Har du og din familie lyst til å oppleve en ferie utenom det vanlige? Da bør dere vurdere Dubai som deres neste destinasjon. Dubai er en by full av eventyr og opplevelser som passer for både voksne og barn, og som vil gi dere minner for livet.

Photo by Fernando Jorge on Unsplash

Dubai er kjent for sine spektakulære attraksjoner, luksuriøse hoteller, fantastiske restauranter og vakre strender. Men hva gjør denne byen så spesiell for barnefamilier? Svaret er enkelt – Dubai har et stort utvalg av barnevennlige attraksjoner og aktiviteter som passer for hele familien.

Enten dere er ute etter adrenalinfylte aktiviteter, kulturelle opplevelser eller sol og bading, vil Dubai kunne tilby dere alt dette og mer.

I dette blogginnlegget vil vi presentere noen av Dubais mest populære attraksjoner for barnefamilier. Vi vil gi dere tips om hva dere kan gjøre på disse stedene, og hvordan dere kan gjøre besøkene så barnevennlige og minneverdige som mulig. Vi vil ta for oss alt fra verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, til de fantastiske strendene, til de morsomme temaparkene og mye mer. Vi håper at denne guiden vil inspirere dere til å velge Dubai som deres neste feriemål, og til å skape fantastiske opplevelser sammen med familien.

Tips for å besøke Burj Khalifa med barn: Gjør opplevelsen mer barnevennlig

Klar for å se Dubai fra fugleperspektiv? Da bør dere ta turen til Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Med en høyde på hele 828 meter og 160 etasjer, er Burj Khalifa en imponerende bygning som er synlig fra store deler av byen. Men det er ikke bare høyden som gjør denne bygningen spesiell – utsikten fra toppen er helt fantastisk.

Photo by Mohammad Amin on Unsplash

Fra toppen av Burj Khalifa kan dere nyte en panoramautsikt over hele Dubai, fra de fantastiske strendene langs kysten til de majestetiske fjellene i horisonten. Det er nesten som å se hele byen fra en helt annen verden. Og det beste av alt er at utsikten blir enda mer imponerende om kvelden når byen lyser opp i et fyrverkeri av farger.

Men hvordan kan man gjøre besøket på Burj Khalifa mest mulig barnevennlig? Et tips er å besøke bygningen om kvelden, når temperaturen er litt kjøligere og lysene skaper en magisk atmosfære. I tillegg anbefaler vi å kjøpe billetter på forhånd for å unngå de lange køene som ofte dannes. Med disse tipsene vil besøket på Burj Khalifa bli en minnerik opplevelse for hele familien.

Byggingen av Burj Khalifa begynte i 2004 og sto ferdig i 2010, og kostet rundt 1,5 milliarder amerikanske dollar. Bygningen har over 160 etasjer, og inkluderer både hotellrom, leiligheter og kontorlokaler.

Høydepunktet i Burj Khalifa er observasjonsdekket «At The Top», som befinner seg på 124. etasje. Her kan besøkende nyte en fantastisk utsikt over byen og ørkenen rundt, og oppleve den spektakulære solnedgangen over Dubai. Hvis du tør, kan du også stå på det glassgulvet som gir en følelse av å sveve over byen.

 

For å unngå lange køer, kan det være lurt å kjøpe billetter på forhånd eller bestille en tidsbestemt billett på nettet. Hvis du vil ha en mer eksklusiv opplevelse, kan du også besøke observasjonsdekket på 148. etasje, kalt «At The Top SKY», som gir en enda mer spektakulær utsikt og en mer eksklusiv opplevelse.

Hvis du besøker Burj Khalifa om kvelden, kan du oppleve det fantastiske lysshowet som viser bygningen i alle regnbuens farger. Det er også en imponerende fontene-show like ved bygningen, som skaper en magisk atmosfære for besøkende.

Sikkerhet er alltid en prioritet på Burj Khalifa, og alle besøkende må gjennom sikkerhetskontroll før de kan ta heisen til toppen. Barn under 4 år får gratis inngang, og det er også mulig å kjøpe familiebilletter for en rimeligere pris.

Burj Khalifa er definitivt verdt å besøke når du er i Dubai. Det er en imponerende bygning med en spektakulær utsikt og mange fascinerende fakta og historier som er verdt å utforske.

Dubai Mall er et must-see for enhver som besøker Dubai.

Dubai Mall er et must-see for enhver som besøker Dubai. Dette enorme kjøpesenteret er et av verdens største, og tilbyr noe for enhver smak og alder. Enten du er ute etter shopping, underholdning, eller barnevennlige attraksjoner, vil Dubai Mall ha noe som passer for deg.

Dubai Mall

Med mer enn 1 200 butikker og restauranter på over 1,1 million kvadratmeter, er Dubai Mall et sant shoppingparadis. Her kan du finne alt fra eksklusive designervarer til mer prisvennlige kjedebutikker.

Men det er ikke bare shoppingmulighetene som gjør Dubai Mall så spesiell – kjøpesenteret har også et stort utvalg av underholdningstilbud.

Dubai Mall tilbyr en rekke barnevennlige attraksjoner som vil glede hele familien. KidZania er et morsomt og lærerikt lekeland som gir barna muligheten til å utforske en miniatyrby og prøve seg på forskjellige yrker. VR Park er en virtuell virkelighetsopplevelse som tar deg på en reise gjennom fantastiske verdener og utfordringer. Dubai Aquarium & Underwater Zoo er en spennende attraksjon som tar deg på en reise under havets overflate, hvor du kan se alt fra haier til pirajaer.

For å gjøre besøket på Dubai Mall mest mulig effektivt, anbefaler vi å planlegge besøket på forhånd. Det er lurt å prioritere de attraksjonene som er mest interessante for deg og din familie, og å sjekke åpningstider og eventuelle billettpriser.

Alt i alt, hvis du er ute etter en unik shopping- og underholdningsopplevelse for hele familien i Dubai, er Dubai Mall definitivt et sted du ikke vil gå glipp av!

Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts er en av Dubais mest populære temaparker og en perfekt destinasjon for familier med barn i alle aldre. Denne massive parken har fire forskjellige temaområder, inkludert Legoland, Motiongate, Bollywood Parks og Legoland Water Park.

Dubai Parks and Resorts​

Legoland er en del av Dubai Parks and Resorts og er en favoritt blant både barn og voksne. Her finner du over 40 berg-og-dalbaner, karuseller og andre morsomme attraksjoner, alt i en fargerik og livlig Lego-verden. Motiongate er en annen del av Dubai Parks and Resorts, og er inspirert av Hollywood-filmer. Her kan du se filmer i 4D, oppleve spennende berg-og-dalbaner, og utforske en rekke morsomme attraksjoner og restauranter.

Bollywood Parks er den tredje delen av parken, og her kan du oppleve Indias rike kultur og historie, samt se live-forestillinger og delta på morsomme aktiviteter.

Legoland Water Park er den siste delen av Dubai Parks and Resorts, og er det perfekte stedet for å kjøle seg ned og ha det gøy på en varm dag.

Attraksjonene på Dubai Parks and Resorts passer for familier med barn i alle aldre. Fra de minste barna til tenåringene, vil alle finne noe som passer for deres alder og interesser. Berg-og-dalbaner, karuseller og vannsklier vil gi spenning og moro for hele familien.

For å gjøre besøket på Dubai Parks and Resorts mest mulig effektivt, anbefaler vi å planlegge besøket på forhånd. Det er lurt å sjekke åpningstider, eventuelle billettpriser og forhåndsbestille billetter for å unngå køer.

Dubai Parks and Resorts er definitivt et must-see for barnefamilier som ønsker en morsom og spennende opplevelse i Dubai. Med så mange attraksjoner og underholdningstilbud, vil hele familien garantert ha det gøy!

Tips for en perfekt stranddag på Jumeirah Beach med småbarn

Jumeirah Beach er en av de mest populære strendene i Dubai og et must-see for alle som besøker byen. Denne vakre stranden har krystallklart vann og en fantastisk utsikt over det berømte Burj Al Arab-hotellet. Med sin lange, hvite sandstrand og turkisblå vann, er Jumeirah Beach et perfekt sted for en avslappende dag ved sjøen.

En perfekt stranddag på Jumeirah Beach med småbarn

Når du reiser til Jumeirah Beach med småbarn, er det viktig å planlegge besøket nøye for å sikre at hele familien får en god opplevelse. For å gjøre strandopplevelsen mer barnevennlig, anbefaler vi å velge et tidspunkt på dagen med mindre sol og varme, som morgen eller ettermiddag. Det er også lurt å ha med rikelig med solkrem og vann for å unngå dehydrering og solbrenthet.

Jumeirah Beach har også mange fasiliteter som gjør det enkelt å tilbringe en hel dag på stranden. Det er dusjer, toaletter, og strandstoler som er tilgjengelige mot et lite gebyr. Det finnes også flere restauranter og kafeer i nærheten, slik at dere kan nyte god mat og drikke mens dere nyter utsikten over havet.

Når du reiser til Jumeirah Beach med småbarn, kan det være en god idé å ha med en parasoll eller telt for å beskytte barna fra solen. Det kan også være lurt å ha med noen leker eller spill for å underholde barna på stranden.

Jumeirah Beach er et perfekt sted for småbarnsfamilier som ønsker en avslappende og morsom strandopplevelse i Dubai. Med god planlegging og de rette forholdsreglene, vil besøket på denne vakre stranden bli en minnerik opplevelse for hele familien.

Barnevennlige aktiviteter på Desert Safari: Sandboarding, kamelridning og mer

Desert Safari er en spennende og minnerik opplevelse som du ikke vil gå glipp av under ditt besøk i Dubai. Dette er en tur til ørkenen, hvor du kan oppleve sanddynene, prøve kamelridning og se på tradisjonell arabisk underholdning.

Barnevennlige aktiviteter på Desert Safari

Når du reiser med småbarn på Desert Safari, er det viktig å tenke på sikkerhet. Før du drar ut i ørkenen, sørg for å sjekke værmeldingen og ta med rikelig med vann, mat og solkrem. Det kan også være lurt å ha med solhatter og solbriller for å beskytte barna fra den sterke solen.

Desert Safari har mange aktiviteter som passer for barnefamilier. Sandboarding er en populær aktivitet blant barn og voksne, og det er også vanlig å male henna og ta bilder med ørkenfalker. Kamelridning er en annen populær aktivitet som barna vil elske.

Under Desert Safari-turen vil du også få muligheten til å oppleve den tradisjonelle arabiske kulturen og maten. Det er vanlig å spise en deilig middag på en beduinleir, hvor du kan prøve autentiske arabisk retter og se tradisjonell dans og musikk.

For å gjøre Desert Safari-opplevelsen mest mulig effektiv, anbefaler vi å velge en tur som passer for hele familien og å forhåndsbestille billetter for å unngå køer.

Desert Safari er en spennende opplevelse som hele familien vil elske. Med riktig planlegging og de rette forholdsreglene, kan denne turen bli en av de beste opplevelsene under ditt besøk i Dubai.

Her er noen populære aktører for dessert safari:

Dubai Desert Safari Tours
VIP Hummer Desert Safari Dubai
Go Dubai Desert Safari Tours
Premium Desert Safari

 

Utforsk over 25 forskjellige kulturer på Global Village i Dubai, en spennende temapark for hele familien

Global Village er en av de største temaparkene i verden og en av Dubais mest populære turistattraksjoner. Her kan du utforske paviljonger fra over 25 forskjellige land og kulturer, og oppleve alt fra lokal mat og kunst til musikk og dans.

Når du reiser til Global Village med barn, kan det være lurt å planlegge dagen nøye. Det er lurt å starte tidlig på dagen for å unngå de store folkemengdene, og du bør sette av minst en hel dag for å utforske parken. Det kan også være lurt å ha med en barnevogn eller leie en på stedet for å gjøre det enklere å bevege seg rundt i parken.

Global Village i Dubai

Global Village har mange attraksjoner som passer for barnefamilier. Det er karuseller, forestillinger, gatemat og mye mer å utforske. Barna vil elske å prøve ulike karuseller og aktiviteter, og det er også mulighet for å se forestillinger fra ulike deler av verden.

For å komme seg til Global Village, kan du ta taxi eller offentlig transport. Det er også mulig å benytte parkeringsplassen på stedet, men det kan være utfordrende å finne parkering på travle dager. Vi anbefaler å sjekke nettstedet for Global Village for oppdatert informasjon om åpningstider, billettpriser og transportmuligheter.

Global Village er en spennende og unik opplevelse for barnefamilier som ønsker å utforske ulike kulturer og land. Med god planlegging og de rette forholdsreglene, vil besøket på denne temaparken bli en minnerik opplevelse for hele familien.

Takk for at du leste - Følg oss for flere barnevennlige reiseopplevelser

Vi håper denne guiden til de beste attraksjonene i Dubai for barnefamilier har vært nyttig og inspirerende for deg og din familie. Dubai har virkelig noe for alle, fra spennende temaparker til vakre strender og fascinerende kulturelle opplevelser.

Husk å planlegge turen nøye og ta med rikelig med solkrem og vann for å sikre at hele familien får en fantastisk opplevelse. Vi oppfordrer deg til å besøke the Smartstore.no for mer informasjon om reiser og utstyr for barnefamilier.

Følg oss også på sosiale medier for de beste tipsene og inspirasjonen til din neste ferie med familien. Vi gleder oss til å høre om dine opplevelser og ønsker deg og din familie en fantastisk tur til Dubai!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.