Beste Familiehotellene i Phuket 2023

Oppdatert 25. januar 2023

Phuket er en popul√¶r ferie√ły i Thailand som er kjent for sine vakre strender, god mat og livlige atmosf√¶re. Det er ogs√• et flott sted √• reise med barn, med mange aktiviteter og attraksjoner som passer for hele familien.

Når man leter etter et familievennlig hotell i Phuket, er det viktig å se etter fasiliteter som barnebasseng, lekeområder og barneklubber. Det er også lurt å sjekke om hotellet tilbyr barnesenger og ekstra sengeplass for familier med flere barn.

Et av de beste familiehotellene i Phuket er Holiday Inn Resort Phuket. Dette hotellet har en stor barnepool, et lekeområde og en barneklubb som tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre. Hotellet har også flere familievennlige rom med plass til opptil fire personer.

Et annet flott familiehotell i Phuket er Novotel Phuket Karon Beach Resort & Spa. Dette hotellet har et stort utend√łrsbasseng, en barneklubb og en lekeplass, samt familievennlige rom med plass til opptil fem personer. Hotellet ligger i Karon, en av de mest popul√¶re omr√•dene i Phuket for familier p√• grunn av de vakre strendene og det rolige milj√łet.

Et annet område som anbefales for familier i Phuket er Patong. Dette området har en livlig atmosfære med mange restauranter, butikker og aktiviteter, samt en lang strand som er perfekt for å slappe av og leke i vannet.

Uansett hvilket område du velger, Phuket har noe å tilby for hele familien, fra vakre strender til spennende aktiviteter og attraksjoner. Med et bredt utvalg av familievennlige hoteller å velge mellom, kan du være sikker på å finne et sted som passer perfekt for deg og din familie.

Baan Suwantawe
Baan Suwantawe

1. Baan Suwantawe – Familiehotell

Ligger i Phuket by, en luksuri√łs boutiquestil i hjertet av Phuket by. Leilighetene er er omgitt av avslappende atmosf√¶re og er innredet med teak og lokale naturlige materialer.

Alle typer rom er godt designet for å oppfylle dine krav fra Penthouse, Studio og Studio med terrassestiler.

 The Malika Hotel
The Malika Hotel

2. The Malika Hotel – Familiehotell

Malika (p√• arabisk «Queen», og p√• indisk «Flower»), i Phuket, er et moderne hotell med 30 rom for overnatting i hjertet av Phuket by, bare 35 minutter fra Phuket internasjonale flyplass. Alle rommene er designet med enkel interi√łr og med fantastiske utsikt over byen.

3. Kata Palm Resort & Spa – Familiehotell

Kata Palm Resort and Spa ligger i et frodig tropisk paradis, kun f√• minutter unna den silkemyke sanden fra den verdensber√łmte Kata Beach p√• Phuket Island i S√łr-Thailand.

Dette luksuri√łse familievennlige feriestedet ligger i n√¶rheten av b√•de flyplassen og Phuket by med sine livlige lokale markeder og et bredt utvalg av shoppingmuligheter. Hotellet har nylig blitt betydelig utvidet og oppgradert, noe som resulterte i vesentlig forbedrede fasiliteter.

Ibis Phuket Kata
Ibis Phuket Kata

4. Ibis Phuket Kata – Familiehotell

Ligger i n√¶rheten av den vakre palmekantede Kata-stranden. Den fantastiske sandstrekningen, og den lille √łya Koh Bu ligger rett utenfor kysten. Kata er ogs√• shopping, servering og underholdning langs Kata Road. ibis Phuket Kata ligger i n√¶rheten av den vakre Kata-stranden.

Kjent som en av Phukets vakreste strender, er det et popul√¶rt valg for familier. Kata har en vakker strand for soling, bading og vannsport, mens livlige ThaiNa Road har et bredt utvalg av shopping, spisesteder og natteliv. H√łydepunkter i n√¶rheten inkluderer den vakre bakken Big Buddha. Phuket kan enkelt utforskes fra Kata.

Katathani Phuket Beach Resort
Katathani Phuket Beach Resort

5. Katathani Phuket Beach Resort – Familiehotell

Et luksuri√łst hotell og spa. Ligger ved den vakre Kata Noi-bukten i Phuket.
Dette prisbel√łnte luksushotellet Phuket er det perfekte feriestedet i Kata Noi.

Perfekt for deg som √łnsker √• komme seg vekk fra alt, men fremdeles ha alt.

The Boathouse Phuket
The Boathouse Phuket

6. The Boathouse Phuket – Familiehotell

Enten du foretrekker autentiske thailandske kulinariske tradisjoner eller sofistikert vestlig mat, kan du nyte rolige lunsjer og fine middager i her.

Avslappede omgivelser rett på den vakre sandstranden med utsikt over Kata Beach og den fantastiske bukten.

7. Centara Grand Beach Resort Phuket – Familiehotell

Centara Grand Beach Resort Phuket har designtemaet fra den klassiske kinesisk-portugisiske arkitekturen som kjennetegner Phuket by, og ligger rett p√• sandene ved Karon Beach. Anlegget tilbyr en minneverdig ferieopplevelse for alle: par og familier vil elske de spennende fritidsaktivitetene, vannsporten, og selvf√łlgelig badelandet.

Opplev det prisbel√łnte spaet, Spa Cenvaree, en luksuri√łs godbit for alle. Kj√łreturen til og fra Phuket internasjonale lufthavn er enkel og tar under enn √©n time.

Seaview Patong Hotel
Seaview Patong Hotel

8. Seaview Patong Hotel

Det glitrende Andamanhavet og sandstrendene ved Patong Beach ligger bare 5 meter fra familiens feriested i Phuket. Opplev et av de mest livlige feriedestinasjonene i Asia ved √• bo p√• Seaview Patong Hotel, som ligger p√• kanten av byen der stranden er ur√łrt og stemningen er avkj√łlt.

Bare noen f√• minutters gange fra sentrum av Patong, som venter p√• √• bli utforsket fra gatemarkeder, kj√łpesentre og ferske sj√łmatrestauranter til spenningen ved Bangla Road g√•gate. Tilbring late dager ved bassenget og deilig mat p√• bassengrestauranten.

Det romantiske Patong-hotell er ideelt for bryllupsreisende som √łnsker suiter med private balkonger med utsikt over stranden og det perfekte stedet for vakre solnedganger. Barnefamilier kan nyte bassenget og kose seg med den deilig maten servert rundt p√• omr√•det og i Patong.

Deevana Patong Resort & Spa
Deevana Patong Resort & Spa 

9. Deevana Patong Resort & Spa – Familiehotell

Få det beste fra begge verdener på Deevana Patong Resort & Spa med 235 rom. Feriestedet ligger i sentrum i Phukets mest populære reisemål РPatong.

Bare noen f√• minutter fra den ber√łmte Bangla Roads natteliv, shopping- og underholdningssenteret Jungceylon og selvf√łlgelig den fantastiske gyldne sanden p√• den str√•lende Patong-stranden.

43f5e47e z

10. Burasari Phuket Resort & Spa – Familiehotell

Burasari Phuket er der det gode livet blir bedre! Et fredelige boutiquestil-hotell, ligger bare 50 meter fra Patong-stranden, Phukets √łyas livligste omr√•de, og et av Thailands st√łrste feriedestinasjoner.

Slapp av i smarte, stilige rom der luksus og komfort g√•r h√•nd i h√•nd. Sv√łm i de nydelige sv√łmmebassengene. Nyt √łyas beste thailandske og lokale mat og drikke. Ta en titt p√• det prisbel√łnte Spa Burasari for spa behandlinger.

Gj√łr familieferien din i Phuket til en minneverdig opplevelse

Phuket i Thailand er et popul√¶rt reisem√•l for barnefamilier med sine vakre strender, spennende attraksjoner og vennlige lokalbefolkning. Uansett om du vil slappe av p√• en av Phukets mange strender, oppleve kulturen eller ha det g√ły p√• en vannpark, finnes det noe for alle i Phuket. Her er noen forslag til aktiviteter som kan gj√łre ferien din med barna til en minneverdig opplevelse: bes√łk Phuket Zoo, ta en tur til Fantasea, g√• p√• en b√•ttur til de omkringliggende √łyene, bes√łk en av Phukets mange vannparker, tilbring dagen p√• en av Phukets mange strender, og g√• p√• en safari i et nasjonalpark.

Phuket er en fantastisk destinasjon for barnefamilier, med sine vakre strender, spennende attraksjoner og vennlige lokalbefolkning. Men som med alle reiser, er det viktig √• v√¶re godt forberedt n√•r man reiser med barn. Her er noen tips for √• gj√łre ferien din i Phuket s√• problemfri som mulig:

  1. Trygghet: Phuket er generelt sett et trygt sted √• bes√łke, men som med alle feriesteder, b√łr du alltid v√¶re p√• vakt. Hold alltid √łye med barna dine og unng√• √• g√• alene i m√łrke omr√•der. Det er ogs√• lurt √• l√¶re deg noen grunnleggende thailandske ord for √• kunne kommunisere med lokalbefolkningen dersom det skulle oppst√• noe uventet.
  2. Pakking: N√•r du pakker for ferien, b√łr du huske p√• √• ta med deg alt barna dine trenger for √• holde seg komfortable og trygge. Dette inkluderer ting som solkrem, myggmiddel, ekstra kl√¶r og medisiner. Hvis barna dine er sm√•, kan det ogs√• v√¶re lurt √• ta med et ekstra sett med senget√ły og bleier.
  3. Transport: Phuket har et godt utviklet transportsystem, men det kan v√¶re litt overveldende for sm√• barn. Derfor anbefaler vi √• leie en bil eller scooter for √• komme deg rundt p√• √łya. Dette gir deg ogs√• fleksibiliteten til √• utforske √łya p√• egen h√•nd og slipper √• vente p√• offentlig transport.
  4. Aktiviteter: Phuket har mange barnevennlige aktiviteter √• tilby, fra vannparker og safari i nasjonalparker til bes√łk p√• Phuket Zoo og Fantasea, et kulturelt underholdningskompleks med show og attraksjoner. G√• p√• en b√•ttur til de omkringliggende √łyene, som James Bond Island og Koh Phi Phi, eller tilbring dagen p√• en av Phukets mange strender, som Patong Beach eller Karon Beach, og lek i havet og bygg sandslott.
  5. Mat: Phuket har et stort utvalg av mat, men det kan v√¶re litt utfordrende √• finne mat som passer for barna. Derfor anbefaler vi √• spise p√• familievennlige restauranter eller pr√łve street food som er godt tilberedt og trygt √• spise.

Phuket er en fantastisk destinasjon for barnefamilier og med litt forberedelse og planlegging, kan ferien din bli en minneverdig opplevelse for hele familien. Det viktigste er √• v√¶re fleksible og tilpasse aktivitetene etter barnas alder og interesser. Det kan ogs√• v√¶re lurt √• ha en plan B i tilfelle v√¶ret ikke er som √łnsket eller barna blir slitne. Det finnes ogs√• mange barnevennlige hoteller og resorts i Phuket med aktiviteter og fasiliteter som passer for barna, s√• ikke n√łl med √• unders√łke disse alternativene n√•r du planlegger ferien din. Med litt forberedelse og planlegging, kan Phuket v√¶re en perfekt destinasjon for en minneverdig familieferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.