Jumeirah Beach – Dette er det beste området å bo i Dubai og med barn (2023)

Oppdatert 08. januar 2023

Jumeirah Beach – Dette er det beste området å bo i Dubai og med barn – Jumeirah Beach er et sted fullt av glamorøse feriehoteller, livlige strandklubber og en mengde shopping- og restaurantalternativer som får hodet til å svimle av ubesluttsomhet om hvor du skal gå først..

Jumeirah Beach er et flott sted å reise med barn, med en rekke aktiviteter og attraksjoner som passer for hele familien.

Stranden er et perfekt sted for barn å leke og slappe av, og tilbyr også en rekke vannsporter som de kan prøve seg på, som kajakkpadling, paraseiling og jet skiing. Det er også mange solsenger og parasoller tilgjengelig for turister.

I tillegg til stranden tilbyr Jumeirah Beach også mange andre aktiviteter for barn, som å dra på safari i ørkenen, besøke akvariet i Dubai Mall eller å dra på turer til Deira Islands, en nyutviklet øyresort med mange forskjellige aktiviteter og attraksjoner.

Det er også mange shoppingmuligheter i området, med butikker, markeder og sentre som tilbyr alt fra leketøy og klær til suvenirer og håndverksprodukter.

For de litt eldre barna er det også mange gode spisesteder og barer i området, med alt fra lokale street food-steder til fine restauranter som serverer tradisjonelle og internasjonale retter.

For turister som reiser med barn og leter etter et sted å bo i nærheten av Jumeirah Beach, finnes det mange luksushoteller i området med familievennlige fasiliteter, samt en rekke leiligheter og hus til leie. Det er også mange ferieboliger og villaer tilgjengelig for dem som ønsker litt mer plass og privatliv.

Les videre så skal vi vise deg.

3 Beste Budsjetthoteller i Jumeirah Beach:

ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel
ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel

Ibis Mall Of The Emirates

Vis på kart

Ibis Dubai Mall of Emirates ligger i Al Barsha, ved siden av Mall of the Emirates, som tilbyr morsomme attraksjoner og aktiviteter som Magic Planet, VOX Kinoer og Ski Dubai. Det ligger praktisk til, kun 30 minutters kjøretur fra Dubai internasjonale lufthavn.

Hotellet tilbyr moderne gjesterom, 2 restauranter, en bar og gratis daglig parkering. Ligger 5 minutters gange fra Sharaf DG Dubai metrostasjon og Mall of the Emirates Dubai metrostasjon, har du en problemfri transport til Dubai Expo-området og rundt forretnings- og fritidsområdet Al Barsha.

Hotellet ligger i nærheten av Burj Khalifa i Dubai sentrum, den nye Dubai Water Canal, Dubai Marina, Palm Jumeirah, Media City, Internet City og bare noen minutter fra Jumeirah Beach, Wild Wadi Waterpark og 15 minutter fra Jebel Ali Free Zone.

ibis Al Barsha
ibis Al Barsha

ibis Dubai Al Barsha Hotel

Vis på kart

Ibis Dubai Al Barsha ligger i hjertet av Dubai, mellom The Marina og Dubai sentrum, hvor det berømte Burj Khalifa landemerket ligger.

Hotellet ligger i Al Barsha langs den populære Sheikh Zayed-veien. Utforsk omgivelsene med en av de flotte turene til Abu Dhabi, eller ta en Desert Safari for å sette pris på Dubai. Hotellet tilbyr henting på flyplassen, returtjenester og innendørs parkering.

En god drink på Jamboree FoodFest and Bar – et konsept som opprinnelig er fra Storbritannia og første gang i UAE, og som tilbyr de deiligste burgere som representerer de fem kontinentene – eller en fair trade café latte på Chill Café. Hvis du liker minneverdige opplevelser, har du kommet til rett sted.

Holiday Inn Express Dubai, Internet City
Holiday Inn Express Dubai-Internet City

Holiday Inn Express Dubai-Internet City

Vis på kart

Holiday Inn Express Dubai Internet City. Bo i hjertet av Knowledge Village forretningsområde, få minutter fra Internet City Technology Park.

En enkel 30-minutters drosjetur fra Dubai International Airport til det moderne hotellet med 244 rom.

Start dagen med gratis ekspressbuffé. Hotellet ligger i TECOM (Internet City, Media City og Knowledge Village) og i nærheten av Jebel Ali Port Free Zone.

Å være i nærheten av de største kjøpesentrene i Dubai, Madinat Jumeirah, Dubai Marina og Palm Jumeirah. Her kan du velge mellom shopping, ski, servering, underholdning og strender.

Pakk og ta turen til Jumeirah Beach eller ta hotellets gratis transport til Mall of the Emirates, hvor du kan kombinere shopping med innendørs ski. Ta med barna til spennende vannsklier i Wild Wadi Water Park. Forsyn deg med forfriskende cocktails i lobbybaren din.

3 Beste Familievennlige hoteller i Jumeirah Beach:

Jumeirah Mina A Salam
Jumeirah Mina A Salam

Jumeirah Mina A’Salam

Vis på kart

Jumeirah Mina A’Salam ligger midt på Madinat Jumeirah Resort og ble totalrenovert i 2015.

Dette boutiquehotellet ligger ved stranden, 1 km fra den offentlige stranden i Jumeirah, og tilbyr blant annet treningssenter, bar og hage. Resepsjonen er åpen døgnet rundt.

Hotellet tilbyr også restaurant, badeland, utendørsbasseng, romservice, barneklubb og valutaveksling.

Jumeirah Mina A’Salam ligger under 2,5 km fra Sufouh-stranden og 700 meter fra Burj al Arab. Nærmeste flyplass er Dubai internasjonale lufthavn, 21 km unna.

Overnattingsstedet tilbyr gratis transport til Wild Wadi Waterpark, Madinat Jumeirah og Jumeirah Beach Hotel.

Jumeirah Al Qasr
Jumeirah Al Qasr

Jumeirah Al Qasr at Madinat Jumeirah

Vis på kart

Jumeirah Al Qasr er et 5-stjernershotell som ligger på en 2 kilometer lang privat strand, og har et stort hageanlegg med kanal-lignende vannveier, rom med møblert balkong og en sjømatrestaurant over Persiabukten.

De romslige rommene på Jumeirah Al Qasr vender ut mot Persiabukten eller hotellområdet, og har antikk innredning, eget omkledningsområde og dusjkabinett med regndusj. På Jumeirah Al Qasrs private sandstrand kan du slappe av mens du hygger deg med gratis frisk frukt og svale håndklær.

Hotellet tilbyr gratis transport til Wild Wadi Waterpark™, Madinat Jumeirah, Jumeirah Beach Hotel og Mall of the Emirates.

Hotellet ligger ved siden av Madinat Jumeirah-souken. Du kommer deg til Dubai Internet City på en 15-minutters kjøretur fra hotellet. Avgiftsfri parkering tilbys på stedet.

Flora Al Barsha Hotel

Vis på kart

Flora Al Barsha Dubai er et firestjerners luksushotell som ligger i hjertet av Dubais forretnings- og fritidsdistrikt i Al Barsha.

Flora Al Barsha Hotel tilbyr 186 fullt betjente og romslige gjesterom, designet for å skjemme deg bort med komfort og dekke dine daglige behov. Gjesterommene, med beroligende varme farger, moderne møbler og belysning, samt moderne interiør, er designet for å gi deg en eksklusiv luksusopplevelse og oppfylle de høyeste forventningene fra reisende.

Flora Al Barsha har en sentral beliggenhet og gir enkel tilgang til Dubais fremste livsstedsdestinasjoner, for eksempel det berømte Mall of the Emirates og Ski Dubai.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Jumeirah Beach:

Burj Al Arab Jumeirah
Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah

Vis på kart

Burj Al Arab Jumeirah ligger på sin egen øy, og har suiter med sjøutsikt, ni eksklusive restauranter og et spa med full service.

Du kan ankomme overnattingsstedet med Rolls-Royce eller helikopter.

Terrassen har to bassenger, 32 eksklusive badehytter, en restaurant og bar. Alle suitene har gulv-til-tak-vinduer med panoramautsikt over Persiabukta, iPad, gratis WiFi, 21″ iMac og interaktiv HDTV med widescreen. Her er det i tillegg Bose iPhone-dokk og mediasenter.

Her tilbys badehytter, solsenger og utsikt over Burj Al Arab Jumeirah og Persiabukta. Summersalt Beach Club er forbeholdt suitegjester på Jumeirah Al Naseem og Burj Al Arab Jumeirah. Under oppholdet får du tilgang til den private stranden på Jumeirah Beach Hotel.

Burj Al Arab Jumeirah tilbyr ubegrenset tilgang til vannsportaktivitetene på badelandet Wild Wadi Waterpark, som ligger kun en 5-minutters spasertur over broen til øya. Madinat Jumeirah-markedet er en 15-minutters spasertur fra hotellet.

Jumeirah Al Naseem
Jumeirah Al Naseem

Jumeirah Al Naseem

Vis på kart

Jumeirah Al Naseem ligger i Umm Suqeim-området i Dubai, og tilbyr et spa-senter, privat strandområde, boblebad, vannsportfasiliteter og en restaurant. Du får gratis adgang til Wild Wadi.

Alle rommene har klimaanlegg og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Noen har i tillegg et praktisk sittehjørne. Enkelte boenheter har utsikt over sjøen eller hagen. Du får eget bad med badekar, badekåper, tøfler og gratis badeprodukter. Overnattingsstedet tilbyr kostnadsfri transport, og du finner en frisørsalong på stedet. Du kan spille tennis på stedet, og området er populært for golfing.

Ferieanlegget tilbyr bilutleie. Mall of the Emirates ligger 2,4 km fra Jumeirah Al Naseem, mens kjøpesenteret Galleria er 10 km unna. Nærmeste flyplass er Dubai internasjonale lufthavn, som du finner 21 km fra overnattingsstedet.

Jumeirah Dar Al Masyaf at Madinat Jumeirah

Sommerhusene til Jumeirah Dar Al Masyaf ligger omgitt av hager, vannveier, bassenger og ferieanleggets private strand. De har oppussede rom og gårdsrom, og overnattingsstedet tilbyr butlerservice.

Som gjest på overnattingsstedet får du gratis adgang til badelandet Wild Wadi Waterpark™. Sommerhusene ligger bortgjemt til og har store terrasser med utsikt over ferskvanns kanalene og -bassengene og avansert teknologi på soverommene.

Alle de luksuriøse rommene og suitene ligger i typiske arabiske bygninger og har møbler i ekte arabisk stil og luksuriøst bad. På Jumeirah Dar Al Masyaf kan du spille golf på en golfbane i verdensklasse.

Her finner du også barneklubben Sinbad, Madinat-teateret, Madinat Jumeirahs egen privat strand med vannsportsfasiliteter, tennisbaner og luksusriøse småbåter.

Hotellet har flere enn 40 restauranter, barer og salonger, og du kan velge blant en rekke spisesteder med hvert sitt unike tema og hver sin beliggenhet og stil. Det faktum at det også er hjemmet til et syv-stjerners hotell, Burj Al Arab, som er bygget på sin egen øy, viser luksusenivået du kan forvente her.

Hvis det primære målet ditt er å være ved stranden og du elsker å leve med stil, så har du truffet jackpoten med Jumeirah Beach.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Jumeirah Beach – Dette er det beste området å bo i Dubai og med barn«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Populære aktiviteter ved Jumeirah Beach

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du vet at jeg kan svare på alle spørsmålene dine, ikke sant? Test meg! 😏