Se Mamma Mia! i London

Mamma Mia! – the musical

Mamma Mia! er en populær musikal som har blitt spilt i Londons West End i mange år. Musikalen er basert på musikken fra den svenske popgruppen ABBA og en bok av Catherine Johnson. Handlingen følger en ung kvinne, Sophie, som skal gifte seg på en gresk øy og som forsøker å finne ut hvem hennes far er. Hun inviterer derfor tre av sin mors tidligere elskere til bryllupet i håp om at en av dem er hennes far. Musikalen inneholder hits som «Dancing Queen,» «Take a Chance on Me,» og «Mamma Mia.»

Mamma Mia! har blitt sett av over 40 millioner mennesker og har blitt spilt på teater i Londons West End siden 2004. Musikalen har mottatt mange utmerkelser, inkludert en Laurence Olivier Award for Best New Musical. For øyeblikket vises den på Novello Theatre, som ligger i det sentrale London, nær Covent Garden. Vis på kart.

image 162

Bestille billetter

Bestilling av billetter til Mamma Mia! kan gjøres direkte på hjemmesiden til Novello Theatre. Husk at barn under 16 år må gå sammen med en voksen. Det lønner seg å være ute i god tid for å få de beste plassene og prisene.

De beste plassene på Novello Theatre i London vil variere fra person til person, avhengig av hva du foretrekker og hva du er villig til å betale. Generelt sett er plassene i midten av salen ofte ansett som de beste, da du får god sikt på scenen fra alle vinkler. Plassene på første rad er også ofte populære, da du vil føle deg nærmere scenen og kunstnerne.

Det kan også være lurt å vurdere plassene på balkongen, da disse kan tilby god sikt på scenen og lavere priser enn plassene på salen.

Det er også trygt å bestille billetter til Mamma Mia! i London gjennom anerkjente billetteringssider som Ticketmaster, See Tickets, og ATG Tickets.

image 145

image 164

Resturanter i nærheten

Det finnes mange gode restauranter i nærheten av Novello Theatre i London, noen av de beste inkluderer:

Sarastro: en populær restaurant i London som ligger i Drury Lane, rett ved siden av Covent Garden. Restauranten serverer en rekke internasjonale retter, inkludert klassiske italienske pastaretter, grillspyd, og salater. Sarastro har også et omfattende vinkart, samt en rekke cocktailer og drinker. Vis på kart.

The Delaunay: en elegant restaurant i London som ligger i Aldwych, i nærheten av Covent Garden og The Strand. Restauranten serverer klassiske østerrikske og tyske retter, inkludert schnitzel, goulash, og strudel. The Delaunay har også et stort utvalg av vin og drinker. Restauranten har et vakkert Art Deco-inspirert interiør med marmorbord, krystallkroner, og originale malerier. The Delaunay har også en bar som serverer klassikere som martini og negroni. Vis på kart.

The Ivy Soho Brasserie: en trendy brasserie i London som ligger i Soho, i nærheten av Covent Garden. Restauranten serverer en rekke klassiske britiske retter, inkludert fisk og chips, roastbeef, og shepherd’s pie. Restauranten har et stilig interiør med Art Deco-inspirerte detaljer, samt en åpen peis og en bar. The Ivy Soho Brasserie har også en uteservering som er populær på varme dager. Vis på kart.

Balthazar: en populær restaurant som ligger i Covent Garden, rett ved siden av The Strand. Restauranten serverer klassiske franske retter, inkludert moules frites, coq au vin, og tarte tatin. Restauranten har et stilig interiør med marmorbord, krystallkroner, og en åpen peis, noe som gjør den til et populært valg for spesielle anledninger. Balthazar har også en egen bar som serverer klassikere. Vis på kart.

Hoteller i nærheten

Ønsker du å bo i nærheten av Novello Theatre kan disse hotellene anbefales:

The Savoy: Ønsker du å slå på stortromma og bo fasjonabelt er The Savoy et uforglemmelig sted å bo. Dette 5-stjerners kjente hotellet er kjent for sin luksuriøse stil, og har eget spa med full service. River Restaurant (én av 4 restauranter) byr på lokale retter og serverer frokost, lunsj og middag. Noen andre høydepunkter du finner på dette hotellet er 2 barer/lounger, et innendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Vis på kart.

Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel: 4-stjerners hotell med flott beliggenhet. Det tar bare 10 minutter å gå til Oxford Street og Leicester Square. Hotellet har et døgnåpent treningssenter og blir du sulten, kan du ta turen til Monmouth Kitchen, som serverer frokost, lunsj og middag. 10 min. i gangavstand til Novello Theatre. Vis på kart.

Lost Property St. Paul’S London, Curio Collection By Hilton: et hotell i nærheten av St. Paul’s Cathedral og Fleet Street. Hotellet har en rekke moderne rom og suiter, alle med klimaanlegg, flatskjerm-TV, og gratis trådløst internett. Hotellet har også en bar og en restaurant som serverer en rekke retter og drikkevarer. Hotellet har også en rekke fasiliteter, inkludert et treningssenter, et businesssenter, og bagasjeoppbevaring. Gjestene kan også nyte en drink i den rolige baren på hotellet, eller slappe av i innendørshagen. Vis på kart.

image 167
image 166
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.