Dubai, Familieferie i Dubai

Barnefamiliens guide til «The Walk»: De beste aktivitetene og stedene å spise for familier på strandpromenaden i Dubai

Familievennlig strandpromenade i Dubai

 

The Walk» i Dubai er en populær turistattraksjon for barnefamilier som ønsker en morsom og avslappende dag på stranden. Beliggende i Jumeirah Beach Residence, er dette området kjent for sin livlige atmosfære, trendy butikker, og spennende aktiviteter for både voksne og barn. Hvis du planlegger en tur til Dubai og ønsker å oppleve en av byens mest populære destinasjoner, bør «The Walk» definitivt være på listen din.

«The Walk» tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for barn i alle aldre, fra sandcastle-building til sykkelutleie og trampoliner. Det er også mange butikker og kafeer langs promenaden, og besøkende kan nyte en avslappende lunsj eller en kopp kaffe mens de nyter utsikten over havet.

Selv om du kanskje ikke har hørt om «The Walk» før, vil du raskt oppdage hvorfor det er så populært blant både turister og lokalbefolkningen i Dubai. Hvis du leter etter et sted å tilbringe en dag i solen med familien din, er «The Walk» det perfekte stedet. Med mange spennende aktiviteter for barn og voksne, vil du ikke kjede deg på denne livlige strandpromenaden i Dubai.

Tips og anbefalinger for barnefamilier: Alt du trenger å vite om å besøke "The Walk" i Dubai

Kamelridning på JBR Beach

Hvis du er en barnefamilie som planlegger å besøke «The Walk» i Dubai, vil dette blogginnlegget gi deg alt du trenger å vite for å få mest mulig ut av ditt besøk. Vi vil gi deg tips og anbefalinger for de beste aktivitetene for barn i området, de beste stedene å spise, og praktisk informasjon om transport og parkering.

Uansett om du er en førstegangsbesøkende eller en tilbakevendende gjest, vil denne artikkelen gi deg alt du trenger for å nyte en fantastisk dag på «The Walk» i Dubai.

The Walk i Dubai har et godt utvalg av aktiviteter som passer for barn i alle aldre.

Barnefamilier som besøker «The Walk» i Dubai vil finne et godt utvalg av aktiviteter som passer for barn i alle aldre. Det er flere lekeplasser langs strandpromenaden som tilbyr sklier, husker, og klatrestativ, og dette er et flott sted for barna å leke og ha det gøy. For de som liker å hoppe, finnes det også flere trampoliner langs «The Walk», og dette er en morsom aktivitet som passer for barn i alle aldre.

Hvis barna dine ønsker å utforske området på sykkel, vil de kunne leie sykler fra flere steder langs «The Walk». Dette er en flott måte å se mer av området på, og samtidig få litt mosjon. Barnefamilier kan også tilbringe tid på stranden langs «The Walk» og bygge sandslott sammen. Dette er en flott aktivitet for familier å gjøre sammen, og det er mange områder langs stranden som tilbyr fri tilgang til sanden.

Video: JBR – evening walk (The Walk, Dubai)

Kunstgallerier og butikker på "The Walk": Oppdag trendy butikker og kreative kunstverk i Dubai

«The Walk» i Dubai er et flott sted for barnefamilier, men også for voksne som ønsker å oppleve en trendy atmosfære og utforske ulike butikker og kunstgallerier.

Det er flere butikker langs strandpromenaden som tilbyr trendy mote, suvenirer og tilbehør. Noen av de mest populære butikkene inkluderer «Salt» som tilbyr trendy mote og tilbehør, «SOUQ» som tilbyr unike suvenirer og gaver, og «The Edit» som tilbyr håndplukkede varer fra lokale og internasjonale designere.

For de som er interessert i kunst og kultur, er det flere kunstgallerier langs «The Walk» som tilbyr unike kunstverk og installasjoner. «Art Space» er et populært galleri som viser verk av lokale kunstnere, og «The Perfect Moment» har et stort utvalg av fotokunst og kunstfotobøker.

En annen populær butikk som kan være av interesse for voksne er «Society» som tilbyr mote og tilbehør fra lokale og internasjonale designere. Det er også flere te- og kaffeutsalg langs «The Walk» som er verdt å sjekke ut, inkludert «The Brass» som tilbyr spesialitetste og kaffe og «Mokha 1450» som tilbyr en rekke forskjellige kaffevarianter.

The Brass

For å oppleve alt som «The Walk» har å tilby, bør besøkende ta seg tid til å utforske butikkene og kunstgalleriene langs strandpromenaden. Det er også mange steder å spise og drikke på «The Walk», slik at man kan nyte alt fra lokale spesialiteter til internasjonal mat.

Her er noen tips for voksne som ønsker å utforske «The Walk» i Dubai:

 • Sjekk ut de forskjellige kunstgalleriene langs promenaden, og nyt unike kunstverk og installasjoner
 • Ta en tur innom butikkene langs strandpromenaden, og oppdag alt fra trendy mote til suvenirer og tilbehør
 • Stopp for en kopp te eller kaffe på et av te- og kaffeutsalgene langs «The Walk»
 • Utforsk de mange restaurantene langs strandpromenaden, og nyt alt fra lokal mat til internasjonale spesialiteter

Mat og drikke på "The Walk": Oppdag barnevennlige restauranter og muligheter for piknik på stranden

Mens man utforsker «The Walk» i Dubai, er det mange flotte restauranter og kafeer langs strandpromenaden hvor man kan nyte alt fra lokal mat til internasjonale spesialiteter. Her er noen av de mest populære restaurantene og kafeene som passer for barnefamilier:

Signature Box Classic
Her er noen av de beste familierestaurantene ved The Walk i Dubai:
 
 • «Reform Social & Grill Dubai» er byens første ekte gastropub og familievennlige restaurant basert på en av Londons mest livlige arenaer. Er en restaurant, bar og en idyllisk hage og omgivelser ved sjøen med førsteklasses britiske meny inkludert.
 • «The Talk Restaurant» Restauranten er designet med et åpent kjøkken – i tillegg til å ha flere matlagingsplattformer i hele plassen – noe som gjør hvert måltid, enten frokost, lunsj eller middag, til en teaterbegivenhet. I tillegg til fulle buffeer og temakvelder, tilbyr The Talk en komplett à la carte-meny, med spesialiteter fra en rekke retter fra hele verden.
 • «Buffalo Wild Wings» – JBR Buffalo Wild Wings er mest kjent for Buffalo Chicken Wings, sammen med et utvalg av over et dusin sauser og krydder, håndpanerte kyllingemner og australske biffburgere.
 • «.,» Pulp Juice Bars lager ferske juicer og smoothies som er 100 % naturlige, fri for kunstige søtningsmidler, tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Et sunt, attraktivt alternativ til bearbeidede drikker og snacks, Pulp er ideell for de som trenger rask, vitaminrik mat på farten. Pulp fremmer en sunn livsstil og en aktiv livsstil.
 • «Pappa Roti» er et kjent sted for sine ferske og myke kanelruller, som er en flott dessert eller snacks for hele familien. De tilbyr også en rekke smørbrød, wraps og smoothies.
 • «Sushi Art» tilbyr et bredt utvalg av sushiretter og annen asiatisk mat som passer for både voksne og barn. Restauranten har også en flott uteservering med utsikt over havet.
 • «Shake Shack» er en kjent hamburgerkjede som tilbyr deilige burgere, milkshakes og pommes frites. Dette er et flott sted for familier som ønsker å nyte en uformell og smakfull lunsj eller middag.

Du finner også et god utvalg av Mc Donalds, Kentucky Fried Chicken KFC, Smoothiebarer, Starbuck, 5 Guys i området. For de som ønsker å nyte et måltid på stranden, er det flere offentlige griller tilgjengelig langs strandpromenaden hvor man kan grille og nyte et måltid utendørs. Det er også mange flotte områder på stranden som er egnet for piknik, og det er en flott måte å tilbringe tid med familien på en avslappet og uformell måte.

Tips til barnefamilier for å få mest mulig ut av arrangementer på "The Walk" i Dubai

«The Walk» i Dubai har alltid noe å tilby når det kommer til underholdning og arrangementer. Fra utendørs konserter og musikkfestivaler til danseforestillinger og kulturelle arrangementer, det er alltid noe å se og oppleve langs strandpromenaden.

Et av de mest populære arrangementene som finner sted på «The Walk» er «JBR Art Week«. Dette er en årlig kunstfestival som arrangeres langs strandpromenaden og inkluderer en rekke kunstutstillinger og installasjoner. Festivalen tiltrekker seg besøkende fra hele verden og gir en flott mulighet til å oppleve lokal kunst og kultur.

For barnefamilier er det også mange arrangementer som passer for hele familien, inkludert utendørs kino og teaterforestillinger. Sjekk f.eks: The best outdoor cinemas in Dubai – Whatson.ae for de beste utendørs kinoene og forestillingene i Dubai.

Det er også flere lekeplasser og lekeområder langs strandpromenaden, og mange av dem har også arrangementer og aktiviteter som passer for barn.

Photo by Datingjungle on Unsplash

For å få mest mulig ut av arrangementene på «The Walk» i Dubai, kan barnefamilier holde seg oppdatert ved å sjekke lokale arrangementssider og nettsteder. Det er også lurt å følge «The Walk» på sosiale medier for å få oppdateringer om kommende arrangementer og underholdning. Det kan også være lurt å planlegge besøket til «The Walk» rundt spesielle arrangementer eller festivaler for å sikre at man ikke går glipp av noe spennende.

Her er noen tips til barnefamilier som ønsker å oppleve arrangementer og underholdning på «The Walk» i Dubai:

 • Sjekk lokale arrangementssider og sosiale medier for oppdateringer om kommende arrangementer og underholdning
 • Planlegg besøket til «The Walk» rundt spesielle arrangementer eller festivaler
 • Besøk lekeplasser og lekeområder langs strandpromenaden for arrangementer og aktiviteter som passer for barn

Sikkerhet og praktisk informasjon

Når man besøker «The Walk» i Dubai er det viktig å tenke på sikkerheten på stranden, spesielt når det kommer til soling og svømming. Solen i Dubai kan være veldig sterk, spesielt på sommeren, og det er viktig å bruke solkrem med høy solfaktor og å beskytte seg mot solstikk. Det er også viktig å drikke rikelig med vann for å unngå dehydrering, spesielt når det er varmt og fuktig ute.

Når det kommer til svømming, er det viktig å følge alle sikkerhetsregler og unngå å bade når det er høye bølger eller sterke strømninger. Det er alltid livvakter til stede på stranden, og det er viktig å følge deres instruksjoner og råd.

Når det gjelder praktisk informasjon, er det flere alternativer for transport til «The Walk» i Dubai. Det er enkelt å komme seg dit med taxi eller offentlig transport, og det er også muligheter for parkering i nærheten av strandpromenaden. Det er også muligheter for å leie sykler og andre sportsutstyr langs strandpromenaden for å utforske området.

Det er også viktig å være oppmerksom på at det kan være varmt og fuktig i Dubai året rundt, så det er lurt å kle seg i lette og pustende klær og drikke rikelig med vann. Det kan også være lurt å besøke stranden tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen for å unngå den sterkeste varmen.

Her er noen tips for å sikre en sikker og hyggelig opplevelse på «The Walk» i Dubai:

 • Bruk solkrem med høy solfaktor og beskytt deg mot solstikk
 • Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering
 • Følg alle sikkerhetsregler når det gjelder svømming og bading på stranden
 • Ta hensyn til værforholdene og kle deg i lette og pustende klær
 • Velg tidspunktet for besøket ditt på «The Walk» med omhu, og unngå de varmeste timene på dagen

Helt til slutt

Denne reisebloggen om «The Walk» i Dubai er skrevet spesielt for barnefamilier som ønsker å tilbringe en dag eller to på dette populære turistområdet. Her vil vi gi deg en oversikt over ulike aktiviteter, mat- og drikkeanbefalinger, sikkerhetsinformasjon og annen praktisk informasjon for å hjelpe deg med å planlegge en hyggelig opplevelse på «The Walk».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.