Hjem og hage

Inspirasjon til Julekalender 2022

Adventstiden nærmer seg med stormskritt, og planleggingen av årets julekalendere har startet. Normalt har du kanskje bare gitt kalendere til barna, men hva med å gi mannen eller kona en kalender å glede seg over? Kanskje fortjener venninnen din en ekstra oppmerksomhet før jul eller kanskje du ikke får sett foreldrene dine så ofte som du pleier og ønsker å glede de litt ekstra? Å få det lille ekstra hver dag i desember kan glede ikke bare barn, men også voksne!

Se vår lille inspirasjonsguide til årets julekalendere under, og velg og vrak i morsomme idéer:

Prosecco-kalender

Lag din egen Prosecco-kalender er en kartong (julkalender) med et morsomt og julete motiv du fyller med små prosecco-flasker. Kartongen (adventskalenderen) er enkel å sette sammen og når det er gjort så er det bare proseccoen som mangler. Overrask en venn, partneren din, mamma eller mormor med en ordentlig morsom og original julekalender. Proseccoen må du dessverre stå for selv!

Juleøl-kalender

Bilde: Lokal Brygg

Kun øl fra norske håndverksbryggerier. Masse ulike smaker og stiler som er satt sammen med omhu. Spesielle øl til spesielle dager og en god blanding av mørkt/lyst. Et smaksnotat til hver luke med en beskrivelse av dagens øl. Inneholder både 330 og 440 ml flasker og bokser. Dette er den perfekte gaven å gi til den ølglade!

MyMuesli müsli-julekalender

Kalender for den müsli-glade! I müsli-kalenderen kjemper tjuefire forskjellige müsli-smaker om plassen og lengter etter å by deg på nye smaksopplevelser hver eneste dag frem til julaften. Her blandes julete varianter med smak av eple, kanel og vanilje med sprø müsli-sorter som smaker sjokolade, tropisk mango eller jordbærostekake. Müslien ligger i smarte porsjonsbegre som er like praktiske enten du nyter en stille adventsfrokost hjemme eller tar med deg frokosten på jobb. Müsli-kalenderen fra MyMuesli er ganske enkelt den perfekte adventsgaven til alle som fortjener en litt bedre og koseligere start på desember!

Chili Klaus-Julekalender

Godterikalender for voksne! Jingle Balls! fra Chili Klaus er smekkfull av gloheite og søtsterke chiligodterier til den som har gått lei av kjedelige sjokoladekalenderen. Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Her kjemper mild vingummi og karamell om plassen med betydelig sterkere chilikuler. Hvis du støter på en luke med en hodeskallemerket chilikule – ja, da er tiden inne til å forberede seg på en chilistorm du sjelden har sett maken til! 

Decleor julekalender

Den perfekte julekalenderen til damen i huset eller til en kjær venninne eller mor! Start nedtellingen til julen med å oppdage den ubegrensede styrken av eteriske oljer med Decléors intergalaktiske adventskalendar! Oppdag 24 kosmiske overraskelser i både full-size- og deluxe-size-størrelser. Unn deg en komplett skjønnhetsrutine og nyt fordelene ved eteriske oljer.

Christiania Gourmet Sjokolade julekalender

Vi kommer ikke unna deilig sjokolade i førjulstiden! Kalender som passer til alle!

Herlige håndlagde kremkuler. Det er 2 kuler i hver luke sånn at man kan, hvis man vil, dele. Her er det kuler med: Kule med lakrisovertrukket hvitsjokolade med flytende lakris og bringebær. Kule med lakrisovertrukket hvitsjokolade og lakriskrem. Kule med mild lakrisovertrukket lakris. Kule med pasjonsfrukt overtrukket med lakris. Lakriskremkule. Kule med sjokolade og kirsebær. Kule med Solbærkrem. Kule med sjokolade, lakriskjerne, karamell og salt. Nam!

Makeup Revolution adventskalender

Gjør deg klar for Revolution Beauty 2020-adventskalender! Med 25 eksklusive sminkeprodukter og accessories… bak hver dør finner du en Revolution-favoritt, en eksklusiv nyanse eller kanskje noe helt nytt som ingen andre har! Med 24 dører av glede er denne adventskalenderen den ultimate gaven til deg selv eller noen du er glad i. Den perfekte nedtellingen til jul.

Bomb Cosmetics badebombe-julekalender

Bak de tjuefire lukene i adventskalenderen skjuler det seg julete badebomber og “mallows”, som takket være sin kombinasjon av eteriske oljer, kakao- og sheasmør smelter i det varme vannet og sprer velduft samtidig som de refukter huden din. Du finner også skrubbekrem, såpe og håndkrem som både pleier og risker opp, så du føler deg klar til å ta tak i alle juleoppgavene så fort du har steget opp fra badet igjen. Britiske Bomb Cosmetics produserer badebombene og såpene sine for hånd, og de søte, fargerike badeproduktene liver garantert opp i desembermørket!

Haupt Lakrits-julekalender

Perfekt julekalender for lakris-elskeren! Bak hver luke skjuler det seg en ny smak, og her er det selvfølgelig både søt lakris, salt lakris og lakrisbiter som har fått et mykt sjokoladetrekk i forskjellige smaker som løfter frem det aller beste i favorittgodteriet ditt. Det loves dessuten minst to biter i hver luke – det er opp til deg om du velger å spise begge selv eller om du deler kalenderen med en annen lakriselsker, men vi våger uansett å lovet at det blir en god jul i år!

Beauty PRO adventskalender

Blank white packaging box, perspective on white background. studio lighting

I Beauty Pros luksuriøse kalender får du en herlig, hurtigvirkende sheet mask i hver luke – for ansikt, øyne, hender og føtter. Alt du trenger for den perfekte hudpleierutinen, og den ultimate gaven til alle hudpleiefantaster! 

Spesialkaffe-adventskalender

For kaffe-elskeren eller for deg med hjemmekontor! 24 dager med spesialkaffe fra 12 av Skandinavias beste mikrobrennerier. Ny, deilig kaffe hver dag!

Wally and Whiz vingummi-julekalender

Luksuriøs vingummi fra danske Wally og Whiz! I denne vingummi-julekalenderen skjuler det seg gourmet-vingummi i nye og spennende smakskombinasjoner med frukt, bær, lakris og kaffe. Ganske enkelt en perfekt julekalender for voksne! Wally and Whiz lager luksuriøs og vegansk vingummi som kun inneholder naturlige farger og smakstilsetninger. Uslåelige kombinasjoner av frukt og bær gir smak til godteriet, og hver kalenderluke inneholder en pose med deilige, sesongtilpassede smaker. 

Julekalender med skjeggolje

Til sist, men ikke minst: Skjem bort en skjeggete mann du liker med en julekalender full av skjeggolje! Kalenderen fra The Bearded Man Company inneholder 24 små flasker med pleiende og mykgjørende skjeggolje. Skjeggoljen leveres i behagelige, annerledes dufter, som svart kaffe, bergamott og krydret rom – alt annet enn den kjedelige standard-after shaven! Oljen mykgjør skjegget og gir det både næring og vakker glans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.