Frankrike, Paris

9 Rimligste Luksushotellene i Paris – 2021

Rimligste-Luksushotellene-Paris
lazy - Frankrike, Paris - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

1. Hôtel National Des Arts et Métiers

Hôtel National Des Arts et Métiers ligger i Paris, 600 meter fra Centre Pompidou og 800 meter fra Place de la République, og har restaurant og bar. Her bor du i nærheten av Louvre, Notre-Dame og Opéra Garnier.  Hvis du er ute etter et sted å feire et spesielt øyeblikk med service av høy kvalitet, må du absolutt sjekke dette stedet!

Hotellet ligger på den nordlige delen av Marais og en 10-minutters spasertur fra den sorte Rue Montorgeuil, og er godt plassert for å utforske den parisiske mat- og drikkescenen og se noen av dehippeste shoppingstedene.

Hotel Charles V er et luksuriøst hotell som ligger mellom Seine og Rue Saint-Antoine, og er innredet i en elegant svensk rokokkostil, både intim og innbydende.

De myke tonene av blått, grått og hvitt tilbyr en elegant atmosfære som gir ro, perfekt for hvile og avslapning. Hotellrommene har kaffemaskin og klimaanlegg, og noen av rommene på Charles V har uteplass. Rommene er (som de fleste i Paris) små – men er velutstyrte, veldig stilige og veldig rene.

Ligger ved foten av bydelen Montmartre, kun 50 meter fra Moulin Rouge. Hver etasje på hotellet er viet en kjent forfatter eller poet fra kabaret-perioden. Kort vei til t-banen.

Enkel tilgang til Gare de Nord og mange gode restauranter / bistroer i lett gangavstand.

Leilighet med 3 stjerner i Montmartre i Paris. Ligger 10 meter fra inngangen til den vakre kirkegården i Montmartre, og to min fra Moulin Rouge.

Mange hyggelige restauranter og små, søte butikker i gatene over hotellet. Ved Citadines Montmartre Hotel, har du tilgang til frokostbuffet. Super takterrasse med utsikt til Eifiltårnet og Sacre Coeur. 

Ligger midt i hjertet av Paris. Nærmeste offentlige transportmiddel finner du rundt 50 m unna, buss (50 m). Store rom til å være et hotell i Paris. Ta deg en tur opp på takterasse, og nyte synet av Eiffeltårnet som blinker etter mørkets frembrudd.

Gangavstand i et trivelig nabolag til Sacre-Coer. Kort vei til Moulin Rouge. Respesjonen er døgnåpen og har concierge. Gratis internettilgang er tilgjengelig. Velværeprodukter på badet og egen balkong med utsikt til Eiffeltårnet og andre attraksjoner. 

Ligger midt i hjertet av Paris. Nærmeste offentlige transportmiddel finner du rundt 50 m unna, buss (50 m). Store rom til å være et hotell i Paris. Ta deg en tur opp på takterasse, og nyte synet av Eiffeltårnet som blinker etter mørkets frembrudd.

Gangavstand i et trivelig nabolag til Sacre-Coer. Kort vei til Moulin Rouge. Respesjonen er døgnåpen og har concierge. Gratis internettilgang er tilgjengelig. Velværeprodukter på badet og egen balkong med utsikt til Eiffeltårnet og andre attraksjoner. 

Hotel Seven Paris ligger i hjertet av Paris. Ved Latinerkvarteret, 10 minutters gange fra Luxembourghagen. Hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra Censier-Daubenton t-banestasjon, med direkteforbindelse til Louvre og Opera Garnier.

Hyggelig frokost serveres i kjelleren, helt frem kl. 11. Passer de som vil ligge litt på morgenen. 

Privat herskapshuset fra 1600-tallet ligger i Latinerkvarteret, kun 350 meter fra metrostasjonen Odéon. Her har du en jazzbar og et indre gårdsrom med en fontene.

Alle rommene på Hotel D’Aubusson har marmorbad, kaffemaskin fra Nespresso. Hotel d’Aubusson har 50 rom med iPod-dokkingstasjoner og MP3-dokkingstasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.