Sko

Populære Damesandaler & Flip Flops (2021)

Gjør deg klar for sommeren, og kjøp trendy og praktiske sandaler og flip flops på nett. Vi har samlet de mest populære merkene som går igjen blant tester og i moteblader i Norge og Europa.

Nike Benassi

Nike Benassi Hvit/Rød
Nike Benassi Hvit/Rød

Nike Benassi sandal til dame har en fôret overdel med en tøff logo for god komfort og en sporty stil. En mellomsåle og yttersåle av skum gir lett støtbeskyttelse. Syntetisk overdel med jerseyfôr og skum for komfortPhylon-skum i mellomsålen og yttersålen for lett demping.

Sandalene får du her

Inuikii Slipper Woven Stones

Inuikii Slipper Woven Stones
Inuikii Slipper Woven Stones

Slippers fra Inuikii. Flettet kryssede bånd over foten. Dekorative steiner øverst. Formede såler.

Slippers kan kjøpes hos Inuikii.

Hoka One One Ora Recovery

Hoka One One Ora Recovery
Hoka One One Ora Recovery

Sandal for å avlaste føttene etter lange løp. Også perfekt til hverdagsbruk. Uansett om du restituerer deg fra en lang løpetur, en konkurranse eller bare etter en lang dag, kommer våre slip-ons til å hjelpe deg. De puster og er veldig dempende. De er den perfekte reisepartneren siden de kan brettes sammen og tas med i håndbagasjen. Snart kommer du til å begynne å lete etter unnskyldninger for å aldri ta dem av deg.Meget behagelig. Særdeles god støtdemping.

Sandalene fra Hoka One One finner du her

STAUD – SANDAL CHRIS

STAUD - SANDAL CHRIS

Sandal Chris fra Staud. Elegant skinnsandal med dekorative stropper over foten. Sandalen har en åpen tå med en kantet underside. Materialet har en fin glans og innsiden av skoen er i rød farge.

Sandaler Chris fra Stand finner du hos Wakakuu.

Birkenstock – Arizona NU Oiled SFB sandaler – Brun

Birkenstock - Arizona NU Oiled SFB sandaler - Brun
Birkenstock – Arizona NU Oiled SFB sandaler – Brun

BIRKENSTOCK Arizona er en ekte klassiker. Denne individuelt justerbare unisex-to-stroppsandalen er nå tilgjengelig i en uformell versjon i oljet nubuckskinn. Det myke skinnet har en åpen selvfinish og understreker det håndlagde og naturlige utseendet til disse stilige sandalene.
Anatomisk formet korklatex fotbed

Du finner Birkenstock her

Birkenstock Gizeh Birkoflor

Birkenstock Gizeh Birkoflor
Birkenstock Gizeh Birkoflor

Birkenstock Gizeh Birkoflor. Populær Gizeh-sandal fra Birkenstock. Fotsengens anatomiske utforming gjør at føttenes muskler vennlig men bestemt tvinges til å begynne å bevege seg på en naturlig måte. Da sette blodsirkulasjonen igang i hele foten. Utsiden er laget av den høykvalitative skinnimitasjonen, birkoflor, og fotsengen i naturkork.

Dette paret finner du her

HAVAIANAS Slim Black

HAVAIANAS Slim Black
HAVAIANAS Slim Black

Med Denne bestselgeren eier du stranden i sommer. Kommer i en regnbue med farger som passer enhver stil. Denne feminine stilen har en slank såle og stropper, og holder føttene svale og behagelige fra solpregete dager til luftige sommernetter.

Havaianas kan du nå bestille fra Bubbleroom.

Birkenstock Arizona Habana skinn smal

Birkenstock Arizona Habana skinn smal
Birkenstock Arizona Habana skinn smal

En virkelig klassisk Birkenstock-sandal i skinn. Original fotseng i kork og naturlateksblanding som støttes av jutevev. En anatomisk riktig oppbygd sandal som gir foten støtte og sprer vekten over hele fotens flate.

Kjøp de hos her.

ATP ATELIER – SANDALS ALESSANO NAPPA

ATP ATELIER - SANDALS ALESSANO NAPPA
ATP ATELIER – SANDALS ALESSANO NAPPA

Sandals Alessano Nappa i 100% skinn fra ATP Atelier. Stilige sandaler laget av metallfri nappa. Dette produktet finnes under kategorien W Sustain, siden dette materialet er laget i en ikke-forurensende prosess og derfor har en minimal innvirkning på miljøet.

Sandalene finner du hos Wakakuu.

Miller Metal Sandal 105

Miller Metal Sandal 105
Miller Metal Sandal 105

Denne ikoniske Miller Sandal har en ultrakomfortabel polstret innleggssåle, en sømløs innpakket tåstolpe og en metall-toppet logo med håndmalte kanter, plassert for å klemme foten for en perfekt passform. Alltid elegant, det er en elsket klassiker for solfylte dager og utflukter.

Dette paret finner du hos Bubbleroom.

SANDALS CANDA VACHETTA

SANDALS CANDA VACHETTA
SANDALS CANDA VACHETTA

Sandaler Canda Vachetta i 100% skinn fra ATP Atelier. Elegant sandal med lav bred hæl og avrundet tå. Stropp over tærne og rundt hælen og bind til ditt eget ønske rundt ankelen. Leveres i to farger.

Sandalene finner du hos Wakakuu.

ISABEL MARANT – SANDALS LENNYO

ISABEL MARANT - SANDALS LENNYO

Sandaler Lennyo i 100% kalveskinn fra Isabel Marant. Komfortable og stilige sandaler med vakkert brodert mønster i læret. To spenner på toppen, avrundet tå og en myk formet lærsåle gjør sandalene veldig behagelige å ha på.

Sandaler Lennyo får du kjøpt her

Nike Benassi – Just Do It

Nike Benassi
Nike Benassi

Nike Benassi sandal til dame har en fôret overdel med en tøff logo for god komfort og en sporty stil. En mellomsåle og yttersåle av skum gir lett støtbeskyttelse. Tøfler fra Nike som tar seg like bra ut på stranden som på badeanlegget. Klassiske og funksjonelle. Finnes i flere farger.

De populære sandalene fra Nike finer du her

Sandal Ceci from ATP Atelier

Sandal Ceci from ATP Atelier
Sandal Ceci from ATP Atelier

Sandal Ceci fra ATP Atelier. Trendig skinnsandal med en overdimensjonert spenne over foten. Sandalen har en flat såle og hælen er 1 cm høy. Håndlaget i Italia av solbrun lær. Siden ATP ikke bruker kjemikalier når du behandler skinnet, beholdes læret mer naturlig. Det er derfor viktig å håndtere produktet med forsiktighet for å unngå riper.

Kjøpes hos Wakakuu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.