ASIA, Destinasjoner, Phuket, Thailand

Patong Phuket – Hit reiser de single (2023)

Patong Phuket – Hit reiser de single – Patong er det viktigste turistområdet i Phuket, stranden er ofte fylt med hundrevis av mennesker på lenestoler, jetski og folk som selger alt fra iskrem til massasjer, solbriller, klær, «heldige ballonger» (aka lykter) og sååååå mye mer! Gatene i Patong er strødd med barer, damegutter, skreddersøm, ping-pong-show og søppel.

De beste hotellene i Patong

2 Billigste hotellene/vandrehjemmene i Patong:

Nyt strandutsikten fra soloppgang til solnedgang ved svømmebassenget på taket. Patong Beach eller Bangla Walking Street bare noen få skritt unna med 24 timers resepsjonstjenester, slik at du kan oppleve det beste fra Phuket hele dagen og natten mens du bor hos oss på BearPacker Hostel.

Det vennlige personalet er ekspert på det lokale Patong-området, turer og utflukter til øya Phuket, bare spør BearXPert. Sosialiser deg med eierne og de ansatte, ​eller møt nye venner fra hele verden på Hi-Bear-nation-området.

Nyt velsmakende thailandske eller vestlige retter fra restauranten på stedet. Vandrerhjemmet tilbyr følgende fasiliteter: Gratis høyhastighets WiFi, håndklær og sengetøy inkludert, Motorsykkelparkering Utendørs svømmebasseng, Heis, fellesrom, Kabel-TV, tilgang til nøkkelkort, verdipapirskap, grill, varme dusjer, hårføne.

Døgnåpen CCTV-verdipapirer, flyplasstransport, tur- / reisepult, posttjeneste, vaskerom.

Lupta Hostel ligger en 5-minutters spasertur fra den vakre Patong-stranden og Bang La-veien – den eneste gågata i Patong. Det er innen 10 minutters gange fra Jungceylon kjøpesenter – det fineste kjøpesenteret i Phuket.

Vandrerhjemmet tilbyr forskjellige rom, inkludert et privat rom, 4-sengs sovesal for kvinner, 4-sengers blandet sovesal, 8-sengers blandet sovesal. Alle senger er utstyrt med gardin for privatliv.

Vandrerhjemmet inkluderer også følgende fasiliteter: Fellesområde med TV / Klimaanlegg / Gjesteskap / Leselys / 24 timers CCTV sikkerhetskamera og nøkkelkortlåsesystem.

Lett frokost inkludert / gratis wi-fi / dusj med varmt vann / vaskemaskin.

3 Beste Mellomklassehoteller i Patong:

Plassert i hjertet av Patong, er Breezotel et ideelt sted for å oppdage Phuket. Herfra kan gjestene nyte tilgang til alt det den livlige byen har.

Med sin praktiske beliggenhet tilbyr hotellet lett tilgang til byens må se-destinasjoner. Gå inn i et av de 48 innbydende rommene og unnslippe dagens stress med et stort utvalg av fasiliteter som TV LCD / plasmaskjerm, gratis pulverkaffe, håndklær og internettilgang.

Breezotel det perfekte utgangspunkt for å nyte ditt opphold i Phuket.

Swiss Palm Beach Hotel i Phuket Thailand ligger i en vakker anlagt hage i et rolig område av Northern Patong Beach. Et fredelig sted å nyte en avslappende ferie i en vennlig atmosfære.

Nyt solen på en hvit sandstrand, eller svøm i det krystallklare vannet i Andamanhavet, bare 150 m fra hotellet og 500 meter fra det fargerike nattelivet og utmerkede shoppingmuligheter.

Holiday Inn Resort Phuket ligger perfekt til i hjertet av Patong, Phukets mest berømte strand. Holiday Inn Resort Phuket er en oase midt i Patong og ligger innen gangavstand til shopping, restauranter og natteliv, bare noen skritt fra stranden.

10 minutter fra kjøpesenteret Jungeceylon, nattelivet Soi Bangla og Patong-stranden ligger rett over veien. Holiday Inn Resort Phuket er kjent for sin utmerkede frokostbuffé og mat av høy kvalitet på feriestedets fire restauranter.

Holiday Inn Resort Phuket tilbyr daglige gjesteaktiviteter og dedikerte barnefasiliteter. Et forfriskende spa og flere bassenger i tropiske hager gir mange valg for å nyte dagene. Ganske enkelt Patongs beste valg.

Holiday Inn Resort Phuket ligger perfekt til i hjertet av Patong, Phukets mest berømte strand. Holiday Inn Resort Phuket er en oase midt i Patong og ligger innen gangavstand til shopping, restauranter og natteliv, bare noen skritt fra stranden.

10 minutter fra kjøpesenteret Jungeceylon, nattelivet Soi Bangla og Patong-stranden ligger rett over veien. Holiday Inn Resort Phuket er kjent for sin utmerkede frokostbuffé og mat av høy kvalitet på feriestedets fire restauranter.

Holiday Inn Resort Phuket tilbyr daglige gjesteaktiviteter og dedikerte barnefasiliteter. Et forfriskende spa og flere bassenger i tropiske hager gir mange valg for å nyte dagene. Ganske enkelt Patongs beste valg.

3 Beste Familievennlige hoteller i Patong:

Det glitrende Andamanhavet og sandstrendene ved Patong Beach ligger bare 5 meter fra hotellet. Opplev et av de mest livlige feriedestinasjonene i Asia, og bo på Seaview Patong Hotel, som ligger i utkanten av byen hvor stranden er urørt.

Bare noen få minutters gange unna Patong sentrum. Her finner du spennende gatemarkeder, kjøpesentre og ferske sjømatrestauranter. Ta turen ned Bangla Road gågate. Etter et besøk i byen kan du trekke deg tilbake til hotellrommet og nyte havutsikten fra hotellet.

Patong-hotell er ideelt for bryllupsreisende og tilbyr store suiter med private balkonger med utsikt over stranden. Det perfekte stedet for vakre solnedganger. Par kan dele gleden av spa-behandlinger på Samunprai Spa.

Få det beste fra begge verdener på Deevana Patong Resort & Spa med 235 rom.

Feriestedet ligger i sentrum av Phukets mest populære destinasjon – Patong, bare noen få minutter fra den berømte Bangla Roads natteliv, shopping- og underholdningssenteret Jungceylon og selvfølgelig den fantastiske gyldne sanden på Patong Beach.

Burasari Phuket er der det gode livet blir bedre! Et fredelige boutiquestil-hotell, ligger bare 50 meter fra Patong Beach, Phuket øyas livlige distrikt og et av Thailands største feriedestinasjoner.

Slapp av i deres smarte, stilige rom der luksus og komfort går hånd i hånd. Kos deg i de nydelige bassengene. Sosialiser med venner i bassengbaren.

Nyt øyas beste thailandske og lokale mat og drikke. Ta en titt på den prisbelønte Spa Burasari for deilige behandlinger.

4 Beste Rimelige luksushoteller i Patong:

Avista Hideaway Phuket Patong – MGallery, som ligger på høyden av Patongs-ås, tilbyr en enestående utsikt over de to buktene.

Feriestedet er i en frodig tropisk jungel, nær Freedom Beach og det krystallklare vannet. Ta gratis skyttelbuss som bringer deg til Patong Beach eller Jungceylon kjøpesenter hele dagen. Avista Hideaway Phuket Patong – MGallery Hotel Collection ligger på Patong Hill, en 10-minutters kjøretur fra det mest kjente nattelivsområdet.

Oppdag Phukets praktfulle skatt for et minneverdig opphold i landet med de tusen smilene.

Mai House Patong Hill, er en oase av moderne thailandsk kultur og avslapning, ligger høyt på en frodig tropisk åsside med utsikt over Patong-stranden og det glitrende Andamanhavet.

Det er gratis å bruke Wi-Fi i hele rommet, en gratis minibar som tilbyr deg daglige forfriskninger og et skrivebord, alle tilbyr moderne bekvemmeligheter.

Crest er et inspirerende og radikalt, luksuriøst miljøvennlig feriested.

Crest Resort ligger på en åsside, på den vakre Tri Trang-stranden, rett utenfor Patong, omgitt av tropisk regnskog og fantastisk 240 ° utsikt over Andamanhavet.

B-Lay Tong Beach Resort har en praktisk beliggenhet på toppen av Patong Beach, og tilbyr direkte tilgang til hele Patong og enkel tilgang til andre deler av Phuket Island. Patong Beach har noe for enhver smak, fra hvite sandstrender og turkise hav til et mangfold av utesteder og moderne kjøpesentre, så vel som tradisjonelle thailandske markeder.

B-Lay Tong resort er en virkelig unik opplevelse. De er vert for en samtidskunstutstilling som roteres regelmessig, og kunst i graffiti-stil pryder interiørene og utsiden av bygningene.

Restauranten er også en hit, med deres kjøkken i regi av en anerkjent internasjonal kokk. Deres gjesterom har kunstneriske blandinger av farger. Perfekt for å slappe av.

Her er de beste stedene å bo i Phuket

Patong-aromaen er en NOE som brenner I neseborene, men ikke bekymre deg, du vil snart bli vant til det, heldigvis når det regner, blir lukten borte.

Et greit sted å bo til en billig penge er The Royal Palm Beach Front. Kun få skritt fra Betong Beach og 10 min fra den livlige Soi Bangla-gaten.
Beregn ca. 1 time å kjøre til Phuket internasjonale lufthavn.

Patong Beach antas å ha noen av de beste markedsplassene i Phuket, den har et stort utvalg av markeder som selger «designer» klær, vesker, klokker, sko og mye mer, så vel som ikke designer klokker, lommebøker, klær, sko , hatter osv. De fleste av leverandørene ser ut til å selge det samme for varierende priser. Prisen vil avhenge av hvordan du spør, hva du sier eller hvordan du ser ut.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Patong Phuket – Hit reiser de single».
Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste nettsidene for å reise billig

1 Bestill flybillett

Bruk Skyscanner for flybilletter. Dette er vår favoritt. De søker via flyselskaper over hele verden, og du unngår å overse den billigste billetten.

2. Bestill overnatting

Du kan bestille vandrerhjem/hostel via Hostelworld. De har det beste utvalget, og en god pris. Hvis du vil bo på hotell bruker du Hotels.com. De vinner alle pristester!

3 Ikke glem reiseforsikring

Reiseforsikring vil beskytte deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Dette må du ha hvis noe skulle gå galt. Kontakt ditt forsikringsselskap.

4. Bestill billetter til lokale aktiviteter online

Bruk Get Your Guide når du skal spare penger på lokale aktiviteter som museer, show og teater. Det er billigere online, og billettene tar deg forbi køen.

5. Sjekk vår ressursside

Her er de beste selskapene du bør bruke når du reiser! Jeg lister opp alle de jeg bruker for å spare penger når jeg reiser – og jeg tror de vil hjelpe deg også!

Her er de beste hotellområdene i Phuket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.