Phuket, Thailand

Beste Familiehotellene i Phuket 2023

Patong Beach, Phuket, Thailand

Oppdatert 25. januar 2023

Phuket er en populær ferieøy i Thailand som er kjent for sine vakre strender, god mat og livlige atmosfære. Det er også et flott sted å reise med barn, med mange aktiviteter og attraksjoner som passer for hele familien.

Når man leter etter et familievennlig hotell i Phuket, er det viktig å se etter fasiliteter som barnebasseng, lekeområder og barneklubber. Det er også lurt å sjekke om hotellet tilbyr barnesenger og ekstra sengeplass for familier med flere barn.

Et av de beste familiehotellene i Phuket er Holiday Inn Resort Phuket. Dette hotellet har en stor barnepool, et lekeområde og en barneklubb som tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre. Hotellet har også flere familievennlige rom med plass til opptil fire personer.

Et annet flott familiehotell i Phuket er Novotel Phuket Karon Beach Resort & Spa. Dette hotellet har et stort utendørsbasseng, en barneklubb og en lekeplass, samt familievennlige rom med plass til opptil fem personer. Hotellet ligger i Karon, en av de mest populære områdene i Phuket for familier på grunn av de vakre strendene og det rolige miljøet.

Et annet område som anbefales for familier i Phuket er Patong. Dette området har en livlig atmosfære med mange restauranter, butikker og aktiviteter, samt en lang strand som er perfekt for å slappe av og leke i vannet.

Uansett hvilket område du velger, Phuket har noe å tilby for hele familien, fra vakre strender til spennende aktiviteter og attraksjoner. Med et bredt utvalg av familievennlige hoteller å velge mellom, kan du være sikker på å finne et sted som passer perfekt for deg og din familie.

Baan Suwantawe
Baan Suwantawe

1. Baan Suwantawe – Familiehotell

Ligger i Phuket by, en luksuriøs boutiquestil i hjertet av Phuket by. Leilighetene er er omgitt av avslappende atmosfære og er innredet med teak og lokale naturlige materialer.

Alle typer rom er godt designet for å oppfylle dine krav fra Penthouse, Studio og Studio med terrassestiler.

 The Malika Hotel
The Malika Hotel

2. The Malika Hotel – Familiehotell

Malika (på arabisk «Queen», og på indisk «Flower»), i Phuket, er et moderne hotell med 30 rom for overnatting i hjertet av Phuket by, bare 35 minutter fra Phuket internasjonale flyplass. Alle rommene er designet med enkel interiør og med fantastiske utsikt over byen.

3. Kata Palm Resort & Spa – Familiehotell

Kata Palm Resort and Spa ligger i et frodig tropisk paradis, kun få minutter unna den silkemyke sanden fra den verdensberømte Kata Beach på Phuket Island i Sør-Thailand.

Dette luksuriøse familievennlige feriestedet ligger i nærheten av både flyplassen og Phuket by med sine livlige lokale markeder og et bredt utvalg av shoppingmuligheter. Hotellet har nylig blitt betydelig utvidet og oppgradert, noe som resulterte i vesentlig forbedrede fasiliteter.

Ibis Phuket Kata
Ibis Phuket Kata

4. Ibis Phuket Kata – Familiehotell

Ligger i nærheten av den vakre palmekantede Kata-stranden. Den fantastiske sandstrekningen, og den lille øya Koh Bu ligger rett utenfor kysten. Kata er også shopping, servering og underholdning langs Kata Road. ibis Phuket Kata ligger i nærheten av den vakre Kata-stranden.

Kjent som en av Phukets vakreste strender, er det et populært valg for familier. Kata har en vakker strand for soling, bading og vannsport, mens livlige ThaiNa Road har et bredt utvalg av shopping, spisesteder og natteliv. Høydepunkter i nærheten inkluderer den vakre bakken Big Buddha. Phuket kan enkelt utforskes fra Kata.

Katathani Phuket Beach Resort
Katathani Phuket Beach Resort

5. Katathani Phuket Beach Resort – Familiehotell

Et luksuriøst hotell og spa. Ligger ved den vakre Kata Noi-bukten i Phuket.
Dette prisbelønte luksushotellet Phuket er det perfekte feriestedet i Kata Noi.

Perfekt for deg som ønsker å komme seg vekk fra alt, men fremdeles ha alt.

The Boathouse Phuket
The Boathouse Phuket

6. The Boathouse Phuket – Familiehotell

Enten du foretrekker autentiske thailandske kulinariske tradisjoner eller sofistikert vestlig mat, kan du nyte rolige lunsjer og fine middager i her.

Avslappede omgivelser rett på den vakre sandstranden med utsikt over Kata Beach og den fantastiske bukten.

7. Centara Grand Beach Resort Phuket – Familiehotell

Centara Grand Beach Resort Phuket har designtemaet fra den klassiske kinesisk-portugisiske arkitekturen som kjennetegner Phuket by, og ligger rett på sandene ved Karon Beach. Anlegget tilbyr en minneverdig ferieopplevelse for alle: par og familier vil elske de spennende fritidsaktivitetene, vannsporten, og selvfølgelig badelandet.

Opplev det prisbelønte spaet, Spa Cenvaree, en luksuriøs godbit for alle. Kjøreturen til og fra Phuket internasjonale lufthavn er enkel og tar under enn én time.

Seaview Patong Hotel
Seaview Patong Hotel

8. Seaview Patong Hotel

Det glitrende Andamanhavet og sandstrendene ved Patong Beach ligger bare 5 meter fra familiens feriested i Phuket. Opplev et av de mest livlige feriedestinasjonene i Asia ved å bo på Seaview Patong Hotel, som ligger på kanten av byen der stranden er urørt og stemningen er avkjølt.

Bare noen få minutters gange fra sentrum av Patong, som venter på å bli utforsket fra gatemarkeder, kjøpesentre og ferske sjømatrestauranter til spenningen ved Bangla Road gågate. Tilbring late dager ved bassenget og deilig mat på bassengrestauranten.

Det romantiske Patong-hotell er ideelt for bryllupsreisende som ønsker suiter med private balkonger med utsikt over stranden og det perfekte stedet for vakre solnedganger. Barnefamilier kan nyte bassenget og kose seg med den deilig maten servert rundt på området og i Patong.

Deevana Patong Resort & Spa
Deevana Patong Resort & Spa 

9. Deevana Patong Resort & Spa – Familiehotell

Få det beste fra begge verdener på Deevana Patong Resort & Spa med 235 rom. Feriestedet ligger i sentrum i Phukets mest populære reisemål – Patong.

Bare noen få minutter fra den berømte Bangla Roads natteliv, shopping- og underholdningssenteret Jungceylon og selvfølgelig den fantastiske gyldne sanden på den strålende Patong-stranden.

43f5e47e z - Phuket, Thailand - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

10. Burasari Phuket Resort & Spa – Familiehotell

Burasari Phuket er der det gode livet blir bedre! Et fredelige boutiquestil-hotell, ligger bare 50 meter fra Patong-stranden, Phukets øyas livligste område, og et av Thailands største feriedestinasjoner.

Slapp av i smarte, stilige rom der luksus og komfort går hånd i hånd. Svøm i de nydelige svømmebassengene. Nyt øyas beste thailandske og lokale mat og drikke. Ta en titt på det prisbelønte Spa Burasari for spa behandlinger.

Gjør familieferien din i Phuket til en minneverdig opplevelse

Phuket i Thailand er et populært reisemål for barnefamilier med sine vakre strender, spennende attraksjoner og vennlige lokalbefolkning. Uansett om du vil slappe av på en av Phukets mange strender, oppleve kulturen eller ha det gøy på en vannpark, finnes det noe for alle i Phuket. Her er noen forslag til aktiviteter som kan gjøre ferien din med barna til en minneverdig opplevelse: besøk Phuket Zoo, ta en tur til Fantasea, gå på en båttur til de omkringliggende øyene, besøk en av Phukets mange vannparker, tilbring dagen på en av Phukets mange strender, og gå på en safari i et nasjonalpark.

Phuket er en fantastisk destinasjon for barnefamilier, med sine vakre strender, spennende attraksjoner og vennlige lokalbefolkning. Men som med alle reiser, er det viktig å være godt forberedt når man reiser med barn. Her er noen tips for å gjøre ferien din i Phuket så problemfri som mulig:

  1. Trygghet: Phuket er generelt sett et trygt sted å besøke, men som med alle feriesteder, bør du alltid være på vakt. Hold alltid øye med barna dine og unngå å gå alene i mørke områder. Det er også lurt å lære deg noen grunnleggende thailandske ord for å kunne kommunisere med lokalbefolkningen dersom det skulle oppstå noe uventet.
  2. Pakking: Når du pakker for ferien, bør du huske på å ta med deg alt barna dine trenger for å holde seg komfortable og trygge. Dette inkluderer ting som solkrem, myggmiddel, ekstra klær og medisiner. Hvis barna dine er små, kan det også være lurt å ta med et ekstra sett med sengetøy og bleier.
  3. Transport: Phuket har et godt utviklet transportsystem, men det kan være litt overveldende for små barn. Derfor anbefaler vi å leie en bil eller scooter for å komme deg rundt på øya. Dette gir deg også fleksibiliteten til å utforske øya på egen hånd og slipper å vente på offentlig transport.
  4. Aktiviteter: Phuket har mange barnevennlige aktiviteter å tilby, fra vannparker og safari i nasjonalparker til besøk på Phuket Zoo og Fantasea, et kulturelt underholdningskompleks med show og attraksjoner. Gå på en båttur til de omkringliggende øyene, som James Bond Island og Koh Phi Phi, eller tilbring dagen på en av Phukets mange strender, som Patong Beach eller Karon Beach, og lek i havet og bygg sandslott.
  5. Mat: Phuket har et stort utvalg av mat, men det kan være litt utfordrende å finne mat som passer for barna. Derfor anbefaler vi å spise på familievennlige restauranter eller prøve street food som er godt tilberedt og trygt å spise.

Phuket er en fantastisk destinasjon for barnefamilier og med litt forberedelse og planlegging, kan ferien din bli en minneverdig opplevelse for hele familien. Det viktigste er å være fleksible og tilpasse aktivitetene etter barnas alder og interesser. Det kan også være lurt å ha en plan B i tilfelle været ikke er som ønsket eller barna blir slitne. Det finnes også mange barnevennlige hoteller og resorts i Phuket med aktiviteter og fasiliteter som passer for barna, så ikke nøl med å undersøke disse alternativene når du planlegger ferien din. Med litt forberedelse og planlegging, kan Phuket være en perfekt destinasjon for en minneverdig familieferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.