Vis hotell

3 Beste Familievennlige hoteller i Karlin:

Adeba Hotel

Hotel Adeba
Hotel Adeba

Vis på kart

Adeba Hotel ligger i Praha, 1,5 km fra PALLADIUM, og har bagasjeoppbevaring, safe og en parkeringsplass på hele eiendommen. Lokalet er bygget i en kongelig stil, og består av 99 rom. Det ligger i Praha 09-distriktet, bare noen få minutters gange fra Antony. Praha statsopera ligger 20 minutters gange unna. Den attraktive eiendommen ligger i et travelt område, en kort spasertur fra et teater, et museum og en opera. Hotellet tilbyr elegante rom med safe og med plass til bærbar datamaskin og buksepresse. Alle rommene her har mikrobølgeovn, vannkoker og kjøleskap.

Vis hotell

Hotel Merkur

Hotel Merkur Praha
Hotel Merkur Praha

Vis på kart

Hotel Merkur ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Praha 1 i Praha. Et par kulturelle høydepunkter er Den astronomiske klokken i Praha og Karlsbroen, mens Det gamle torget og Wenzelsplassen er noen av områdets populære attraksjoner.

Vis hotell

Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague
Grandior Hotel Prague

Vis på kart

Grandior Hotel Prague er et 5-stjerners hotellet beleilig plassert i Prague. Hotellgjester som trenger transport til/fra flyplassen, kan avtale dette i resepsjonen. Hotellet tilbyr konferansefasiliteter med data- og forretningstjenester. En vennlig og hjelpsom portvakt står alltid klar for å hjelpe deg med enhver forespørsel. Renseritjenester er tilgjengelig på hotellets område. Gjestene kan nyte et spredt utvalg av både alkoholdige og alkoholfrie drinker i husets bar/lounge. Hotellet er fullstendig røykfritt. Minibank er tilgjengelig på hotellets område. Hotellgjestene har tilgang til både en jacuzzi eller et boblebad på hotellets område. Start dagen med en herlig og kostnadsfri kontinental frokost på hotellet. Kostnadsfri internettilgang er blant fasilitetene som er inkludert på hotellrommene. Vaskeritjenester kan ordnes mot et tillegg.

Vis hotell

3 Beste Rimelige luksushoteller i Karlin:

Hilton Prague

Hilton Prague
Hilton Prague

Vis på kart

Det nyrenoverte Hilton Prague Hotel ligger i gangavstand fra de største severdighetene i gamlebyen i Praha og kjøpesenteret Palladium, og tilbyr komfort og utmerkede fasiliteter. Du kan beundre panoramautsikten fra den prisbelønte Cloud 9 Sky Bar. Du kan få servert grillet kjøtt, fisk og ulike vegetarretter i The Able Butcher, mens Café Bistro er døgnåpen. Du kan kostnadsfritt benytte deg av et toppmoderne treningssenter med solterrasse, innendørsbasseng og spa. Hilton Prague Hotel ble kåret til Tsjekkias ledende hotell for 3. år på rad av World Travel Awards 2017.

Vis hotell

Cosmopolitan Hotel Prague

Cosmopolitan Hotel Prague
Cosmopolitan Hotel Prague

Vis på kart

Ligger rett over veien fra søsterhotellet, Art Deco Imperial, i gamlebyen. Cosmopolitan ligger i et ganske travelt område, men det er en kort spasertur (fem minutter) til elvens relative ro. Det er mange butikker og kafeer i nærheten, og både Wenceslas Square og Old Town Square kan nås på mindre enn 15 minutter til fots.

Vis hotell

Hotel King David Prague

Kosher Hotel KING DAVID Prague
Kosher Hotel KING DAVID Prague

Vis på kart

Hotellet ligger på den travle, butikkfylte Hybernska-gaten i New Town, en kort spasertur fra Wenceslas Square og store severdigheter som Kommunehuset og statsoperaen (begge fem minutter til fots), Gamlebytorget (10 minutter), og det jødiske kvarteret (15 minutter). Det er også bare 250 meter fra sentralbanestasjonen.

Vis hotell

Leiligheter og herberger med selvhusholdning er lett tilgjengelige.

Dette er ikke et turistområde, så du finner ikke historiske attraksjoner eller hotell med store navn, men leiligheter og herberger med selvhusholdning er lett tilgjengelige.

Karlin - For deg so besøker Praha på et budsjett

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Karlin – For deg so besøker Praha på et budsjett». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Praha

Populære aktiviteter i Praha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.