Skolesekker 2020

Skolesekker 2024

August betyr skolestart for mange, og innkjøp av skolesekk står for tur.

Små kropper som skal bære bøker og matpakker trenger ergonomisk riktige sekker for å unngå uheldig belastning i ung alder. Vi skiller derfor mellom sekker til småskolebarn og sekker til de litt større barna.

Her følger et par sjekkpunkter som er viktige ved valg av skolesekk:

1) Reimer

Skulderreimene skal ikke være for brede, og sekken skal ha både brystreim og hoftereim for å få fordelt vekten riktig. Reimene skal bidra til at sekken sitter tett inntil ryggen og skal avlaste vekt på skuldre, nakke og rygg.

2) Størrelse

Sekken skal ikke være for stor. Den skal ikke være bredere enn skuldrene og ikke henge ned på rompa – selv når den er pakket. En god skolesekk skal følge ryggen til barna for å fordele vekten riktig. Hoftene skal avlaste skuldrene, og det er viktig at sekken er behagelig å ha på og ha god polstring i ryggen.

3) Rominndeling

Flere innvendige rom gjør det enklere å fordele vekten og holde denne stabil. Det tyngste skal alltid plasseres innerst mot ryggen. Sekken bør også være enkel å åpne og lukke.

En god skolesekk har gjerne også flaskeholder, regntrekk og mange reflekser.

Sekker til 1. klassinger:

Beckmann 22L Classic Minty Unicorn

Sekk Beckmann 22L Classic Minty unicorn
Sekk Beckmann 22L Classic Minty unicorn

Hverdagsmagi for skolebarn i 1. klasse med et spennende design som barn elsker. Økt trafikksikkerhet med hele 16 reflekser og blinklys som enkelt kan aktiveres av små barnehender. Sekken har en praktisk inndeling og mange spennende lommer som kan inneholde alt fra småstein, busskort, klinkekuler og andre nødvendigheter. Førsteklasses bærekomfort med god polstring, reimer og ergonomisk riktig vektfordeling. Classic-22 liter kommer i mange forskjellige design og er Beckmanns mest populære skolesekk.

Sjekk tilgjengelighet

Pennal i samme design:

Pennal Beckmann Ettlags Minty unicorn
Pennal Beckmann Ettlags Minty unicorn

Pennalet finner du her

Beckmann 22L Classic Roborex

Sekk Beckmann 22L Classic Roborex
Sekk Beckmann 22L Classic Roborex

Hverdagsmagi for skolebarn i 1. klasse med et spennende design som barn elsker. Økt trafikksikkerhet med hele 16 reflekser og blinklys som enkelt kan aktiveres av små barnehender. Sekken har en praktisk inndeling og mange spennende lommer som kan inneholde alt fra småstein, busskort, klinkekuler og andre nødvendigheter. Førsteklasses bærekomfort med god polstring, reimer og ergonomisk riktig vektfordeling. Classic-22 liter kommer i mange forskjellige design og er Beckmanns mest populære skolesekk.

Beckmanns mest populære skolesekk.

Pennal i samme design:

Pennal Beckmann Ettlags Roborex
Pennal Beckmann Ettlags Roborex

Pennal fra Beckmann her.

Se her for andre design av Beckmann 22L Classic

Troll 22L Pastel Leopard

Sekk 1Kl. Troll 22L Pastel Leopard
Sekk 1Kl. Troll 22L Pastel Leopard

Skolesekk Troll 22 Liter. Sekken har brystreim, magebelte, mange separate rom, flaskelomme, refleks, anatomisk bæresystem, godt polstrede skulderreimer, regntrekk, polstret lomme til nettbrett. Alle sekkene fra Troll har anatomisk bæresystem med myke, brede, justerbare bæreseler. Sekkene er også justerbare i sidene. To års garanti. 

Troll 22L finner du hos Norli.

Troll 22L Black Football

Sekk 1Kl. Troll 22L Black Football
Sekk 1Kl. Troll 22L Black Football

Skolesekk Troll 22 Liter. Sekken har brystreim, magebelte, mange separate rom, flaskelomme, refleks, anatomisk bæresystem, godt polstrede skulderreimer, regntrekk, polstret lomme til nettbrett. Alle sekkene fra Troll har anatomisk bæresystem med myke, brede, justerbare bæreseler. Sekkene er også justerbare i sidene. To års garanti. 

Se detaljer.

Ergobag CinBearella 20L

Skolesekk Ergobag CinBearella
Skolesekk Ergobag CinBearella

Ergonomisk og miljøvennlig skolesekk. Alle Ergobag-produkt er laget av resirkulerte PET-flasker og sparer dermed miljøet for farlig plastavfall. Sekken er ment fra 1. klasse og er laget for at barnet skal bære sekken på riktig måte. Ergonomi er i sentrum, og det er tysk kvalitet i alle ledd.

Ergobag Prime er klar testvinner hos det danske forbrukerrådet.

Ergobag HoopBear 20L

Skolesekk Ergobag HoopBear
Skolesekk Ergobag HoopBear

Ergonomisk og miljøvennlig skolesekk. Alle Ergobag-produkt er laget av resirkulerte PET-flasker og sparer dermed miljøet for farlig plastavfall. Sekken er ment fra 1. klasse og er laget for at barnet skal bære sekken på riktig måte. Ergonomi er i sentrum, og det er tysk kvalitet i alle ledd.

Sjekk tilgjengelighet!

Sekker til 2. – 7. klassinger:

Beckmann 26L Urban midi Floral

Sekk Beckmann 26L Urban midi Floral
Sekk Beckmann 26L Urban midi Floral

Urban Midi er mellomste størrelse i Urban-serien og passer godt som skolesekk nr. 2. Sekken treffer et bredt publikum og har et tidløst, klassisk design med detaljer i ekte skinn. Lommer til laptop/nettbrett.

Få igjen, sjekk tilgjengelighet.

Beckmann 26L Urban midi Black

Sekk Beckmann 26L Urban midi Black
Sekk Beckmann 26L Urban midi Black

Urban Midi er mellomste størrelse i Urban-serien og passer godt som skolesekk nr. 2. Sekken treffer et bredt publikum og har et tidløst, klassisk design med detaljer i ekte skinn. Lommer til laptop/nettbrett.

Beckmann 26L Urban midi Rose

Skolesekk 2-7.kl Rose Urban midi 26L Beckmann
Skolesekk 2-7.kl Rose Urban midi 26L Beckmann

Urban Midi fra Beckmann er en populær retrosekk med den nostalgiske logoen og flere fine skinndetaljer ellers. Sekken har brystrem og aluminiumsspile som gir stabil og god bæring.

1.-3. klassesett 22L, 3 deler, Butterflies

1.-3. klassesett 22L, 3 deler, Butterflies
1.-3. klassesett 22L, 3 deler, Butterflies

Her får du veldig mye til en super pris! Få hele settet, og vær klar til skolen starter! Produktene holder høy kvalitet, har lav vekt og er superenkle i bruk, selv for de minste skolebarna! Eventyrlig design fra Frii of Norway®, inspirert av barnas magiske verden. Sommerfugler i glade farger, flyvende feer og magisk tryllestøv. Årets rosa skolesett har fått innslag av en nydelig peach farge, som gir en spennende fargekombinasjon. Og for alle som elsker rosa, er dette settet et must! Den lette gymbagen kan du velge å ha utenpå skolesekken, eller legge oppi. Den tar liten plass når den ikke er i bruk. Den har en liten lomme til mobil eller småting, og det er selvsagt reflekser på både sekk og gymbag. Pennalet er uten innhold slik at du selv kan velge hvilke farger og penner du vil ha i det.

Skolesekken får du hos Frii of Norway.

Troll 28L Purple Patch

Sekk Troll 28L Purple Patch
Sekk Troll 28L Purple Patch

Skolesekk Troll 28 Liter. Sekken har brystreim, magebelte, mange separate rom, refleks, anatomisk bæresystem, godt polstrede skulderreimer, regntrekk, polstret lomme til nettbrett/pc. Alle sekkene fra Troll har anatomisk bæresystem med myke, brede, justerbare bæreseler. Sekkene er også justerbare i sidene.

1.-3. klassesett 22L, 3 deler, Dinosaur

1.-3. klassesett 22L, 3 deler, Dinosaur
1.-3. klassesett 22L, 3 deler, Dinosaur

Her får du veldig mye til en super pris! Få hele settet, og vær klar til skolen starter! Produktene holder høy kvalitet, har lav vekt og er superenkle i bruk, selv for de minste skolebarna! Eventyrlig design fra Frii of Norway®, inspirert av barnas magiske verden. Lev deg inn i en forhistorisk verden med dinosaurer! Flott fargekombinasjon med blåtoner og mintgrønn. Reflekser er integrert i designet på detaljer i dinosaur, gress og stjerner. Den lette gymbagen kan du velge å ha utenpå skolesekken, eller legge oppi. Den tar liten plass når den ikke er i bruk. Den har en liten lomme til mobil eller småting, og det er selvsagt reflekser på både sekk og gymbag. Pennalet er uten innhold slik at du selv kan velge hvilke farger og penner du vil ha i det.

Fri frakt   Levering innen 1-4 dager 

Troll 28L Black Glossy

Sekk Troll 28L Black Glossy
Sekk Troll 28L Black Glossy

Skolesekk Troll 28 Liter. Sekken har brystreim, magebelte, mange separate rom, refleks, anatomisk bæresystem, godt polstrede skulderreimer, regntrekk, polstret lomme til nettbrett/pc. Alle sekkene fra Troll har anatomisk bæresystem med myke, brede, justerbare bæreseler. Sekkene er også justerbare i sidene. To års garanti. 

Skolesekken fra Troll

Beckmann 28L Classic Star dust

Sekk Beckmann 28L Classic Star dust
Sekk Beckmann 28L Classic Star dust

Classic 28 liter har de samme viktige egenskapene som førsteklassesekken. Barnet har vokst og trenger en sekk som er tilpasset en større kropp og en lengre rygg. Når førsteklassesekken skal skiftes ut vil Classic 28 liter være et godt alternativ. Egen lomme til laptop/nettbrett.

Se flere farger.

Beckmann 28L Classic Ultra blue

Sekk Beckmann 28L Classic Ultra blue
Sekk Beckmann 28L Classic Ultra blue

Classic 28 liter har de samme viktige egenskapene som førsteklassesekken. Barnet har vokst og trenger en sekk som er tilpasset en større kropp og en lengre rygg. Når førsteklassesekken skal skiftes ut vil Classic 28 liter være et godt alternativ. Egen lomme til laptop/nettbrett.

Beckmann 30L Urban Grey

Skolesekk Beckmann Urban Grey
Skolesekk Beckmann Urban Grey

Dette er en populær retrosekk med flere fine skinndetaljer. Sekken har brystreim og ryggspile som gir stabil og god bæring. Eget rom for laptop, samt mange praktiske lommer. Regntrekk i bunnen.

Beckmann 30L Sport Jr Arctic blue

Sekk Beckmann 30L Sport Jr Arctic blue
Sekk Beckmann 30L Sport Jr Arctic blue

Sport jr. er en bestselger gjennom mange år som har blitt ny! Sport jr. er beregnet for de som har vokst ut av førsteklassesekken. Den har et sporty uttrykk og mange praktiske lommer. Egne lommer til laptop og nettbrett, god ventilasjon i ryggen, og med alt du trenger for å få optimal vektfordeling og bærekomfort. Nytt av året er også hoftebelte som enkelt tas av og på etter behov.

Se detaljer, og sjekk tilgjengelighet!

Beckmann 30L Sport Jr Black

Skolesekk 2.7-kl Black Sport Junior 30L Beckmann
Skolesekk 2.7-kl Black Sport Junior 30L Beckmann

Sport jr fra Beckmann en bestselgende skolesekk gjennom mange år som nå har blitt ny! Sport jr. er beregnet for de som har vokst ut av førsteklassesekken. Den har et sporty uttrykk og mange praktiske lommer. Egne lommer til laptop og nettbrett, god ventilasjon i ryggen, og med alt du trenger for å optimal vektfordeling og bærekomfort. Nytt av året er også hoftebelte som enkelt tas av og på etter behov.

Bestselger gjennom mange år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.