Rethymno – et fint sted å starte hvis du besøker Kreta for første gang

Rethymno – et fint sted å starte hvis du besøker Kreta for første gang – Halvveis mellom Chania og hovedstaden Heraklion ligger universitetsbyen Rethymno. Rethymno, opprinnelig en festningsby, har en venetiansk havn og et gamlebyområde som er morsomt å utforske.

De beste hotellområdene i Rethymno

2 Beste Budsjetthoteller i Rethymno

Creta Seafront Suites

Horizonte Seafront Suites
Horizonte Seafront Suites

Ligger på den nordvestlige siden av Kreta, i Kissamos-provinsen, ved siden av de berømte strendene i Falassarna, Elafonissi og Balos Lagoon. Horizonte Seafront Suites ligger bare 10 meter fra stranden og er selvbetjent innkvartering i Kíssamos. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Eiendommen ligger 6 km fra Kissamos havn. Hos Horizonte Seafront Suites finner du en hage. Eiendommen er en ideell base for å besøke strendene i nærheten, som Elafonissi, Falassarna og Balos. Souda lufthavn ligger 40 km unna. Chania by ligger i en avstand på 30 km. Eiendommen tilbyr avgiftsfri parkering.

Eltina Hotel

Eltina Hotelv rethymnon
Eltina Hotelv rethymnon

Elina Hotel ligger i sentrum av Rethymno, bare 100 meter fra stranden,. Den har 33 moderne leiligheter som er tilrettelagt med alle moderne fasiliteter for å sikre deg et hyggelig opphold i et varmt og innbydende miljø.
For de som ønsker å utforske den historiske gamlebyen i Rethymno med sine imponerende venetianske bygninger, den gamle Fortezza festning og museene, eller for de som bare vil nyte solskinnet og det klare vannet på stranden ved å velge blant en rekke vannsport, da er Elina hotellleiligheter det ideelle utgangspunktet for ferien.

2 Beste Mellomklassehoteller i Rethymno

Aquila Porto Rethymno

Aquila Porto Rethymno
Aquila Porto Rethymno

Aquila Porto Rethymno er et stilig hotell med egen strand og perfekt beliggenhet ved strandpromenaden i Rethymnon by. Atmosfæren er internasjonal og servicen upåklagelig. For å nyte litt ekstra i ferien, legg til All Inclusive og unn deg en candle light-dinner eller bestill et executiverom med havutsikt, tre balkonger og jacuzzi. Aquila Porto Réthymno ligger 600 meter fra Réthymno havn og 61 km fra Khaniá internasjonale lufthavn. Iráklio internasjonale lufthavn ligger 84 km unna, og byen Iráklio med sin havn ligger 80 km unna.

Steris Elegant Beach Hotel Apartment

Steris Elegant Beach Hotel & Apartments
Steris Elegant Beach Hotel & Apartments

Velkommen til Steris Elegant Beach Hotel. Du har akkurat nådd ditt ideelle ferieparadis, langs kysten av Rethymno Kreta, som er åpen hele året. Den unike beliggenheten ved stranden forbedret av sin forfriskende moderne design og komplettert av den hjertelige gjestfriheten til hotellets medeier, fru Athanasia Manolakaki, og skaper den perfekte kombinasjonen der innkvartering føles hjemmekoselig og i høysetet og overgår alle forventninger. Steris Elegant Beach Hotel er vertskap for 32 stilige og individuelt innredede studioer, leiligheter og suiter som tilfredsstiller dine forventninger om en avslappende, komfortabel og munter innkvartering i løpet av ferien.

2 Beste Familievennlige hoteller i Rethymno

Theartemis Palace Hotel

Theartemis Palace Rethymnon
Theartemis Palace Rethymnon

Theartemis Palace er beleilig plassert ved sørkysten, mellom Chania og Heraklion, og er et prestisjefylt feriested med et godt etablert rykte. I nærheten av gamlebyen og den lange sandstranden, med høye standarder for service og godt utvalg av fasiliteter. Dette komfortable og vennlige hotellet tilbyr koselige rom, en hyggelig bar å ta en drink og en prat. Restauranten tilbyr deg en rekke greske og internasjonale retter, i et stilig og raffinert miljø gjennom rike buffeer og proff matlaging til ethvert måltid på dagen. Beliggenhet: 100 meter fra stranden. 1 km fra gamlebyen. 75 km fra nærmeste internasjonale flyplass i Chania og 82 km fra Heraklions flyplass.

Achillion Palace

Achillion Palace rethymnon
Achillion Palace rethymnon

Achillion Palace det mest komfortable og vennlige hotellet i Rethymnon. Det ligger i det vakreste kvartalet av byen, bare et pust fra strandpromenaden og veldig nær inngangen til den gamle bebyggelsen, hvis trange gater fører til det imponerende middelalderslottet og den pittoreske venetianske havnen. Achillion i Rethymnon har bassengområde på taket med lite basseng, parasoller og solsenger. Frokostbufféen serveres i hotellets frokostrestaurant. Gratis WiFi. TV i resepsjonsområdet. Biljard mot avgift. Det ligger en liten strand like ved hotellet, mens det er ca. 350 meter til større sandstrand med utleie av solsenger. Bytrafikk.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Rethymno

Dyo Suites

Dyo Suites Rethymno
Dyo Suites Rethymno

Dyo Suites ligger i Rethymno, bare få meter fra sandstranden og en 10-minutters spasertur fra den vakre gamlebyen. Overnattingsstedet har bar og tilbyr unike innredede suiter med sjøutsikt, boblebad, smartnøkkel og digital, talestyrt romassistent. Alle suitene har vannkoker, kaffetrakter, hårføner, kostnadsfrie badeprodukter, balkong eller terrasse og et sittehjørne hvor du kan slappe av. Dyo Suites tilbyr gratis WiFi overalt. Flatskjerm-TV med satellittkanaler er også tilgjengelig. Overnattingsstedet har butikker og en felles salong, og barnepass kan også ordnes. Dyo Suites tilbyr frokostbuffé, og du kan bestille det du ønsker å drikke. Sykkel kan leies på stedet. Den venetianske havnen ligger 1,5 km fra Dyo Suites, mens Historisk folkeminnemuseum ligger 1,7 km unna. Nærmeste flyplass er Iráklio internasjonale lufthavn, som ligger 80 km unna.

Grecotel Creta Palace Hotel

Grecotel Creta Palace
Grecotel Creta Palace

Grecotel Creta Palace ligger flott til ved siden av en fin sandstrand, 5 km fra sentrum av Rethymnon. Nærliggende attraksjoner inkluderer Baja Beach Club, Katerina Bar og Mini Golf Beach Platania. Grecotel Creta Palace tilbyr også mange fasiliteter for å berike ditt opphold i Kreta. Populære fasiliteter ved eiendommen inkluderer 24-timers resepsjon, fasiliteter for funksjonshemmede, bagasjeoppbevaring, parkeringsplass, romservice. 

Hvis du bor i gamlebyområdet

Hvis du bor i gamlebyområdet, vil de fleste hotell og restauranter være innen gangavstand fra de viktigste stedene. Turistattraksjoner inkluderer en hop-on-hop-off buss, dagtid og kveldstur fra havnen og noen få museer. Hvis du leier en bil (tar deg til Budget leiebil), kan du utforske det meste selv.

Populære aktiviteter i Rethymno

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.