Times Square er et av de mest ikoniske områdene i New York City, og er et populært turistmål for besøkende fra hele verden. Dette travle og livlige området er kjent for sine neonreklamer, Broadway-teatre, og en rekke attraksjoner og butikker. Det er et sted som aldri sover, og som alltid er fullt av liv og energi.

Photo by Sudan Ouyang on Unsplash

Times Square ligger midt i hjertet av Manhattan, og er et av de mest kjente landemerkene i byen. Området har gjennomgått en betydelig forvandling de siste årene, og er nå et av de mest populære og livlige områdene i New York City. Det er et sted som må oppleves, og en tur til New York er ikke komplett uten et besøk til Times Square.

I denne reiseguiden vil vi ta en nærmere titt på alt det spennende som Times Square har å tilby. Vi vil dekke attraksjoner, shopping, spisesteder, overnattingsmuligheter og praktisk informasjon for å hjelpe deg med å planlegge turen din til dette pulserende og fargerike området.

Enten du er en førstegangsbesøkende eller en erfaren New York-reisende, er Times Square et sted du ikke vil gå glipp av. Så bli med oss når vi utforsker alt som dette unike området har å tilby.

Attraksjoner i og rundt Times Square

Times Square er kjent for sine neonlys, skilt og høyenergiatmosfære, men det er også et område som er fullt av spennende og interessante attraksjoner. Her er noen av de mest populære attraksjonene i og rundt Times Square i New York City:

 1. Broadway Teatre og musikaler
  Broadway er kjent for sine fantastiske musikaler og teaterforestillinger, og Times Square er midtpunktet for dette. Her kan du finne kjente teatre som Lyric Theatre, Majestic Theatre, og Palace Theatre. Det er alltid en rekke forestillinger på gang, så det er enkelt å finne noe som passer for enhver smak.
 2. Times Square Museum and Visitor Center
  Times Square Museum and Visitor Center tilbyr en unik mulighet til å lære mer om historien og utviklingen av Times Square. Museet har utstillinger som tar for seg alt fra neonlys til teater og musikkhistorie. De ansatte kan også gi tips og råd om hva du bør se og gjøre i området.

 3. Madame Tussauds Wax Museum
  Madame Tussauds Wax Museum er en populær attraksjon i Times Square, hvor du kan se livaktige voksfigurer av berømte personer fra verden over. Museet har over 200 voksfigurer og har også interaktive utstillinger som lar deg være med i favorittfilmene dine.

 4. Ripley’s Believe It or Not!
  Ripley’s Believe It or Not! Museum er et av de mest unike museene i Times Square. Her kan du se rare og bisarre samlinger, som en sju meter lang albino-boa og en tohodet kalv. Dette museet er perfekt for de som er ute etter en annerledes opplevelse.

 5. Top of the Rock observasjonsdekk
  Top of the Rock observasjonsdekk er en flott måte å se hele New York City fra en helt ny vinkel. Dekket ligger på toppen av Rockefeller Center, og gir deg fantastisk utsikt over byen. Det er spesielt flott å besøke om kvelden når byen er opplyst.

 6. Empire State Building
  Empire State Building er en annen populær observasjonsdekk i nærheten av Times Square. Dette ikoniske tårnet er en av de mest kjente bygningene i New York City, og gir besøkende fantastisk utsikt over byen. Det er mulig å besøke tårnet både om dagen og om natten.

 7. Central Park
  Central Park ligger litt lenger unna Times Square, men det er absolutt verdt å besøke mens du er i New York. Dette store parkområdet er kjent for sine grønne områder, innsjøer og mange turstier. Parken er et flott sted å slappe av og ta en pause fra storbylivet.

Dette er bare noen av de mange attraksjonene som du kan oppleve i og rundt Times Square. Det er alltid noe å se og gjøre i dette spennende området i New York City.

Shopping og spisesteder

Times Square er kjent for å være et av de beste shoppingområdene i New York City. Det finnes et utall av butikker, butikksentre, og spisesteder i og rundt Times Square som tilbyr et bredt utvalg av varer og matopplevelser. Her er noen av de mest populære shopping- og spisestedene i området:

Photo by Krisztina Papp on Unsplash
 1. Times Square Shopping Center ligger midt i Times Square og tilbyr et stort utvalg av butikker og merker, inkludert Forever 21, Levi’s og H&M. Senteret har også flere restauranter og kafeer som serverer alt fra hurtigmat til mer eksklusive måltider.

 2. M&M’s World er en av de mest populære butikkene i Times Square, med fire etasjer av M&M’s-relaterte varer og suvenirer. Her finner du alt fra godteri og klær til skrivesaker og pyntegjenstander.

 3. Hershey’s Chocolate World er en annen populær butikk i Times Square, med et bredt utvalg av sjokolade og andre søtsaker fra Hershey’s merker. Butikken har også flere interaktive utstillinger og aktiviteter som lar besøkende lære mer om Hershey’s historie og produkter.

 4. Hard Rock Cafe New York er en av de mest kjente restaurantene i Times Square. Her kan du nyte en god burger og se på rocke-memorabilia fra musikkens verden. Restauranten har også ofte live musikk og konserter.

 5. The View Restaurant and Lounge ligger på toppen av Marriott Marquis hotellet og tilbyr utsikt over Times Square mens du spiser. Restauranten snurrer rundt slik at du kan nyte utsikten fra alle sider mens du spiser middag eller tar en drink.

 6. Shake Shack er en populær hurtigmatkjede som startet i New York City, og de har en av sine restauranter rett ved Times Square. Her kan du nyte en god burger, milkshake, eller en iskrem mens du tar en pause fra shoppingen.

Dette er bare noen av de mange shopping- og spisestedene i og rundt Times Square. Det finnes en lang rekke av butikker, kjøpesentre og spisesteder for enhver smak og lommebok. Enten du er på jakt etter en god middag eller et godt tilbud på shopping, vil du definitivt finne det i Times Square i New York City.

Slik finner du det rette stedet å bo ved Times Square

Når du velger hotell ved Times Square i New York, er det noen ting du bør se etter for å sikre at du får en god opplevelse. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge det rette hotellet:

Kart over Times Square New York

Beliggenhet: Times Square-området er kjent for sin beliggenhet midt i hjertet av New York City. Når du velger hotell, bør du se etter et hotell som ligger i nærheten av Times Square, slik at du kan nyte alt området har å tilby.

Pris: Hotellprisene i Times Square-området kan variere mye, og det er viktig å finne et hotell som passer budsjettet ditt. Du bør se etter hotell som passer ditt budsjett, men som samtidig tilbyr en rimelig pris.

Størrelse: Hotellrom i Times Square-området kan variere mye i størrelse. Du bør vurdere størrelsen på hotellrommet, spesielt hvis du reiser med familie eller en gruppe.

Fasiliteter: Når du velger hotell, bør du vurdere hvilke fasiliteter som tilbys. Mange hotell i Times Square-området tilbyr fasiliteter som treningsrom, restauranter og barer, svømmebasseng og gratis Wi-Fi.

Kundeanmeldelser: Lesing av kundeanmeldelser kan hjelpe deg med å få et inntrykk av hotellene du vurderer. Du bør lese anmeldelser fra andre reisende for å få en ide om hva slags opplevelse du kan forvente på hotellene du vurderer.

Sikkerhet: Sørg for å velge et hotell som har gode sikkerhetsforhold, slik at du kan føle deg trygg mens du er på reise.

Transport: Times Square-området har god tilgang til offentlig transport, og du bør velge et hotell som ligger i nærheten av en T-banestasjon eller bussholdeplass. Dette vil gjøre det enkelt å komme seg rundt i byen og besøke andre attraksjoner.

Disse tipsene vil hjelpe deg med å velge et hotell som passer dine behov og budsjett når du besøker Times Square-området i New York City.
Les videre så vil vi gi deg noen tips til noen gode, anbefalte hoteller i og rundt Times Square.

Overnatting i og rundt Times Square

Hvis du planlegger å besøke New York City og ønsker å bo i hjertet av byen, er Times Square et flott alternativ. Området rundt Times Square har en rekke hoteller og overnattingssteder for enhver smak og budsjett. I denne delen av reiseguiden vil vi gi deg en oversikt over anbefalte hoteller i og rundt Times Square.

Fra luksuriøse hoteller til rimelige alternativer, vil du finne et stort utvalg av overnattingsmuligheter i dette området. Her gir vi deg en oversikt over beliggenhet, fasiliteter og gjesteomtaler, slik at du kan velge det beste alternativet for din reise.

Enten du er på en romantisk ferie eller en familieferie, vil du finne et hotell som passer dine behov. 

InterContinental New York Times Square, an IHG Hotel

The Knickerbocker Hotel – Dette historiske hotellet ligger rett ved Times Square, og tilbyr en flott beliggenhet, luksuriøse rom, et treningssenter og en takterrasse med fantastisk utsikt. Gjestene roser også hotellets restaurant og bar.

The Westin New York at Times Square – Dette moderne hotellet har en flott beliggenhet midt i hjertet av Times Square. Rommene er romslige og komfortable, og hotellet har fasiliteter som en restaurant og en bar på stedet, et treningsrom, og et forretningssenter.

InterContinental New York Times Square – Dette luksuriøse hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved Times Square og tilbyr rom med flott utsikt, et spa, et treningsrom og en restaurant og bar på stedet.

The Aliz Hotel Times Square – Dette boutique-hotellet har en flott beliggenhet rett ved Times Square og tilbyr moderne og romslige rom. Hotellet har også en takterrasse med flott utsikt, en restaurant og bar på stedet, og et treningsrom.

citizenM New York Times Square – Dette moderne hotellet ligger like ved Times Square og tilbyr smarte rom med høyteknologiske fasiliteter. Hotellet har også en restaurant og bar på stedet, et treningsrom og en takterrasse med flott utsikt.

Hilton Garden Inn Times Square – Dette moderne og rimelige hotellet ligger like ved Times Square og tilbyr rene og komfortable rom. Hotellet har også en restaurant og bar på stedet, et treningsrom og et forretningssenter.

Times Square-området har et bredt utvalg av restauranter og spisesteder

som tilbyr ulike typer mat, fra hurtigmat til finere restauranter. Populære matkategorier inkluderer amerikansk, italiensk, asiatisk, meksikansk og thailandsk mat, samt mange vegetariske og veganske alternativer.

Noen av de mest populære restaurantene i området ligger langs 8th Avenue og Broadway, men det finnes også mange spisesteder og restauranter på sidegatene rundt Times Square. Det er viktig å merke seg at Times Square-området kan være overfylt og hektisk, så det kan være lurt å reservere bord på forhånd for populære restauranter.

The View Restaurant & Lounge

For de som ønsker en spektakulær utsikt mens de spiser, er det flere restauranter i området som tilbyr fantastisk utsikt over Times Square og byen.

The View Restaurant and Lounge på toppen av Marriott Marquis Hotel tilbyr en utsikt over Times Square mens du spiser, og restauranten snurrer rundt slik at du kan se utsikten fra alle sider.

På 44th etasje av InterContinental Hotel finner du St. Cloud Rooftop Bar and Lounge, som tilbyr en fantastisk utsikt over byen og Times Square.

For de som ønsker å utforske litt mer av New Yorks restauranter, finnes det også mange «hidden gems» rundt Times Square-området, som kan være vel verdt å sjekke ut. Hell’s Kitchen-området, som ligger rett nord for Times Square, er kjent for sitt mangfold av spisesteder og restauranter.

Det er også flere restauranter i Times Square som er kjent for å være populære blant kjendiser, inkludert Bond 45 og Carmine’s Italian Restaurant. Det er verdt å merke seg at disse restaurantene kan være ganske travle og kan kreve at du reserverer bord på forhånd.

Uansett hva slags mat du er på jakt etter, vil du definitivt finne det i og rundt Times Square. Det er en god idé å planlegge og reservere bord på forhånd for å unngå unødvendige ventetider og for å sikre at du får en god matopplevelse.

Populære kafeer i og rundt Times Square

Times Square-området i New York City har mange populære kafeer hvor du kan slappe av og nyte en kopp kaffe eller en matbit. Her er noen av de mest populære kafeene rundt Times Square:

 1. Blue Bottle Coffee Blue er en kafékjede som ble startet i Oakland, California, og har nå flere filialer i New York City, inkludert en i Times Square-området. Kafeen er kjent for sin høykvalitets kaffe og minimalistiske interiørdesign.

 2. Le Pain Quotidien er en fransk-inspirert kafé som har flere filialer rundt om i verden. Kafeen tilbyr et bredt utvalg av kaffe, te, bakverk og mat, inkludert franske spesialiteter som croissanter og quiches.

 3. Culture Espresso er en uavhengig kafé som ligger nær Times Square-området. Kafeen serverer en rekke kaffe- og te- drikker, samt enkel mat som yoghurt, granola og bagels.

 4. Stumptown Coffee Roasters er en annen kafékjede som ble startet i Portland, Oregon, og har nå en filial i Times Square-området. Kafeen tilbyr en rekke kaffe- og te-drikker, samt mat og bakverk fra lokale bakerier og konditorier.

 5. Starbucks Reserve Roastery ligger like utenfor Times Square-området og er en av de største Starbucks-filialene i verden. Kafeen tilbyr en rekke spesiallagde kaffe- og te-drikker, samt en matmeny som er tilpasset ulike dietter.

Her er noen av de mest populære sportsbarene rundt Times Square:

Times Square-området i New York City er kjent for sitt pulserende natteliv, og det finnes en rekke populære sportsbarer hvor du kan se på kampene og nyte en kald øl eller en matbit. Her er noen av de mest populære sportsbarene rundt Times Square:

Populære sportsbarene rundt Times Square
 1. The Long Room er en populær sportsbar som ligger på West 44th Street, like ved Times Square. Kafeen har flere TV-skjermer som viser sport, og serverer en rekke pubretter og drikkevarer.

 2. Legends er en stor sportsbar som ligger rett ved Times Square, og er kjent for å vise alle typer sport, inkludert amerikansk fotball, basketball, baseball og hockey. Baren har en lang bar og et stort antall TV-skjermer, samt en matmeny som inkluderer burgere, pizza og nachos.

 3. Tonic Times Square er en annen populær sportsbar som ligger rett ved Times Square, og er kjent for sin avslappede atmosfære og gode mat og drikke. Baren har flere TV-skjermer og viser en rekke sportsbegivenheter, samt en omfattende drinkliste og en matmeny som inkluderer både tradisjonelle pubretter og sunne alternativer.

 4. The Playwright Celtic Pub er en irsk sportsbar som ligger i nærheten av Times Square, og er kjent for sin atmosfære og irske mat og drikke. Baren har flere TV-skjermer og viser sport, samt en omfattende drikke- og matmeny som inkluderer alt fra irsk stuing til fish and chips.

 5. District Tap House er en annen populær sportsbar som ligger i nærheten av Times Square, og er kjent for sin omfattende øl- og matmeny. Baren har flere TV-skjermer som viser sport, og serverer en rekke ølsorter og pubretter.

Disse sportsbarene er populære blant både lokalbefolkningen og turister, og gir en flott atmosfære for å se på kampene og nyt en kald øl eller en matbit. Det er viktig å merke seg at disse sportsbarene kan være travle i helgene og på kampdager, så det kan være lurt å komme tidlig eller reservere bord på forhånd.

Her er noen av de mest populære mikrobryggeriene i og rundt Times Square:

Times Square-området i New York City har mange populære mikrobryggerier som tilbyr håndverksøl og en unik opplevelse for ølentusiaster. Her er noen av de mest populære mikrobryggeriene i og rundt Times Square:

District Tap House
 1. Heartland Brewery and Rotisserie er en populær bryggeripub i Times Square-området som tilbyr en rekke håndverksøl og en omfattende matmeny. Bryggeriet har flere filialer i New York City, men deres Times Square-lokasjon har et stort utvalg av ølsorter, inkludert lysere øl, mørkere øl og sesongøl.

 2. The Pony Bar er en annen populær bryggeripub som ligger i nærheten av Times Square. Kafeen tilbyr et omfattende utvalg av øl på fat og flaske fra lokale bryggerier, samt en enkel matmeny med snacks og småretter.

 3. District Tap House ligger i nærheten av Times Square, og er en populær bryggeripub som tilbyr et omfattende utvalg av øl på fat og flaske fra lokale og regionale bryggerier. Bryggeriet har også en omfattende matmeny med pubretter og småretter.

 4. The Three Monkeys er en bryggeripub som ligger i Hell’s Kitchen, like nord for Times Square-området. Kafeen tilbyr et stort utvalg av øl på fat og flaske, samt en matmeny med småretter og snacks.

 5. As Is NYC er en annen bryggeripub som ligger i Hell’s Kitchen, og tilbyr et omfattende utvalg av øl fra lokale og nasjonale bryggerier. Kafeen har også en matmeny med småretter og snacks som passer godt til øl.

Disse mikrobryggeriene er populære blant både lokale og turister, og gir en unik og autentisk opplevelse av New Yorks ølkultur. Det er viktig å merke seg at bryggeriene kan være travle i helgene og på kvelder, så det kan være lurt å komme tidlig eller reservere bord på forhånd.

Times Square ikoniske og populære årlige arrangementer:

Times Square er hjem til noen av de mest ikoniske og populære årlige arrangementene i New York City. Her er noen av de mest kjente og populære årlige eventene som skjer på Times Square:

 1. Times Square New Year’s Eve er en av de mest berømte og populære nyttårsfeiringene i verden. Hver 31. desember samles titusenvis av mennesker i Times Square for å se den gigantiske krystallkulen bli senket ned fra flaggstangen på One Times Square når klokken slår midnatt.

 2. Broadway Week arrangeres to ganger i året, i januar og september. I løpet av denne uken kan du kjøpe rabatterte billetter til noen av de mest populære Broadway-forestillingene.

 3. Macy’s Thanksgiving Day Parade er en av de mest kjente parader i verden og har vært en årlig tradisjon siden 1924. Paraden går gjennom Times Square og er fylt med gigantiske ballonger, flytende ballonger og musikalske forestillinger.

 4. Pride Parade arrangeres hvert år i juni for å feire LGBTQ-samfunnet. Paraden går gjennom Times Square og er fylt med fargerike kostymer, musikk og dans.

 5. Times Square Arts Center Festival er en feiring av scenekunst og teater. Festivalen varer i en uke og inkluderer en rekke teaterforestillinger, konserter og kunstutstillinger.

 6. Halloween Parade er en av de mest populære parade i New York City og går gjennom Greenwich Village og Times Square. Paraden er fylt med kreative kostymer, musikk og dans.

Disse årlige arrangementene er svært populære blant både turister og lokalbefolkningen, og de skaper en unik og spennende atmosfære i Times Square. Hvis du planlegger å besøke Times Square i løpet av disse hendelsene, kan det være lurt å forhåndsplanlegge turen din og sjekke eventuelle restriksjoner eller billettinformasjon i god tid før arrangementet.

Times Square-området i New York City er kjent for sin shopping

Times Square-området i New York City er kjent for sin shopping, og det finnes en rekke butikker og kjøpesentre hvor du kan finne alt fra suvenirer til høykvalitetsmerkevarer. Her er noen tips om hva du kan kjøpe med deg hjem, populære steder å handle, noen hidden gems og billige alternativer:

Suvenirer – Hvis du er på jakt etter suvenirer, er Times Square det perfekte stedet å begynne. Du vil finne en rekke butikker som selger alt fra T-skjorter og kaffekrus til hettegensere og souvenirskjerf.

H&M – er en populær klesbutikk som har flere filialer rundt om i Times Square-området. Butikken tilbyr et bredt utvalg av moteartikler, inkludert klær, sko og tilbehør.

Forever 21 – er en annen populær klesbutikk som tilbyr trendy og rimelige klær og tilbehør til kvinner og menn. Butikken ligger i nærheten av Times Square, og tilbyr et stort utvalg av motevarer.

M&M’s World – er en butikk som selger alt som har med M&M’s sjokolade å gjøre. Butikken har fire etasjer med alt fra sjokolade og suvenirer til klær og tilbehør.

Nintendo New York – er en butikk som selger alt som har med Nintendo-spill å gjøre. Butikken har et bredt utvalg av spill og tilbehør, samt Nintendo-merkeklær og suvenirer.

Strand Bookstore – er en uavhengig bokhandel som har et stort utvalg av nye og brukte bøker. Butikken har en egen seksjon for New York-bøker, samt en omfattende samling av sjeldne og signerte bøker.

Uniqlo – er en japansk klesbutikk som har flere filialer i Times Square-området. Butikken tilbyr et bredt utvalg av klær, sko og tilbehør til både kvinner, menn og barn.

Disse butikkene er populære blant både turister og lokalbefolkningen, og gir en flott shoppingopplevelse i hjertet av New York City. Det er viktig å merke seg at noen av disse butikkene kan være dyre, så det kan være lurt å sjekke ut billigere alternativer som H&M og Forever 21 hvis du er på et stramt budsjett.

Her er noen tips og praktisk informasjon du bør vite før du besøker Times Square:

Når du skal besøke Times Square, er det viktig å vite noen ting på forhånd for å gjøre turen din så enkel og behagelig som mulig. Her er noen tips og praktisk informasjon du bør vite før du besøker Times Square:

 1. Hvordan komme seg til Times Square– Times Square ligger midt i Manhattan, og er lett tilgjengelig med offentlig transport. Du kan ta subway (T-bane) linje 1, 2, 3, 7, A, C, E, N, Q eller R til 42nd Street/Times Square station. Du kan også ta en av de mange bussene som går gjennom området, eller ta en taxi eller Uber.

 2. Anbefalte tider på døgnet å besøke Times Square – Times Square er alltid travelt og fullt av liv, men noen tider på dagen er bedre enn andre å besøke. Hvis du ønsker å unngå folkemengdene, bør du unngå å besøke området på ettermiddagen eller i helgene. Det er best å besøke om morgenen eller sent på kvelden når det er mindre folk og det er mulig å ta fine bilder uten for mange mennesker i bakgrunnen.

 3. Sikkerhetstips – Times Square er et populært turistområde, så det er viktig å være oppmerksom på lommetyver og svindlere. Pass på verdisakene dine og ikke ha med deg for mye kontanter eller dyre gjenstander. Hold en øye med vesken din og vær oppmerksom på omgivelsene dine. Ikke la deg lure av folk som prøver å selge deg falske billetter eller produkter.

 4. Værforhold i New York – du kan oppleve alle slags værforhold, så det er viktig å være forberedt. Om vinteren kan det være svært kaldt og snørikt, så sørg for å kle deg godt og ha på deg varme sko. Om sommeren kan det bli svært varmt og fuktig, så det er lurt å ha med seg vann og solkrem.

 5. Andre tips – Det er lurt å ha med seg et kart (mobil-app, hvis du får det dekket) over Times Square-området, slik at du kan navigere rundt og finne de forskjellige attraksjonene og spisestedene. Det kan også være lurt å kjøpe billetter på forhånd til populære attraksjoner, slik at du slipper å stå i kø i lang tid.

Ved å følge disse tipsene, kan du enkelt og trygt nyte tiden din i Times Square og områdene rundt.

Til slutt, vi ønsker deg et fantastisk opphold i Times Square

Times Square er et av de mest ikoniske områdene i New York City, og det er en av de mest besøkte turistattraksjonene i verden. Med sine neonlys, pulserende atmosfære og utallige attraksjoner, shopping- og spisesteder, er det ikke rart at Times Square er et så populært reisemål.

I denne reiseguiden har vi gitt deg en omfattende oversikt over alt du trenger å vite om Times Square og områdene rundt. Vi har presentert noen av de beste attraksjonene, butikkene, spisestedene og overnattingsmulighetene i området, samt gitt deg noen praktiske tips og informasjon som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av ditt besøk.

Enten du planlegger å besøke Broadway for å se en musikal, ta en tur til Top of the Rock observasjonsdekk, eller bare vil spasere rundt og se på de imponerende neonlysene, vil du finne det meste av det du trenger i Times Square.

Men Times Square er også et område som kan være overveldende, spesielt for de som aldri har besøkt området før. Derfor håper vi at denne reiseguiden vil hjelpe deg å planlegge og gjennomføre din reise til Times Square på en enkel og stressfri måte.

Til slutt, vi ønsker deg en fantastisk tid i Times Square og New York City. Nyt alt som dette fantastiske området har å tilby og skap minner som vil vare livet ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.