Orlando, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA

Disney World billetter og priser for 2022

Her gir vi deg tipsene for å skaffe de billigste billettene til Disney World.

Vi viser deg også hvordan du får mest mulig ut av besøket til Disney World, og når du bør bestille for å få den beste prisen på billettene.

For det første, Disney World-parkene er ikke bare for barn. Hos Disney vil du se mange grupper av voksne eller par uten barn. Parkene er så mye mer enn parader og Disney-karakterer, det er så mange opplevelser som gir underholdning for mennesker i alle aldre. I tillegg er turene utrolige og noe du ikke må gå glipp av.

Om mulig, minst 2-3 måneder i forveien. Dette er viktig for å kunne få såkalt fast track (at du kommer foran køen). Fast track er ikke tilgjengelig for alle tilbudene i parken, men for de fleste.

Fast track billetter til Disney World

Fast track blir tilgjengelig 60 dager før den datoen du har bestilt billetter. Når de er utsolgt, så er de utsolgt. Derfor anbefaler jeg at du bestiller den dagen de blir tilgjengelige for deg, for å sikre at du tilbringer minst tid i kø. Du får to fast track per dag. Da bør du gå for de populære turene som Toy Story Mania i Hollywood Studios eller Flight of Passage i The Animal Kingdom. Disse turene har alltid køer på minst 1-3 timer. Bestill fast track så tidlig på dagen som mulig. Årsaken til dette er at så fort du tar ut en fast track, vil en ny bli tilgjengelig osv.

Fast track kan bestilles via My Disney Experience-appen. Du trenger bare å sørge for at billettene dine er knyttet til appen. Jeg shopper rundt for å få de beste tilbudene når det gjelder kjøp av billetter.

Hvis du bestiller fra Norge, har Attraction Tickets Direct i England alltid konkurransedyktige priser. Kjøp alltid billetter som er 14 dager til prisen av 7 dager. Disse ‘tilbudene’ er alltid tilgjengelige et sted på internett, og betal aldri for 14 dager.

Gratis ‘Memory Makers

Se også etter billetter som kommer med gratis ‘Memory Makers’. Dette er bilder fra besøket ditt i parken. Hvis du ikke har en Memory Maker, kan du fremdeles få bilder, du trenger bare å betale et gebyr for å laste ned hvert enkelt bilde. Mens med Memory Maker får du ubegrenset med gratis nedlastinger. Få mest mulig ut av disse bildene, du får utrolige gode bilder fra fotografene, og de er egentlig gratis suvenirer. Fotografene vil også ta et bilde på ditt eget kamera eller mobiltelefon, men det vil være bare ett eller to.

Tidlig i mai og begynnelsen av september er de beste tidene å besøke Walt Disney World. Dette er de de billigste periodene og de roligste.

My Disney Experience-appen er å anbefale, er nyttig både før, under og etter besøket. Du kan bruke appen til å bestille alle fast track, reserverer måltider, og på noen steder med hurtig service kan du til og med bestille maten. Du kan bruke den til å se ventetidene på alle turene i hver park. Den inneholder alle bildene dine fra Memory Maker. Den vil til og med fortelle deg den beste ruten gjennom parken, inkludert neste buss, hvordan komme deg fra hotellet osv.

Kle deg riktig i Disney World

Klær med komfort Dette er viktig. Når du besøker parken vil du være på beina hele dagen. Parkene er enorme, og du vil gå mange kilometer i løpet av besøket. Det siste du ønsker er å ødelegge opplevelsen med gnagsår på føttene. Behagelige hverdagssko er de beste skoene for Disney. Det samme gjelder klær, Florida er svært varmt og med høy fuktighet.

Både en poncho og en god solkrem er viktig. Orlando er utsatt for plutselige regnvær, ikke ødelegg dagen ved å bli gjennombløt. Vanntette ponchoer i parkene er dyre (rundt $ 15), kjøp noen før du drar og hold dem i bunnen av ryggsekken. De er også nyttige for å dekke verdisaker og vesker på vannsklier, for eksempel Splash Mountain i Magic Kingdom.

Ekstra lader til mobilen! Du kommer til å bruke mobiltelefonen din mye, derfor må du sørge for at batteriet forblir ladet. Du kan kjøpe ladere over hele parken. De koster $ 30. Så snart den er tom, plasserer du den i en maskin og du får en ny fulladet. Du kan gjøre dette så ofte du vil. Det inngår i pakken. Dette er bra for i parkene går batteriet fort. Et bedre tips er å kjøpe seg en egen ekstra lader. Denne kan du bruke flere dager, og også utenfor parken. Til samme pris.

Trenger du tips eller hjelp, snakk med de parkansatte. De vil ofte dele skjulte «Disney-hemmeligheter», ha klistremerker til barna, eller hjelpe deg med å ta bilder. Du vet Disney-ballong-bildet alle får? Dette bildet får du hos de parkansatte.

Å spise i parkene er dyrt. Spesielt hvis du gjør det hver dag. Spis en god frokost før du besøker parken. Det er også lurt å pakke med seg noe ekstra. Spis på restauranter med quick service, som ligger over hele parken. Disney er så mye mer enn burgere og chips, du kan få utrolige hurtigmatretter, og en favoritt er Harambe’s Market i Animal Kingdom hvor du også kan få iskald Sangria! Vann er dessuten gratis fra alle Quick Service-restaurantene, så sørg for å ta med en vannflaske du kan fylle opp.

Unngå å stå i kø på Disney World

Det høres sprøtt ut å si at du må ha en strategi for å få mest mulig ut av dagen din på Disney World, men det bør du. Hvis målet ditt er å gjøre alt, må du ha en plan. Jeg har allerede nevnt fast track. Hvis du ikke klarte å skaffe dette, må du reise til parken med en gang den åpner. Så fort parken åpner, går du raskt til de beste attraksjonene og kjører.

Igjen, bruk My Disney Experience-appen flittig, for å følge med på køtider. De er stort sett veldig nøyaktige. Jeg vil også dele en Disney-hemmelighet. Hvis du noen gang ser at det er 13-minutters ventetid på enten The Haunted Mansion eller Hollywood Tower of Terror, dra rett dit – da det faktisk betyr at det ikke er kø!

Benytt deg av «jeg kjører alene-køen». Dette vil redusere køtiden med minst 50%.

Hopp over paradene. De blir overfylte og er svært lange. Køene blir kortere under paradene. Når du kommer inn i hver park, vil det være en brosjyre over tidene for paradene. Følg med på denne så vet du når du bør prøve køen for de populære attraksjonene. Hurtigrestaurantene er også mye roligere under paradene.

Tips for billige hoteller ved Walt Disney World

Hotellene på Walt Disney World er som en park-verden i seg selv, og hvis du finner billige hoteller, er dette noe jeg anbefaler å gjøre. Hotellene i Disney World er så fine at mange bestiller hotellrom her, uten å besøke parken i det hele tatt.

Hvis du vil bo på Disney-hotell, bør du sjekke for perioder der de tilbyr gratis bespisning. Dette vil spare deg for et tonn med penger, og du vil få all maten du trenger til hele familien i ferien.

Bor du på Disney-hotellene får du tilgang til ‘extra magic hours’, dette er noen timer i parken på starten eller slutten av dagen for å utforske parkene når de ikke er åpne for allmennheten. Merk at timene endres hver dag, så du må planlegge på forhånd, men dette er oss å en grei måte å unngå de store køene. Bruk disse timene på Animal Kingdom Flight of Passage. Køen her kan fort vare i over 3 timer.

Carribean Beach, kan du se fyrverkeriet Happily Ever After fra stranden, med musikk som spilles over høyttalerne. Dette er en ekstra fordel bare for gjester på Disneyresort, og er et flott triks for å se det nattlige showet uten å bli klemt i folkemengdene. Dette alternativet er tilgjengelig for alle som bor på Disney-hotellene, ikke bare hvis du bor på Carribean Beach.

Hotellene på Walt Disney World er som en park-verden i seg selv, og hvis du finner billige hoteller, er dette noe jeg anbefaler å gjøre. Hotellene i Disney World er så fine at mange bestiller hotellrom her, uten å besøke parken i det hele tatt.

Hvis du vil bo på Disney-hotell, bør du sjekke for perioder der de tilbyr gratis bespisning. Dette vil spare deg for et tonn med penger, og du vil få all maten du trenger til hele familien i ferien.

Resort ligger 10 minutters kjøring fra Walt Disney World Resort, og tilbyr 2 utendørsbasseng, vannsklie og jevnlig transport til Disneys fornøyelsesparker.

Boardwalk er et vakkert område, og etter min mening, den beste Disney World-baren – Abracadabar, en magisk tema cocktailbar. Snakk med bartenderne for å be dem vise deg de skjulte hemmelighetene inne i baren. Boardwalk er åpen for alle, ikke bare Disney Resortgjester, og det er vanligvis mye roligere enn Disney Springs.

Benytt deg av Disney Transport, men ikke bare bussene. Bussene er ypperlige for å komme seg mellom parkene, men det er så mange andre måter å komme seg rundt, inkludert båt. Det er en virkelig unik måte å se Disney på. Eller du kan sykle på kvelden og se den vakre solnedgangen.

Jeg kan garantere at du vil bli imponert av et besøk på Disney World, uansett hvor gammel du er. Disney World er virkelig magisk, og ved å følge tipsene og triksene vil du få mest mulig ut av besøket. Det er viktig å huske å gi deg selv tid til å hvile også. Disney World kan være utmattende, så husk å sette av tid til å bare sitte ved bassenget og hvile de trette føttene.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Disney World billetter og priser«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Se de beste hotellene i Florida
Slik gjør du Orlando gratis
Her bor du i nærheten av Magic Kingdom

Guide til Florida

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.