Destinasjoner, Dubrovnik, Europa cat, Kroatia

Srebreno – Hit reiser du med kjæresten (2023)

Srebreno - Hit reiser du med kjæresten

Oppdatert 16. januar 2023

Srebreno er et lite ferieområde langs kysten ved Dubrovnik i Kroatia. Det er et populært sted for par å bo, da det har en rolig atmosfære og vakre strender. Det er også nær Dubrovnik sentrum, som er kjent for sin historie og arkitektur.

Det finnes flere fine restauranter i Srebreno, som serverer tradisjonell kroatisk mat og sjømat. Det er også noen få butikker og markeder der man kan kjøpe lokale varer og souvenirs.

Det finnes flere aktiviteter man kan gjøre i Srebreno, som for eksempel å leie en båt for å utforske kystlinjen eller å ta en dagstur til Dubrovnik for å besøke byens gamleby.

Man kan komme seg til Srebreno ved å ta bussen fra Dubrovnik sentrum eller ved å leie en bil og kjøre langs kysten. Det er også mulig å ta en ferge fra Dubrovnik til Srebreno hvis man ønsker å komme dit med båt.

2 Beste Mellomklassehoteller i Srebreno:

Rooms Raic med utsikt over gamlebyen i Dubrovnik
Rooms Raic med utsikt over gamlebyen i Dubrovnik

Rooms Raic

Vis på kart

Raič ligger 10 minutters gange fra Dubrovniks gamleby og 500 meter fra rullestein- og sandstrender. Flott møblert balkong med utsikt over gamlebyen i Dubrovnik. Du finner en taubane 500 meter fra Rooms Raic, med panoramautsikt over gamlebyen i Dubrovnik og omkringliggende øyer. Orlandos søyle, et symbol på Dubrovniks uavhengighet, ligger 700 meter fra overnattingsstedet. Rooms Raic ligger i nærheten av stranden i Dubrovnik.

3 Beste Familievennlige hoteller i Srebreno:

Sea View Apartments - Stella Maris
Sea View Apartments – Stella Maris

Sea View Apartments

Vis på kart

Alle boenhetene vender ut mot gamlebyen og Adriaterhavet. Innen 700 meter finner du bussholdeplassen Pile med regelmessige forbindelser til flyplassen og andre områder av byen. Apartments Sea View ligger 3,5 km fra Dubrovnik bussterminal og fergekai, og 18 km fra Dubrovnik lufthavn. Hvis du vil oppleve vakre naturomgivelser, kan du dra til Banje-stranden og Lokrum. Dubrovnik kabelbane og Dubrovnik akvarium er også verdt et besøk.

MirÓ Studio Apartments
MirÓ Studio Apartments

MirO Studio Apartments

Vis på kart

Miró Studio Apartments Dubrovnik ligger noen få meter fra kysten av Adriaterhavet, ved inngangen til gamlebyen i Dubrovnik. Steder som bymurene i Dubrovnik og den barokke katedralen ligger bare en kort spasertur unna. Alle de moderne leilighetene har flatskjerm-TV med satellittkanaler og et fullt utstyrt kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og kjøleskap. Leilighetene har også sittehjørne og DVD-spiller.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Srebreno:

Art House Dubrovnik - utsikt over gamlebyen i Dubrovnik
Art House Dubrovnik – utsikt over gamlebyen i Dubrovnik

Art House Dubrovnik

Vis på kart

Art House Dubrovnik ligger i bydelen Gamlebyen i Dubrovnik i Dubrovnik. De kan skryte av den beste beliggenheten i Gamlebyen, hovedtorget, med alle vinduer ut mot St. Blaise’s Church, Stradun og hovedgaten. Art House Zanze ligger 300 m fra Buza Beach og 350 m fra Porporela Beach. Ligger 450 m fra stranden Šulić og 300 m fra Onofrios fontene.

Amorino of Dubrovnik Apartments - fin utsikt mot gamlebyen i Dubrovnik og havet.
Amorino of Dubrovnik Apartments – fin utsikt mot gamlebyen i Dubrovnik og havet.

Amorino of Dubrovnik Apartments

Vis på kart

Amorino of Dubrovnik Apartments ligger i nærheten av stranden i Dubrovnik. Hotellet har utsikt mot havet og gamlebyen i Dubrovnik. Amorino Of Dubrovnik Apartments ligger i Ploce-distriktet i Dubrovnik, en 8-minutters spasertur fra den historiske kjernen i Dubrovnik. Gamlebyen i Dubrovnik – Pile Gate ligger 1,2 km fra leiligheten, mens Banje-stranden ligger 400 meter unna. Den nærmeste flyplassen er Dubrovnik flyplass, 15 km fra eiendommen.

Srebreno – Hit reiser du med kjæresten

Srebreno tilbyr virkelig en helt annen opplevelse av Dubrovnik, komplett med vakre små øyer og nye hotellanlegg.

Selv om det er litt utenfor byområdene, går det regelmessig lokale busser og båter til Srebreno. Dette gjør dette området til det perfekte valget for besøkende som vil ta et bad i Azurehavet og slappe av på stranden vekk fra folkemengdene, mens du av og til tar turer til sentrum for litt sightseeing.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Srebreno – Hit reiser du med kjæresten«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellene i Dubrovnik

Populære ting å gjøre i Dubrovnik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.