Opplev Kroatia med barna: våre favorittferiebyer langs Adriaterhavet

Oppdatert 21. januar 2023

Kroatia er et av de mest populære reisemålene i Europa for barnefamilier, og det er ikke så rart. Landet har noe å tilby for alle aldre, fra historiske byer og vakre strandpromenader til vannparker og dyreparker. Det beste er at det er et svært rimelig ferieland for barnefamilier, med billigere overnatting og mat enn mange andre populære feriemål i Europa. I denne bloggen vil vi ta deg med på en reise gjennom noen av de mest populære familievennlige feriebyene langs Adriaterhavet i Kroatia, inkludert Dubrovnik, Split og Rovinj. Vi vil også vise deg hva som gjør øyferien i Kroatia så spesiell, med fokus på øyene Hvar og Brač. Til slutt vil vi gi deg noen tips for å gjøre ferien så praktisk og billig som mulig, slik at du kan nyte alt Kroatia har å tilby med din familie uten å måtte bekymre deg for å bruke for mye penger.

Dubrovnik – Perle av Adriaterhavet

Vis på kart

Dubrovnik er en vakker by i Kroatia, beliggende langs Adriaterhavet. Den er kjent for sin historiske arkitektur og UNESCO-verdensarvstatus, og er også kjent som «Perle av Adriaterhavet». Byen er omgitt av gamle bymurer og har en rekke historiske monumenter og museer, samt en livlig atmosfære og vakre strender.

90cd6c26
Sykkeltur med barna i Kroatia

Familievennlige strender i Dubrovnik

inkluderer Banje Beach, som er en av de mest populære strendene i byen. Stranden har et stort utvalg av vannsportaktiviteter, inkludert padling, vannski og parasailing, og det er også flere restauranter og barer i nærheten. Stranden er også populær for familier med små barn på grunn av den klare og rolige havet, og det er også flere lekeplasser og lekeområder for barna å nyte.

Familievennlige aktiviteter i Dubrovnik

For familier som ønsker å utforske byen, er det flere historiske turer tilgjengelig, inkludert en guidet tur gjennom Dubrovnik gamleby og bymurene. Det er også flere vannsportaktiviteter som f.eks. kajakkpadling og vannscooterutleie, samt andre aktiviteter som f.eks. sykkelturer og vandring.

Det finnes flere områder i byen som er spesielt egnet for barnefamilier.

Dubrovnik er en historisk by som tilbyr mye å se og gjøre for familier med barn. Det finnes flere områder i byen som er spesielt egnet for barnefamilier.

 • Gamlebyen: Gamlebyen i Dubrovnik er et UNESCOs verdensarvsted og er kjent for sine vakre historiske bygninger, smale gater og vakre utsikten. Det er en flott destinasjon for å utforske historie og kultur med barna.
 • Strandene: Dubrovnik har flere familievennlige strender som Banje Beach og Sveti Jakov Beach som tilbyr solsenger, parasoller og vannsportaktiviteter. Det finnes også flere strender som er barnevennlige med lekeområder og aktiviteter for barn.
 • Parkene: Dubrovnik har flere vakre parker som er perfekte for å slappe av og leke med barna. Bogišićev park Dubrovnik og Gradac Park tilbyr lekeplasser og grøntområder for barna å løpe rundt og leke.
 • Aktiviteter: Dubrovnik tilbyr flere aktiviteter for familier med barn, som vannparken og akvariet. Dubrovnik Aquarium er et flott sted å besøke for å lære mer om havets dyr og planter.
 • Shoppingområder: Dubrovnik har flere shoppingområder som er perfekte for å besøke med barna. Stradun er hovedgaten i Dubrovnik og er kjent for sine mange butikker, restauranter og kafeer. Pile gate er også et populært område for shopping, spesielt for suvenirer og lokale produkter. Disse områdene er også egnet for å ta en pause fra sightseeing og slappe av med barna.

Her er 4 familievennlige hoteller i Dubrovnik som passer til kriteriene

25b61583
Dubrovnik President Valamar Collection Hotel
 1. Hotel Dubrovnik Palace: Dette hotellet har et svømmebasseng, spa, restaurant og bar, samt familievennlige fasiliteter som lekeplass og barnepass. Hotellet har også en flott beliggenhet ved havet og i nærheten av sentrum av Dubrovnik.
 2. Hotel Excelsior: Dette hotellet har et svømmebasseng, spa, restaurant og bar, samt familievennlige fasiliteter som lekeplass og barnepass. Hotellet har også en flott beliggenhet ved havet og i nærheten av sentrum av Dubrovnik.
 3. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik: Dette hotellet har et svømmebasseng, spa, restaurant og bar, samt familievennlige fasiliteter som lekeplass og barnepass. Hotellet har også en flott beliggenhet ved havet og i nærheten av sentrum av Dubrovnik.
 4. Hotel Dubrovnik President: Dette hotellet har et svømmebasseng, spa, restaurant og bar, samt familievennlige fasiliteter som lekeplass og barnepass. Hotellet har også en flott beliggenhet i nærheten av sentrum av Dubrovnik og i nærheten av flere familievennlige attraksjoner og aktiviteter. Kundeanmeldelser av hotellet viser at dette hotellet har god service og passer godt for familier.

For å finne et bra familiehotell i Dubrovnik-området kan du se etter følgende.

Dubrovnik er en populær ferieby for familier, og det finnes flere hoteller i byen som tilbyr fasiliteter og tjenester som passer for familier med barn.
Når du velger et hotell i Dubrovnik, kan du vurdere følgende kriterier:

 1. Prisnivå: Det finnes hoteller i Dubrovnik i ulike prisklasser, fra budsjettvennlige til luksuriøse. Det kan være lurt å undersøke alternativene og finne et hotell som passer til ditt budsjett.
 2. Beliggenhet: Det kan være lurt å velge et hotell som ligger i nærheten av sentrum eller i nærheten av familievennlige attraksjoner, strender og aktiviteter.
 3. Fasiliteter: Det kan være lurt å undersøke om hotellet har fasiliteter som svømmebasseng, spa, restaurant og bar.
 4. Familievennlige fasiliteter: Det kan være lurt å undersøke om hotellet har familievennlige fasiliteter som lekeplass, barnepass og barnemenyer.
 5. Kundeanmeldelser: Det kan være lurt å lese anmeldelser fra andre familier for å få en idé om hotellets generelle service og passende for familier.

Lese mer om familieferie til Dubrovnik?

Vi har mange god reisetips for familieferie i Dubrovik. Her kan du lese om flere fine steder å bo, og hva du kan gjøre i Dubrovnik og området rundt.

Les mer

Split – kjent for sin historiske arkitektur

Vis på kart

Split er en vakker by i Kroatia, beliggende langs Adriaterhavet. Byen er kjent for sin historiske arkitektur, inkludert den imponerende Diokletianus-palasset som ble bygget av keiseren Diokletianus i det 4. århundre.

Split er også kjent for sine vakre strender, festivaler, og en livlig atmosfære. I Split inkluderer Bacvice Beach, som er en populær strand blant lokalbefolkningen og turister. Stranden har et stort utvalg av vannsportaktiviteter som f.eks. vannski, wakeboard og parasailing, og det er også flere restauranter og barer i nærheten. Stranden er også populær for familier med små barn på grunn av den klare og rolige havet, og det er også flere lekeplasser og lekeområder for barna å nyte. For familier som ønsker å utforske byen, er det flere historiske turer tilgjengelig, inkludert en guidet tur gjennom Diokletianus-palasset.

Det er også flere vannsportaktiviteter som f.eks. kajakkpadling og vannscooterutleie, samt andre aktiviteter som f.eks. sykkelturer og vandring. Split har et godt utvalg av restauranter for familier, med en rekke alternativer som passer for barn, inkludert pizza- og pastarestauranter, og også sjømat og tradisjonelle kroatiske retter.

Områder i Split som er spesielt godt egnet for barnefamilier

Split er en annen populær ferieby for familier i Kroatia, og det finnes flere områder i byen som er spesielt egnet for barnefamilier.

 • Strandområdet: Strandområdet i Split er kjent for sine vakre strender og vannsportaktiviteter. Strandene Bačvice og Trstenik er populære for familier med barn og tilbyr solsenger, parasoller og lekeområder.
 • Parkområdet: Parkområdet rundt Marjan Hill er et flott sted å utforske med barna. Det tilbyr vakre utsikter over byen, grønne områder og lekeplasser.
 • Aktiviteter: Split tilbyr flere aktiviteter for familier med barn, som vannparken og akvariet.
 • Shoppingområder: Split har flere shoppingområder som er perfekte for å besøke med barna, som Riva promenade og Diocletian Palace, hvor man kan finne mange butikker, restauranter og kafeer.

Det kan være lurt å bestille hotell i Split tidlig, spesielt hvis du planlegger å reise i juli da det er høysesong for turisme i Kroatia, for å få fine hoteller i sommerferien. Prisene kan også variere avhengig av tidspunktet du bestiller, og det kan være lurt å sjekke priser og tilbud på forskjellige tidspunkter av året for å få de beste prisene.

Her er 4 eksempler på familievennlige hoteller i Split:

 1. Hotel Park: Hotel Park er et flott valg for familier som søker en sentral beliggenhet i Split. Hotellet ligger i nærheten av sentrum og viktige attraksjoner som Diocletian Palace og Riva promenade. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte restauranten og loungebaren på hotellet.
 2. Hotel Kastelet: Hotel Kastelet er et annet populært valg for familier i Split. Det ligger i nærheten av stranden og viktige attraksjoner som Marjan Hill og vannparken. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og terrasse med utsikt over byen.
 3. Hotel Globo: Hotel Globo er et budgivende alternativ for familier i Split. Det ligger i nærheten av sentrum og viktige attraksjoner som Diocletian Palace. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og loungebaren.
 4. Hotel Split: Hotel Split er et annet budgivende alternativ for familier i Split. Det ligger i nærheten av sentrum og viktige attraksjoner som Riva promenade. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og terrasse med utsikt over byen.

Disse hotellene har gode fasiliteter for familier som lekeplasser, svømmebasseng, barnevakt og familievennlige rom, og ligger i nærheten av stranden og attraksjonene i Split.

Praktiske tips for barnefamilier som besøker split.

For å gjøre ferien så praktisk som mulig, kan det være lurt å undersøke alternativer for transport til og fra Split, inkludert fly, buss og tog. Det kan også være lurt å undersøke overnattingsalternativer, inkludert hoteller og leiligheter, og å velge en beliggenhet som er nær sentrum og familievennlige aktiviteter.

Det kan også være lurt å undersøke om det er mulig å leie en bil eller sykler for å komme seg rundt i byen og omgivelsene. Det kan også være verdt å undersøke om det er gratis parkering i nærheten av overnattingsstedet ditt.

Det kan også være verdt å undersøke om det er noen pakke tilbud tilgjengelig, for eksempel en feriepakke som inkluderer transport, overnatting og aktiviteter, som kan spare deg for tid og penger. Det kan være verdt å undersøke om det er noen kort som gir deg rabatt på aktiviteter eller transport i byen.

Generelt sett, ved å undersøke alle disse alternativene og planlegge ferien din godt, kan du gjøre ferien så praktisk og problemfri som mulig for hele familien din og få mest mulig ut av tiden i Split, Kroatia.

Les mer om Split

Rovinj – kjent for sine vakre strender og rolige atmosfære for barnefamilier

Vis på kart

Rovinj er en vakker by i Kroatia, beliggende langs Adriaterhavet. Byen er kjent for sin historiske arkitektur og vakre gamleby, og er også kjent for sine vakre strender og rolige atmosfære. Rovinj har en rekke kulturelle og historiske attraksjoner, som inkluderer et kirkemuseum, et arkeologisk museum og en rekke kirker og klostre. Familievennlige strender i Rovinj inkluderer Lone Bay, som er en av de mest populære strendene i byen. Stranden har et stort utvalg av vannsportaktiviteter, inkludert padling, vannski og parasailing, og det er også flere restauranter og barer i nærheten. Stranden er også populær for familier med små barn på grunn av den klare og rolige havet, og det er også flere lekeplasser og lekeområder for barna å nyte.

For familier som ønsker å utforske byen, er det flere historiske turer tilgjengelig, inkludert en guidet tur gjennom Rovinj gamleby og en tur til den vakre kirken St. Eufemia. Det er også flere vannsportaktiviteter som f.eks. kajakkpadling og vannscooterutleie, samt andre aktiviteter som f.eks. sykkelturer og vandring. Rovinj har et godt utvalg av restauranter for familier, med en rekke alternativer som passer for barn, inkludert pizza- og pastarestauranter, og også sjømat og tradisjonelle kroatiske retter.

Her er tips til noen familievennlige områder og hoteller i Rovinj

Rovinj er en vakker ferieby i Kroatia som er populær blant barnefamilier. Byen har en rekke aktiviteter og attraksjoner som passer for barn i alle aldre.

 • Strandene: Rovinj har flere vakre strender som er perfekte for familier med barn. Strandene Monte, og Cuvi er populære blant familier og tilbyr solsenger, parasoller og lekeområder.
 • Parkområdet: Parkområdet i Rovinj er et flott sted å tilbringe tid med barna. Det tilbyr vakre utsikter over byen, grønne områder og lekeplasser.
 • Aktiviteter: Rovinj tilbyr flere aktiviteter for familier med barn, som vannsportaktiviteter som kajakkpadling og seiling.
 • Shoppingområder: Rovinj har flere shoppingområder som er perfekte for å besøke med barna, som Grisia gaten og Rovinj gamleby.

Her er 4 gode på familievennlige hoteller i Rovinj:

Dette er flotte hotell, noen litt dyre, men de ligger i fine, barnevennlige områder hvor det finnes mange andre gode tilbud.

4d053689
Family Hotel Amarin by Maistra Select
 1. Hotel Eden: Hotel Eden er et luksuriøst hotell som passer for barnefamilier. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og terrasse med utsikt over byen.
 2. Hotel Amarin: Hotel Amarin er et flott valg for familier som søker en sentral beliggenhet i Rovinj. Hotellet ligger i nærheten av sentrum og viktige attraksjoner som Rovinj gamleby. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og loungebaren.
 3. Lone Hotel by Maistra Collection: Hotel Lone er et annet populært valg for familier i Rovinj. Det ligger i nærheten av stranden og viktige attraksjoner som parkområdet. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og terrasse med utsikt over byen.
 4. Grand Park Hotel Rovinj by Maistra Collection: Hotel Park er et annet budgivende alternativ for familier i Rovinj. Det ligger i nærheten av sentrum og viktige attraksjoner som Grisia gaten. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og terrasse med utsikt over byen. Hotellet tilbyr også familiepakker med aktiviteter som vannsport og historiske turer.

   Det kan være lurt å bestille hotell i Rovinj i forkant av sommerferien i juli, da dette er høysesong og mange hoteller kan være fullbooket. For å få de beste prisene, kan det være lurt å bestille hotell utenfor høysesongen, som i april, mai, september eller oktober.

   Praktiske tips til Rovinj

   For å gjøre ferien så praktisk som mulig, kan det være lurt å undersøke alternativer for transport til og fra Rovinj, inkludert fly, buss og tog. Det kan også være lurt å undersøke overnattingsalternativer, inkludert hoteller og leiligheter, og å velge en beliggenhet som er nær sentrum og familievennlige aktiviteter. Det kan også være lurt å undersøke om det er mulig å leie en bil eller sykler for å komme seg rundt i byen og omgivelsene. Det kan også være verdt å undersøke om det er gratis parkering i nærheten av overnattingsstedet ditt.

   Det kan også være verdt å undersøke om det er noen pakke tilbud tilgjengelig, for eksempel en feriepakke som inkluderer transport, overnatting og aktiviteter, som kan spare deg for tid og penger. Det kan være verdt å undersøke om det er noen kort som gir deg rabatt på aktiviteter eller transport i byen.

   Generelt sett, ved å undersøke alle disse alternativene og planlegge ferien din godt, kan du gjøre ferien så praktisk og problemfri som mulig for hele familien din og få mest mulig ut av tiden i Rovinj, Kroatia.

   Les mer om Rovinj

   Populære øyferier for barnefamilier på Hvar og Brač

   En øyferie i Kroatia kan være en flott opplevelse for barnefamilier. To av de mest populære øyene for familieferier er Hvar og Brač. Begge øyene har vakre strender, kristne festivaler, og en livlig atmosfære.

   Hvar er en vakker øy beliggende i Adriaterhavet, kjent for sine vakre strender, kristne festivaler, og en livlig atmosfære. Øya har flere familievennlige strender, som Palmizana Beach, som er en av de mest populære strendene på øya. Stranden har et stort utvalg av vannsportaktiviteter, inkludert padling, vannski og parasailing, og det er også flere restauranter og barer i nærheten. Stranden er også populær for familier med små barn på grunn av den klare og rolige havet, og det er også flere lekeplasser og lekeområder for barna å nyte.

   Brač er en annen populær øy for familieferier, kjent for sine vakre strender, kristne festivaler, og en livlig atmosfære. Øya har flere familievennlige strender, som Zlatni Rat Beach, som er en av de mest populære strendene på øya. Stranden er også kjent for sin unike form, med en lang strekning av hvit sand som når ut i havet, og det er også et stort utvalg av vannsportaktiviteter tilgjengelig, inkludert surfing, seiling og kajakkpadling. Det er også flere restauranter og barer i nærheten, samt lekeområder for barna å nyte.

   For familier som ønsker å utforske øyene, er det flere historiske turer tilgjengelig, som inkluderer en guidet tur til Hvar by og Brač gamleby. Det er også flere vannsportaktiviteter som f.eks. kajakkpadling og vannscooterutleie, samt andre aktiviteter som f.eks. sykkelturer og vandring. Det finnes også et godt utvalg av restauranter for familier på øyene, med en rekke alternativer som passer for barn, inkludert pizza- og pastarestauranter, og også sjømat og tradisjonelle kroatiske retter.

   For å gjøre ferien så praktisk som mulig

   For å gjøre ferien så praktisk som mulig, kan det være lurt å undersøke alternativer for transport til og fra øyene, inkludert ferge eller båt, og å planlegge transporten din i god tid. Det kan også være lurt å undersøke overnattingsalternativer, inkludert hoteller og leiligheter, og å velge en beliggenhet som er nær sentrum og familievennlige aktiviteter. Det kan også være lurt å undersøke om det er mulig å leie en bil eller sykler for å komme seg rundt på øyene. Det kan også være verdt å undersøke om det er noen pakke tilbud tilgjengelig, for eksempel en feriepakke som inkluderer transport, overnatting og aktiviteter, som kan spare deg for tid og penger. Det kan være verdt å undersøke om det er noen kort som gir deg rabatt på aktiviteter eller transport på øyene.

   Det kan også være lurt å undersøke om det er noen familievennlige arrangementer eller festivaler som skjer på øyene mens du er der, som kan være en morsom og interessant opplevelse for hele familien. Generelt sett, ved å undersøke alle disse alternativene og planlegge ferien din godt, kan du gjøre ferien så praktisk og problemfri som mulig for hele familien din og få mest mulig ut av tiden på øyene Hvar og Brač i Kroatia.

   Hvar og Brač er to populære øyer i Kroatia som er perfekte for barnefamilier. Begge øyene tilbyr vakre strender, historiske attraksjoner og en rekke aktiviteter for familier med barn.

   Her er noen anbefalte familievennlige hoteller på Hvar og Brač:

   f06c797d

   Hvar:

   Hotel Amfora Hvar Grand Beach Resort: Dette hotellet ligger på Hvar og er et av de mest populære valgene for familier. Hotellet har svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige rom. Gjestene kan også nyte hotellets restaurant og terrasse med utsikt over havet.

   Hotel Adriana, Hvar: Dette hotellet ligger i sentrum av Hvar og har familievennlige rom og fasiliteter som svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige aktiviteter. Hotellet har også en restaurant og en terrasse med utsikt over byen.

   Brač:

   Hotel Villa Daniela, Brač: Dette hotellet ligger i nærheten av stranden Zlatni Rat og har familievennlige rom og fasiliteter som svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige aktiviteter. Hotellet har også en restaurant og en terrasse med utsikt over havet.

   Hotel Elaphusa, Brač: Dette hotellet ligger i sentrum av Brač og har familievennlige rom og fasiliteter som svømmebasseng, lekeplass, barnevakt og familievennlige aktiviteter. Hotellet har også en restaurant og en terrasse.

   På jakt etter det perfekte familievennlige hotellet på Hvar eller Brač?

   Med sine vakre strender, historiske severdigheter og en rekke aktiviteter for hele familien, er disse øyene blant de mest populære destinasjonene for barnefamilier i Kroatia. Å finne et hotell som passer for hele familien, med riktig beliggenhet, fasiliteter, og prisnivå kan være avgjørende for en vellykket ferie. I dette avsnittet vil vi dele noen tips og triks for å hjelpe deg å finne de beste familievennlige hotellene på Hvar og Brač.

   1. Søk etter hoteller som har merket «familievennlig» eller «barnevennlig». Disse hotellene har ofte flere familievennlige fasiliteter og aktiviteter.
   2. Les anmeldelser av hoteller fra andre familier. Dette kan gi deg et inntrykk av hvilke hoteller som er best egnet for familier.
   3. Søk etter hoteller i nærheten av stranden. Mange familier ønsker å bo nær en strand for å kunne tilbringe tid på stranden med barna.
   4. Søk etter hoteller med svømmebasseng. Mange barn elsker å svømme, og et hotell med svømmebasseng kan være et godt valg for familier.
   5. Søk etter hoteller med barnevaktstjenester. Dette kan være nyttig for familier som ønsker å ha litt egen tid mens barna er i trygge hender.
   6. Sjekk om hotellet har lekeplass eller andre aktiviteter for barn. Dette kan gjøre ferien mer underholdende for barna og gjøre det enklere for foreldrene å slappe av.
   7. Pris kan også være et viktig kriterium, så søk etter hoteller som passer din budsjett og sammenlikn priser på ulike nettsider.

   Les mer om Hvar og Brač

   Kroatia har et bredt spekter av aktiviteter for barn

   Kroatia har et bredt spekter av aktiviteter for barn, som inkluderer vannparker, dyreparker og andre attraksjoner.

   Vannparker i Kroatia inkluderer Aquapark Istralandia i Poreč og Aquacolors Poreč. Disse parkene har et stort utvalg av vannaktiviteter, inkludert rutsjebaner, svømmebassenger og lekeområder for barn.

   Dyreparker i Kroatia inkluderer Zoological Garden i Zagreb, hvor du kan se et bredt spekter av dyr, inkludert elefanter, løver og tigre.

   For å gjøre ferien så praktisk som mulig, kan det være lurt å undersøke alternativer for transport til og fra aktivitetene, for eksempel om det er mulig å ta offentlig transport eller leie en bil. Det kan også være lurt å undersøke om det er mulig å kjøpe billetter på forhånd, eller om det er noen pakke tilbud tilgjengelig, som kan spare deg for tid og penger. Det kan også være lurt å undersøke om det er noen tidsbegrensninger på aktivitetene, eller om det er noen aldersbegrensninger, slik at du kan planlegge turen din deretter.

   Det kan også være lurt å undersøke om det er noen familievennlige arrangementer eller festivaler som skjer i nærheten av aktivitetene, som kan være en morsom og interessant opplevelse for hele familien.

   Generelt sett, ved å undersøke alle disse alternativene og planlegge ferien din godt, kan du gjøre ferien så praktisk og problemfri som mulig for hele familien din og få mest mulig ut av aktivitetene for barn i Kroatia.

   Håper du setter pris på vår lille guide til familievennlige byer i Kroatia

   I konklusjonen av vår artikkel om familievennlige feriemuligheter i Kroatia, ønsker vi å oppsummere de viktigste punktene som vi har dekket. Vi har presentert flere byer og øyer som passer for familieferier, og som har mye å tilby, fra familievennlige strender til historiske turer og vannsportaktiviteter. Vi har også presentert en rekke hoteller og overnattingsmuligheter som passer for familier, samt flere restauranter og attraksjoner som er spesielt egnet for barn.

   For å planlegge en familievennlig ferie i Kroatia, anbefaler vi å undersøke alle alternativene for transport, overnatting og aktiviteter, samt å undersøke om det er noen pakke tilbud tilgjengelig. Det kan også være lurt å undersøke om det er noen familievennlige arrangementer eller festivaler som skjer i løpet av ferien din, og å planlegge turen din deretter.

   Til slutt vil vi gjerne oppfordre leserne våre til å dele sine egne opplevelser og tips om familievennlige feriemuligheter i Kroatia med oss ​​og andre lesere. Vi håper at denne artikkelen har gitt deg inspirasjon og nyttige tips for å planlegge en minneverdig ferie for hele familien din i Kroatia.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

   Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.