Solbriller

Populære Solbriller til Damer 2021

RayBan New WayFarer

RayBan New WayFarer
RayBan New WayFarer

Ray Ban solbriller dame. RayBan New WayFarer – den populære unisex solbriller – bl.a. bæret av Don Johnson i Maimi Vice og Tom Cruise i Rainman. Mote: 2132. Ray Ban linser kombinerer uovertruffen styrke, holdbarhet og UV-beskyttelse med den høyeste grad av klarhet. G-15 Neutral grå linser: Se farger, presis som de er! Disse linser minsker overanstrengelse av øyet drastisk. G-15 ENS sender alle farger likt. Utmerket for sport, utendørs aktiviteter og kjørsel med 85% synligt lys absorbering og 100% UV beskyttelse. Deres enestående klarhet, komfort og beskyttelse gir disse linser en markant fordel for bedre utsyn under vanskelige betingelser. De filtrerer blå lys for å forbedre kontrast og skarpere detaljer.

Solbrillene kan du kjøpe hos Wakakuu.

LE SPECS – SUNGLASSES EQUILIBRIUM

LE SPECS - SUNGLASSES EQUILIBRIUM
LE SPECS – SUNGLASSES EQUILIBRIUM

Equilibrium sunglasses from Le Specs. Trendy sunglasses in a square and slightly larger model. With golden and white bows for a fine detail. Equipped with adjustable nose supports to ensure the most comfortable fit. Polarized glass with 100% UV protection.

Solbriller fra Le Spec finner du hos Wakakuu.

Sunglasses RB2180 from Ray Ban

Sunglasses RB2180 from Ray Ban
Sunglasses RB2180 from Ray Ban

Moderne design har gått i full sirkel da Ray-Ban tar den klassiske rundformen på en annen revolusjon. Sammen med særegne nagler og Ray-Ban-formede templer, har disse stilene en elegant flatgjort bro og stilige tonede linser i tiltalende gradientalternativer. Med kule farger som tilbys, inkludert moderne toner og allsidige klassikere, kan du velge modellen som passer din egen personlige stilrevolusjon.

Ray Ban finner du hos Wakakuu.

LE SPECS – SUNGLASSES FELINE FINE POLARIZED

Sunglasses Feline Fine Polarized from Le Specs.
Sunglasses Feline Fine Polarized from Le Specs.

Solbriller Feline Fine polarisert fra Le Specs. Trendy solbriller i en katteøyemodell. Polarisert glass med 100% UV-beskyttelse. Brede buer med merkets logo på. Perfekt tilbehør for et trendy utseende.

Kjøp de hos Wakakuu.

Clubmaster sunglasses from Ray Ban

Clubmaster sunglasses from Ray Ban
Clubmaster sunglasses from Ray Ban

Ray-Ban Clubmaster Classic solbriller er retro og tidløse. Inspirert av 50-tallet bæres den umiskjennelige utformingen av Clubmaster Classic av kulturelle intellektuelle, de som leder det forandrede i morgen. Velg det ikoniske Clubmaster Classic solbrilledesignet i svarte eller brune rammer med en krystallgrønn linsebehandling.

Solbriller fra Ray Ban finner du hos Wakakuu.

LE SPECS – SUNGLASSES SO FETCH

LE SPECS - SUNGLASSES SO FETCH
LE SPECS – SUNGLASSES SO FETCH

I store størrelser tilbyr So Fetch et glamorøst klassisk utseende designet for hverdagsklær. Avsluttet med en moderne tykkprofil og vintage-inspirert Le Specs metalltekstur til tautekstur. Klassisk svart med røyklinser for et dristig utseende. Som en overdimensjonert passform er den ideell for større ansiktsformer. Denne stilen ble båret av Lady Gaga.

Lady Gaga-solbrillene fra Le Specs får du her.

Round Double Bridge from Ray Ban

Round Double Bridge from Ray Ban
Round Double Bridge from Ray Ban

Ray Ban solbriller. Metall rock star look – den runde modell som bl.a. John Lennon hadde på i 1960 tallet. Mote: 3447Ray Ban linser kombinerer uovertruffen styrke, holdbarhet og UV-beskyttelse med den høyeste grad av klarhet. G-15 Neutral grå linser: Se farger, presis som de er! 
Disse linser minsker overanstrengelse av øyet drastisk. G-15 ENS sender alle farger likt. Utmerket for sport, utendørs aktiviteter og kjørsel med 85% synligt lys absorbering og 100% UV beskyttelse. Deres enestående klarhet, komfort og beskyttelse gir disse linser en markant fordel for bedre utsyn under vanskelige betingelser. De filtrerer blå lys for å forbedre kontrast og skarpere detaljer.

Ray Ban Double Bridge på salg her.

Le Specs – Air Heart

Le Specs - Air Heart
LE SPECS
SUNGLASSES AIR HEART

Air Heart-silhuetten er en favoritt av Meghan Markle og Olivia Palermo, og er en ikonisk Le Specs-stil. Med proporsjoner som minner om et katteøye, er stilen designet med en tykk karamellramme og luksuriøs metallinnsats, og deretter utstyrt med premium khaki grad-flate linser. Den perfekte solbrillen som passer til alle ansiktsformer.

Du finner solbrillene hos Wakakuu.

Chimi Eyewear – Star Cluster 

Chimi Eyewear - Star Cluster
Chimi Eyewear – Star Cluster 

Håndlaget med Mazzuchelli-acetat, individuelt plasserte bergkrystaller, en svart gradient CR39-linse med 100 % UV (400)-beskyttelse og italienske Visottica Comotec “five barrel”-hengsler. Hvert par leveres i et svart, hardt beskyttelsesetui med en sølvfolieeske og matchende trekk

Chimi Eyewear kan du kjøpe hos Wakakuu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.