Her er de beste stedene å bo ved Arlanda flyplass (gangavstand)

Velkommen til vår nettside om hoteller i nærheten av Stockholm Arlanda Airport! Beliggende like nord for Stockholm, er Arlanda Airport en av de travleste flyplassene i Sverige og en viktig knutepunkt for internasjonale reiser.

Hvis du planlegger en tur til Stockholm eller området rundt, kan det være en beleilig og problemfri løsning å bo på et hotell nær flyplassen. Ikke bare vil du ha enkel tilgang til transport, men du kan også enkelt reise til flyet eller annen transport uten å måtte bekymre deg for lange kjøreturer. På denne nettsiden finner du informasjon om de forskjellige hotellene som ligger i nærheten av Arlanda Airport, inkludert detaljer om fasiliteter, tjenester og priser.

Vi håper denne nettsiden hjelper deg med å finne det perfekte hotellet for din neste tur til Stockholm!

image 165
Hotelloversikt Arlanda flyplass

Kart over Arlanda flyplass

Det finnes flere hoteller i nærheten av Stockholm Arlanda Airport, hver med sine egne unike egenskaper og fasiliteter. Her er en kort oversikt over noen av alternativene som finnes:

  • Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er et stilfullt og moderne hotell som ligger bare minutter unna Stockholm Arlanda Airport.
  • Radisson Blu SkyCity Hotel, Arlanda Airport: Dette hotellet ligger direkte ved flyplassen og er tilknyttet Terminal 5 med en overskyddet gangvei. Det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert treningssenter, restaurant og businesscenter.
  • Best Western Plus Arlanda Hotellby: Dette hotellet ligger en kort avstand fra flyplassen og tilbyr gratis shuttlebuss til og fra terminalene. Det har treningssenter, restaurant og businesscenter, samt romslige gjesterom med moderne fasiliteter.

Dette er bare noen få eksempler på de mange hotellene som ligger i nærheten av Stockholm Arlanda Airport. Det anbefales å sjekke hotellwebsiden eller å ringe for å bekrefte tilgjengeligheten av en shuttlebuss og avstanden fra flyplassen.

For å hjelpe deg med å velge det beste hotellet for din neste tur til Stockholm, har vi laget detaljerte profiler for hvert hotell i nærheten av Arlanda Airport. Her er noen eksempler:

Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal (Gangavstand)

Vis på kart

Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er et stilfullt og moderne hotell som ligger bare minutter unna Stockholm Arlanda Airport. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende, inkludert et treningssenter, en restaurant og bar, og 24-timers romservice.

En av hovedfokusene til Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er dens nærhet til flyplassterminalen. Hotellet er koblet til terminalen via en overdekket gangvei, noe som gjør det enkelt for reisende å komme seg til sine flyvninger.

Når det gjelder transport, tilbyr hotellet en kostnadsfri shuttle-tjeneste til og fra flyplassen. Det har også en parkeringsplass for gjester som kjører til hotellet.

Gjesterommene på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er romslige og stilfulle, med komfortable senger og en rekke moderne fasiliteter. Hvert rom er utstyrt med en flatskjerm-TV, en minibar og et eget bad med dusj og hårføner. Noen rom har også en sittegruppe og et skrivebord.

Hotellets restaurant serverer et utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Baren tilbyr en rekke drikker og snacks, samt et utvalg av viner og øl.

Alt i alt er Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal et praktisk og komfortabelt valg for reisende som leter etter et hotell nær flyplassen. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, samt stilfulle og velutstyrte gjesterom. Ifølge anmeldelser har gjester generelt hatt positive opplevelser på hotellet, og har rost dets praktiske beliggenhet, hjelpsomme ansatte og komfortable rom.

Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal (Gangavstand)

Vis på kart

Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal er et budsjettvennlig hotell som ligger bare minutter unna Stockholm Arlanda Airport. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende, inkludert et treningssenter, en restaurant og bar, og 24-timers romservice.

En av hovedfokusene til Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal er dens nærhet til flyplassterminalen. Hotellet er koblet til terminalen via en overdekket gangvei, noe som gjør det enkelt for reisende å komme seg til sine flyvninger.

Når det gjelder transport, tilbyr hotellet en kostnadsfri shuttle-tjeneste til og fra flyplassen. Det har også en parkeringsplass for gjester som kjører til hotellet.

Gjesterommene på Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal er romslige og komfortable, med en rekke moderne fasiliteter. Hvert rom er utstyrt med en flatskjerm-TV, en minibar og et eget bad med dusj og hårføner. Noen rom har også en sittegruppe og et skrivebord.

Hotellets restaurant serverer et utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Baren tilbyr en rekke drikker og snacks, samt et utvalg av viner og øl.

Alt i alt er Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal et budsjettvennlig og praktisk valg for reisende som leter etter et hotell nær flyplassen. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, samt komfortable og velutstyrte gjesterom.

Radisson Blu SkyCity Hotel, Arlanda Airport
( 1 km)

Vis på kart

Radisson Blu SkyCity Hotel, Arlanda Airport er et luksuriøst hotell som ligger direkte ved Stockholm Arlanda Airport. Det er tilknyttet Terminal 5 med en overskyddet gangvei, noe som gjør det beleilig for reisende å komme seg til og fra terminalen. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert treningssenter, restaurant og businesscenter.

Hotellet ligger innen gangavstand fra flyplassen, og det er ikke behov for ytterligere transport. Hotellet tilbyr imidlertid gratis shuttlebuss til og fra andre deler av flyplassen, som Terminal 2 og Terminal 4.

Hotellet har et bredt utvalg av romtyper å velge mellom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Prisene varierer avhengig av romtype og sesong. Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og eget bad.

Gjestevurderinger av Radisson Blu SkyCity Hotel, Arlanda Airport er generelt positive, med mange som roser den beleilige beliggenheten, komfortable rommene og excellent service. Noen gjester har pekt på at hotellet kan være litt dyrt, men generelt er det et godt valg for reisende som leter etter et luksuriøst og beleilig sted å bo i nærheten av flyplassen.

Best Western Plus Park Airport Hotel
(5 km)

Vis på kart

Best Western Plus Park Airport Hotel er et moderne hotell som ligger i nærheten av Stockholm Arlanda Airport. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende, inkludert et treningssenter, en restaurant og bar, og 24-timers romservice.

Gjesterommene på Best Western Plus Park Airport Hotel er romslige og stilfulle, med komfortable senger og en rekke moderne fasiliteter. Hvert rom er utstyrt med en flatskjerm-TV, en minibar og et eget bad med dusj og hårføner. Noen rom har også en sittegruppe og et skrivebord.

Hotellets restaurant serverer et utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Baren tilbyr en rekke drikker og snacks, samt et utvalg av viner og øl.

Andre fasiliteter på Best Western Plus Park Airport Hotel inkluderer et forretningssenter, et bagasjeoppbevaringsområde og en shuttle-tjeneste til og fra flyplassen. Hotellet tilbyr også en rekke møte- og arrangementlokaler, noe som gjør det til et praktisk valg for forretningsreisende.

Alt i alt er Best Western Plus Park Airport Hotel et praktisk og komfortabelt valg for reisende som leter etter et hotell nær flyplassen. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, samt stilfulle og velutstyrte gjesterom.

Transport til og fra Stockholm Arlanda Airport

Det finnes flere måter å komme seg til og fra Stockholm Arlanda Airport til viktige steder i Stockholm-området. Her er noen alternativer:

  1. Flybuss: Flybuss er en populær måte å komme seg til og fra flyplassen. Bussene går jevnlig fra flyplassen til sentrum av Stockholm, med stopp ved ulike hoteller og andre viktige steder.
  2. Tog: Tog er en annen mulighet for å komme seg til og fra flyplassen. Flyplassen har togforbindelse til Stockholm sentralstasjon, og det går også direkte tog til andre byer i Sverige.
  3. Taxi: Det finnes en rekke taxi-selskaper som tilbyr tjenester til og fra flyplassen. Det kan være en dyr løsning, men kan være praktisk hvis du har mye bagasje eller reiser med en større gruppe.
  4. Leiebil: Hvis du ønsker å ha mer fleksibilitet, kan du leie en bil på flyplassen. Dette gir deg mulighet til å kjøre selv til ulike steder i Stockholm-området, men husk å sjekke trafikkreglene og parkeringsmulighetene.
  5. Offentlig transport: Stockholm har et godt utviklet kollektivtransportsystem, med busser, trikker, t-baner og tog som dekker de fleste deler av byen. Fra flyplassen kan du ta buss eller tog til ulike stasjoner i Stockholm, og deretter bytte til offentlig transport for å komme deg til andre steder.

Uansett hvilken metode du velger, vil det være mulig å komme seg til og fra Stockholm Arlanda Airport til ulike steder i Stockholm-området. Det er viktig å planlegge reisen din på forhånd og vurdere hvilken løsning som passer best for dine behov og ønsker.

Flybuss til og fra Arlanda

Det finnes flere flybusser som går til og fra Stockholm Arlanda Airport. Noen av de mest populære flybussene inkluderer:

Flygbussarna: Flygbussarna er en av de mest populære flybussene i Sverige, og tilbyr tjenester til og fra Stockholm Arlanda Airport til ulike steder i Stockholm-området, inkludert Stockholm sentrum, Uppsala og Västerås.

Disse flybussene går jevnlig fra flyplassen, og det er enkelt å bestille billetter på forhånd online eller ved å kjøpe dem på bussen. Det er også mulig å kjøpe billetter med de fleste kollektivtrafikk-apper, som SL Reseplaneraren eller Flygbussarna-appen.

Tog til og fra Arlanda flyplass

Det finnes togforbindelse til og fra Stockholm Arlanda Airport. Toget kjører mellom flyplassen og Stockholm sentralstasjon, og det går også direkte tog til andre byer i Sverige.

Stockholms läns lokaltrafik (SL) er det statlige selskapet som drifter togforbindelsen til og fra flyplassen. Toget kalles Arlanda Express, og går hvert 20. minutt mellom Stockholm sentralstasjon og flyplassen. Turen tar cirka 20 minutter, og det er mulig å kjøpe billetter på forhånd online eller ved å kjøpe dem på togstasjonen.

Det er også mulig å reise med tog til andre byer i Sverige fra Stockholm Arlanda Airport. Det går direkte tog til steder som Uppsala, Gävle og Örebro, og det er mulig å kjøpe billetter på forhånd online eller ved å kjøpe dem på togstasjonen.

Det er viktig å merke seg at det ikke er mulig å kjøpe billetter med kontanter på togstasjonen ved flyplassen. Du må enten kjøpe billetten på forhånd online eller bruke et betalingskort ved å kjøpe den på en automat.

Taxi til og fra Arlanda til Stockholm sentrum

Det er vanskelig å gi et nøyaktig prisantydning for hva det vil koste å ta taxi fra Stockholm Arlanda Airport til sentrum av Stockholm, da prisene kan variere avhengig av ulike faktorer som trafikkforhold og tidspunkt på døgnet. Imidlertid kan du forvente at en taxi-tur fra flyplassen til sentrum av Stockholm vil koste mellom 500 og 1000 svenske kroner.

Det finnes en rekke taxi-selskaper som tilbyr tjenester til og fra Stockholm Arlanda Airport. Du kan bestille en taxi på forhånd ved å ringe et selskap direkte, eller du kan forhåndsbestille en taxi gjennom en app, som for eksempel Uber eller Taxi Stockholm. Du kan også få en taxi ved å gå utenfor terminalen og stå i kø ved en taxiholdeplass.

Husk at det kan være dyrere å ta taxi på kveldstid eller i helgene, så det kan lønne seg å planlegge reisen din på forhånd og prøve å reise på dagtid hvis mulig. Det kan også være en god idé å spørre om prisen på forhånd, slik at du har en idé om hva du kan forvente å betale.

Etter å ha sett på ulike hoteller i nærheten av Stockholm Arlanda Airport, kan vi konkludere med at det kan være en fordel å bo på et av disse hotellene for reisende som ønsker en praktisk beliggenhet nær flyplassen. Disse hotellene tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, inkludert treningssentre, restauranter og barer, samt komfortable gjesterom med moderne fasiliteter. De tilbyr også transporttjenester, som shuttle-busser eller parkering, for å gjøre det enkelt for gjestene å komme seg til og fra flyplassen. Alt i alt er hotellene i nærheten av Arlanda flyplass et godt valg for reisende som ønsker en praktisk og behagelig opphold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.