Larvik, Norge

De Beste Hotellene i Larvik

De beste Hotellene i Larvik

Opplev Larviks skatter: hotellfavoritter for norske familier

I hjertet av Larvik finner norske familier en rekke hotellfavoritter som kombinerer naturskjønnhet, historisk sjarm, og moderne fasiliteter for en uforglemmelig opplevelse.

Enten du er ute etter en avslappende spa-helg, en kulturell utflukt eller bare en behagelig base for å utforske den vakre norske kystlinjen, har Larvik noe for enhver smak. Fra det luksuriøse Farris Bad, kjent for sin idylliske beliggenhet ved sjøen og eksklusive spa-tilbud, til det historisk rike Trudvang Gjestegård som oser av ærverdig sjarm, tilbyr denne kystbyen et mangfold av overnattingsmuligheter. Ikke langt unna, i Sandefjord, finner du også prisbelønte Scandic Park Sandefjord og det sjarmerende Hotel Kong Carl, som begge lover en innbydende atmosfære og kvalitetstjenester. Disse hotellene er ikke bare et sted å hvile hodet; de er portaler til unike opplevelser og eventyr som venter i Larvik og omegn.

Hotelnavn Beliggenhet Fasiliteter
Farris Bad Ved sjøen, Larvik Spa med full service, restaurant, innendørs basseng, treningssenter, bar/lounge, boblebad, 16-års aldersgrense i spa
Trudvang Gjestegård Larvik Herregårdstil fra 1917, moderne hotellfløy, storslått utsikt
Scandic Park Sandefjord 13 km fra Larvik Beste hotellfrokost, spa-avdeling, treningsrom, nær bryggen og shopping
Hotel Kong Carl Sandefjord Eldste hotell fra 1690, historiske rom, satellitt-TV, Wi-Fi

 

Farris Bad
Farris Bad

Farris Bad

Vis på kart

Farris Bad ligger nær en togstasjon og ved sjøen i Larvik. Både Oslofjorden og Batteristranda kan friste med vakre naturomgivelser, mens Foldvik Familypark og Bakgaarden er noen av attraksjonene i området. Med sin unike beliggenhet på stranden i Larvik, er Farris Bad Nordens vakreste spahotell for voksne. 16-års aldersgrense i spa.

Tilbyr et spa med full service, en restaurant og et innendørs basseng. Et treningssenter, en bar/lounge og et boblebad. Alle de 176 gjesterommene er utstyrt med senger med overmadrass og sengetøy i egyptisk bomull, og gratis wi-fi, en TV og parabol tilbys i tillegg.

Trudvang Gjestegård
Trudvang Gjestegård

Trudvang Gjestegård

Vis på kart

Trudvang Gjestegaard ligger i Larvik, og er et ærverdig og sjarmerende hotell med en lang og spennende historie. Stedet har sentral beliggenhet syd- vest for Bøkeskogen med utsikt over både Farrisvannet og Larviksfjorden.

Gjestegården ligger sentralt plassert syd-vest for Bøkeskogen med storslått utsikt over Farrisvannet mot nord og Larviksfjorden mot syd.

Byggingen er oppført i 1917, og mye av interiøret er bevart i herregårdstil. Hotellet er påbygget så sent som i 2002 med en moderne hotellfløy. I den «gamle» fløyen, hvor mesteparten av innredning og interiøret er i herregårds-stil fra 1917, har 8 rom, derav 2 suiter, 4 dobbeltrom og 2 økonomi-rom med bad noen skritt ned i korridoren.

Alle rom i den gamle fløyen har beholdt sitt særpregede og individuelle preg fra huset ble bygget i 1917.

Scandic Park Sandefjord
Scandic Park Sandefjord

Scandic Park Sandefjord

13 km fra Larvik

Hotellet som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost for femte året på rad! Bo midt i Sandefjord, med gangavstand til alt du trenger. Hotellet har fleksible konferansefasiliteter for opptil 700 gjester og flott bankettsal med stor scene. Hotellet har en hyggelig restaurant, utendørsservering og spa-avdeling.

Perfekt for forretnings- og feriereisende. Spa-avdeling med basseng og treningsrom er perfekt for avkobling etter en lang dag med møter eller aktiviteter. Bo midt i Sandefjord, med gangavstand til bryggen, restauranter, shopping og museer. Sandefjord er en populær sommerby med en lang kystlinje som byr på strender, viker og klipper.

Bo sentralt nært byen, med sin spennende historie fra vikingtiden, og delta på ett av byens mange kulturarrangementer. Hotellet ligger bare en kort kjøretur fra Torp Sandefjord lufthavn.

Hotel Kong Carl
Hotel Kong Carl

Hotel Kong Carl

Vis på kart

Hotel Kong Carl, et av Norges eldste hotell (bygget i 1690). Vi har 33 rom og salonger/møterom, samt en spennende historie over 300 år. Hotel Kong Carl er et sjelfullt hotell midt i hjertet av Sandefjord.

De historiske rommene på Hotel Kong Carl har klassisk innredning, med smakfulle tapeter. Alle rommene på Kong Carl har dusj og bad. Du kan slappe av og hygge deg foran satellitt-TV-en. Alle rommene har kostnadsfri Wi-Fi. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser, generalforsamlinger/årsmøter, selskaper, konfirmasjon, bryllup, minnestund og andre typer samlinger.

I tillegg har de populære arrangementer som den tradisjonsrike torskeaften, winemakers dinner, lutefiskaften, julebord osv. Her gjelder det å være tidlig ute, for det blir fort utsolgt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.